Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence üç klomen deneme femara klomen den daha iyi onu ab değerlendir

Canım bence idrarda çıkmaz sen kan mı versen acaba belki sürpriz olur eşine hediyen olur öyle istiyosun ya Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Kan vermiycem artık canım ya zaten umutsuzluğa düştüm ya artık o yüzden de vermek istemiyorum. İnşallah artık gecikme okur da bebiş vardır ben erken yapmışımdır idrar testini kuzum, şu an tek temennim bu

Kızlar bende bugün Bezmialem Osman şevket diye doktora gittim çok ilgili tek tek baktı testlerime sordu herşeyi adet günü gideceğim sana büyük ihtimalle tüp bebek dedi muayene edip söyleyecek
Canım peki neye göre direkt tüp bebek dedi ki merak ettim

Belki bu ay değil ama belki bir sonraki ay o bebekler buraya gelecek üzülme lütfen.. Hayırlısı böylesidir belki de hepimiz için
Üzülmemeye çalışıyorum canım, kendimi bunun hayırlısı olduğuna inandırıyorum napayım. Ama inancım yüksek yakında bizim bebişlerimiz de gelicek canım pes etmek. Bu ayda düştük çakıldık yere ama kalkmasını dik durmasını bilicez mecburen

İnşallah öyledir canım ben dua ediyorum hep sizide geçiriyorum inşallah pozitif gorursun bu ay

Çok doğru şeyler yazmışsın canım. İnsanoğlu kötü gerçekten. Eksiklik gibi görüp ezici gözlerle bakmaları hiç hoş değil. Rabbim kimseye aratmasın çok zor bi şeymiş. Demek ki yaşamayan da gerçekten anlayamıyo bu durumu, empati yapmaları gerekir böyle hassas bi konuda. İnsanların açığını bulup iyice yarasını deşmekten haz alıyo bazıları. İyi insan olmayı, herkes için dua edebilmeyi, şükredebilmeyi herkesin öğrenmesi lazım. Allah herkesin her şeyi gönlüne göre versin

İnan ki şu an okurken ağladım.. çok mu zor ya bi telefon etmek. Bu kadar mı insanın halinden anlamıyolar. Vicdanları nasıl sızlamıyo, o kalpleri nasıl izin veriyo böyle bi şeye anlayamıyorum

İnşallah öyledir canım ben dua ediyorum hep sizide geçiriyorum inşallah pozitif gorursun bu ay
Allah razı olsun canım ya, birinin dualarında olduğunu bilmek bile insanın içini ferahlatıyo, yarasına su serpiyo. Allah ne muradın varsa versin senin de

Canım ne kadarlık evlisin bizim morfoloji yüzde 4 dü doktor normal dedi kafam karıştı şimdi

İnan ki şu an okurken ağladım.. çok mu zor ya bi telefon etmek. Bu kadar mı insanın halinden anlamıyolar. Vicdanları nasıl sızlamıyo, o kalpleri nasıl izin veriyo böyle bi şeye anlayamıyorum

Canim normalde ben cokkkkk cadıyım kimseye yedirmem hakkimi hatta benim durumumda olan birini gorsem mudehale eder kavga ederim.cok zaman yasli birini azarlayan hastane gorevlisine saldirdigim.ama o sırada insan icinde bulundugu belirsizligin esiri oluyor.sag tarafimda kadinin biri dogum sancisi cekiyordu.sol daki kadini nst ye baslamislar karnindaki bebegin kalp atisi sesi tam 2 saat dinledim ...insan strese giriyor. Birde insanlari sedyeye alip alip gidiyorlarya insan kendini kötü hissediyor. Ama sonradan neler ettim neler .. doktorumda üzüldü hemen cebinden telefonu cikartti ara hemen esini bu moralle sana hicbirsey yapamam dedi.esimi aradim oglumu telefona verdi. Annecim ben hic yamacik (yaramazlik ) yapmiyorum dedi.ohhh cektim . doktiruma hastane tesekkür mektubu yazmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…