- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.581
Çok teşekkür ederim :)Bir gebenin günlüğü canım. İnstagramdan da takip edebilirsin ama asıl işin detaylarını youtube videolarında veriyo kadın
İzliyim bakalım, nasıl yapılıyormuş :) teşekkürlerBirgebeningünlüğü ama bayan hasta sanırım iki gündür mesajıma dönmedi hamileyken birkaç saate cevap veriyordu sen iyice YouTube kanalını dinle canım baya ayrıntılı anlatmış
Paradan büyükBiz temsili kimse bizi anlamıyor
Canim senin icin girdim merak ettm allahtan umut kesilmez en dogrusunu o biliyor blki olup saglksz olucakti saskinim uzuldmArtik kolum bacagim tutmaz oldu.cocuk yanimda aglayamiyorum tutuyorum.sonucu alinca aglarken gördü sarildi o da agladi. Icimi sadece size döküyorum. Allah razi olsun
Kesnlkle ole canim kese gorucez mi kalbi atiyo mu onlara kadr rahat olamiyosn hamile olmaya kan sonucu malesf ytmiyot ama iyi dusunmek lazim herzaman buna inandim. Senin de guzel gececk inss❤ zor olnca insan paylasmk istemiyor haklisn insanlarn niyeti bilnmzKızlar iş sadece pozitifi görmekle bitmiyor. Devamı gelmeyince insan yıkılıyor. Benim adet günüm bugün her an kan gelecek gibi öyle korkuyorum, ağrılarım var... Bi de eşim yakınlarına hep söyledi hamile diye. Çok kızıyorum ona o yüzden. Yarın betaya tekrar bakılcak, değerimin düşmesinden o kadar cok korkuyorum ki. Allahım burdaki bütün arkadaşlara yardım etsin. Herkesin kucagını doldursun sağlıklı bi şekilde..
Bana 10 gündür hiç cevap vermedi ilk attigima 3 gün sonra devam et yazmış.ama vidyoları çok faydaliBirgebeningünlüğü ama bayan hasta sanırım iki gündür mesajıma dönmedi hamileyken birkaç saate cevap veriyordu sen iyice YouTube kanalını dinle canım baya ayrıntılı anlatmış
Canim senin icin girdim merak ettm allahtan umut kesilmez en dogrusunu o biliyor blki olup saglksz olucakti saskinim uzuldmdua edicem sana. Ikncisi olack allahin izniyle bak bu bile bisi asilama etkili olack bnce snde. Bi tanidiginda tupbebekte dis gebelik olmstu ilknde sora tuttu hemen ikncide. Bidahaki ay yuzn guleck inss kuzum❤
Canım eşim hemen hemen herkese söyledi valla. Çok tedirginim. Rabbime sıgındım. Veren de o alan da..Kesnlkle ole canim kese gorucez mi kalbi atiyo mu onlara kadr rahat olamiyosn hamile olmaya kan sonucu malesf ytmiyot ama iyi dusunmek lazim herzaman buna inandim. Senin de guzel gececk inss❤ zor olnca insan paylasmk istemiyor haklisn insanlarn niyeti bilnmz
Sen yine de kan vermeden umudunu kesme canım hayırlı neyse o olsun.Kizlar günaydin benim cizgi tamamen siliklesti 2 test birden yaptim. Kismet degilmis pazartesiye regli olurum herhalde. 2.asilamam tutar insallah. A AloeeVeraa senden bari güzel haber gelsin
Sen yine de kan vermeden umudunu kesme canım hayırlı neyse o olsun.
Bende de haberler kötü malesef, tertemiz bi negatif... üzülmemeye çalışıyorum, zamanı değilmiş, hayırlısı oksun diyorum ama tabi içim çok buruk. Yapıcak bi şey yok...
Günaydın canım hayırlısı böyleymiş demek ki. inşallah bu kez güzel sonuçlar alırsın. Ben inanıyorum vakti geldiğinde mutlaka güzel haberi vereceksin bizlereKizlar günaydin benim cizgi tamamen siliklesti 2 test birden yaptim. Kismet degilmis pazartesiye regli olurum herhalde. 2.asilamam tutar insallah. A AloeeVeraa senden bari güzel haber gelsin
Canım bence daha erken olabilir çünkü 3-4 gün vardı diye hatırlıyorum reglineSen yine de kan vermeden umudunu kesme canım hayırlı neyse o olsun.
Bende de haberler kötü malesef, tertemiz bi negatif... üzülmemeye çalışıyorum, zamanı değilmiş, hayırlısı oksun diyorum ama tabi içim çok buruk. Yapıcak bi şey yok...
Günaydın canım hayırlısı böyleymiş demek ki. inşallah bu kez güzel sonuçlar alırsın. Ben inanıyorum vakti geldiğinde mutlaka güzel haberi vereceksin bizlere
canım ya Rabbim hayırlısını nasip etsin bugün de doktora gidecek miydinKizlar günaydin benim cizgi tamamen siliklesti 2 test birden yaptim. Kismet degilmis pazartesiye regli olurum herhalde. 2.asilamam tutar insallah. A AloeeVeraa senden bari güzel haber gelsin
biraz üzülüp yolumuza devam edeceğiz canımSen yine de kan vermeden umudunu kesme canım hayırlı neyse o olsun.
4-5 gün var canım. 8-9 ocak gibi reglimKuzun regline daha 2 3 gün yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?