- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.801
Anladım canım. Ama asıl bu işin üzerine düşülen zaman 1.5 sene gibi bi süre, diğer 1 yılında zaten normal bi insan bile zor hamile kalır. Tabi doktorlar daha iyi bilir, muayeneye göre hareket eder canım. Belki direkt tüp demezValla adettli gel muayene edelim yumurta durumuna göre dedi eşimin değerlerine baktı onda bir sorun yk dedi şöyle de bir durum var ben 2,5 senelik evliyim bir sene ilişkiden sonra hemen kalkıp WC giderdim duş alırdım o korunma değildir beni 2,5 sene korunmasız saydı tabi uzun süre diye mi anlamadım adetli gittiğimde soracağım
Doktorun karşısında bende herşeyi unutuyorum ya
Benim adetime 8 gün var test yapmadım ama değilim biliyorum ovulasyon testim kızarmadı karnımda gram hareketlilik yk bende adete üç gün kala test Yapar başlarımBen yarin sabah hem sogan kürune hemde civanpercemi kürüne baslicam 2 güne regli olurum.5 gün regli desek 8 günde regli sonrasi toplamda 15 gün kullanirim
Yumurtlama zamaninda yapilmamasi lazimmis.
Ne kullanmıştınız canım daha önce? Valla bence dokunacak bi şey yok içinde ama tabi bünyeden bünyeye fark ediyo olabilir. Benim eşim rahat içiyo bi sıkıntı da yaratmadıBen onun muadili birtane kullanmistim esime dokunmustu icmek istemedi.insallah ayni olmaz.bosuna 240tl vermek istemiyorum.
Ücretsiz hakkım varsa vakıfta sanırım bir kısmı ödeniyor belki Zeynep Kamil en giderim ücretsizmiş aşılama denerim olmazsa öbür ay tüp artık hazır eşimde hemen tamam dediAnladım canım. Ama asıl bu işin üzerine düşülen zaman 1.5 sene gibi bi süre, diğer 1 yılında zaten normal bi insan bile zor hamile kalır. Tabi doktorlar daha iyi bilir, muayeneye göre hareket eder canım. Belki direkt tüp demez
Adet iyi canım ondan ama minimum 4 iyi diyorlar benim eşimin ilk testte 1 çıktı biz sonra klomen ve capalokmanhekim diye bir aktardan karışım aldık bir ayda 4 oldu adetimizde nerdeyse iki katına çıktı383 milyon sperm var ama morfoloji %2 idi kuzum
Tabi daha büyük olasılık olduğu için tüpe sıcak bakıyo insan, ben de öyleyim çok uzatmak istemiyorum. Eşimin sonuçlarına göre şubat mart gibi aşılama mı denesek diye düşünüyorum bi kez. Ameliyat sonrası hastaların %75 inde 6 ay içinde gebelik elde ediliyo dedi doktorumuz. İşte bi 3-4ay daha deneriz kendimiz. Mayıs gibi falan da artık ben de tüpe yöneldim gibi canımÜcretsiz hakkım varsa vakıfta sanırım bir kısmı ödeniyor belki Zeynep Kamil en giderim ücretsizmiş aşılama denerim olmazsa öbür ay tüp artık hazır eşimde hemen tamam dedi
Evet canımBaşka bir sorun yok çok şükür canım ama takıldı kafama krugere göremi yapıldı testleriniz
Ne kullanmıştınız canım daha önce? Valla bence dokunacak bi şey yok içinde ama tabi bünyeden bünyeye fark ediyo olabilir. Benim eşim rahat içiyo bi sıkıntı da yaratmadı
Evet %4 sınır olarak kabul ediliyor işte bizde neofortil diye vitamin ilacı aldık %25'e çıktı doktor bu şartlar da aslında 6 ay daha normal yolla denemek lazım dedi ama bilmiyorumAdet iyi canım ondan ama minimum 4 iyi diyorlar benim eşimin ilk testte 1 çıktı biz sonra klomen ve capalokmanhekim diye bir aktardan karışım aldık bir ayda 4 oldu adetimizde nerdeyse iki katına çıktı
Tabi daha büyük olasılık olduğu için tüpe sıcak bakıyo insan, ben de öyleyim çok uzatmak istemiyorum. Eşimin sonuçlarına göre şubat mart gibi aşılama mı denesek diye düşünüyorum bi kez. Ameliyat sonrası hastaların %75 inde 6 ay içinde gebelik elde ediliyo dedi doktorumuz. İşte bi 3-4ay daha deneriz kendimiz. Mayıs gibi falan da artık ben de tüpe yöneldim gibi canım
meraba cnm. nasil oldu asilama varmi gelisme. ins tutmusturCanim en azindan 1 ay daha kendin dene bence.cünkü senin yumurtlamanda reglinde hormonlarinda problem yok.hem daha 5gün var.belkide icerde birseyler tutunmaya calisiyor
meraba cnm. nasil oldu asilama varmi gelisme. ins tutmustur
Anladım canım onu duymadım hiç. Promen-k toz karışım zaten, portakal suyu gibi. Rahatsız edicek bi şey yoktur diye düşünüyorum canımFormula diye birseydi galiba 65tl verdim.
İnşallah öyle bi mucize vardır içerde balım. Yok zaten şu an olmadıysa yine kendimiz deneriz mecbur canım, çünkü daha sperm testini de yaptırmadığımız için onu görmeden yeni bi tedaviye başlamıyım diyorumCanim en azindan 1 ay daha kendin dene bence.cünkü senin yumurtlamanda reglinde hormonlarinda problem yok.hem daha 5gün var.belkide icerde birseyler tutunmaya calisiyor
En garanti sonuç zaten günün geçince oluyo canım, cesaretin de yoksa hiç o strese girme test yapma gecikmeyi bekle bence. İnşallah bebişin gelmiştirKizlar adetime 2 gun var hic adet belirtim yok ama hamilelik belirtimde yok. Normalde 3 4 gun kala adet olacagmi hissederdm karnm falan ağrımıyor test yapmaya cesaretm yok gecen ay cok uzuldm ikinci catlatma iğnem günüm geçerse mi test yapmalıyım
Anladım canım onu duymadım hiç. Promen-k toz karışım zaten, portakal suyu gibi. Rahatsız edicek bi şey yoktur diye düşünüyorum canım
gecmis olsn ins olck bebeklerGebelik oldu canim ama kimyasal. Beta hcg sifirlaninca regli olup aticaksin dedi doktor.2.asilama o da olmazsa tüp bebek dedi.
gecmis olsn ins olck bebekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?