Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim benim insallah yeni tedavinde yüzun gülsün.ama asilama ucreti cok cok fazla.sadece sperm labarotuvarda yikanip bir siringayla veriyorlar 2000 2500 cok fazla.günah yani insafsizlik
2013 yılında 750 tl almışlardı aşılama için.
bu sene de böyle. bence de çok çok fazla.
devlet hast. gitsem orda ücretler nasıl acaba?
ama oraya ilkinde gittim şartları çok kötü bir daha gitmek istemiyorum

Canim devlette asilama ucretsiz sadece iğneni kendin karsiliyorsun cocuk oldugundan.hangi şehirdesin

ankaradayım canım
gerçekten ücretsiz mi?

Evet canim burda bir arkadas yazmisti.tüp bebek gibi degil.eger cocuk yoksa igneyide karsiliyor devlet. Valla ankarada cok iyi hastaneler var.elbette biraz kalabalik biraz mesakatli. Ama ben senin yerinde olsam iyi bir arastirma hastanesinde yaptirirdim.

ya canım o kadar kalabalık ki il dışı gelenler de var.
hijyen sıfır, canını yakıyorlar.
muayeneye 4 kadın birden giriyorduk

bir de çalışıyorum iş yerinden sürekli izin alıp gitmek de sıkıntı

ya canım o kadar kalabalık ki il dışı gelenler de var.
hijyen sıfır, canını yakıyorlar.
muayeneye 4 kadın birden giriyorduk
Canim arada 5 6 yil gecmis.artik öyle 4 kisi almazlar.valla canim Allah vicdanli insanlarla karsilastirsin.özelede gitsen insan degilse muamele ayni.

Hiç bisey yazmıcam dedi devletteki doktor kendi doktoruma daha ulasamadim
Yaa düzgünce bakıp bı tedavi onersymis keşke benim ilki 3 aylikken kürtaj oldum oysa doktor biliyodu riskli olduğunu güzel bir tedavi verebilirdi nasip tabi de ne bileyim önlemi aldıktan sonra nasibe bırakarak daha iyi sanki

bir de çalışıyorum iş yerinden sürekli izin alıp gitmek de sıkıntı

Iste o sıkıntı biraz. ALLAH yar ve yardimcimiz olsun.benimde 2.asilama tutmazsa tüp bebek dedi doktor.ben 2.aşılamayi nasil karsilayacagimi düsünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…