- 10 Ekim 2018
- 316
- 400
- 23
- 43
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.821
Ah kıyamam cnm yaaa, 2 gündür okuyorum, ama ne yazacağımı bilemedim, ne yazabilirdimki? İnan kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm, hepiniz kardeşim gibisiniz, vardır bundada bi hayr, rabbim geciktiriyorsa, güzelleştiriyor, bütün dualarım sizinle...Insallah canim. Sag tarafimdan çökerken sol yanimdan tekrar ayaga kalkiyorum.sabah cok agladim.ben esime agladigimi gostermem hic. daha dogrusu kimseyle paylasmam icime kapanir yanlizken aglarim ama milleyin yüzüne gülerim.Bu sabah esim parasini evde unutmuş geri geldi beni yüzüm gözüm şismis gördü bu kadar etkilendigini bilmiyordum dedi.herhslde beni taştan agactan saniyordu.2. Asilamaya razi oldu.
Anladım canım onu duymadım hiç. Promen-k toz karışım zaten, portakal suyu gibi. Rahatsız edicek bi şey yoktur diye düşünüyorum canım
Ah kıyamam cnm yaaa, 2 gündür okuyorum, ama ne yazacağımı bilemedim, ne yazabilirdimki? İnan kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm, hepiniz kardeşim gibisiniz, vardır bundada bi hayr, rabbim geciktiriyorsa, güzelleştiriyor, bütün dualarım sizinle...
Canım sende ovulasyon testi kullanıyodun değil mi Yani bi anda tüp bebeğe nasıl geçiş yaptınız aşılama denedin mi hiçValla adettli gel muayene edelim yumurta durumuna göre dedi eşimin değerlerine baktı onda bir sorun yk dedi şöyle de bir durum var ben 2,5 senelik evliyim bir sene ilişkiden sonra hemen kalkıp WC giderdim duş alırdım o korunma değildir beni 2,5 sene korunmasız saydı tabi uzun süre diye mi anlamadım adetli gittiğimde soracağım
Doktorun karşısında bende herşeyi unutuyorum ya
Canım yaaa ağlama ama üzülmeInsallah canim. Sag tarafimdan çökerken sol yanimdan tekrar ayaga kalkiyorum.sabah cok agladim.ben esime agladigimi gostermem hic. daha dogrusu kimseyle paylasmam icime kapanir yanlizken aglarim ama milleyin yüzüne gülerim.Bu sabah esim parasini evde unutmuş geri geldi beni yüzüm gözüm şismis gördü bu kadar etkilendigini bilmiyordum dedi.herhslde beni taştan agactan saniyordu.2. Asilamaya razi oldu.
Canım yaaa ağlama ama üzülmeistediğimiz birşey olmuyorsa daha hayırlısı olacK demek dua edelim inanalım olcak inşallah
Canım kasım ayında bende yaptırdığım da öyle oldum eşim sağolsun destek ama neye yarar ben düşün o kadar kötü oldum ki sonucu bi başka hastahanede tahlilde olmadığını öğrenince doktora bile gitmedim o gün bu gündür 2 ayı geçti düşün o kadar yıpratıcı bi durum seni çok iyi anlıyorumInsallah canim. Sag tarafimdan çökerken sol yanimdan tekrar ayaga kalkiyorum.sabah cok agladim.ben esime agladigimi gostermem hic. daha dogrusu kimseyle paylasmam icime kapanir yanlizken aglarim ama milleyin yüzüne gülerim.Bu sabah esim parasini evde unutmuş geri geldi beni yüzüm gözüm şismis gördü bu kadar etkilendigini bilmiyordum dedi.herhslde beni taştan agactan saniyordu.2. Asilamaya razi oldu.
Kızlar
Canım kasım ayında bende yaptırdığım da öyle oldum eşim sağolsun destek ama neye yarar ben düşün o kadar kötü oldum ki sonucu bi başka hastahanede tahlilde olmadığını öğrenince doktora bile gitmedim o gün bu gündür 2 ayı geçti düşün o kadar yıpratıcı bi durum seni çok iyi anlıyorum
oy cnm.ins saglikla olsn bebisin. yinede.sukur sebebin bi tane evladin. allah saglikli omurler versin. esindende allah razi olsn ikna olmus. ins.surec iyi gelisirInsallah canim. Sag tarafimdan çökerken sol yanimdan tekrar ayaga kalkiyorum.sabah cok agladim.ben esime agladigimi gostermem hic. daha dogrusu kimseyle paylasmam icime kapanir yanlizken aglarim ama milleyin yüzüne gülerim.Bu sabah esim parasini evde unutmuş geri geldi beni yüzüm gözüm şismis gördü bu kadar etkilendigini bilmiyordum dedi.herhslde beni taştan agactan saniyordu.2. Asilamaya razi oldu.
oy cnm.ins saglikla olsn bebisin. yinede.sukur sebebin bi tane evladin. allah saglikli omurler versin. esindende allah razi olsn ikna olmus. ins.surec iyi gelisirInsallah canim. Sag tarafimdan çökerken sol yanimdan tekrar ayaga kalkiyorum.sabah cok agladim.ben esime agladigimi gostermem hic. daha dogrusu kimseyle paylasmam icime kapanir yanlizken aglarim ama milleyin yüzüne gülerim.Bu sabah esim parasini evde unutmuş geri geldi beni yüzüm gözüm şismis gördü bu kadar etkilendigini bilmiyordum dedi.herhslde beni taştan agactan saniyordu.2. Asilamaya razi oldu.
oy cnm.ins saglikla olsn bebisin. yinede.sukur sebebin bi tane evladin. allah saglikli omurler versin. esindende allah razi olsn ikna olmus. ins.surec iyi gelisir
Canım gebelik belirtileri hemen başlamıyor, tabi kişiden kişiye değişir ama hemen belirti bekleme. İğneden 13-14 gün sonra test yapabilirsin canımKizlar adetime 2 gun var hic adet belirtim yok ama hamilelik belirtimde yok. Normalde 3 4 gun kala adet olacagmi hissederdm karnm falan ağrımıyor test yapmaya cesaretm yok gecen ay cok uzuldm ikinci catlatma iğnem günüm geçerse mi test yapmalıyım
Hic yok cesaretm pazartesiyi beklicem artk hastaym bide ilacda kullanamyrm günler gecmek bilmiyorEn garanti sonuç zaten günün geçince oluyo canım, cesaretin de yoksa hiç o strese girme test yapma gecikmeyi bekle bence. İnşallah bebişin gelmiştir
11 gun bitti canm. Onceden hissederdm hasta olacagimi bu ay hicbse anlayamadm ya kafam karıştıCanım gebelik belirtileri hemen başlamıyor, tabi kişiden kişiye değişir ama hemen belirti bekleme. İğneden 13-14 gün sonra test yapabilirsin canım
Evet. Canım ovulasyon testinde bile çift çizgi göremedimCanım sende ovulasyon testi kullanıyodun değil mi Yani bi anda tüp bebeğe nasıl geçiş yaptınız aşılama denedin mi hiç
Psikolojine güveniyorsan bekle canım ovulasyon testiyle bence deneyebilirsiniz stres çok önemli kafanı 6 ay boş bırakabilirsen güzel bişeyEvet %4 sınır olarak kabul ediliyor işte bizde neofortil diye vitamin ilacı aldık %25'e çıktı doktor bu şartlar da aslında 6 ay daha normal yolla denemek lazım dedi ama bilmiyorum
Kız bi ikizde senle ben tüple patlatırmışızGebelik oldu canim ama kimyasal. Beta hcg sifirlaninca regli olup aticaksin dedi doktor.2.asilama o da olmazsa tüp bebek dedi.
İğnenin 14.gününü bekle cnm, şu anda bişey çıkmaz, çıksada sağlıklı sonuç olmaz, zaten 2 gün varmış adetine, bekle Bi, önce adetin bi geçsin11 gun bitti canm. Onceden hissederdm hasta olacagimi bu ay hicbse anlayamadm ya kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?