- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.621
bütün testlere baksınlar canım
nedenini bulsunlar da ona göre ilaç vs kullanırsın
Canım hayırlısı olsun...En kısa sürede sağlıklı bi şekilde nasip olur inşallah. Her şeyin bi vakti saati var.Kizlar bugunki sonuc hcg 22 progestron 17 ye düsmus 1 2 güne regli olursun dedi.bu 2.kimyasal oldugu icin pırtilasma resti yapicak.
Günaydın kızlar kontrole gittim bugün doktor herşey normal sağlıklı bebeğiniz dedi çok şükür kalp atimini çok net gördük duyduk çok güzeldi sadece 7+1 görünüyor ama7+6 bugün oda önemli değil dedi doktor yanılma payı olabiliyomus böyle olan var mı daha once.Rabbi isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
Hayırlısı olsun tatlım sonuca kendini az çok alıştırmıştın zaten bu son olur ğnşallah bekletmez bebiş seni
Canım hayırlısı olsun...En kısa sürede sağlıklı bi şekilde nasip olur inşallah. Her şeyin bi vakti saati var.
Amiin kuzum her şey hepimizin gönlüne göre olsun. Pek umudum kalmadı artık bu aydan. Hayırlısını dileyip bekliyorum bakalımCanım aslında daha cok varmış. Hemen umutsuzluğa kapılma bence. Adet günü gelmeden hiçbişey belli olmaz canım. Her şey gönlünce olsun inşallah
Saol canımGözunaydin canim masallah
Şaşırdım kuzum ya ne diyeceğimi bilemiyorum. Ama her şeyin hayırlısı, en azından aşılamaya cevap veriyo bak vücudun. Kimyasal bile olsa hamile kalabildin öyle düşün canım. Ayrıca pıhtılaşmaya baktırmakla da iyi edersin aklında kalmasın belki kimyasala böyle bi şey sebep oluyodurKizlar bugunki sonuc hcg 22 progestron 17 ye düsmus 1 2 güne regli olursun dedi.bu 2.kimyasal oldugu icin pırtilasma resti yapicak.
Dayanamadım işte canım. Bakalım umutlu değilim artık bu aydan, inşallah öyledir de mucize olur benim için canımCanım sen erken yaptın testi, varsa bile idrara geçmemiş olma ihtimali çok yüksek
Artık gecikirse o zaman yaparım canım, çünkü sonuç bence değişmez. Keşke değişse tabi gönlüm hep ondan yana. Şimdilik bekliycem artık gecikmeyiDaha cok var canim elindeki testler genelde 1 2 gun kalaya kadar veriyor hatta vermeyebiliyor.pazar günü tekrarla bence.
gözünaydın canım maşallah az da olsa için rahatlamıştır.Günaydın kızlar kontrole gittim bugün doktor herşey normal sağlıklı bebeğiniz dedi çok şükür kalp atimini çok net gördük duyduk çok güzeldi sadece 7+1 görünüyor ama7+6 bugün oda önemli değil dedi doktor yanılma payı olabiliyomus böyle olan var mı daha once.Rabbi isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
Günün güzel haberi senden geldi canım maşallah size :) hep böyle sağlıklı devam etsin her şey. Geriden gelme olayını da kafana hiç takma ilk haftalar hep oluyomuş bu, ilerleyen zamanda hem daha net ölçülüyo hem bebek arayı kapatmış oluyo. Sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah canımGünaydın kızlar kontrole gittim bugün doktor herşey normal sağlıklı bebeğiniz dedi çok şükür kalp atimini çok net gördük duyduk çok güzeldi sadece 7+1 görünüyor ama7+6 bugün oda önemli değil dedi doktor yanılma payı olabiliyomus böyle olan var mı daha once.Rabbi isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
Erken canım erken dur sen bi :)Dayanamadım işte canım. Bakalım umutlu değilim artık bu aydan, inşallah öyledir de mucize olur benim için canım
Saol canım inşallah darısı başına o zaman en kısa zamanda güzel haberini alırız insallahGünün güzel haberi senden geldi canım maşallah size :) hep böyle sağlıklı devam etsin her şey. Geriden gelme olayını da kafana hiç takma ilk haftalar hep oluyomuş bu, ilerleyen zamanda hem daha net ölçülüyo hem bebek arayı kapatmış oluyo. Sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah canım
Artık gecikirse o zaman yaparım canım, çünkü sonuç bence değişmez. Keşke değişse tabi gönlüm hep ondan yana. Şimdilik bekliycem artık gecikmeyi
Saol canım evet baya rahatladım 5 gün geride görünüyor ama doktorda onemli değil dedi herset yolundaymis şükürgözünaydın canım maşallah az da olsa için rahatlamıştır.
gününe takılma ilk günler yanılma payı çok olur ki zaten seninki önde görünüyor
Canım bence idrarda çıkmaz sen kan mı versen acaba belki sürpriz olur eşine hediyen olur öyle istiyosun ya Rabbim gönlüne göre versin inşallahDayanamadım işte canım. Bakalım umutlu değilim artık bu aydan, inşallah öyledir de mucize olur benim için canım
Femara bence daha etkili. CanımSagol canimcim 2.asilama fikrine alistim bende 2.den umutluyum.sadece kararsizim klomenmi kullansam igneyemi geçsem.bu ay klomenle 2 tane oldu ama benim 4kullanimda ilk kez 2 tane oldu diger 3 klomendede sadece 1 tanesinde 1yumurta oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?