Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canim 11.gün 17 ___ 13.gün 23 oldu en az 2 kat artmaliymiş...bu ayda olmadi yine kimyasal ...2 asilamaya umutlar
canm ne desem m üzüntü 'nü hafifletmek ama insallah 2. asilamada gelir bebegin canm bende 12 günde 4 kilo verdim bakalım gittikçe umutum artiyor

canm ne desem m üzüntü 'nü hafifletmek ama insallah 2. asilamada gelir bebegin canm bende 12 günde 4 kilo verdim bakalım gittikçe umutum artiyor

Masallah masallah canim boyle devam et. Ben bugun uzuntüyle ne bulduysam yedim. Ama yarin sabahtan itibaren telafi edicem.spora baslicam sabah.spor yapinca ferahliyorum

Masallah masallah canim boyle devam et. Ben bugun uzuntüyle ne bulduysam yedim. Ama yarin sabahtan itibaren telafi edicem.spora baslicam sabah.spor yapinca ferahliyorum
sporla veriyorum bende sadece yemeyerek yapamadım en iyisi hem dengeli hemde spor canm inşalalh surpriz yapar benim meleğim gelir annesine ansizib

O zaman evet olabilir canım. Sen kendin her ihtimale karşı şu günleri değerlendir o zaman canım

O zaman evet olabilir canım. Sen kendin her ihtimale karşı şu günleri değerlendir o zaman canım
Kısmet de varsa oluyor sanırım her şekilde. Ovulasyon sipariş ettim. Bi you tube ismi varmiştiniz, neydi canım o , izliyim de öyle yapıyım. Hiç kullanmadım

Kısmet de varsa oluyor sanırım her şekilde. Ovulasyon sipariş ettim. Bi you tube ismi varmiştiniz, neydi canım o , izliyim de öyle yapıyım. Hiç kullanmadım
Bir gebenin günlüğü canım. İnstagramdan da takip edebilirsin ama asıl işin detaylarını youtube videolarında veriyo kadın

Birgebeningünlüğü ama bayan hasta sanırım iki gündür mesajıma dönmedi hamileyken birkaç saate cevap veriyordu sen iyice YouTube kanalını dinle canım baya ayrıntılı anlatmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…