- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.901
Canım öncelikle çoğul gebelikte değer 3-4 kat artabiliyomuş onu göz önünde bulundur derim. Değerin yüksek yani vajinal ultrason yapıldıysa bu değerle görülmeliydi kese veya keseler. Karından mı vajinal mı bakıldı? Birden çok yükselmesine dış gebelik gözüyle bakarlar hep ama dış gebelik baştan itibaren belirtileri ağır olan bi gebelikmiş, dayanılmaz kasık ağrıları, safra kusmaları oluyomuş bunlar var mı sende? Tabi sonucun yanlış hesaplanıp yanlış yazılma olasılığı bana da yüksek geldi.Uyumayan varsa bana yardımcı olabilir mi ?
27 kasımda 14.80 olan bhcg değeri bugün 2.380 çıktı, mümkün değil tabi bu kadar artması, olasılıklar şöyle: 1. Dış gebelik 2. Degeri 238 yazacakları yere yanlış yazdılar.. çünkü bugün 235-240 olması gerkeiyordu..
neden yanlış olabilir dediğime gelinece, yılbaşı günü benle beraber hamilelik haberi alam arkadaşım özel de kan veriyo ve değeri fazla çıkıyo, imkansız diyolar tani ve tam teşekküllü bi devlet hastanesine gidiyo, yatış veriyolat dış gebelik deniyo operasyon olacaksın deniyo, b hcg de bakıyorlar tabi, sonuç ne çıksa beğenirsiniz gayet normal.. meğer özeldeki sonuç hatalı imiş.. kız yemi yıla hastamede girdiğine mi yansın döktüğü göz yaşına mı..
şimdi sizden yorumlarımızı bekliyorum, var mı aramızda dış gebelik geçiren? Bu arafa dün doktor ultrasonda baktı ve birşey göremedi erken dedi kese için, değer böyle olsa kese görünmez miydi dış da olsa..
Kuzum bence yapma ya. Özellikle dip boya saç diplerine temas eden ağır kimyasal. Ben yapma derim şu süreçteKızlar bişey sorucam, iğnenin 6 günü bugün, saçıma dip boya yapsam Bi sıkıntı olurmuki
Sabah testimi ben de bununla yaptım ve bana en ufak bi gölge bile çıkmadı canım tertemiz. O yüzden sanki pozitiflik var gibi hadi inşallah :)Canım test markası bu hep aynı markayla test yapıyorum zaten
İyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin kuzum. Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebişler versin amiin :)Kizlar iyi geceler hepinize Allah rahatlik versin.
Bak bu çok mantıklı canım. Gerçekten senin ilk testini hatırlıyorum gayet net görünüyodu hatta ne kadar hassas bi testmiş diye bahsetmiştik :)arkadaşlar olay çözüldü..
kadın doğumcu arkadaşımı aradım ılk değer yanlış olabılır dedi 14.88 olana ve bunun uzerıne hesaplama yaptığımda 148.8 olarak: bugünkü degerı elde edıyorum yanı 2.380.8 sayısı sayısıa tutuyo ve cozulmus oluyo :) aman allah ım gece gece atraksıyon yasadık,
testımı paylasmıtım ve 15 degerı ne kadar net dıye bahsetmıstım meğer 150 ımıs
Allah Allah formula k mı öyleymiş, adını bile duymamıştım
Çakşır kökü suyu çok basit canım aktardan hazır olarak alıyosun zaten 1 litre şişede bildiğin su gibi, kokusu kötü sadece. Onu çay bardağının 4 te 1 ine dolduruyosun üzerini de içme suyuyla tamamlıyosun. Sabah ve akşam aç karnına içicek eşin. Bu çok etkili bi şey, çakşırın erkekler üzerindeki faydalarını araştır bak. Ben onun da bize çok etkisi olduğunu düşünüyorum
Canm bende senin gbiyim adet olursan boyarsınKızlar bişey sorucam, iğnenin 6 günü bugün, saçıma dip boya yapsam Bi sıkıntı olurmuki
Onuda alayim bari.adam deney faresine döndü inanki
Bende şuan eşime aktardan aldığım arı sütü polen epimedyumlu bir karışım yediriyorum.. adamcağız ne versem yiyor da çok şükür bebişimiz de geleydi hayırlısıyla artık
Hiç bilmiyorum canım hiç okumadım, genelde iyi yorumlar gördüm hep ama bakıcaz artıkAyyy kurum karisti promen k diyecektim adını.bazilarinda ters tepmis
Benim adamın da farkı yok canım :) al onu da :)Onuda alayim bari.adam deney faresine döndü inanki
Benim adamın da farkı yok canım :) al onu da :)
Canım epimedyumlu macunu gündüz yemesin işe giderken falan . Benim eşim de yemişti sabah işe gitmeden önce rezil olmuşBende şuan eşime aktardan aldığım arı sütü polen epimedyumlu bir karışım yediriyorum.. adamcağız ne versem yiyor da çok şükür bebişimiz de geleydi hayırlısıyla artık
Canım epimedyumlu macunu gündüz yemesin işe giderken falan . Benim eşim de yemişti sabah işe gitmeden önce rezil olmuş
İnşallah bakalım hep aynı markayla yaptım 4 gün önce yaptıklarım bembeyaz duruyor 10 dk da hatalı sonuç almamışımdır umarım herşeyin hayırlısıyarın haber vereceğim size
Bende formula diye bir hap icirdim benim esimde butün gün kıpkırmızi gezmis
Merhaba kızlar bugün iğnenin 11. Günü ve dişim çok ağrıyor apse yapmış galiba. Test yapsam çıkar mı ona göre dişçiye gideceğim. Moralim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?