- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.541
İnşallah kimyasal değildir pazartesi gittiğinde değerin artmış olacak dua edicem senin için bol bol
Ben de 2 kutu aldım, adeti de düzenliyormuş diye yazmışlar belki bu ay normal zamanımda olmaya yardım eder :) bitsin devamını alırım tabiki. İnşallah faydası olurCanım ben 2 ay kullandım. Bir kutu içinde 20 tane var o da on günde bitiyor. 6 kutuya yakın kullandım canım.
Öyle tabi de ilk defa olunca acayip hissediyorumBöyle durumlarda doktorun kadını erkeği fark etmez canım yeter ki işinde iyi olsun. İnşallah güzel sonuçlar alırsın artık
İnşallah özellere göre zaten çok iyi medipol gidiyorum ben müşterim özel indirim tanımlattım ona rağmen çok para üzülüyorumBende oglumu yardimci docente götürdüm 50tl aldilar canim tahliller ucretsiz. 100tl prof icin hic birsey canim ben uzman doktora 70 80 veriyorum.en azindan tahlil patasi odemezsin.bundan 5yil once oglumu bur prof a 500tl ye göturmustum.insallah karsiligini alirdin canim
Evet canım benimkini düzene koydu. Unutmadan iç canım faydasını görürsün inşallahBen de 2 kutu aldım, adeti de düzenliyormuş diye yazmışlar belki bu ay normal zamanımda olmaya yardım eder :) bitsin devamını alırım tabiki. İnşallah faydası olur
Canım sen çok güzel vermişsin vallaaa bravo bünye almaya elverişli olunca hemen alınıyor bırakıldığı zaman ne güzel koru cankm sen ben saldım gittiBende 96 dan 81 e dustum sonra 3 ay klomen kullandim saldim kendimi bir anda yine 90 i buldum.simdi 77 ama almaya elverisliyim bur salsam 1 aya 90 olurum yine
İnşallah özellere göre zaten çok iyi medipol gidiyorum ben müşterim özel indirim tanımlattım ona rağmen çok para üzülüyorum
Ben de 2 kutu aldım, adeti de düzenliyormuş diye yazmışlar belki bu ay normal zamanımda olmaya yardım eder :) bitsin devamını alırım tabiki. İnşallah faydası olur
İlk beklentim o, piskolojik midir bilmem. 2 gündür içiyorum :) kasıklarım da ağrı var gibi geliyor.Evet canım benimkini düzene koydu. Unutmadan iç canım faydasını görürsün inşallah
Yok kuzum güvenir miyim hiç. Doktorda 35 günü geçerse haber ver ilaç kullanıcaz dedi bu ay için. Tarlusal tabi. Sopan suyu, maydonoz suyu falan içerim. Böyle kasıklarım ağrımaya başladı bugün hafiften, piskolojik biliyorum ama işte insan bi umut :)Canim senin kucuk kücük yumurtalar varya yinede sen o ilaca güvenip bos birakma .ben infilic combiyi kullanirken 55.günde tarlusalla regli oldum.
Yok kuzum güvenir miyim hiç. Doktorda 35 günü geçerse haber ver ilaç kullanıcaz dedi bu ay için. Tarlusal tabi. Sopan suyu, maydonoz suyu falan içerim. Böyle kasıklarım ağrımaya başladı bugün hafiften, piskolojik biliyorum ama işte insan bi umut :)
Valla doğru dedin normal gelişen birşeyimiz yok ki:) benim bugün 15. Gün büyüse de baya geç olacak. Yumurtada da çocukluğumdan beri yiyemiyorumBelkide büyüyor canim bizim bünyemiz normal degilki yumurtlama normal olsun zaten normal olsaydi kendiliginden hamile kalirdik. Benimde yumurtalar yavas buyudu bu ay umutsuzdum sonra 2 gunde 6 7 milim buyüdüler. Bana arkadasin biri yumurta ye dedi ben her aksam 2 yumurta haslayip yedim.
Valla doğru dedin normal gelişen birşeyimiz yok ki:) benim bugün 15. Gün büyüse de baya geç olacak. Yumurtada da çocukluğumdan beri yiyemiyorum
Anladım canım ama bi kaç gün sonra bi kontrol daha iyi olabilirdi, yumurtalar her gün ya da her ay aynı hızda büyümüyo malesefTabiki düzene göre değişiyor da, ilk ilaç kullanımım da 12. Gün 18 olmuştu ve 13 de ipne vurulmuştum. Sanırım o yüzden doktor büyümiycek gibi dedi. 2 tane solda. Sağ zaten minik minik bir sürü. Bu gidişle ik taraf da komple kiste cevircek korkuyorum ondan da. Sağ da zaten hiç gelişmiyor
İnofolic combi daha fazla folik asit içeriyo canım yani o sırada hamile kalsan da kullanırken folik asit eksikliği yaşamazsın, hamileliği öğrendikten sonra başka folik asit başlatıyolar canımBen de öyle yaparım o zaman :) bu inofolic combi hamileyken de devam ediliyormuş, şase olan öncesin de hazırlamak içinmiş. Eczacı öyle demişti. Bir arkadaş da sormuştu ama ismini hatırlayamadım. Aradaki farkı okurda eğer buymuş
Canım genelde kan en doğru sonucu veriyo idrar testleri hatalı bozuk çıkabiliyo ya da çok bekletince silik çizgi çıkabiliyo. Ama belki de kanda çıkması için bile erkendir, kaç gün var bataMrb kizlar benim kafam cok karisik bugun kan tahlili yaptirdim ama negatif cikti eve geldim gebelik testi yaptim hafif silik cikti bir akil verin
Ben lisede yurtta kaldım da ordan kalma 400/500 yumurta haşlanırdı, bekleyince de işte. Bi yiyemiyorum. Ne güzel seviyormuşsunValla bende bayilirimmmm .bir tek ogluma hamileligimde tiksindim hic yemedim.eve yumurta sokmadim.surekli tabaklari bardaklari çamasir suyuna bastim aylar önce yenen yumurtanin kokusu geliyordu .bir ara duvarlardan yerdeki laminantlardan yumurta kokusu geldi.hatta komsudan bile geliyordu.
Evet öyleymiş. Zaten ilk senden duymuştum burda. Doktor bir kere daha çağırabilirdi tabi. Ben ilçeden gelip gidiyorum ile. O da işten izin al git, baya olaylı oluyor. Mazaret izni vs falan. Okulda çocuklar her ay hamile olduğumu falan idda ediyor. Masefe yüzünden de çağırmamış olabilirİnofolic combi daha fazla folik asit içeriyo canım yani o sırada hamile kalsan da kullanırken folik asit eksikliği yaşamazsın, hamileliği öğrendikten sonra başka folik asit başlatıyolar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?