- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.701
Bence çok iyi yapmışsın canım herkes memnun. Biz de bu ayın 15 inden sonra eşim test vericek görücez bakalım yeni değerler nasıl
benimde bat 5 ocak yarın yani ve sonuç kocaman bir tek çizgi hayırlısı olsun hepimiz içindeGerçekten sıçrayarak uyanıyorum iki gündür sürekli kabus görüyorum kendim uzman psikologum ama psikolojim bozuldu
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş misali
Allah yardımcımız olsun gerçekten kendi elimde olan şartlarla değiştirebileceğim bir şey olsaydı keşke ama Allah'a sığınmaktan başka çarem yokmuş gibi geliyor.
3 seans klomen deneyip direk bahçeci de tüp bebeğe başvuracağım olmazsa
neler yaşamışsın öyle hem de özel hastane.. sessiz kalmayarak en doğrusunu yapmışsın bugün sana yarın başkasına tebrik ettim seni canm
Tabiki insan üzülüyorAynen canim elbette uzüldüm ama umudumu kaybetmedim.
Sebepsiz infertilite benim canım
Kıyamam sana ya. Ben de öyle hakkımı yedirmem, başkasını hakkını yiyene de göz yummam. Ama bi yandan vicdan mıdır merhamet midir o da çok fazla galiba bende. Bazen bana da denk geliyo işte böyleleri, laf çarpıyorum sonra da evine ekmek götürüyo çoluğu çocuğu vardır başına iş açmıyım diyorum bırakıyorum peşini. Ama gerçekten işlerini ciddiye almaları için uyarı almaları gerekiyo bi çoğunun, iyi yapmışsın senCanim normalde ben cokkkkk cadıyım kimseye yedirmem hakkimi hatta benim durumumda olan birini gorsem mudehale eder kavga ederim.cok zaman yasli birini azarlayan hastane gorevlisine saldirdigim.ama o sırada insan icinde bulundugu belirsizligin esiri oluyor.sag tarafimda kadinin biri dogum sancisi cekiyordu.sol daki kadini nst ye baslamislar karnindaki bebegin kalp atisi sesi tam 2 saat dinledim ...insan strese giriyor. Birde insanlari sedyeye alip alip gidiyorlarya insan kendini kötü hissediyor. Ama sonradan neler ettim neler .. doktorumda üzüldü hemen cebinden telefonu cikartti ara hemen esini bu moralle sana hicbirsey yapamam dedi.esimi aradim oglumu telefona verdi. Annecim ben hic yamacik (yaramazlik ) yapmiyorum dedi.ohhh cektim . doktiruma hastane tesekkür mektubu yazmis.
Valla bilmiyorum kuzum, sabırla bekliycem arık. Olmadıysa da yapcak bi şey yokCanım daha çok erken üzülmek için 4-5 gğn varmış adetine daha neler değişir bu zamanda canım hemen ümitsiz olma
Benimde bugün gittiğim ozel hastanenin sigortaya anlaşmalı raporu varmış ilaçlar o bölümden yazılınca ücretsiz oluyormuş doktorun sekreteri ugrsmamis tabi eczanede 200 lira ama bunu vermemeniz gerekiyor dediler sekreteri aradılar hem kızmış iş çıktı diye hemde yarım saat 3 4 kere aramalariyla zorzyaptı 10 ₺verip çıktık gerisi cebimize kaldı eczacı bile dedi bunlara yetki verince kendilerini begeniyolar diye
Ah bitanem keşke... artık iyice bi mucize, hayal gibi gelmeye başladı bana bu durumInsallah ayin 15 i gelip teste gerek kalmadan gelsin mucizen
Canım ya ne kadar üzüldüm okuyunca o an ki çaresizliğini hissettim valla ne duyarsızlarmış hemşireler insanımız ne zaman böyle olduBende şunu yasadim canim.
Yakladik 2 ay önce özel bir hastanede rahim filmi cekilecektim.saat 7.30 da gel 5 dakikalik bir islem dendi. Benim 4 yasinda hiperaktif bir oglum var.ufaktanda kalbimizde sıkıntı var.. biz sabahin köründe gittik hastaneye bütün esyalarimi cantami esime verdim.bana 2.kata cikarttilar gözum arkada oglumu esime biraktim.ciktim yatis yaptilar.testler falan derken gecti 1 saat.esim adagida meraktan catlamis.meger rahim filmi ameliyathanede yapiliyirmus.dogumhane hemsiresine rica ettim esimi arayip haber verirmisiniz merak etmesin oglumuda anaokuluna biraksin daha guvenilir dedim.önce tamam dedi.ama 1 saat daha gecti aramadi.kendimi okadar savunmasiz ve sıkışmiş hissettimki anlatamam.3 kere daha rica ettim sonunda telefonunu yanina alsaydin dedi. Neyse sedyeye aldilar ameliyathaneye biraktilar ordaki hemsiredende rica ettim oralı olmadılar halbuki hepsinin elinde telefon var .20 dakikada orda bekledim.sonra doktorum geldi basladim aglamaya durumu anlattim.doktorum ordaki bütün hemsireleri fircaladi.ilgilenmeyeni göster dedi gostermedim.ben bu olani 20gün kafamdan atamadim.sonra dusündum ben universite mexunu oldugum halde 5 yasinda cocuk gibi mazlum kaldim.köylerden ilcelerden gelenlere neler yapar diye düsündüm.gittim bashekimlige yazi yazdim bütün calisanlar cezalandirildi.
canım sgk senin tedavi ücretlerini karşılar ama 3 yılı doldurduktan sonra.E
evet ama benim çocuk ilk evliliğinden olduğundan olabiliyormuş sanırım SSK dün aradım doktordan tam teşhisi alın bilgi veririz dedi onlarda ayrı saçma bilgiyi zorla veriyorlar
İnşallah vardır canım bekle bakalım daha zamanın var :)Valla bilmiyorum kuzum, sabırla bekliycem arık. Olmadıysa da yapcak bi şey yok
İçine sindiyse ne güzel canımselam kızlar
doktordan geliyorum, çok beğendim.
çok güzel bilgilendirdi ve ilgilendi.
Klomen i bir kadın hayatı boyunca 4 ten fazla kullanmamalı, ben kullandırmıyorum çünkü ilerde kanser yapma riski mevcut dedi.
ben de toplamda 5 kez kullandığım için diğer ay iğne ile devam edelim dedi.
çok düşük dozlarla başlayacağız çünkü fazla yumurta oluşmasını istemiyoruz dedi.
ve ben daha sormadan inofolic (inositol) önerdi günde 2 kez al dedi.
ücret konusuna gelince 200-300 tl iğne tutar, aşılama ücreti de 2000-2500 tl arasında dedi
İçine sindiyse ne güzel canım. İnşallah tedavinde hemen olumlu sonuç alırsınselam kızlar
doktordan geliyorum, çok beğendim.
çok güzel bilgilendirdi ve ilgilendi.
Klomen i bir kadın hayatı boyunca 4 ten fazla kullanmamalı, ben kullandırmıyorum çünkü ilerde kanser yapma riski mevcut dedi.
ben de toplamda 5 kez kullandığım için diğer ay iğne ile devam edelim dedi.
çok düşük dozlarla başlayacağız çünkü fazla yumurta oluşmasını istemiyoruz dedi.
ve ben daha sormadan inofolic (inositol) önerdi günde 2 kez al dedi.
ücret konusuna gelince 200-300 tl iğne tutar, aşılama ücreti de 2000-2500 tl arasında dedi
Kızlar kan sonucun 216dan 146 ya düşmüş sonuç iyi değil üzgünüm doktor 5 gün sonra gel dedi ama ümit yok gibi konuştu.
İnanmıyorum canım ya çok üzüldümKızlar kan sonucun 216dan 146 ya düşmüş sonuç iyi değil üzgünüm doktor 5 gün sonra gel dedi ama ümit yok gibi konuştu.kimyasal gebelik değil böyle olmaz dedi tam tutamamış dedi
Canım bin küsürlere çıkmış. Perşembe kese için gidicem allah izin verirse :)))naz_0192 canım senin tahlil sonucun vardı bugün ne oldu sonuç msjları okudum ama kaçırdımmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?