- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.921
Test sonucum 98,5şaşkınlıktan bayılacağım
yalnız hala inanamıyorumKuzum tebrik ederim Allah anali babali büyütsün saglikla kucagina al.
yalnız hala inanamıyorumAllah razı olsun hepinizden Demek ki idrarda negatif gördüğümde kan testi yapsaymışım çıkacakmış minik bamyam
Yok canim yine cikmayabilirdi en saglikli sonuc 13 14.gunde cikiyor. Ben sana dedim ama dimi var birsey diye
Ayyy canımm gözün aydın. Allahım sağlıkla kucagına aldırsın inşallahTest sonucum 98,5şaşkınlıktan bayılacağım
amin Allah utandırmasınAyyy canımm gözün aydın. Allahım sağlıkla kucagına aldırsın inşallah
İyi yaparsın canım 15 günde mutlaka faydası olur.Tahminen 1 2 güne regli olurum 15gun sonra asilama yapilirsa 15günde promen k ve caksir suyuna agirlik vericem.bu ay igne kullaniyim dedim doktor yine klomen verdi.klomenle icim hic rahat degil
Kesinleşti mi pıhtılaşma sorunu olduğu canım? O konuda haklısın, sürekli kimyasal geçiriyo olmak bi yerde bi sorun olduğunu gösteriyo. Evet pıhtılaşma neden olurmuş bi de kalitesiz yumurta veya sperm. Durumu biliyolar her şeyi araştırmaları gerekiyo işteKızlar gec oldu teshis ama bence bende pırtılasma problemi var.oyüzden kimyasallarim oluyor.ilk kimyasaldan sonrada 1 2 kere testlerde pozitifi gorup birkac gün sonra kanda negatif cikmisti.hatta sizede anlatmistim temmuzda erken gebelikte pozitifi gordükten 2 gün sonra kanda 5 cikti doktor negatif demisti.bence testte problem yok sorun bende.bence ben hamile kalip kalip 2 3 gün sonra tutunamayip düsük yapiyorum.ama doktorum kimyasallarimi biliyor neden önceden test yapmadi soru isareti kaldi.
Geçmiş olsun canım. Ama şu an doğru bi sonuç çıkmayabilir. İğne etkisi geçmiştir belki ama bebiş varsa bile henüz hcg salgılamaya yeni başlar, hep en net sonuç 14.gün gibi oluyoMerhaba kızlar bugün iğnenin 11. Günü ve dişim çok ağrıyor apse yapmış galiba. Test yapsam çıkar mı ona göre dişçiye gideceğim. Moralim çok bozuk
İnanamıyoruuummmTest sonucum 98,5şaşkınlıktan bayılacağım
Hic sorn degl kuzum sorabilrsnz tabiki herzaman. Smdi gordm kusura bakma. Hastane ucreti 6250 canim. Hersy dahl anestezi oda acilisi yemeklerin transferin. Ilaclara 2000 odedik toplam butun igneler. Gonalf disnda sona dogru bska ignelerde cikiyor toplamini soluyorm. 4000 e yakn tutuyordu doktor hastalarina eczane indrim yapiyordu. 900 de dondurma ucreti verdik 1 yillik. Total 10 bin de iste hersy dahl kuzum.
Benm kaynanam oleydi hatta suan pek konsmuyorm kirk kere dedim dinlemedi nolck diyo bide sanki kolay oldu cocugum. Guzel bi sevinc tabiki onuda anliyor insanda bizler de zor seler yasadgimz icn anliyorm tedrgnligini bnde oleydm hep kabuslar gordm basima kucuk kuran takti esim yatk basligina hep dua edip yatiyorm yinede goruyodm suan daha iyim dukirCanım eşim hemen hemen herkese söyledi valla. Çok tedirginim. Rabbime sıgındım. Veren de o alan da..
Teşekkürler cevap için. Bende öyle biliyorum ama bu diş ağrısı beni mahvettiCanim geçmis olsun ancak pazartesi kanda cikabilir.o da net degil.genelde en saglikli sonuc icin bende 15.günü bekle.cünkü geç döllenme olabiliyor
Ayy hayirli olsn tatlim gozun aydn masallah neguzel haber bu ❤ susam tohumuyla baslayip buyuyecek minik saglkli olsn inssyalnız hala inanamıyorumAllah razı olsun hepinizden Demek ki idrarda negatif gördüğümde kan testi yapsaymışım çıkacakmış minik bamyam
Maşallah canımmm gözün aydınn allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin :)yalnız hala inanamıyorumAllah razı olsun hepinizden Demek ki idrarda negatif gördüğümde kan testi yapsaymışım çıkacakmış minik bamyam
Sağol canım. O zaman 4gün daha sabredecem mecburGeçmiş olsun canım. Ama şu an doğru bi sonuç çıkmayabilir. İğne etkisi geçmiştir belki ama bebiş varsa bile henüz hcg salgılamaya yeni başlar, hep en net sonuç 14.gün gibi oluyo
senden başka kimse inanmıyordu zaten ben dahil bana çok moral olmuşluğun var Allah razı olsunyaa doktorumu aradım ikiz olabilir dedi bulundugun haftaya deger yuksek dedı bir sonraki testi pazartesi istedi daha net konusurum o zaman dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?