Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canlarım ya bir şey danışacağım size.
10 gün sonra annem babam yanıma gelecek.
kuzenimin nişanı var. ben de tedaviye başlasam tam onlar burdayken denk gelecek.
ne yapsam bilemedim

canlarım ya bir şey danışacağım size.
10 gün sonra annem babam yanıma gelecek.
kuzenimin nişanı var. ben de tedaviye başlasam tam onlar burdayken denk gelecek.
ne yapsam bilemedim
Doktora sık gidip geliceksin ve belirli ilişki günleriniz olucak canım, çaktırmam durumu diyosan tedaviye başla ama rahatsız olucaksan bu ay kendiniz deneyin canım. Hem nasip belki de böyle gelir bebiş

Canım ilişki günlerini doktor söylüyor ya o zamana denk gelirse nasıl olur bilmem.
aynen o aklımda canım
evimde küçük annemler varken yapamayız
Doktora sık gidip geliceksin ve belirli ilişki günleriniz olucak canım, çaktırmam durumu diyosan tedaviye başla ama rahatsız olucaksan bu ay kendiniz deneyin canım. Hem nasip belki de böyle gelir bebiş
söylerim tedavi olduğumu ama ilişki sıkıntı işte
bi de zaten ben regl olmuyorum
ilaç ile söktürecektim
olmadı onlar gitmeye yakın ilaca başlarım

11.40 ta doktor randevum var inşallah beğenirim
bu doktor ile devam etmeyi düşünüyorum çünkü
ona da soracağım kendiliğimden regl olur muyum yoksa ilaç mı kullanmam gerek diye

Evet o zaman öyle yaparsın canım zamanlama daha iyi olur

Canım ev büyük olsa bile insan odaklanamaz ya en azından ben öyleyim. Çok utanırım. Onlar gitsin öyle başlayın canım tedaviye , kafanın da rahat olması gerek. Yine de tercih senin canım

Canım ev büyük olsa bile insan odaklanamaz ya en azından ben öyleyim. Çok utanırım. Onlar gitsin öyle başlayın canım tedaviye , kafanın da rahat olması gerek. Yine de tercih senin canım
evet canım ben de öyle karar verdim
annemlerin geleceğini tamamen unuttum
öyle adapte olmuşum ki tedaviye
dün akşam konuşunca jetonum düştü

Günaydın kızlar kontrole gittim bugün doktor herşey normal sağlıklı bebeğiniz dedi çok şükür kalp atimini çok net gördük duyduk çok güzeldi sadece 7+1 görünüyor ama7+6 bugün oda önemli değil dedi doktor yanılma payı olabiliyomus böyle olan var mı daha once.Rabbi isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…