Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım öncelikle çoğul gebelikte değer 3-4 kat artabiliyomuş onu göz önünde bulundur derim. Değerin yüksek yani vajinal ultrason yapıldıysa bu değerle görülmeliydi kese veya keseler. Karından mı vajinal mı bakıldı? Birden çok yükselmesine dış gebelik gözüyle bakarlar hep ama dış gebelik baştan itibaren belirtileri ağır olan bi gebelikmiş, dayanılmaz kasık ağrıları, safra kusmaları oluyomuş bunlar var mı sende? Tabi sonucun yanlış hesaplanıp yanlış yazılma olasılığı bana da yüksek geldi.
Sen saydığım her ihtimali göz önünde bulundur ve ihmal etme gerekirse yarın yine kan ver kontrol et durumu. Bol bol dua et, içini ferah tut. Allahın izmiyle her şey yolunda olucak, senin için dua edicem canım ❤

Bak bu çok mantıklı canım. Gerçekten senin ilk testini hatırlıyorum gayet net görünüyodu hatta ne kadar hassas bi testmiş diye bahsetmiştik :)
Ama sen eşeğini sağlam kazığa bağla yarın tekrar kan ver derim

Onuda alayim bari.adam deney faresine döndü inanki

Onuda alayim bari.adam deney faresine döndü inanki

Bende şuan eşime aktardan aldığım arı sütü polen epimedyumlu bir karışım yediriyorum.. adamcağız ne versem yiyor da çok şükür bebişimiz de geleydi hayırlısıyla artık

Benim adamın da farkı yok canım :) al onu da :)

Tahminen 1 2 güne regli olurum 15gun sonra asilama yapilirsa 15günde promen k ve caksir suyuna agirlik vericem.bu ay igne kullaniyim dedim doktor yine klomen verdi.klomenle icim hic rahat degil

Bende şuan eşime aktardan aldığım arı sütü polen epimedyumlu bir karışım yediriyorum.. adamcağız ne versem yiyor da çok şükür bebişimiz de geleydi hayırlısıyla artık
Canım epimedyumlu macunu gündüz yemesin işe giderken falan . Benim eşim de yemişti sabah işe gitmeden önce rezil olmuş

Kızlar gec oldu teshis ama bence bende pırtılasma problemi var.oyüzden kimyasallarim oluyor.ilk kimyasaldan sonrada 1 2 kere testlerde pozitifi gorup birkac gün sonra kanda negatif cikmisti.hatta sizede anlatmistim temmuzda erken gebelikte pozitifi gordükten 2 gün sonra kanda 5 cikti doktor negatif demisti.bence testte problem yok sorun bende.bence ben hamile kalip kalip 2 3 gün sonra tutunamayip düsük yapiyorum.ama doktorum kimyasallarimi biliyor neden önceden test yapmadi soru isareti kaldi.

İnşallah bakalım hep aynı markayla yaptım 4 gün önce yaptıklarım bembeyaz duruyor 10 dk da hatalı sonuç almamışımdır umarım herşeyin hayırlısı yarın haber vereceğim size

Canim ne yaptin

Merhaba kızlar bugün iğnenin 11. Günü ve dişim çok ağrıyor apse yapmış galiba. Test yapsam çıkar mı ona göre dişçiye gideceğim. Moralim çok bozuk

Merhaba kızlar bugün iğnenin 11. Günü ve dişim çok ağrıyor apse yapmış galiba. Test yapsam çıkar mı ona göre dişçiye gideceğim. Moralim çok bozuk

Canim geçmis olsun ancak pazartesi kanda cikabilir.o da net degil.genelde en saglikli sonuc icin bende 15.günü bekle.cünkü geç döllenme olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…