Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uyumayan varsa bana yardımcı olabilir mi ?
27 kasımda 14.80 olan bhcg değeri bugün 2.380 çıktı, mümkün değil tabi bu kadar artması, olasılıklar şöyle: 1. Dış gebelik 2. Degeri 238 yazacakları yere yanlış yazdılar.. çünkü bugün 235-240 olması gerkeiyordu..
neden yanlış olabilir dediğime gelinece, yılbaşı günü benle beraber hamilelik haberi alam arkadaşım özel de kan veriyo ve değeri fazla çıkıyo, imkansız diyolar tani ve tam teşekküllü bi devlet hastanesine gidiyo, yatış veriyolat dış gebelik deniyo operasyon olacaksın deniyo, b hcg de bakıyorlar tabi, sonuç ne çıksa beğenirsiniz gayet normal.. meğer özeldeki sonuç hatalı imiş.. kız yemi yıla hastamede girdiğine mi yansın döktüğü göz yaşına mı..
şimdi sizden yorumlarımızı bekliyorum, var mı aramızda dış gebelik geçiren? Bu arafa dün doktor ultrasonda baktı ve birşey göremedi erken dedi kese için, değer böyle olsa kese görünmez miydi dış da olsa..

Dış gebelik felan olmaz inşalla h dua edermisiniz çok zor bisey.

Canim ya yanlis bakmislardir ya da cogul gebeliktir.bence yarin tekrarla testi.insallah dis gebelik degildir.nerde yapildi test
rabbim hakkinda hayirlisini versin.

Dış gebelik te kese görünmez canım ben geçirdim laparoskopi oldum birde değer dengesiz ilerliyordu

Canim okuduklarima göre genelde çogul gebelik olunca böyle artis olup kese görünmüyor.testi alinca sormadin mi

Canim ya yanlis bakmislardir ya da cogul gebeliktir.bence yarin tekrarla testi.insallah dis gebelik degildir.nerde yapildi test
rabbim hakkinda hayirlisini versin.
Devlet hastanesi canım, Yarın sabah gidcem özel e mecburen, bakılması da lazım ultrasonla, değere de bakılır, laboratuvar hatası ise affermiycem onları, gittim az evvel baskına, ama açmadılar kapıyı zile bastığımla kaldım..

Canım 27 kasımdan bu zamanda az bir zaman değilki 27 kasımda 14 se bence bugün bu normal bir değer aklına kötü birşey getirme canım

Bende kuaförüm cnmama daha tutunmamıştır bile diye düşündüm, gebelik olsa doğrudur, yapılmasını bende önermiyorum, onun için sizden fikir alayım dedim

Kuzum o zaman sen daha iyi bilirsin birazda kisilikle alakali.ben çok pimpirikliyim mesela. Ben ayni durumda olsam 9 ay acaba der kendimi kendimi yerdim.oyüzden o riske girme cesaretini gostermezdim.ama birde söyle bir durum var evet biz planli gebelige calisiyoruz ama hamile kaldigini sonradan ogrenenlerde var.sen kendini nasil iyi hissedeceksen onu yap bence.rabbim senide tutunmaya calisan bebisinide korusun

Canim 27 kasimmi aralikmi

Canım 2380 yanlış yazsalar bile 238 bile cok güzel bi değer. İnşallah bebişin seninledir :))))

Valla al benden de o kadar, cesaret edemedim, dediğin gibi 9 ay yerim kendimi

Canım çizgi baya belli hadi hayırlı haberler inşallah :) çok sevindim ... bende testleri böyle parçalıyorum testinin markası nedir canım
Canım test markası bu hep aynı markayla test yapıyorum zaten

Eklentiler

• 6585BCD4-7D95-4514-8B9A-586057B3178B.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…