Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet. Canım oranın infertilits iyi dediler aşılamayı da orda düşünüyorum inşallah

Valla canim ben istanbulda olsam bende oraya giderdim özellere 5 kuruş vermezdim.doktorlari harika cikiyor.ama tedavi süreci biraz uzayabilir sakin birakma belli başlı takip altinda olursun.

Valla canim ben istanbulda olsam bende oraya giderdim özellere 5 kuruş vermezdim.doktorlari harika cikiyor.ama tedavi süreci biraz uzayabilir sakin birakma belli başlı takip altinda olursun.
Parasız olur mu yavrum ek 100 tl muayene vereceğim
Ben daha önce burun ameliyatı oldum 3000 tl ödedim ki Prof indirim aldık orası iki kısım acile girdiğinde herşey ücretsiz sadece
Eşim orda başhekim tanıyor ama bu konuda ben kimse bilsin istemiyorum sessizce halletmeye çalışacağım

Kizlar bu kimyasal gebelik neden oluyor biliyormusunuz bana doktor rahimden kaynakli olabilir demisti rahim filmi cekildim temiz cikti yine boyle olunca icime kurt düstü acaba rahim filmine düzgün bakamadimi.
Kimyasal gebelik Peşinden çok normal olanda oluyor nasip bence hemen tutar peşinden inşallah

Yani gecikme yapmasında canım bir an önce rahatlayım yoksa hep bir umut beslicem elimde olmadan

Gecikme yapmaz kuzum da gec dollenme diyede birsey var.kanda negatifi görmeden birsey kullanma.17.18.günde gebelik ögrenende var

Kaçıncı gündesin canım, belki daha zamanı vardır bi kaç güne büyürler belki
14. Günde 10 du. Doktor tekrar çağırmadı. İlaç kullanmamşısın gibi görünüyor, dozu arttırıcaz dedi. Yüne her ihtimale karşı gün aşırı devam ama bu aydan unudum yok dedi. Ovulasyon alıyım diyorum ben de. 21. Güne kadar bakıyım belki büyür. İnofolic şase aldım başladım.

Kizlar bu kimyasal gebelik neden oluyor biliyormusunuz bana doktor rahimden kaynakli olabilir demisti rahim filmi cekildim temiz cikti yine boyle olunca icime kurt düstü acaba rahim filmine düzgün bakamadimi.
Kimyasal gebelik evet rahim bozukluklarından olabiliyomuş canım. Çünkü kimyasal demek döllenmiş yumurtanın tutunamadan düşmesi. Ama tek sebep o değil, kalitesiz yumurta veya spermden dolayı da olabiliyo canım. Yine dölleniyo yumurta ama tutunacak kadar güçlü olmuyo ve erkenden düşük yaşanıyo anlanamadan

Bende oglumu yardimci docente götürdüm 50tl aldilar canim tahliller ucretsiz. 100tl prof icin hic birsey canim ben uzman doktora 70 80 veriyorum.en azindan tahlil patasi odemezsin.bundan 5yil once oglumu bur prof a 500tl ye göturmustum.insallah karsiligini alirdin canim

Aynen nasip yorumları iyi gibi duruyor ilk defa erkek doktora da gideceğim nasip
Böyle durumlarda doktorun kadını erkeği fark etmez canım yeter ki işinde iyi olsun. İnşallah güzel sonuçlar alırsın artık

Gayet güzel canım yani yumurtlama olmuş ve yumurta çatlamış kuzum. 10-15 üzeri yumurtlama olduğunu ve çatladığını gösteriyo canım

Ahhh anam hersey var ortada bebek yok .o da iyiymiş gelde tirlatma....diger kimyasaldada 25 e cikmis.

İğnemi oldum bende bugun öğlen . .Benim Dr’um 12 saat sonra ilişki dedi . Bazıları da 36 diyor . Bende 12 ve 36 da deniycem inş tutar ..
En iyisi zaten 12 saatten sonra ilişkilere başlamak canım. Çünkü herkesin 36 saatte çatlamıyo erken çatlayan da çok oluyo, en azından içeride sperm bulunur

Regl düzeninle de alakalı biraz canım herkesin 14 günde büyümez ki. Sen o yüzden devam et çalışmalara. Ovulasyonun faydasını görürsün bence. İnofolic de etkili bi ilaç, ben combiyi kullanıyorum ama şase de iyidir tahminimce

Sifa olsun canim.

Ahhh anam hersey var ortada bebek yok .o da iyiymiş gelde tirlatma....diger kimyasaldada 25 e cikmis.
Bak senin yükselicek, şimdi bile yeni değerin 2 katına çıkmış hali gibi geliyo bana. Çünkü ilk değerinde bence kesin iğnenin etkisi olan hcg de vardı. İnşallah yükselicek kuzum

Bak senin yükselicek, şimdi bile yeni değerin 2 katına çıkmış hali gibi geliyo bana. Çünkü ilk değerinde bence kesin iğnenin etkisi olan hcg de vardı. İnşallah yükselicek kuzum

Ilk deger 13.günu aksamiydi canim 11.gün ignenin etkisi kalmamisti testte.ama insallah öyledir canim.bir yanim ümitlen diyor diger yanim unut diyor

Ilk deger 13.günu aksamiydi canim 11.gün ignenin etkisi kalmamisti testte.ama insallah öyledir canim.bir yanim ümitlen diyor diger yanim unut diyor
Tabi ben yine ümitlendirmek istemiyorum canım ama bana cidden öyle geliyo. Bakalım ben de heyecanla bekliyorum senin testlerin devamını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…