Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Artik kolum bacagim tutmaz oldu.cocuk yanimda aglayamiyorum tutuyorum.sonucu alinca aglarken gördü sarildi o da agladi. Icimi sadece size döküyorum. Allah razi olsun
Canim senin icin girdim merak ettm allahtan umut kesilmez en dogrusunu o biliyor blki olup saglksz olucakti saskinim uzuldm dua edicem sana. Ikncisi olack allahin izniyle bak bu bile bisi asilama etkili olack bnce snde. Bi tanidiginda tupbebekte dis gebelik olmstu ilknde sora tuttu hemen ikncide. Bidahaki ay yuzn guleck inss kuzum❤

Kesnlkle ole canim kese gorucez mi kalbi atiyo mu onlara kadr rahat olamiyosn hamile olmaya kan sonucu malesf ytmiyot ama iyi dusunmek lazim herzaman buna inandim. Senin de guzel gececk inss❤ zor olnca insan paylasmk istemiyor haklisn insanlarn niyeti bilnmz

Birgebeningünlüğü ama bayan hasta sanırım iki gündür mesajıma dönmedi hamileyken birkaç saate cevap veriyordu sen iyice YouTube kanalını dinle canım baya ayrıntılı anlatmış
Bana 10 gündür hiç cevap vermedi ilk attigima 3 gün sonra devam et yazmış.ama vidyoları çok faydali

Kizlar günaydin benim cizgi tamamen siliklesti 2 test birden yaptim. Kismet degilmis pazartesiye regli olurum herhalde. 2.asilamam tutar insallah. A AloeeVeraa senden bari güzel haber gelsin

Sagol canimcim 2.asilama fikrine alistim bende 2.den umutluyum.sadece kararsizim klomenmi kullansam igneyemi geçsem.bu ay klomenle 2 tane oldu ama benim 4kullanimda ilk kez 2 tane oldu diger 3 klomendede sadece 1 tanesinde 1yumurta oldu.

Canım eşim hemen hemen herkese söyledi valla. Çok tedirginim. Rabbime sıgındım. Veren de o alan da..

Kizlar günaydin benim cizgi tamamen siliklesti 2 test birden yaptim. Kismet degilmis pazartesiye regli olurum herhalde. 2.asilamam tutar insallah. A AloeeVeraa senden bari güzel haber gelsin
Sen yine de kan vermeden umudunu kesme canım hayırlı neyse o olsun.
Bende de haberler kötü malesef, tertemiz bi negatif... üzülmemeye çalışıyorum, zamanı değilmiş, hayırlısı oksun diyorum ama tabi içim çok buruk. Yapıcak bi şey yok...

Kuzun regline daha 2 3 gün yokmu

Günaydın canım hayırlısı böyleymiş demek ki. inşallah bu kez güzel sonuçlar alırsın. Ben inanıyorum vakti geldiğinde mutlaka güzel haberi vereceksin bizlere

Canım bence daha erken olabilir çünkü 3-4 gün vardı diye hatırlıyorum regline

Günaydın canım hayırlısı böyleymiş demek ki. inşallah bu kez güzel sonuçlar alırsın. Ben inanıyorum vakti geldiğinde mutlaka güzel haberi vereceksin bizlere

Insallah canim.artik bu ay benden gecti sizden guzel haberler bekliyorum.

biraz üzülüp yolumuza devam edeceğiz canım
daha vakitleri gelmemiş bebişlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…