Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun canım ya, birinin dualarında olduğunu bilmek bile insanın içini ferahlatıyo, yarasına su serpiyo. Allah ne muradın varsa versin senin de
Cümlemizin inşallah canım Allah sizden de razı olsun burda destek oluyosunuz belki birine umut oluyor konislunalar inanki en az kendim kadar istiyorum herkese nasip olmasını beklemek zor çünkü biloyrum iAllah sabrinida versin müjdesini de insallah

Bende var zaten pıhtılaşma ineyede de başlamıştım .bunu tesadüf eseri öğrendim belki geçen ayda aynısı oldu ..

Kızlar kan sonucun 216dan 146 ya düşmüş sonuç iyi değil üzgünüm doktor 5 gün sonra gel dedi ama ümit yok gibi konuştu.kimyasal gebelik değil böyle olmaz dedi tam tutamamış dedi
Canım üzülme nasipten öteye gidilmiyor sen yinede uzan dinlen belki değişir sonuç ne hissettiğini anlıyorum

Canim benim insallah yeni tedavinde yüzun gülsün.ama asilama ucreti cok cok fazla.sadece sperm labarotuvarda yikanip bir siringayla veriyorlar 2000 2500 cok fazla.günah yani insafsizlik

Amiin canım benim amiin

Kızlar kan sonucun 216dan 146 ya düşmüş sonuç iyi değil üzgünüm doktor 5 gün sonra gel dedi ama ümit yok gibi konuştu.kimyasal gebelik değil böyle olmaz dedi tam tutamamış dedi

Bir onceki kimyasalda benimde 157 den düstü canim. Bence 2gun sonra testi tekrarla

Bende var zaten pıhtılaşma ineyede de başlamıştım .bunu tesadüf eseri öğrendim belki geçen ayda aynısı oldu ..

Bende varmi bilmiyorum canim ama regli olunca gidicem test yapilacak 10gune cikarmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…