- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.881
Valla al benden de o kadar, cesaret edemedim, dediğin gibi 9 ay yerim kendimi
Canım test markası bu hep aynı markayla test yapıyorum zaten
İnşallah bakalım hep aynı markayla yaptım 4 gün önce yaptıklarım bembeyaz duruyor 10 dk da hatalı sonuç almamışımdır umarım herşeyin hayırlısıGuzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah bakalım hep aynı markayla yaptım 4 gün önce yaptıklarım bembeyaz duruyor 10 dk da hatalı sonuç almamışımdır umarım herşeyin hayırlısıyarın haber vereceğim size
hayırlı haberler gel inşallah canımİnşallah bakalım hep aynı markayla yaptım 4 gün önce yaptıklarım bembeyaz duruyor 10 dk da hatalı sonuç almamışımdır umarım herşeyin hayırlısıyarın haber vereceğim size
Eşim havaya girdi hafiften çaktırmıyor göyaOzaman vardir canim 10dakika uzun degil
İyi geceler balımKizlar iyi geceler hepinize Allah rahatlik versin.
sana da canımKizlar iyi geceler hepinize Allah rahatlik versin.
arkadaşlar olay çözüldü..
kadın doğumcu arkadaşımı aradım ılk değer yanlış olabılır dedi 14.88 olana ve bunun uzerıne hesaplama yaptığımda 148.8 olarak: bugünkü degerı elde edıyorum yanı 2.380.8 sayısı sayısıa tutuyo ve cozulmus oluyo :) aman allah ım gece gece atraksıyon yasadık,
testımı paylasmıtım ve 15 degerı ne kadar net dıye bahsetmıstım meğer 150 ımıs
canım ılkı yanlışmış meğer cok sukur :)Canım 2380 yanlış yazsalar bile 238 bile cok güzel bi değer. İnşallah bebişin seninledir :))))
evet canm hele de böyle ınsan hatası olunca nasıl can sıkıyo bugünkü konuya geldık ıste herkes ısını ıyı yapsa keşke..Gözün aydin canim.hamile kalmakla bitmiyor işte sürekli yürek çarpintisi devam ediyor
Oh ohh yani bi sıkıntı yok demi canım. Çokk sevindim :)))canım ılkı yanlışmış meğer cok sukur :)
heralde yoktur yine de ı tekrar kanı ve doktor kontrolü sonrası tam raha edıcem galıbaOh ohh yani bi sıkıntı yok demi canım. Çokk sevindim :)))
Allah Allah formula k mı öyleymiş, adını bile duymamıştımDiger forumda bir arkadas formula k degerleri yükseltecegine bazilarinin sifirladigini altüst ettigini yazmiş
Ben de gördüm onu canım daha önce ama benim eşimi ikna edemedim, o böyle ilaç konularında çok hassas daha önce de söyledim doktorun vermediği şeyleri içmez, ilacı da eczaneden olmayınca almıyo. Bence çok uygun ve güvenilir diye düşünüyorumKizlar botanic eczada promen k 209tl ve kargo bedava.ben siparis vermis bulundum.almayi düsünen degerlendirebilir.
Çakşır kökü suyu çok basit canım aktardan hazır olarak alıyosun zaten 1 litre şişede bildiğin su gibi, kokusu kötü sadece. Onu çay bardağının 4 te 1 ine dolduruyosun üzerini de içme suyuyla tamamlıyosun. Sabah ve akşam aç karnına içicek eşin. Bu çok etkili bi şey, çakşırın erkekler üzerindeki faydalarını araştır bak. Ben onun da bize çok etkisi olduğunu düşünüyorumKuzu bizim kimyasal gebelik sperm kalitesinden olabiliyormus. Caksir suyunu tavsiye ediyorlar nasil kullaniliyor
Sabret canım bi şey kalmamış pazartesiyeHic yok cesaretm pazartesiyi beklicem artk hastaym bide ilacda kullanamyrm günler gecmek bilmiyor
Canım bunda sanki çizgi var gibi o yayılmanın altında ama emin olamadım. Sen daha iyi görüyosundur, istersen yarın falan tekrarla bitest yaptım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?