- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.761
senin de Allah yardımcın olsun canımIste o sıkıntı biraz. ALLAH yar ve yardimcimiz olsun.benimde 2.asilama tutmazsa tüp bebek dedi doktor.ben 2.aşılamayi nasil karsilayacagimi düsünüyorum.
özelden yazdım canımKızzz, ankaranın neresi, bende ankaradayım
Sabıtla bekliycem artık kuzum inşallah erken yapmışımdır :)
İnşallah erken yaptığın içindir :)Sabıtla bekliycem artık kuzum inşallah erken yapmışımdır :)
Hiç bisey yazmıcam dedi devletteki doktor kendi doktoruma daha ulasamadim
İlginin bana yönelmesinden korkuyor sanırım. Bu zamana kadar tedavi gördüm bi kere yine sormadı. Kendinin bi tane cocugu var, o kadar cok seviyorum ki cocugunu, yani abartmıyorum canım bi yenge ancak bu kadar sever dersin görsen. Benim çocugumun olmadıgını bile bile ikinci cocugu yapıcam diyodu millete sürekli. Ama rabbim görüyor her şeyi, herkesin kalbine göre versin diyorumAaa eltin niye bozuluyo
senin de Allah yardımcın olsun canım
Rabbim ödeme kolaylığı versin, bol kazanç versin.
Sağ ol canım darısı sana olsun inşallahMaşallah cnm
Umutumut82 canım neler olmuş öyle çok ayıp yaptıkları, insan o an da telefonunu nasıl alsın acaba yanına. Geçekten insanı çileden çıkarıyorlar
Amin canım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın sende bekledin karşılığını aldın şükür Sağlıkla gelir inşallah boşver milletiİlginin bana yönelmesinden korkuyor sanırım. Bu zamana kadar tedavi gördüm bi kere yine sormadı. Kendinin bi tane cocugu var, o kadar cok seviyorum ki cocugunu, yani abartmıyorum canım bi yenge ancak bu kadar sever dersin görsen. Benim çocugumun olmadıgını bile bile ikinci cocugu yapıcam diyodu millete sürekli. Ama rabbim görüyor her şeyi, herkesin kalbine göre versin diyorum
İlginin bana yönelmesinden korkuyor sanırım. Bu zamana kadar tedavi gördüm bi kere yine sormadı. Kendinin bi tane cocugu var, o kadar cok seviyorum ki cocugunu, yani abartmıyorum canım bi yenge ancak bu kadar sever dersin görsen. Benim çocugumun olmadıgını bile bile ikinci cocugu yapıcam diyodu millete sürekli. Ama rabbim görüyor her şeyi, herkesin kalbine göre versin diyorum
Az önce bende eczaneye sipariş verdim geldim :)Bence çok iyi yapmışsın canım herkes memnun. Biz de bu ayın 15 inden sonra eşim test vericek görücez bakalım yeni değerler nasıl
Yok canım iyi niyetle kötü niyet ayirt edilebiliyor benim eltiminde çocuğu yok o da çok istiyor üzülüyor ama kötü düşüncesi yok benim duyunca geldi tebrik etti sevindi falan ben de üzülüyorum yanında konu açılsın istemiyorum ama Allah onada nasip eder inşallah hiç olmucak diye düşünüyo hepBenimkide sürekli 2. Icin soruyor.az hasta olsam yoksa hamilemisin yoksa diyor. sadece kendi cocugu olsun onun cocuklari sevilsin istiyor.Ödü kopuyor anlamadim.halbuki kendi 3.cocuga zor hamile kaldi.ben dogum yaparken bana dogum sirasinda dua et demisti cocugum olsun diye.ben ona hep dua ettim rabbim saglikli sihatli evlat ver ona diye.bazen benmi yanlis anliyorum günahinimi aliyorum diyorum ama yok anlasiliyor.
Bende öyle olduğuna inanıyorum hayırlısı bakalimCanim internetten arastiriyorumda saracoglu diyorki pirtilasma sorunu olan neredeyse her ay hamile kalir 2 3 gün sürer tutunamayip düşer. benim 2 kimyasal var 1 1 kerede beta hcg 10 gibi bir rakkam cikti baska bir doktor hamile degilsin demisti.belkide bende bosuna kürek cekiyorum 2 3 yildir. Bu ay bitki kürleri yapicam. Sogan civanpercemi testere disli aslan pencesi iyi geliyormus. Regliden 2gün sonra 15 gün sogankürü.sogan kürü bitincede testere disli aslanpencesi diyor.
Canım çok sevindim gözünaydın Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallahİlginin bana yönelmesinden korkuyor sanırım. Bu zamana kadar tedavi gördüm bi kere yine sormadı. Kendinin bi tane cocugu var, o kadar cok seviyorum ki cocugunu, yani abartmıyorum canım bi yenge ancak bu kadar sever dersin görsen. Benim çocugumun olmadıgını bile bile ikinci cocugu yapıcam diyodu millete sürekli. Ama rabbim görüyor her şeyi, herkesin kalbine göre versin diyorum
Yaaa çok üzüldümBende var zaten pıhtılaşma ineyede de başlamıştım .bunu tesadüf eseri öğrendim belki geçen ayda aynısı oldu ..
Canım çok üzüldüm hayırlısı olsun bu ayda nasip değilmiş demekkiKızlar kan sonucun 216dan 146 ya düşmüş sonuç iyi değil üzgünüm doktor 5 gün sonra gel dedi ama ümit yok gibi konuştu.kimyasal gebelik değil böyle olmaz dedi tam tutamamış dedi
Yok canım iyi niyetle kötü niyet ayirt edilebiliyor benim eltiminde çocuğu yok o da çok istiyor üzülüyor ama kötü düşüncesi yok benim duyunca geldi tebrik etti sevindi falan ben de üzülüyorum yanında konu açılsın istemiyorum ama Allah onada nasip eder inşallah hiç olmucak diye düşünüyo hep
Öyle hayırlısı olsunCanım çok üzüldüm hayırlısı olsun bu ayda nasip değilmiş demekki
Sağol Canım oyleYaaa çok üzüldümama sağlıklı gelişmesi herşeyden önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?