- 10 Ekim 2018
- 316
- 400
- 23
- 43
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.861
13.gün,bence p. Tesi kan ver, garanti olsunAşkım bak iğneyi olduğum günü işaretledim kaç gün oluyor
Canım çizgi baya belli hadi hayırlı haberler inşallah :) çok sevindim ... bende testleri böyle parçalıyorumBat pazar günü canım
Dış gebelik felan olmaz inşalla h dua edermisiniz çok zor bisey.Devlet hastanesindeki doktor iğne yazmadı değer düşük diye ..kendi doktorum iğne al devam et dedi.pazartesi tekrar test yaptyaptır dedi.kadin msjlara çok geç cevap veriyor gıcık oluyorum ya ayrıntılı bisey söylemiyor ağzından cümleler kısa kısa cikiyor :):):)
Uyumayan varsa bana yardımcı olabilir mi ?
27 kasımda 14.80 olan bhcg değeri bugün 2.380 çıktı, mümkün değil tabi bu kadar artması, olasılıklar şöyle: 1. Dış gebelik 2. Degeri 238 yazacakları yere yanlış yazdılar.. çünkü bugün 235-240 olması gerkeiyordu..
neden yanlış olabilir dediğime gelinece, yılbaşı günü benle beraber hamilelik haberi alam arkadaşım özel de kan veriyo ve değeri fazla çıkıyo, imkansız diyolar tani ve tam teşekküllü bi devlet hastanesine gidiyo, yatış veriyolat dış gebelik deniyo operasyon olacaksın deniyo, b hcg de bakıyorlar tabi, sonuç ne çıksa beğenirsiniz gayet normal.. meğer özeldeki sonuç hatalı imiş.. kız yemi yıla hastamede girdiğine mi yansın döktüğü göz yaşına mı..
şimdi sizden yorumlarımızı bekliyorum, var mı aramızda dış gebelik geçiren? Bu arafa dün doktor ultrasonda baktı ve birşey göremedi erken dedi kese için, değer böyle olsa kese görünmez miydi dış da olsa..
Rabbimin duası üzerine olsun, kız çoğul gebelik falanmı acaba, ikiz, üçüzzzDış gebelik felan olmaz inşalla h dua edermisiniz çok zor bisey.
Kızlar bişey sorucam, iğnenin 6 günü bugün, saçıma dip boya yapsam Bi sıkıntı olurmuki
Dış gebelik te kese görünmez canım ben geçirdim laparoskopi oldum birde değer dengesiz ilerliyorduUyumayan varsa bana yardımcı olabilir mi ?
27 kasımda 14.80 olan bhcg değeri bugün 2.380 çıktı, mümkün değil tabi bu kadar artması, olasılıklar şöyle: 1. Dış gebelik 2. Degeri 238 yazacakları yere yanlış yazdılar.. çünkü bugün 235-240 olması gerkeiyordu..
neden yanlış olabilir dediğime gelinece, yılbaşı günü benle beraber hamilelik haberi alam arkadaşım özel de kan veriyo ve değeri fazla çıkıyo, imkansız diyolar tani ve tam teşekküllü bi devlet hastanesine gidiyo, yatış veriyolat dış gebelik deniyo operasyon olacaksın deniyo, b hcg de bakıyorlar tabi, sonuç ne çıksa beğenirsiniz gayet normal.. meğer özeldeki sonuç hatalı imiş.. kız yemi yıla hastamede girdiğine mi yansın döktüğü göz yaşına mı..
şimdi sizden yorumlarımızı bekliyorum, var mı aramızda dış gebelik geçiren? Bu arafa dün doktor ultrasonda baktı ve birşey göremedi erken dedi kese için, değer böyle olsa kese görünmez miydi dış da olsa..
Uyumayan varsa bana yardımcı olabilir mi ?
Bende kuaförüm cnmCanim bence yaptirma.cünkü ben bir kuafore sordum ben olsam yaptirmazdim dedi.
Cok canim değerim 216 da 142 ye düşmüş bikac gün sonra bidaha yapıcaz dış gebelik olabiliyormusRabbimin duası üzerine olsun, kız çoğul gebelik falanmı acaba, ikiz, üçüzzz
Devlet hastanesi canım, Yarın sabah gidcem özel e mecburen, bakılması da lazım ultrasonla, değere de bakılır, laboratuvar hatası ise affermiycem onları, gittim az evvel baskına, ama açmadılar kapıyı zile bastığımla kaldım..Canim ya yanlis bakmislardir ya da cogul gebeliktir.bence yarin tekrarla testi.insallah dis gebelik degildir.nerde yapildi test
rabbim hakkinda hayirlisini versin.
Yanlış yere yazmışım bebeğim yaa, çok özür dilerim, 2bin küsür çıkan arkadaşa yazcaktımCok canim değerim 216 da 142 ye düşmüş bikac gün sonra bidaha yapıcaz dış gebelik olabiliyormus
Canım 27 kasımdan bu zamanda az bir zaman değilki 27 kasımda 14 se bence bugün bu normal bir değer aklına kötü birşey getirme canımUyumayan varsa bana yardımcı olabilir mi ?
Bende kuaförüm cnmama daha tutunmamıştır bile diye düşündüm, gebelik olsa doğrudur, yapılmasını bende önermiyorum, onun için sizden fikir alayım dedim
Devlet hastanesi canım, Yarın sabah gidcem özel e mecburen, bakılması da lazım ultrasonla, değere de bakılır, laboratuvar hatası ise affermiycem onları, gittim az evvel baskına, ama açmadılar kapıyı zile bastığımla kaldım..
Canım 2380 yanlış yazsalar bile 238 bile cok güzel bi değer. İnşallah bebişin seninledir :))))Uyumayan varsa bana yardımcı olabilir mi ?
Valla al benden de o kadar, cesaret edemedim, dediğin gibi 9 ay yerim kendimiKuzum o zaman sen daha iyi bilirsin birazda kisilikle alakali.ben çok pimpirikliyim mesela. Ben ayni durumda olsam 9 ay acaba der kendimi kendimi yerdim.oyüzden o riske girme cesaretini gostermezdim.ama birde söyle bir durum var evet biz planli gebelige calisiyoruz ama hamile kaldigini sonradan ogrenenlerde var.sen kendini nasil iyi hissedeceksen onu yap bence.rabbim senide tutunmaya calisan bebisinide korusun
Canım test markası bu hep aynı markayla test yapıyorum zatenCanım çizgi baya belli hadi hayırlı haberler inşallah :) çok sevindim ... bende testleri böyle parçalıyorumtestinin markası nedir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?