Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah kıyamam cnm yaaa, 2 gündür okuyorum, ama ne yazacağımı bilemedim, ne yazabilirdimki? İnan kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm, hepiniz kardeşim gibisiniz, vardır bundada bi hayr, rabbim geciktiriyorsa, güzelleştiriyor, bütün dualarım sizinle...

Anladım canım onu duymadım hiç. Promen-k toz karışım zaten, portakal suyu gibi. Rahatsız edicek bi şey yoktur diye düşünüyorum canım

Kuzu bizim kimyasal gebelik sperm kalitesinden olabiliyormus. Caksir suyunu tavsiye ediyorlar nasil kullaniliyor

Sagol kuzum bende sizden güç buluyorum.bende cok dua ediyorum hepinize eminim birgün birimizin ettigi dua kabul olucak

Canım sende ovulasyon testi kullanıyodun değil mi Yani bi anda tüp bebeğe nasıl geçiş yaptınız aşılama denedin mi hiç

Canım yaaa ağlama ama üzülme istediğimiz birşey olmuyorsa daha hayırlısı olacK demek dua edelim inanalım olcak inşallah

Kızlar
Canım kasım ayında bende yaptırdığım da öyle oldum eşim sağolsun destek ama neye yarar ben düşün o kadar kötü oldum ki sonucu bi başka hastahanede tahlilde olmadığını öğrenince doktora bile gitmedim o gün bu gündür 2 ayı geçti düşün o kadar yıpratıcı bi durum seni çok iyi anlıyorum

canim benim insallah karsiligini alinca bugünleri unuturuz

oy cnm.ins saglikla olsn bebisin. yinede.sukur sebebin bi tane evladin. allah saglikli omurler versin. esindende allah razi olsn ikna olmus. ins.surec iyi gelisir

oy cnm.ins saglikla olsn bebisin. yinede.sukur sebebin bi tane evladin. allah saglikli omurler versin. esindende allah razi olsn ikna olmus. ins.surec iyi gelisir

Canım gebelik belirtileri hemen başlamıyor, tabi kişiden kişiye değişir ama hemen belirti bekleme. İğneden 13-14 gün sonra test yapabilirsin canım

Devlet hastanesindeki doktor iğne yazmadı değer düşük diye ..kendi doktorum iğne al devam et dedi.pazartesi tekrar test yaptyaptır dedi.kadin msjlara çok geç cevap veriyor gıcık oluyorum ya ayrıntılı bisey söylemiyor ağzından cümleler kısa kısa cikiyor :):):)

Canım sende ovulasyon testi kullanıyodun değil mi Yani bi anda tüp bebeğe nasıl geçiş yaptınız aşılama denedin mi hiç
Evet. Canım ovulasyon testinde bile çift çizgi göremedim
Aşılamayı İlk onu sordum sperm değerleri iyi ise aşılama dedim tutarmış yumurtalısının durumuna göre dedi ne düşündü bilmiyorum özeldeki doktorum olsa didik didik soruyordum ona haftaya öğreneceğim eski evliliğine kadar sordu kapsamlı düşünüyor bu adam çok doktora gittim bu daha farklı geldi

Evet %4 sınır olarak kabul ediliyor işte bizde neofortil diye vitamin ilacı aldık %25'e çıktı doktor bu şartlar da aslında 6 ay daha normal yolla denemek lazım dedi ama bilmiyorum
Psikolojine güveniyorsan bekle canım ovulasyon testiyle bence deneyebilirsiniz stres çok önemli kafanı 6 ay boş bırakabilirsen güzel bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…