- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.841
İçine sinmesi önemli canım hakkında hayırlı olsun ve sana hangi tedavi iyi gelecekse o yolda ilerle tüp bebek daha garanti gibi tabi inşallah ilk seferde tutar uğraşmazsınEvet. Canım ovulasyon testinde bile çift çizgi göremedim
Aşılamayı İlk onu sordum sperm değerleri iyi ise aşılama dedim tutarmış yumurtalısının durumuna göre dedi ne düşündü bilmiyorum özeldeki doktorum olsa didik didik soruyordum ona haftaya öğreneceğim eski evliliğine kadar sordu kapsamlı düşünüyor bu adam çok doktora gittim bu daha farklı geldi
Gebelik oldu canim ama kimyasal. Beta hcg sifirlaninca regli olup aticaksin dedi doktor.2.asilama o da olmazsa tüp bebek dedi.
Kız bu ne testi, gebelikmitest yaptım yine
evet testi kırdım görmek için artıkKız bu ne testi, gebelikmi
Bat a ne kadar vardı, iğnenin kaçıncı günü?ayy çok heyecanlandımevet testi kırdım görmek için artık
Oyle yapim canm ya beklemk cok zor zamn duruyorİğnenin 14.gününü bekle cnm, şu anda bişey çıkmaz, çıksada sağlıklı sonuç olmaz, zaten 2 gün varmış adetine, bekle Bi, önce adetin bi geçsin
geçmiş olsun arkadaşım, çok üzüldüm.. hayırlısı Allah'tan.. ikinci aşılamaya olur canım inşallah..
Kız bi ikizde senle ben tüple patlatırmışız
Amin inşallah canım sağlıklı olsunlardaRabbim hayirlisini versin kuzum az kaldi az
Bat pazar günü canımBat a ne kadar vardı, iğnenin kaçıncı günü?ayy çok heyecanlandım
ayy öyle mi diyorsun sabah negatifti ama bembeyazdıCanim 2.cizgi bariz var hadi hayirlisi olsun
Aşkım bak iğneyi olduğum günü işaretledim kaç gün oluyorBat a ne kadar vardı, iğnenin kaçıncı günü?ayy çok heyecanlandım
ayy öyle mi diyorsun sabah negatifti ama bembeyazdıtest yaptım 8 de eve geldiğimde yemek falan yedik eşimle sonra baktım böyleydi aradan zaman geçmiş oldu hatalı olabilir diye düşünmeye başladım şimdi de evde de başka test yok ağlayacağım
Aşkım bak iğneyi olduğum günü işaretledim kaç gün oluyor
Canım bildiğin görünüyor valla. İnşallah vardır. Yarın bi daha tekrarlatest yaptım yine
Canım bildiğin görünüyor valla. İnşallah vardır. Yarın bi daha tekrarla
Hahah eşim nöbetçi eczaneye gidiyim diye tutturdu çorba içip kalkıp bakmışım yaklaşık 10 dk sonra yani :)Canim sabahtan tekrarlarsin testi.
Giderse bikaç tane alsın bari testi . Yarın sabaha da yaparsın :))))Hahah eşim nöbetçi eczaneye gidiyim diye tutturdu çorba içip kalkıp bakmışım yaklaşık 10 dk sonra yani :)
Göndermedim yarın kan testi vericem işe gitmeden ak koyun kara koyun çıksın böyle tereddütle yaşamak bana göre değilGiderse bikaç tane alsın bari testi . Yarın sabaha da yaparsın :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?