Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimde bat 5 ocak yarın yani ve sonuç kocaman bir tek çizgi hayırlısı olsun hepimiz içinde

neler yaşamışsın öyle hem de özel hastane.. sessiz kalmayarak en doğrusunu yapmışsın bugün sana yarın başkasına tebrik ettim seni canm

Sagol kuzum aklima şu geldi.boyle vicdansiz bir insan ben ayıkken bunu yaptiysa acil durumda gelen doguma gelene ne yapmaz

selam kızlar
doktordan geliyorum, çok beğendim.
çok güzel bilgilendirdi ve ilgilendi.
Klomen i bir kadın hayatı boyunca 4 ten fazla kullanmamalı, ben kullandırmıyorum çünkü ilerde kanser yapma riski mevcut dedi.
ben de toplamda 5 kez kullandığım için diğer ay iğne ile devam edelim dedi.
çok düşük dozlarla başlayacağız çünkü fazla yumurta oluşmasını istemiyoruz dedi.
ve ben daha sormadan inofolic (inositol) önerdi günde 2 kez al dedi.

ücret konusuna gelince 200-300 tl iğne tutar, aşılama ücreti de 2000-2500 tl arasında dedi

Kıyamam sana ya. Ben de öyle hakkımı yedirmem, başkasını hakkını yiyene de göz yummam. Ama bi yandan vicdan mıdır merhamet midir o da çok fazla galiba bende. Bazen bana da denk geliyo işte böyleleri, laf çarpıyorum sonra da evine ekmek götürüyo çoluğu çocuğu vardır başına iş açmıyım diyorum bırakıyorum peşini. Ama gerçekten işlerini ciddiye almaları için uyarı almaları gerekiyo bi çoğunun, iyi yapmışsın sen

Aynen canim illa tirnaklarini göstericen. Rahim filminden sonra bu ay aşilamamda dogumhanede oldu. beni tanidilarya Bir ihtimam bir yalakalik sorma gitsin.rahatsiz oldum yalakaliktanda yani sadece insan olucaklar okadar

bir de yaklaşık 2 saattir okuyorum araştırıyorum
çocuğu olanların masraflarını karşılıyor mu sgk diye.
maalesef karşılamıyor. sağlık uygulama tebliğinde ilk şart "Evli olmakla birlikte daha önceki evliliklerinden çocuk sahibi olup olmadığına bakılmaksızın evlat edinilmiş çocukları hariç mevcut evliliğinde çocuk sahibi olmayan.." kişiler diyor.

Canım ya ne kadar üzüldüm okuyunca o an ki çaresizliğini hissettim valla ne duyarsızlarmış hemşireler insanımız ne zaman böyle oldu birşey derken ağzına tıkıyorlar lafı ters ters sende iyi yapmışsın canım şikayet etmekle en doğrusu valla yapıyolar birde yanlarına kar kalıyor bende halsızlığa gelemem hiç yaşlının hakkını ararım hemen bir yerde bulunduğum zaman çok sinirlenirim bu tarz olaylarda

E

evet ama benim çocuk ilk evliliğinden olduğundan olabiliyormuş sanırım SSK dün aradım doktordan tam teşhisi alın bilgi veririz dedi onlarda ayrı saçma bilgiyi zorla veriyorlar
canım sgk senin tedavi ücretlerini karşılar ama 3 yılı doldurduktan sonra.
çünkü önceki evliliğinden çocuğun olsa bile bunda olmadığı için karşılıyor .

İçine sindiyse ne güzel canım
İçine sindiyse ne güzel canım. İnşallah tedavinde hemen olumlu sonuç alırsın

Kızlar kan sonucun 216dan 146 ya düşmüş sonuç iyi değil üzgünüm doktor 5 gün sonra gel dedi ama ümit yok gibi konuştu.

Canimya ne hissettigini anliyorum ama ilk test saglik ocaginda olmustu laboratuar farki olabilir demisti doktorum bana.zaten degerin yüksekti.belkide ilk degerin yanlisti.bu arada bende internetten tutunmayla ilgili saracoglunu izledim.bu tip problemi olan once 10gun sogan kürü sonra 21gün civanpercemi kürü yapsin diyor .benimde 2.kez tutunamiyor doktor pirtilasma probleminden olabilir dedi coraspirine baslicam regli olunca.

Kızlar kan sonucun 216dan 146 ya düşmüş sonuç iyi değil üzgünüm doktor 5 gün sonra gel dedi ama ümit yok gibi konuştu.kimyasal gebelik değil böyle olmaz dedi tam tutamamış dedi
İnanmıyorum canım ya çok üzüldüm ama dur bakalım Allahtan ümit kesilmez, belki bi yanlışlık vardır. Sen yine 5 gün sonra bi kontrol ettir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…