- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.641
hakkında hayırlısı hangisi olacaksa o olsun güzelim.Kızlar bende bugün Bezmialem Osman şevket diye doktora gittim çok ilgili tek tek baktı testlerime sordu herşeyi adet günü gideceğim sana büyük ihtimalle tüp bebek dedimuayene edip söyleyecek
çok sevindim canım Allah bize de bu sevinci yaşatsın inşallahSaol canım evet baya rahatladım 5 gün geride görünüyor ama doktorda onemli değil dedi herset yolundaymis şükür
Belki bu ay değil ama belki bir sonraki ay o bebekler buraya gelecek üzülme lütfen.. Hayırlısı böylesidir belki de hepimiz içinSen yine de kan vermeden umudunu kesme canım hayırlı neyse o olsun.
Bende de haberler kötü malesef, tertemiz bi negatif... üzülmemeye çalışıyorum, zamanı değilmiş, hayırlısı oksun diyorum ama tabi içim çok buruk. Yapıcak bi şey yok...
Kızlar bende bugün Bezmialem Osman şevket diye doktora gittim çok ilgili tek tek baktı testlerime sordu herşeyi adet günü gideceğim sana büyük ihtimalle tüp bebek dedimuayene edip söyleyecek
sabah test yaptık sıfır ümidim kaldı..
bat 6 ocak olsa çıkardı artık.
Saol canım evet baya rahatladım 5 gün geride görünüyor ama doktorda onemli değil dedi herset yolundaymis şükür
Amin inşallah tutar barihakkında hayırlısı hangisi olacaksa o olsun güzelim.
Evet ücretli benim 3 sene dolmadı zaten kapsamıyor şartları ama ben kadar daha bilmiyorum daha haftaya adetim benim muayene edecek o gün konuşacağız ücretleriKuzum hayirli olsun.tüp bebek ücretlimi canim.benimde tup bebek olucak sanirim.
Evet ücretli benim 3 sene dolmadı zaten kapsamıyor şartları ama ben kadar daha bilmiyorum daha haftaya adetim benim muayene edecek o gün konuşacağız ücretleri
çalışıyorum şimdi akşam siteden araştırırım bakalım ama enaz 7000 tl gözden çıkarmak lazım herhalde umreye gidecektik şubatta zor artık
bebeğini de alıp umreye gidersiniz aşkım : ) para yerine konur Allah ömür versin. Devlet de belli şartlarla tüp bebeği karşılıyor ama geçen gün kayınvalideyi hastaneye götürdüm tüp bebek için heyet bekleyen çiftler vardı doktor doktor imza alıyorlardı çıktım kapıda onlara ağladım ağladım şiştim.Evet ücretli benim 3 sene dolmadı zaten kapsamıyor şartları ama ben kadar daha bilmiyorum daha haftaya adetim benim muayene edecek o gün konuşacağız ücretleri
çalışıyorum şimdi akşam siteden araştırırım bakalım ama enaz 7000 tl gözden çıkarmak lazım herhalde umreye gidecektik şubatta zor artık
Gerçekten sıçrayarak uyanıyorum iki gündür sürekli kabus görüyorum kendim uzman psikologum ama psikolojim bozuldu
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş misali
Allah yardımcımız olsun gerçekten kendi elimde olan şartlarla değiştirebileceğim bir şey olsaydı keşke ama Allah'a sığınmaktan başka çarem yokmuş gibi geliyor.
3 seans klomen deneyip direk bahçeci de tüp bebeğe başvuracağım olmazsa
Tek çocuğun varsa 2. Çocuk 3 senedir olmuyorsa yine karşılıyor kuzum süleymaniye de yaptırdı arkadaşım 4 yaşında oğlu vardıBenimde 3 yil oldu ama cocuk olmama sarti var galiba.
Tek çocuğun varsa 2. Çocuk 3 senedir olmuyorsa yine karşılıyor kuzum süleymaniye de yaptırdı arkadaşım 4 yaşında oğlu vardı
Ben 4 sene 3 aydır evliyim son 1 sene hariç hiç istemediğimden umrumda da değildi. Olsaydı illaki olurdu diyorum eğer durum psikolojikse, eşimin morfolojisi bozuk olursa tüp bebekle olacak diye işledim bilinç altıma sanırımInsallah gerek kalmaz canim. Ama benim doktorum şunu söylüyor sen bu hamilelik isini kafana taktigin, sürekli bu konuyu düsündügün müddetçe esininde seninde vucudunda hersey yolunda da olsa bu is olmaz dedi.
bebeğini de alıp umreye gidersiniz aşkım : ) para yerine konur Allah ömür versin. Devlet de belli şartlarla tüp bebeği karşılıyor ama geçen gün kayınvalideyi hastaneye götürdüm tüp bebek için heyet bekleyen çiftler vardı doktor doktor imza alıyorlardı çıktım kapıda onlara ağladım ağladım şiştim.
Gerçekten muamele hiç hoş değil zaten hassas bir süreç..
Kapıda eşiyle bekleyen bayanları doktor tüp bebek için bekleyenler gelsin diye bağıra bağıra içeri çağırıyordu nuroloji ile çocuk hastalıkları yanyana o çocuğu olan annelerin baştan aşağı onları süzmesini ölsem unutmayacağım.
Biz insanlar gerçekten kötüyüz.
İyi olmayı öğrenmediğimiz sürece de hep birilerinin yarasını kazıyacağız galiba..
Allah nerede muhtaç kimin neye ihtiyacı varsa Allah'ım gerçeği yapsın inşallah..
evet şimdi 9 aylık ikizleri var onlar da erkek :))Yaaaa ciddimi cok sevindim .
Sıfır hassaslık sıfır tahammül var devlet hastanesi çalışanlarında gerçekten.Bazi hastanelerde cocugu dogumda ölen annelerle cocugu olan anneleri ayni oda da tutuyorlar.bende buna cok üzülmüstüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?