- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.781
Amin canım benim darısı sizlere olsun en kısa sürede inşallahCanım çok sevindim gözünaydın Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah
Canım niyetle alakası yok. Görüyosundur az çok davranışlarını. Tek duam Allah herkesin kalbine göre versin diyorum. İnşallah sen de yavruna kavuşursun hayırlısıylaBenimkide sürekli 2. Icin soruyor.az hasta olsam yoksa hamilemisin yoksa diyor. sadece kendi cocugu olsun onun cocuklari sevilsin istiyor.Ödü kopuyor anlamadim.halbuki kendi 3.cocuga zor hamile kaldi.ben dogum yaparken bana dogum sirasinda dua et demisti cocugum olsun diye.ben ona hep dua ettim rabbim saglikli sihatli evlat ver ona diye.bazen benmi yanlis anliyorum günahinimi aliyorum diyorum ama yok anlasiliyor.
Hadi hayırlısı olsun canım, inşallah hepimiz çok faydasını görürüzAz önce bende eczaneye sipariş verdim geldim :)
Amin kuzum inşallah aslında aşağı yukarı aynı sayılır bizim kullandığımızla ama iki vitamini daha fazla yanlış hatırlamıyorsam.Hadi hayırlısı olsun canım, inşallah hepimiz çok faydasını görürüz
Söyledim doktor muayene edelim adetliyken ona göre büyük ihtimalle tüp olur dediSebepsizse aşılama falan denemiş miydin, 1 kere de olsa bence denemeye değer
Valla adettli gel muayene edelim yumurta durumuna göre dedi eşimin değerlerine baktı onda bir sorun yk dedi şöyle de bir durum var ben 2,5 senelik evliyim bir sene ilişkiden sonra hemen kalkıp WC giderdim duş alırdım o korunma değildir beni 2,5 sene korunmasız saydı tabi uzun süre diye mi anlamadım adetli gittiğimde soracağımCanım peki neye göre direkt tüp bebek dedi ki merak ettim
Ediyorum inşallah kabul olur canmRabbim yılanı bile yavrusuz birakmasin derlerya dogru.hamilesinya bol bol dua et ona. Rabbim karsiligini sana verir
Canım yaKızlar kan sonucun 216dan 146 ya düşmüş sonuç iyi değil üzgünüm doktor 5 gün sonra gel dedi ama ümit yok gibi konuştu.kimyasal gebelik değil böyle olmaz dedi tam tutamamış dedi
Üç yıl Ağustos da doluyorcanım sgk senin tedavi ücretlerini karşılar ama 3 yılı doldurduktan sonra.
çünkü önceki evliliğinden çocuğun olsa bile bunda olmadığı için karşılıyor .
Inşallah sağol canimCanım yasperm kalitesiz olunca öyle oluyor diye biliyorum ben eşine bol destek ver yesin
Canım niyetle alakası yok. Görüyosundur az çok davranışlarını. Tek duam Allah herkesin kalbine göre versin diyorum. İnşallah sen de yavruna kavuşursun hayırlısıyla
Hadi hayırlısı olsun canım, inşallah hepimiz çok faydasını görürüz
O ozlem5254 şöyle biliyorum canım morfoloji 4 demek sağlıklı sperm bunun iyi yada kötü olması totaldeki sperm adetine göre değerlendiriliyor mesela benim eşiminde 4 Ama sperm sayısı 138 ml çıktı yani 138 ml spermin her %4 ü sağlıklı adet eğer 1ml olursa 4 az sayılıyor diye biliyorum4 sene 3 aylık evliyim bazı doktorlar morfolojiyi sorun etmiyormuş ama bazısı sorun olarak görüyor hele ki başka bir sorun yoksa
Bende soğan kürü deneyeceğim canım aklında olsun bi doğal tıpla uğraşan. Biri bana hamilelik için soğan kürünü kırmızı soğandan yap ve asla hiçbirşeyini soyma dedi iyice yıka onu kaynatCanim internetten arastiriyorumda saracoglu diyorki pirtilasma sorunu olan neredeyse her ay hamile kalir 2 3 gün sürer tutunamayip düşer. benim 2 kimyasal var 1 1 kerede beta hcg 10 gibi bir rakkam cikti baska bir doktor hamile degilsin demisti.belkide bende bosuna kürek cekiyorum 2 3 yildir. Bu ay bitki kürleri yapicam. Sogan civanpercemi testere disli aslan pencesi iyi geliyormus. Regliden 2gün sonra 15 gün sogankürü.sogan kürü bitincede testere disli aslanpencesi diyor.
383 milyon sperm var ama morfoloji %2 idi kuzum
Bende soğan kürü deneyeceğim canım aklında olsun bi doğal tıpla uğraşan. Biri bana hamilelik için soğan kürünü kırmızı soğandan yap ve asla hiçbirşeyini soyma dedi iyice yıka onu kaynat
Ah ahh bitanem ağzından bal damlıyo. Keşke gerek kalmadan öğrensek sonucu daha güzel şekilde. Ama gerek kalırsa da 12 sinde 3 ayımız doluyo 15 inden sonra yaptırırız bi test. Ben de çok merak ediyorum. Hem ameliyattan sonra değerler nasıl hem de o kadar şey kullanıyıruz bi işe yarıyo mu bakalım. İnşallah hep güzel sonuçlar alalımAmin kuzum inşallah aslında aşağı yukarı aynı sayılır bizim kullandığımızla ama iki vitamini daha fazla yanlış hatırlamıyorsam.
Bide bunu deneyelim vesile olur belki bellimi olur. Aslında sizin test sonuçlarınızı da merak ediyorum ben. İlk testler hemen hemen aynıydı. Kullandığımız şeylerde aynı ya işe yaradığını belgeli olarak görmek istiyorum galiba :) ama inşallah gerek kalmazda regl başlamaz ennn güzel şekilde öğreniriz nasıl işe yaradığını
Bende soğan kürü deneyeceğim canım aklında olsun bi doğal tıpla uğraşan. Biri bana hamilelik için soğan kürünü kırmızı soğandan yap ve asla hiçbirşeyini soyma dedi iyice yıka onu kaynat
Allah Allah aman ya kafam artık çorba oldu valla darlandım aşılama tüp deneyeyim nasip artık Alllahın dilemesiCanim saracoglu kesinlikle sari sogan diyor. Bende sadece üstteki tek zarini alip kabuguyla kaynatiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?