Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben 2 ay kullandım. Bir kutu içinde 20 tane var o da on günde bitiyor. 6 kutuya yakın kullandım canım.
Ben de 2 kutu aldım, adeti de düzenliyormuş diye yazmışlar belki bu ay normal zamanımda olmaya yardım eder :) bitsin devamını alırım tabiki. İnşallah faydası olur

İnşallah özellere göre zaten çok iyi medipol gidiyorum ben müşterim özel indirim tanımlattım ona rağmen çok para üzülüyorum

Bende 96 dan 81 e dustum sonra 3 ay klomen kullandim saldim kendimi bir anda yine 90 i buldum.simdi 77 ama almaya elverisliyim bur salsam 1 aya 90 olurum yine
Canım sen çok güzel vermişsin vallaaa bravo bünye almaya elverişli olunca hemen alınıyor bırakıldığı zaman ne güzel koru cankm sen ben saldım gitti

İnşallah özellere göre zaten çok iyi medipol gidiyorum ben müşterim özel indirim tanımlattım ona rağmen çok para üzülüyorum

Bebis dogunca popişini tokatlarsin bol bol. neler çektim senden dersin.Valla ben kiz olursa gobek adini nazli koymayi düşündüm

Ben de 2 kutu aldım, adeti de düzenliyormuş diye yazmışlar belki bu ay normal zamanımda olmaya yardım eder :) bitsin devamını alırım tabiki. İnşallah faydası olur

Canim senin kucuk kücük yumurtalar varya yinede sen o ilaca güvenip bos birakma .ben infilic combiyi kullanirken 55.günde tarlusalla regli oldum.

Canim senin kucuk kücük yumurtalar varya yinede sen o ilaca güvenip bos birakma .ben infilic combiyi kullanirken 55.günde tarlusalla regli oldum.
Yok kuzum güvenir miyim hiç. Doktorda 35 günü geçerse haber ver ilaç kullanıcaz dedi bu ay için. Tarlusal tabi. Sopan suyu, maydonoz suyu falan içerim. Böyle kasıklarım ağrımaya başladı bugün hafiften, piskolojik biliyorum ama işte insan bi umut :)

Belkide büyüyor canim bizim bünyemiz normal degilki yumurtlama normal olsun zaten normal olsaydi kendiliginden hamile kalirdik. Benimde yumurtalar yavas buyudu bu ay umutsuzdum sonra 2 gunde 6 7 milim buyüdüler. Bana arkadasin biri yumurta ye dedi ben her aksam 2 yumurta haslayip yedim.

Valla doğru dedin normal gelişen birşeyimiz yok ki:) benim bugün 15. Gün büyüse de baya geç olacak. Yumurtada da çocukluğumdan beri yiyemiyorum

Valla doğru dedin normal gelişen birşeyimiz yok ki:) benim bugün 15. Gün büyüse de baya geç olacak. Yumurtada da çocukluğumdan beri yiyemiyorum

Valla bende bayilirimmmm .bir tek ogluma hamileligimde tiksindim hic yemedim.eve yumurta sokmadim.surekli tabaklari bardaklari çamasir suyuna bastim aylar önce yenen yumurtanin kokusu geliyordu .bir ara duvarlardan yerdeki laminantlardan yumurta kokusu geldi.hatta komsudan bile geliyordu.

Anladım canım ama bi kaç gün sonra bi kontrol daha iyi olabilirdi, yumurtalar her gün ya da her ay aynı hızda büyümüyo malesef

İnofolic combi daha fazla folik asit içeriyo canım yani o sırada hamile kalsan da kullanırken folik asit eksikliği yaşamazsın, hamileliği öğrendikten sonra başka folik asit başlatıyolar canım

Mrb kizlar benim kafam cok karisik bugun kan tahlili yaptirdim ama negatif cikti eve geldim gebelik testi yaptim hafif silik cikti bir akil verin
Canım genelde kan en doğru sonucu veriyo idrar testleri hatalı bozuk çıkabiliyo ya da çok bekletince silik çizgi çıkabiliyo. Ama belki de kanda çıkması için bile erkendir, kaç gün var bata

Ben lisede yurtta kaldım da ordan kalma 400/500 yumurta haşlanırdı, bekleyince de işte. Bi yiyemiyorum. Ne güzel seviyormuşsun

İnofolic combi daha fazla folik asit içeriyo canım yani o sırada hamile kalsan da kullanırken folik asit eksikliği yaşamazsın, hamileliği öğrendikten sonra başka folik asit başlatıyolar canım
Evet öyleymiş. Zaten ilk senden duymuştum burda. Doktor bir kere daha çağırabilirdi tabi. Ben ilçeden gelip gidiyorum ile. O da işten izin al git, baya olaylı oluyor. Mazaret izni vs falan. Okulda çocuklar her ay hamile olduğumu falan idda ediyor. Masefe yüzünden de çağırmamış olabilir

Koltukta uyuya kalmışım kız kardeşim bizdeydi çığlık atmışım uyandırdı beni abla abla diye .. iyice psikolojim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…