Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bütün testlere baksınlar canım
nedenini bulsunlar da ona göre ilaç vs kullanırsın

Reglinin 2.günü gel rahme bakalim pırtilasma testini yapalim.tekrar klomen ve aspirine baslayalim dedi.pirtilasma testi 10güne cikiyormus.ona gore 1 kere daha aşılama olmazsa tüp bebek dedi. Biz tüp bebegi karsilayamayiz son kez asilsma denicez kismetse olur artik.

Gözunaydin canim masallah

Canım aslında daha cok varmış. Hemen umutsuzluğa kapılma bence. Adet günü gelmeden hiçbişey belli olmaz canım. Her şey gönlünce olsun inşallah
Amiin kuzum her şey hepimizin gönlüne göre olsun. Pek umudum kalmadı artık bu aydan. Hayırlısını dileyip bekliyorum bakalım

Kizlar bugunki sonuc hcg 22 progestron 17 ye düsmus 1 2 güne regli olursun dedi.bu 2.kimyasal oldugu icin pırtilasma resti yapicak.
Şaşırdım kuzum ya ne diyeceğimi bilemiyorum. Ama her şeyin hayırlısı, en azından aşılamaya cevap veriyo bak vücudun. Kimyasal bile olsa hamile kalabildin öyle düşün canım. Ayrıca pıhtılaşmaya baktırmakla da iyi edersin aklında kalmasın belki kimyasala böyle bi şey sebep oluyodur

Daha cok var canim elindeki testler genelde 1 2 gun kalaya kadar veriyor hatta vermeyebiliyor.pazar günü tekrarla bence.
Artık gecikirse o zaman yaparım canım, çünkü sonuç bence değişmez. Keşke değişse tabi gönlüm hep ondan yana. Şimdilik bekliycem artık gecikmeyi

gözünaydın canım maşallah az da olsa için rahatlamıştır.
gününe takılma ilk günler yanılma payı çok olur ki zaten seninki önde görünüyor

Günün güzel haberi senden geldi canım maşallah size :) hep böyle sağlıklı devam etsin her şey. Geriden gelme olayını da kafana hiç takma ilk haftalar hep oluyomuş bu, ilerleyen zamanda hem daha net ölçülüyo hem bebek arayı kapatmış oluyo. Sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah canım

Saol canım inşallah darısı başına o zaman en kısa zamanda güzel haberini alırız insallah

gözünaydın canım maşallah az da olsa için rahatlamıştır.
gününe takılma ilk günler yanılma payı çok olur ki zaten seninki önde görünüyor
Saol canım evet baya rahatladım 5 gün geride görünüyor ama doktorda onemli değil dedi herset yolundaymis şükür

Dayanamadım işte canım. Bakalım umutlu değilim artık bu aydan, inşallah öyledir de mucize olur benim için canım
Canım bence idrarda çıkmaz sen kan mı versen acaba belki sürpriz olur eşine hediyen olur öyle istiyosun ya Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Sagol canimcim 2.asilama fikrine alistim bende 2.den umutluyum.sadece kararsizim klomenmi kullansam igneyemi geçsem.bu ay klomenle 2 tane oldu ama benim 4kullanimda ilk kez 2 tane oldu diger 3 klomendede sadece 1 tanesinde 1yumurta oldu.
Femara bence daha etkili. Canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…