- 25 Aralık 2018
- 1.576
- 2.031
- 48
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.561
canm ne desem m üzüntü 'nü hafifletmek ama insallah 2. asilamada gelir bebegin canm bende 12 günde 4 kilo verdim bakalım gittikçe umutum artiyorEvet canim 11.gün 17 ___ 13.gün 23 oldu en az 2 kat artmaliymiş...bu ayda olmadi yine kimyasal ...2 asilamaya umutlar
canm ne desem m üzüntü 'nü hafifletmek ama insallah 2. asilamada gelir bebegin canm bende 12 günde 4 kilo verdim bakalım gittikçe umutum artiyor
sporla veriyorum bende sadece yemeyerek yapamadım en iyisi hem dengeli hemde spor canm inşalalh surpriz yapar benim meleğim gelir annesine ansizibMasallah masallah canim boyle devam et. Ben bugun uzuntüyle ne bulduysam yedim. Ama yarin sabahtan itibaren telafi edicem.spora baslicam sabah.spor yapinca ferahliyorum
sporla veriyorum bende sadece yemeyerek yapamadım en iyisi hem dengeli hemde spor canm inşalalh surpriz yapar benim meleğim gelir annesine ansizib
O zaman evet olabilir canım. Sen kendin her ihtimale karşı şu günleri değerlendir o zaman canımEvet öyleymiş. Zaten ilk senden duymuştum burda. Doktor bir kere daha çağırabilirdi tabi. Ben ilçeden gelip gidiyorum ile. O da işten izin al git, baya olaylı oluyor. Mazaret izni vs falan. Okulda çocuklar her ay hamile olduğumu falan idda ediyor. Masefe yüzünden de çağırmamış olabilir
O zaman evet olabilir canım. Sen kendin her ihtimale karşı şu günleri değerlendir o zaman canım
Yarın tekrar kan tahlili yaptıracam dua edin canlarım hayırlısı çıksın..
Inşallah canmInsallah guzel haberlerin olsun
Kısmet de varsa oluyor sanırım her şekilde. Ovulasyon sipariş ettim. Bi you tube ismi varmiştiniz, neydi canım o , izliyim de öyle yapıyım. Hiç kullanmadımO zaman evet olabilir canım. Sen kendin her ihtimale karşı şu günleri değerlendir o zaman canım
Birgebenin günlüğü cann.iyi yapmışsın ovulasyon testi bende ise yaradı gebelik olunca erken belirti veriyorKısmet de varsa oluyor sanırım her şekilde. Ovulasyon sipariş ettim. Bi you tube ismi varmiştiniz, neydi canım o , izliyim de öyle yapıyım. Hiç kullanmadım
O zaman kanda çıkması gerekirdi canım. 2-3 daha bekle adet olmazsan yine kan ver bence, belki geç döllenme falandırİki gun gecti bugunle beraber
Bir gebenin günlüğü canım. İnstagramdan da takip edebilirsin ama asıl işin detaylarını youtube videolarında veriyo kadınKısmet de varsa oluyor sanırım her şekilde. Ovulasyon sipariş ettim. Bi you tube ismi varmiştiniz, neydi canım o , izliyim de öyle yapıyım. Hiç kullanmadım
Bir gebenin günlüğü canım. İnstagramdan da takip edebilirsin ama asıl işin detaylarını youtube videolarında veriyo kadın[/QUOT
Instgramdanda kesin takip et ordaki sonuçları inceleKısmet de varsa oluyor sanırım her şekilde. Ovulasyon sipariş ettim. Bi you tube ismi varmiştiniz, neydi canım o , izliyim de öyle yapıyım. Hiç kullanmadım
MAntıklı başının etini yiyeceğim o kesinBebis dogunca popişini tokatlarsin bol bol. neler çektim senden dersin.Valla ben kiz olursa gobek adini nazli koymayi düşündüm
Topluca Huni takıp gezeceğiz :)Koltukta uyuya kalmışım kız kardeşim bizdeydi çığlık atmışım uyandırdı beni abla abla diye .. iyice psikolojim bozuldu
Birgebeningünlüğü ama bayan hasta sanırım iki gündür mesajıma dönmedi hamileyken birkaç saate cevap veriyordu sen iyice YouTube kanalını dinle canım baya ayrıntılı anlatmışKısmet de varsa oluyor sanırım her şekilde. Ovulasyon sipariş ettim. Bi you tube ismi varmiştiniz, neydi canım o , izliyim de öyle yapıyım. Hiç kullanmadım
Biz temsili kimse bizi anlamıyorTopluca Huni takıp gezeceğiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?