- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.941
Maşallah kuzularına da sana da canım çok sevindim :) ikisi de mi kız gibiymiş canım :) sağlıkla gelsinler de en önemlisi o ❤Kzlar selam gunaydin affedin takp edemiyorm cok aktfsiniz sekerler ben sizip kaliyorm aksamlari evdekontrolumz vardi teyzeleri iyimis kuzular ense kalnligi iyi saglikli gelismleri guzelms buyumsler hareketler baslams nasi:) verdgim 2 kilodan 1 ini almisim:) kiz gibi dedi dr bi ay sora detyli ultrasnds belli olckms saglkli olsn yeter❤ darisi baslariniza dualarm sizle
Kzlar selam gunaydin affedin takp edemiyorm cok aktfsiniz sekerler ben sizip kaliyorm aksamlari evdekontrolumz vardi teyzeleri iyimis kuzular ense kalnligi iyi saglikli gelismleri guzelms buyumsler hareketler baslams nasi:) verdgim 2 kilodan 1 ini almisim:) kiz gibi dedi dr bi ay sora detyli ultrasnds belli olckms saglkli olsn yeter❤ darisi baslariniza dualarm sizle
Canım çook sevindim gözünaydınyalnız hala inanamıyorumAllah razı olsun hepinizden Demek ki idrarda negatif gördüğümde kan testi yapsaymışım çıkacakmış minik bamyam
Sabret biraz daha canımSağol canım. O zaman 4gün daha sabredecem mecbur
Bende inanamıyorum :) 1 senedir olmuyordu işte tüm tahliller vs 1 sene sonunda yapıldı ilk klomen tedavisinde oldu Allaha şükür.. akıntı, kulak çınlaması, diş apsesi, gögüs ucları dokununca acıma oldu. 13. Gün sonuna kadar hep bembeyaz testlerdi 1 tane erken gebelik testi yaptım o bile bembeyazdı 12. Gün ovula markaİnanamıyoruuummmay nasıl sevindim şu an maşallah canım yaa :) siz ne kadar süredir istiyodunuz canım, belirtilerin neler, bi de bata kaç gün kala çizgiyi görmüştün. Ay çok soru sordum heyecanlandım valla :)
hahah bende öyle diyordum, eşime her gün kesin erken regl olcam belim kasığım patlıcak gibi diyordum. Ben regl'ye yakın söylemesi ayıp çok büyük tuvalete çıkarım o bile oldu :))Kızlar ben de adet olucam 1-2 güne. Sabah inanılmaz bi bel ağrım vardı ikiye ayrılıyodu resmen belim. Şimdi de kasıklarımda gidip gelen adet sancıları var. Bu gidişle yarın falan bile olabilirim ki aslında daha 3-4 gün var
Çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşallahCanım çook sevindim gözünaydın
Kesinleşti mi pıhtılaşma sorunu olduğu canım? O konuda haklısın, sürekli kimyasal geçiriyo olmak bi yerde bi sorun olduğunu gösteriyo. Evet pıhtılaşma neden olurmuş bi de kalitesiz yumurta veya sperm. Durumu biliyolar her şeyi araştırmaları gerekiyo işte
Ben de her gece yatarken elimi karnıma koyup dua okuyorum canım. Rabbim korusun hepsini.Benm kaynanam oleydi hatta suan pek konsmuyorm kirk kere dedim dinlemedi nolck diyo bide sanki kolay oldu cocugum. Guzel bi sevinc tabiki onuda anliyor insanda bizler de zor seler yasadgimz icn anliyorm tedrgnligini bnde oleydm hep kabuslar gordm basima kucuk kuran takti esim yatk basligina hep dua edip yatiyorm yinede goruyodm suan daha iyim dukir
Allaha sığın canım. Ben de senin gibi düşünüyodum hala tedirginim ama haftaya keseyi görcez inşallah. :))amin Allah utandırmasınburada sevinci bogazına dizilmiş arkadaslarımı görünce insan korkuyor. Allah hiç birimizi evlatla sınamasın inşallah
Çok şükür mutlu sona ilk tedavide ulaşmışsın canımBende inanamıyorum :) 1 senedir olmuyordu işte tüm tahliller vs 1 sene sonunda yapıldı ilk klomen tedavisinde oldu Allaha şükür.. akıntı, kulak çınlaması, diş apsesi, gögüs ucları dokununca acıma oldu. 13. Gün sonuna kadar hep bembeyaz testlerdi 1 tane erken gebelik testi yaptım o bile bembeyazdı 12. Gün ovula markahatta kesin yok diyip 50 tane Ovulasyon testi sipariş ettim ama varmış darısı senin başına inşallah
Kızlar ben de adet olucam 1-2 güne. Sabah inanılmaz bi bel ağrım vardı ikiye ayrılıyodu resmen belim. Şimdi de kasıklarımda gidip gelen adet sancıları var. Bu gidişle yarın falan bile olabilirim ki aslında daha 3-4 gün var
Canım ilk kan tahlili verdiğim gün yani 14.gün benim belim acayip agrıdı, kasıklarım da. Normalde adete yakın agrırdı ama çok rahatsız etmezdi ince ince agrırdı, bu sefer cok agrıdı. İnşallah seninki hamileliktendir canımKızlar ben de adet olucam 1-2 güne. Sabah inanılmaz bi bel ağrım vardı ikiye ayrılıyodu resmen belim. Şimdi de kasıklarımda gidip gelen adet sancıları var. Bu gidişle yarın falan bile olabilirim ki aslında daha 3-4 gün var
Resmen regl belirtilerini yaşamışsın sen de :) benim de tuvalet düzenim sapıttı bu aralar, çok afedersin bi ara kabızdım 2 günde bir ancak tuvalete çıkıyodum şimdi bi kaç gündür günde 2 kere bile tuvalet ihtiyacım oluyo. Ama benim de aynen regliye yakın tuvalet ihtiyacım artarhahah bende öyle diyordum, eşime her gün kesin erken regl olcam belim kasığım patlıcak gibi diyordum. Ben regl'ye yakın söylemesi ayıp çok büyük tuvalete çıkarım o bile oldu :))
Anladım kuzum. Tabi önlem almakta fayda var coraspirin kullanYok canim regli olabilirsem 2.günu hem rahme bakariz hemde pırtılasma testi yapariz 10 gun sonra sonucu cikar biz yinede pozitif cikacak gibi coraspirine başlariz dedi. Evet canim yumurta veya sperm yapi bozuklugundan da olabilirmis genetik yani. Herhalukarda 2.asilama tutmazsa tüp bebek dedi.
Bilmiyorum kuzum ya benim adet döneminde de belim çok ağrıdığı için gebelik belirtisiymiş gibi gelmiyo. Tek fark biraz erken şu an böyle ağrıması için, adetten bi gün önce veya ilk günü şiddetli bel ağrım olur. O yüzden acaba yarın falan adet mi olcam diyorum.Kuzum hep derim kopacak gibi bel agrisi gebelik belirtisi.insallah insallah pazartesi test yap yine
Ah keşke kuzum ya valla heyecanlanıyorum böyle duyunca :) çünkü benim de adetten bi gün önce veya adet günümde belim çok ağrır. Ondan diyorum acaba yarın falan adet mi olcam, daha da erken biraz. İnşallah içimde mini minnacık bi mucize vardırCanım ilk kan tahlili verdiğim gün yani 14.gün benim belim acayip agrıdı, kasıklarım da. Normalde adete yakın agrırdı ama çok rahatsız etmezdi ince ince agrırdı, bu sefer cok agrıdı. İnşallah seninki hamileliktendir canım
Ben genetik bozukluk için bi kür bilmiyorum canım. Yalnız inofolic combi yumurta kalitesini arttırıyo işte, kaliteli yumurta demek hatasız sorunsuz yumurta demek. Aynen bal yarçın çörek otu da kaliteli yapıyo yumurtayı. Erkekler için de yine bildiğimiz şeyler promen-k iyiymiş bu konuda görücez bakalım. Zeytinyağda incir bekletip yedir o da etkili canımKizlar sperm veya yumurtadaki genetik bozuklugu icin kür biliyormusunuz
Ben genetik bozukluk için bi kür bilmiyorum canım. Yalnız inofolic combi yumurta kalitesini arttırıyo işte, kaliteli yumurta demek hatasız sorunsuz yumurta demek. Aynen bal yarçın çörek otu da kaliteli yapıyo yumurtayı. Erkekler için de yine bildiğimiz şeyler promen-k iyiymiş bu konuda görücez bakalım. Zeytinyağda incir bekletip yedir o da etkili canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?