- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.681
Bence üç klomen deneme femara klomen den daha iyi onu ab değerlendirGerçekten sıçrayarak uyanıyorum iki gündür sürekli kabus görüyorum kendim uzman psikologum ama psikolojim bozuldu
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş misali
Allah yardımcımız olsun gerçekten kendi elimde olan şartlarla değiştirebileceğim bir şey olsaydı keşke ama Allah'a sığınmaktan başka çarem yokmuş gibi geliyor.
3 seans klomen deneyip direk bahçeci de tüp bebeğe başvuracağım olmazsa
Sebepsizse aşılama falan denemiş miydin, 1 kere de olsa bence denemeye değerSebepsiz infertilite benim canım
Sabıtla bekliycem artık kuzum inşallah erken yapmışımdır :)Erken canım erken dur sen bi :)
İnşallah canım benimSaol canım inşallah darısı başına o zaman en kısa zamanda güzel haberini alırız insallah
Bence çok iyi yapmışsın canım herkes memnun. Biz de bu ayın 15 inden sonra eşim test vericek görücez bakalım yeni değerler nasılBende promen k siparis ettim canim.
Kan vermiycem artık canım ya zaten umutsuzluğa düştüm ya artık o yüzden de vermek istemiyorum. İnşallah artık gecikme okur da bebiş vardır ben erken yapmışımdır idrar testini kuzum, şu an tek temennim buCanım bence idrarda çıkmaz sen kan mı versen acaba belki sürpriz olur eşine hediyen olur öyle istiyosun ya Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Canım peki neye göre direkt tüp bebek dedi ki merak ettimKızlar bende bugün Bezmialem Osman şevket diye doktora gittim çok ilgili tek tek baktı testlerime sordu herşeyi adet günü gideceğim sana büyük ihtimalle tüp bebek dedimuayene edip söyleyecek
Benim de 8 ya da 9 ocak canım ve benim de negatif çıktı. Bekliycez başka çaremiz yoksabah test yaptık sıfır ümidim kaldı..
bat 6 ocak olsa çıkardı artık.
Üzülmemeye çalışıyorum canım, kendimi bunun hayırlısı olduğuna inandırıyorum napayım. Ama inancım yüksek yakında bizim bebişlerimiz de gelicek canım pes etmek. Bu ayda düştük çakıldık yere ama kalkmasını dik durmasını bilicez mecburenBelki bu ay değil ama belki bir sonraki ay o bebekler buraya gelecek üzülme lütfen.. Hayırlısı böylesidir belki de hepimiz için
İnşallah öyledir canım ben dua ediyorum hep sizide geçiriyorum inşallah pozitif gorursun bu ayKan vermiycem artık canım ya zaten umutsuzluğa düştüm ya artık o yüzden de vermek istemiyorum. İnşallah artık gecikme okur da bebiş vardır ben erken yapmışımdır idrar testini kuzum, şu an tek temennim bu
Çok doğru şeyler yazmışsın canım. İnsanoğlu kötü gerçekten. Eksiklik gibi görüp ezici gözlerle bakmaları hiç hoş değil. Rabbim kimseye aratmasın çok zor bi şeymiş. Demek ki yaşamayan da gerçekten anlayamıyo bu durumu, empati yapmaları gerekir böyle hassas bi konuda. İnsanların açığını bulup iyice yarasını deşmekten haz alıyo bazıları. İyi insan olmayı, herkes için dua edebilmeyi, şükredebilmeyi herkesin öğrenmesi lazım. Allah herkesin her şeyi gönlüne göre versinbebeğini de alıp umreye gidersiniz aşkım : ) para yerine konur Allah ömür versin. Devlet de belli şartlarla tüp bebeği karşılıyor ama geçen gün kayınvalideyi hastaneye götürdüm tüp bebek için heyet bekleyen çiftler vardı doktor doktor imza alıyorlardı çıktım kapıda onlara ağladım ağladım şiştim.
Gerçekten muamele hiç hoş değil zaten hassas bir süreç..
Kapıda eşiyle bekleyen bayanları doktor tüp bebek için bekleyenler gelsin diye bağıra bağıra içeri çağırıyordu nuroloji ile çocuk hastalıkları yanyana o çocuğu olan annelerin baştan aşağı onları süzmesini ölsem unutmayacağım.
Biz insanlar gerçekten kötüyüz.
İyi olmayı öğrenmediğimiz sürece de hep birilerinin yarasını kazıyacağız galiba..
Allah nerede muhtaç kimin neye ihtiyacı varsa Allah'ım gerçeği yapsın inşallah..
İnan ki şu an okurken ağladım.. çok mu zor ya bi telefon etmek. Bu kadar mı insanın halinden anlamıyolar. Vicdanları nasıl sızlamıyo, o kalpleri nasıl izin veriyo böyle bi şeye anlayamıyorumBende şunu yasadim canim.
Yakladik 2 ay önce özel bir hastanede rahim filmi cekilecektim.saat 7.30 da gel 5 dakikalik bir islem dendi. Benim 4 yasinda hiperaktif bir oglum var.ufaktanda kalbimizde sıkıntı var.. biz sabahin köründe gittik hastaneye bütün esyalarimi cantami esime verdim.bana 2.kata cikarttilar gözum arkada oglumu esime biraktim.ciktim yatis yaptilar.testler falan derken gecti 1 saat.esim adagida meraktan catlamis.meger rahim filmi ameliyathanede yapiliyirmus.dogumhane hemsiresine rica ettim esimi arayip haber verirmisiniz merak etmesin oglumuda anaokuluna biraksin daha guvenilir dedim.önce tamam dedi.ama 1 saat daha gecti aramadi.kendimi okadar savunmasiz ve sıkışmiş hissettimki anlatamam.3 kere daha rica ettim sonunda telefonunu yanina alsaydin dedi. Neyse sedyeye aldilar ameliyathaneye biraktilar ordaki hemsiredende rica ettim oralı olmadılar halbuki hepsinin elinde telefon var .20 dakikada orda bekledim.sonra doktorum geldi basladim aglamaya durumu anlattim.doktorum ordaki bütün hemsireleri fircaladi.ilgilenmeyeni göster dedi gostermedim.ben bu olani 20gün kafamdan atamadim.sonra dusündum ben universite mexunu oldugum halde 5 yasinda cocuk gibi mazlum kaldim.köylerden ilcelerden gelenlere neler yapar diye düsündüm.gittim bashekimlige yazi yazdim bütün calisanlar cezalandirildi.
Allah razı olsun canım ya, birinin dualarında olduğunu bilmek bile insanın içini ferahlatıyo, yarasına su serpiyo. Allah ne muradın varsa versin senin deİnşallah öyledir canım ben dua ediyorum hep sizide geçiriyorum inşallah pozitif gorursun bu ay
Canım ne kadarlık evlisin bizim morfoloji yüzde 4 dü doktor normal dedi kafam karıştı şimdirahim filmi, horman testi, progesteron testi, tüp sayımı, yumurtlama takibi herşey temiz, sperm testi 2 kere yapıldı doktor sadece morfoloji bozuk dedi neofortil diye ilaç verdi ve sperm morfolojisi %2'den %25'e yükseldi normal şartlar da 6 ay daha beklememiz lazım dedi ama acele ettiğimiz için klomene başladı
.Canım ne kadarlık evlisin bizim morfoloji yüzde 4 dü doktor normal dedi kafam karıştı şimdi
Canım nasip değilmiş demekki araştırılması çok iyi olmuş ama sebebi bulunup ona göre tedavini olursunEvet canim bugun doktorada soyledim oldugunu hissetmiyorum diye
İnan ki şu an okurken ağladım.. çok mu zor ya bi telefon etmek. Bu kadar mı insanın halinden anlamıyolar. Vicdanları nasıl sızlamıyo, o kalpleri nasıl izin veriyo böyle bi şeye anlayamıyorum
Canım daha çok erken üzülmek için 4-5 gğn varmış adetine daha neler değişir bu zamanda canım hemen ümitsiz olmaArtık gecikirse o zaman yaparım canım, çünkü sonuç bence değişmez. Keşke değişse tabi gönlüm hep ondan yana. Şimdilik bekliycem artık gecikmeyi
Gözün aydın canım benim sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini :)Saol canım evet baya rahatladım 5 gün geride görünüyor ama doktorda onemli değil dedi herset yolundaymis şükür
Canım nasip değilmiş demekki araştırılması çok iyi olmuş ama sebebi bulunup ona göre tedavini olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?