- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.741
4 sene 3 aylık evliyim bazı doktorlar morfolojiyi sorun etmiyormuş ama bazısı sorun olarak görüyor hele ki başka bir sorun yoksaCanım ne kadarlık evlisin bizim morfoloji yüzde 4 dü doktor normal dedi kafam karıştı şimdi
Ah bitanem keşke... artık iyice bi mucize, hayal gibi gelmeye başladı bana bu durum
Hiç bisey yazmıcam dedi devletteki doktor kendi doktoruma daha ulasamadimCanım ya çok üzüldüm ama belki değişir önlem için iğne falan vermedi mi hiç
Sağol cann hayırlısı olsunBekle bakalım doktorunun cevabını canım inşallah herşey yoluna girer yoksada birdahaki ay olur inşallah ümidini kaybetme
2013 yılında 750 tl almışlardı aşılama için.Canim benim insallah yeni tedavinde yüzun gülsün.ama asilama ucreti cok cok fazla.sadece sperm labarotuvarda yikanip bir siringayla veriyorlar 2000 2500 cok fazla.günah yani insafsizlik
2013 yılında 750 tl almışlardı aşılama için.
bu sene de böyle. bence de çok çok fazla.
devlet hast. gitsem orda ücretler nasıl acaba?
ama oraya ilkinde gittim şartları çok kötü bir daha gitmek istemiyorum
ankaradayım canımCanim devlette asilama ucretsiz sadece iğneni kendin karsiliyorsun cocuk oldugundan.hangi şehirdesin
Başka bir sorun yok çok şükür canım ama takıldı kafama krugere göremi yapıldı testleriniz4 sene 3 aylık evliyim bazı doktorlar morfolojiyi sorun etmiyormuş ama bazısı sorun olarak görüyor hele ki başka bir sorun yoksa
ankaradayım canım
gerçekten ücretsiz mi?
Sağ ol kuzum darısı sana olsun inşallah. Evet eltim biraz bozuldu ama yapacak bi şey yok. :)))Hayirli olsun canim saglikla kucagina sldigin günleride görursün.senin cevrendekilerede kapak olsun
ya canım o kadar kalabalık ki il dışı gelenler de var.Evet canim burda bir arkadas yazmisti.tüp bebek gibi degil.eger cocuk yoksa igneyide karsiliyor devlet. Valla ankarada cok iyi hastaneler var.elbette biraz kalabalik biraz mesakatli. Ama ben senin yerinde olsam iyi bir arastirma hastanesinde yaptirirdim.
Maşallah cnmCanım bin küsürlere çıkmış. Perşembe kese için gidicem allah izin verirse :)))
bir de çalışıyorum iş yerinden sürekli izin alıp gitmek de sıkıntıEvet canim burda bir arkadas yazmisti.tüp bebek gibi degil.eger cocuk yoksa igneyide karsiliyor devlet. Valla ankarada cok iyi hastaneler var.elbette biraz kalabalik biraz mesakatli. Ama ben senin yerinde olsam iyi bir arastirma hastanesinde yaptirirdim.
İnşallah canım inşallah öyledir de adet gecikmesi yaşayıp pozitifi görürüm inşallahYok kuzum az kaldi.daha bat a var cikmamasi gayet normal.
Kızzz, ankaranın neresi, bende ankaradayımankaradayım canım
gerçekten ücretsiz mi?
Canim arada 5 6 yil gecmis.artik öyle 4 kisi almazlar.valla canim Allah vicdanli insanlarla karsilastirsin.özelede gitsen insan degilse muamele ayni.ya canım o kadar kalabalık ki il dışı gelenler de var.
hijyen sıfır, canını yakıyorlar.
muayeneye 4 kadın birden giriyorduk
Yaa düzgünce bakıp bı tedavi onersymis keşke benim ilki 3 aylikken kürtaj oldum oysa doktor biliyodu riskli olduğunu güzel bir tedavi verebilirdi nasip tabi de ne bileyim önlemi aldıktan sonra nasibe bırakarak daha iyi sankiHiç bisey yazmıcam dedi devletteki doktor kendi doktoruma daha ulasamadim
Aaa eltin niye bozuluyoSağ ol kuzum darısı sana olsun inşallah. Evet eltim biraz bozuldu ama yapacak bi şey yok. :)))
bir de çalışıyorum iş yerinden sürekli izin alıp gitmek de sıkıntı
doğru söylüyorsun Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsınCanim arada 5 6 yil gecmis.artik öyle 4 kisi almazlar.valla canim Allah vicdanli insanlarla karsilastirsin.özelede gitsen insan degilse muamele ayni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?