- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.601
Evet canım 4-5 gün var ama ne biliyim olsa çıkardı bence gözle zor görülen bi çizgi bile olsa. Ne diyelim hayırlısı..Canım bence daha erken olabilir çünkü 3-4 gün vardı diye hatırlıyorum regline
Ben de öyle diyorum canım Allahım hayırlısını versin, vardır bi bildiğibiraz üzülüp yolumuza devam edeceğiz canım
daha vakitleri gelmemiş bebişlerin
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Bata kaç gün vardı canımBen de öyle diyorum canım Allahım hayırlısını versin, vardır bi bildiği
Canım ilişki günlerini doktor söylüyor ya o zamana denk gelirse nasıl olur bilmem.canlarım ya bir şey danışacağım size.
10 gün sonra annem babam yanıma gelecek.
kuzenimin nişanı var. ben de tedaviye başlasam tam onlar burdayken denk gelecek.
ne yapsam bilemedim
Öyle canım hayırlısı... 4-5 gün var bata canım. 8 ya da 9 ocak bat günümCanım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Bata kaç gün vardı canım
Doktora sık gidip geliceksin ve belirli ilişki günleriniz olucak canım, çaktırmam durumu diyosan tedaviye başla ama rahatsız olucaksan bu ay kendiniz deneyin canım. Hem nasip belki de böyle gelir bebişcanlarım ya bir şey danışacağım size.
10 gün sonra annem babam yanıma gelecek.
kuzenimin nişanı var. ben de tedaviye başlasam tam onlar burdayken denk gelecek.
ne yapsam bilemedim
aynen o aklımda canımCanım ilişki günlerini doktor söylüyor ya o zamana denk gelirse nasıl olur bilmem.
söylerim tedavi olduğumu ama ilişki sıkıntı işteDoktora sık gidip geliceksin ve belirli ilişki günleriniz olucak canım, çaktırmam durumu diyosan tedaviye başla ama rahatsız olucaksan bu ay kendiniz deneyin canım. Hem nasip belki de böyle gelir bebiş
Evet o zaman öyle yaparsın canım zamanlama daha iyi oluraynen o aklımda canım
evimde küçük annemler varken yapamayız
söylerim tedavi olduğumu ama ilişki sıkıntı işte
bi de zaten ben regl olmuyorum
ilaç ile söktürecektim
olmadı onlar gitmeye yakın ilaca başlarım
Canım aslında daha cok varmış. Hemen umutsuzluğa kapılma bence. Adet günü gelmeden hiçbişey belli olmaz canım. Her şey gönlünce olsun inşallahÖyle canım hayırlısı... 4-5 gün var bata canım. 8 ya da 9 ocak bat günüm
Canım ev büyük olsa bile insan odaklanamaz ya en azından ben öyleyim. Çok utanırım. Onlar gitsin öyle başlayın canım tedaviye , kafanın da rahat olması gerek. Yine de tercih senin canımaynen o aklımda canım
evimde küçük annemler varken yapamayız
söylerim tedavi olduğumu ama ilişki sıkıntı işte
bi de zaten ben regl olmuyorum
ilaç ile söktürecektim
olmadı onlar gitmeye yakın ilaca başlarım
evet canım ben de öyle karar verdimCanım ev büyük olsa bile insan odaklanamaz ya en azından ben öyleyim. Çok utanırım. Onlar gitsin öyle başlayın canım tedaviye , kafanın da rahat olması gerek. Yine de tercih senin canım
Hakkında hayırlısı olsun canım. Sağlıkla olsun da bir kaç ayın ne önemi varKizlar günaydin benim cizgi tamamen siliklesti 2 test birden yaptim. Kismet degilmis pazartesiye regli olurum herhalde. 2.asilamam tutar insallah. A AloeeVeraa senden bari güzel haber gelsin
Canım sen erken yaptın testi, varsa bile idrara geçmemiş olma ihtimali çok yüksekBen de öyle diyorum canım Allahım hayırlısını versin, vardır bi bildiği
Hayırlısı olsun tatlım sonuca kendini az çok alıştırmıştın zaten bu son olur ğnşallah bekletmez bebiş seniKizlar bugunki sonuc hcg 22 progestron 17 ye düsmus 1 2 güne regli olursun dedi.bu 2.kimyasal oldugu icin pırtilasma resti yapicak.
bütün testlere baksınlar canımKizlar bugunki sonuc hcg 22 progestron 17 ye düsmus 1 2 güne regli olursun dedi.bu 2.kimyasal oldugu icin pırtilasma resti yapicak.
4-5 gün var canım. 8-9 ocak gibi reglim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?