- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.521
İnşallah canım :)Sifa olsun canim.
İğnede geç döllenme oluyormu canım keşke öyle olmuş olsa yok kullanmam birşey bekleyeyim bende adet olmassam tabi :/ seni doktor çağırdımı tekrar
Tabiki düzene göre değişiyor da, ilk ilaç kullanımım da 12. Gün 18 olmuştu ve 13 de ipne vurulmuştum. Sanırım o yüzden doktor büyümiycek gibi dedi. 2 tane solda. Sağ zaten minik minik bir sürü. Bu gidişle ik taraf da komple kiste cevircek korkuyorum ondan da. Sağ da zaten hiç gelişmiyorRegl düzeninle de alakalı biraz canım herkesin 14 günde büyümez ki. Sen o yüzden devam et çalışmalara. Ovulasyonun faydasını görürsün bence. İnofolic de etkili bi ilaç, ben combiyi kullanıyorum ama şase de iyidir tahminimce
Tabiki düzene göre değişiyor da, ilk ilaç kullanımım da 12. Gün 18 olmuştu ve 13 de ipne vurulmuştum. Sanırım o yüzden doktor büyümiycek gibi dedi. 2 tane solda. Sağ zaten minik minik bir sürü. Bu gidişle ik taraf da komple kiste cevircek korkuyorum ondan da. Sağ da zaten hiç gelişmiyor
Ben de öyle yaparım o zaman :) bu inofolic combi hamileyken de devam ediliyormuş, şase olan öncesin de hazırlamak içinmiş. Eczacı öyle demişti. Bir arkadaş da sormuştu ama ismini hatırlayamadım. Aradaki farkı okurda eğer buymuşKorkma canim gecen aylarda benimde oyle oldu 1 kere.bircok minik minik yumurta oldu.hamile olmadigimi kesinlestirdikten sonra regliye yakin 3 4 gun sogan suyu ictim tertemiz oldu.
Aa yumurtaları bu şekilde hiç düşünmemiştim rabbimin mucizesi benim iki yumurtam vardı biri 20 biri daha küçük zaten sadece sağ tarafımda yumurta oluşuyor soldan kist ameliyatı oldum ora nedense çalışmıyor inşallah rabbim mucizesini bizede gösterir... doktorlar çok rahat canım yaa onlara göre bekle ne varki diyolar halbuki o vakit bize nasıl bir eziyet bilmiyolrlarOluyor tabi canim ignenin catlatamadigi ve sonradan kendinin catladigi yumurtalar oluyir hatta reglisine 1 hafta kala kücük olan yumurtasi catlayip o yumurtasiyla hamile kalanlari okudum. Ignenin 20.gününde hamile kaldigini ogrenende var.düsükte olsa böyle ihtimaller var canim.
Beni doktor önce cumartesi cagirdi sonra pazartesi gel cumartesi izinliyim dedi.benden umudu yokya
Canım bende inofolic almak istiyorum pco yok bende hangisini almalıyım acabaKorkma canim gecen aylarda benimde oyle oldu 1 kere.bircok minik minik yumurta oldu.hamile olmadigimi kesinlestirdikten sonra regliye yakin 3 4 gun sogan suyu ictim tertemiz oldu.
Canım bende inofolic almak istiyorum pco yok bende hangisini almalıyım acaba
Ben de öyle yaparım o zaman :) bu inofolic combi hamileyken de devam ediliyormuş, şase olan öncesin de hazırlamak içinmiş. Eczacı öyle demişti. Bir arkadaş da sormuştu ama ismini hatırlayamadım. Aradaki farkı okurda eğer buymuş
83 kiloyum canımfazla Kilo var mi canim sende
Doktora sordum folik asitten farkı yok bence, istiyorsan onu kullan fark etmez dedi. Combi olanı için tüylenmelere falan da ekstra iyi geliyor demişti eczacı. Tabi doktor bişey demedi. 2 kutu aldım içiyorum. Folik asit niyetineBen infolic combi kullaniyorum canim hamileyken kullanilmiyormus.sen yinede doktoruna sor canim
Canım sadece folik asit görevi görmüyor. Yumurta kalitesini arttırıyorDoktora sordum folik asitten farkı yok bence, istiyorsan onu kullan fark etmez dedi. Combi olanı için tüylenmelere falan da ekstra iyi geliyor demişti eczacı. Tabi doktor bişey demedi. 2 kutu aldım içiyorum. Folik asit niyetine
Biliyorum canım senle konuştuktan sonra şase olanı almaya karar verdim. Folik asit vardı bıraktım onu. İnofolici içiyorum :) inşallah faydası olur. Sen kaç kutu bitirmiştin ?Canım sadece folik asit görevi görmüyor. Yumurta kalitesini arttırıyor
Canım yarında sağlık ocağında mi kan versen sonuç aynı çıkarsa emin olursun en azindanOluyor tabi canim ignenin catlatamadigi ve sonradan kendinin catladigi yumurtalar oluyir hatta reglisine 1 hafta kala kücük olan yumurtasi catlayip o yumurtasiyla hamile kalanlari okudum. Ignenin 20.gününde hamile kaldigini ogrenende var.düsükte olsa böyle ihtimaller var canim.
Beni doktor önce cumartesi cagirdi sonra pazartesi gel cumartesi izinliyim dedi.benden umudu yokya
83 kiloyum canım
Canım yarında sağlık ocağında mi kan versen sonuç aynı çıkarsa emin olursun en azindan
Sorayım canım doktoruma bende bir ara güzel vermiştim geri aldım şimdi bıraktım kendimi iyiceBence doktoruna sor canim ama infolic combi kilo da verdiriyor.ben 96 dan 77 ye indim diyet sporla ama ayni anda onuda kullandim.ben kili veremiyordum insilun direncim vardi bana iyi geldi
İnşallah kimyasal değildir pazartesi gittiğinde değerin artmış olacak dua edicem senin için bol bolAklima geldi canim aslinda ama korkuyorum.esime gebelik testi al dedim belki sabah onu yaparim.ama gecen kimyadalla ayni bulgular var farkli bir kasik agrisi oluyor.anlasiliyor yani.pazartesiye zaten yoksa sifirlanir bence
Canım ben 2 ay kullandım. Bir kutu içinde 20 tane var o da on günde bitiyor. 6 kutuya yakın kullandım canım.Biliyorum canım senle konuştuktan sonra şase olanı almaya karar verdim. Folik asit vardı bıraktım onu. İnofolici içiyorum :) inşallah faydası olur. Sen kaç kutu bitirmiştin ?
Sorayım canım doktoruma bende bir ara güzel vermiştim geri aldım şimdi bıraktım kendimi iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?