- 11 Ağustos 2017
- 3.123
- 6.117
- 158
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.721
Cümlemizin inşallah canım Allah sizden de razı olsun burda destek oluyosunuz belki birine umut oluyor konislunalar inanki en az kendim kadar istiyorum herkese nasip olmasını beklemek zor çünkü biloyrum iAllah sabrinida versin müjdesini de insallahAllah razı olsun canım ya, birinin dualarında olduğunu bilmek bile insanın içini ferahlatıyo, yarasına su serpiyo. Allah ne muradın varsa versin senin de
Amiin kuzum inşallah diyelimİnşallah vardır canım bekle bakalım daha zamanın var :)
aa nasıl olurKızlar kan sonucun 216dan 146 ya düşmüş sonuç iyi değil üzgünüm doktor 5 gün sonra gel dedi ama ümit yok gibi konuştu.kimyasal gebelik değil böyle olmaz dedi tam tutamamış dedi
Bende var zaten pıhtılaşma ineyede de başlamıştım .bunu tesadüf eseri öğrendim belki geçen ayda aynısı oldu ..Canimya ne hissettigini anliyorum ama ilk test saglik ocaginda olmustu laboratuar farki olabilir demisti doktorum bana.zaten degerin yüksekti.belkide ilk degerin yanlisti.bu arada bende internetten tutunmayla ilgili saracoglunu izledim.bu tip problemi olan once 10gun sogan kürü sonra 21gün civanpercemi kürü yapsin diyor .benimde 2.kez tutunamiyor doktor pirtilasma probleminden olabilir dedi coraspirine baslicam regli olunca.
Oo maşallah canım benim ne güzel bi artış :) artık perşembe kese kesin görünür benceCanım bin küsürlere çıkmış. Perşembe kese için gidicem allah izin verirse :)))
Canım üzülme nasipten öteye gidilmiyor sen yinede uzan dinlen belki değişir sonuç ne hissettiğini anlıyorumKızlar kan sonucun 216dan 146 ya düşmüş sonuç iyi değil üzgünüm doktor 5 gün sonra gel dedi ama ümit yok gibi konuştu.kimyasal gebelik değil böyle olmaz dedi tam tutamamış dedi
selam kızlar
doktordan geliyorum, çok beğendim.
çok güzel bilgilendirdi ve ilgilendi.
Klomen i bir kadın hayatı boyunca 4 ten fazla kullanmamalı, ben kullandırmıyorum çünkü ilerde kanser yapma riski mevcut dedi.
ben de toplamda 5 kez kullandığım için diğer ay iğne ile devam edelim dedi.
çok düşük dozlarla başlayacağız çünkü fazla yumurta oluşmasını istemiyoruz dedi.
ve ben daha sormadan inofolic (inositol) önerdi günde 2 kez al dedi.
ücret konusuna gelince 200-300 tl iğne tutar, aşılama ücreti de 2000-2500 tl arasında dedi
Kuzum çok sağ ol inşallah. Allahım bu duyguyu hepinize yaşatsın inşallahOo maşallah canım benim ne güzel bi artış :) artık perşembe kese kesin görünür bence
Amiin canım benim amiinCümlemizin inşallah canım Allah sizden de razı olsun burda destek oluyosunuz belki birine umut oluyor konislunalar inanki en az kendim kadar istiyorum herkese nasip olmasını beklemek zor çünkü biloyrum iAllah sabrinida versin müjdesini de insallah
Ayyyy hadi gözün aydın çok sevindimm vallaaa canım günün en güzel haberiCanım bin küsürlere çıkmış. Perşembe kese için gidicem allah izin verirse :)))
Kızlar kan sonucun 216dan 146 ya düşmüş sonuç iyi değil üzgünüm doktor 5 gün sonra gel dedi ama ümit yok gibi konuştu.kimyasal gebelik değil böyle olmaz dedi tam tutamamış dedi
Amiin kuzum bütün isteyenlere yaşatsın inşallahKuzum çok sağ ol inşallah. Allahım bu duyguyu hepinize yaşatsın inşallah
Umidim yok ya igneyide yazmadi pihtilasma ignesini kendi doktoruma msj attım bakalım ne dicekCanım üzülme nasipten öteye gidilmiyor sen yinede uzan dinlen belki değişir sonuç ne hissettiğini anlıyorum
Bende var zaten pıhtılaşma ineyede de başlamıştım .bunu tesadüf eseri öğrendim belki geçen ayda aynısı oldu ..
İnşallah canım benim Rabbim sizlere de nasip etsin en kısa zamandaAyyyy hadi gözün aydın çok sevindimm vallaaa canım günün en güzel haberihayırlısıyla keseyi de görürsin inşallah
Bekle bakalım doktorunun cevabını canım inşallah herşey yoluna girer yoksada birdahaki ay olur inşallah ümidini kaybetmeUmidim yok ya igneyide yazmadi pihtilasma ignesini kendi doktoruma msj attım bakalım ne dicek
Amin canım inşallahİnşallah canım benim Rabbim sizlere de nasip etsin en kısa zamanda
Canım ya çok üzüldüm ama belki değişir önlem için iğne falan vermedi mi hiçKızlar kan sonucun 216dan 146 ya düşmüş sonuç iyi değil üzgünüm doktor 5 gün sonra gel dedi ama ümit yok gibi konuştu.kimyasal gebelik değil böyle olmaz dedi tam tutamamış dedi
Canım bin küsürlere çıkmış. Perşembe kese için gidicem allah izin verirse :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?