- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.501
Evet. Canım oranın infertilits iyi dediler aşılamayı da orda düşünüyorum inşallah
10 ve üstünde yumurtan çatlamış oluyor yani iyi kabul ediliyor..
Yani gecikme yapmasında canım bir an önce rahatlayımCanim bende catlama ignesi oldugum aylarda 17. 18.günlerde regli oldum.sanirim igne gecikme yapmiyor ama genelde gunünde oluyor
Parasız olur mu yavrum ek 100 tl muayene vereceğimValla canim ben istanbulda olsam bende oraya giderdim özellere 5 kuruş vermezdim.doktorlari harika cikiyor.ama tedavi süreci biraz uzayabilir sakin birakma belli başlı takip altinda olursun.
Kimyasal gebelik Peşinden çok normal olanda oluyor nasip bence hemen tutar peşinden inşallahKizlar bu kimyasal gebelik neden oluyor biliyormusunuz bana doktor rahimden kaynakli olabilir demisti rahim filmi cekildim temiz cikti yine boyle olunca icime kurt düstü acaba rahim filmine düzgün bakamadimi.
Yani gecikme yapmasında canım bir an önce rahatlayımyoksa hep bir umut beslicem elimde olmadan
Kimyasal gebelik Peşinden çok normal olanda oluyor nasip bence hemen tutar peşinden inşallah
14. Günde 10 du. Doktor tekrar çağırmadı. İlaç kullanmamşısın gibi görünüyor, dozu arttırıcaz dedi. Yüne her ihtimale karşı gün aşırı devam ama bu aydan unudum yok dedi. Ovulasyon alıyım diyorum ben de. 21. Güne kadar bakıyım belki büyür. İnofolic şase aldım başladım.Kaçıncı gündesin canım, belki daha zamanı vardır bi kaç güne büyürler belki
Kimyasal gebelik evet rahim bozukluklarından olabiliyomuş canım. Çünkü kimyasal demek döllenmiş yumurtanın tutunamadan düşmesi. Ama tek sebep o değil, kalitesiz yumurta veya spermden dolayı da olabiliyo canım. Yine dölleniyo yumurta ama tutunacak kadar güçlü olmuyo ve erkenden düşük yaşanıyo anlanamadanKizlar bu kimyasal gebelik neden oluyor biliyormusunuz bana doktor rahimden kaynakli olabilir demisti rahim filmi cekildim temiz cikti yine boyle olunca icime kurt düstü acaba rahim filmine düzgün bakamadimi.
Parasız olur mu yavrum ek 100 tl muayene vereceğim
Ben daha önce burun ameliyatı oldum 3000 tl ödedim ki Prof indirim aldık orası iki kısım acile girdiğinde herşey ücretsiz sadece
Eşim orda başhekim tanıyor ama bu konuda ben kimse bilsin istemiyorum sessizce halletmeye çalışacağım
Gayet güzel canım yani yumurtlama olmuş ve yumurta çatlamış kuzum. 10-15 üzeri yumurtlama olduğunu ve çatladığını gösteriyo canımCanim benim progestron 23 cikmis iyimi alt sınır ne acaba
Böyle durumlarda doktorun kadını erkeği fark etmez canım yeter ki işinde iyi olsun. İnşallah güzel sonuçlar alırsın artıkAynen nasip yorumları iyi gibi duruyor ilk defa erkek doktora da gideceğimnasip
Gayet güzel canım yani yumurtlama olmuş ve yumurta çatlamış kuzum. 10-15 üzeri yumurtlama olduğunu ve çatladığını gösteriyo canım
En iyisi zaten 12 saatten sonra ilişkilere başlamak canım. Çünkü herkesin 36 saatte çatlamıyo erken çatlayan da çok oluyo, en azından içeride sperm bulunurİğnemi oldum bende bugun öğlen . .Benim Dr’um 12 saat sonra ilişki dedi . Bazıları da 36 diyor . Bende 12 ve 36 da deniycem inş tutar ..
Regl düzeninle de alakalı biraz canım herkesin 14 günde büyümez ki. Sen o yüzden devam et çalışmalara. Ovulasyonun faydasını görürsün bence. İnofolic de etkili bi ilaç, ben combiyi kullanıyorum ama şase de iyidir tahminimce14. Günde 10 du. Doktor tekrar çağırmadı. İlaç kullanmamşısın gibi görünüyor, dozu arttırıcaz dedi. Yüne her ihtimale karşı gün aşırı devam ama bu aydan unudum yok dedi. Ovulasyon alıyım diyorum ben de. 21. Güne kadar bakıyım belki büyür. İnofolic şase aldım başladım.
14. Günde 10 du. Doktor tekrar çağırmadı. İlaç kullanmamşısın gibi görünüyor, dozu arttırıcaz dedi. Yüne her ihtimale karşı gün aşırı devam ama bu aydan unudum yok dedi. Ovulasyon alıyım diyorum ben de. 21. Güne kadar bakıyım belki büyür. İnofolic şase aldım başladım.
İğnede geç döllenme oluyormu canım keşke öyle olmuş olsa yok kullanmam birşey bekleyeyim bende adet olmassam tabi :/ seni doktor çağırdımı tekrarGecikme yapmaz kuzum da gec dollenme diyede birsey var.kanda negatifi görmeden birsey kullanma.17.18.günde gebelik ögrenende var
Bak senin yükselicek, şimdi bile yeni değerin 2 katına çıkmış hali gibi geliyo bana. Çünkü ilk değerinde bence kesin iğnenin etkisi olan hcg de vardı. İnşallah yükselicek kuzumAhhh anam hersey var ortada bebek yok .o da iyiymiş gelde tirlatma....diger kimyasaldada 25 e cikmis.
Bak senin yükselicek, şimdi bile yeni değerin 2 katına çıkmış hali gibi geliyo bana. Çünkü ilk değerinde bence kesin iğnenin etkisi olan hcg de vardı. İnşallah yükselicek kuzum
Tabi ben yine ümitlendirmek istemiyorum canım ama bana cidden öyle geliyo. Bakalım ben de heyecanla bekliyorum senin testlerin devamınıIlk deger 13.günu aksamiydi canim 11.gün ignenin etkisi kalmamisti testte.ama insallah öyledir canim.bir yanim ümitlen diyor diger yanim unut diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?