Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah kuzularına da sana da canım çok sevindim :) ikisi de mi kız gibiymiş canım :) sağlıkla gelsinler de en önemlisi o ❤

Senle minnoslar iyi olsunda önemli degil canim. Harika bir kiz annesi olucaksin. Canim internette ikiz gebeleri olacak kisinin ilk 5 ayda ne kadar kilo alirsa o kilolar bebeklerin dogum kilosunu belirledigini bu yüzden protein agirlikli beslenerek normal gebelerden biraz daha fazla kilo almasi gerekiyormuş

Bende inanamıyorum :) 1 senedir olmuyordu işte tüm tahliller vs 1 sene sonunda yapıldı ilk klomen tedavisinde oldu Allaha şükür.. akıntı, kulak çınlaması, diş apsesi, gögüs ucları dokununca acıma oldu. 13. Gün sonuna kadar hep bembeyaz testlerdi 1 tane erken gebelik testi yaptım o bile bembeyazdı 12. Gün ovula marka hatta kesin yok diyip 50 tane Ovulasyon testi sipariş ettim ama varmış darısı senin başına inşallah

hahah bende öyle diyordum, eşime her gün kesin erken regl olcam belim kasığım patlıcak gibi diyordum. Ben regl'ye yakın söylemesi ayıp çok büyük tuvalete çıkarım o bile oldu :))

Yok canim regli olabilirsem 2.günu hem rahme bakariz hemde pırtılasma testi yapariz 10 gun sonra sonucu cikar biz yinede pozitif cikacak gibi coraspirine başlariz dedi. Evet canim yumurta veya sperm yapi bozuklugundan da olabilirmis genetik yani. Herhalukarda 2.asilama tutmazsa tüp bebek dedi.

Ben de her gece yatarken elimi karnıma koyup dua okuyorum canım. Rabbim korusun hepsini.

amin Allah utandırmasın burada sevinci bogazına dizilmiş arkadaslarımı görünce insan korkuyor. Allah hiç birimizi evlatla sınamasın inşallah
Allaha sığın canım. Ben de senin gibi düşünüyodum hala tedirginim ama haftaya keseyi görcez inşallah. :))

Çok şükür mutlu sona ilk tedavide ulaşmışsın canım hep sağlıklı devam etsin inşallah ve sağlıkla kucağına al bebeğini
Amiin canım benim inşallah darısı tüm isteyenlere ve bana inşallah

Kuzum hep derim kopacak gibi bel agrisi gebelik belirtisi.insallah insallah pazartesi test yap yine

Canım ilk kan tahlili verdiğim gün yani 14.gün benim belim acayip agrıdı, kasıklarım da. Normalde adete yakın agrırdı ama çok rahatsız etmezdi ince ince agrırdı, bu sefer cok agrıdı. İnşallah seninki hamileliktendir canım

hahah bende öyle diyordum, eşime her gün kesin erken regl olcam belim kasığım patlıcak gibi diyordum. Ben regl'ye yakın söylemesi ayıp çok büyük tuvalete çıkarım o bile oldu :))
Resmen regl belirtilerini yaşamışsın sen de :) benim de tuvalet düzenim sapıttı bu aralar, çok afedersin bi ara kabızdım 2 günde bir ancak tuvalete çıkıyodum şimdi bi kaç gündür günde 2 kere bile tuvalet ihtiyacım oluyo. Ama benim de aynen regliye yakın tuvalet ihtiyacım artar

Anladım kuzum. Tabi önlem almakta fayda var coraspirin kullan

Kuzum hep derim kopacak gibi bel agrisi gebelik belirtisi.insallah insallah pazartesi test yap yine
Bilmiyorum kuzum ya benim adet döneminde de belim çok ağrıdığı için gebelik belirtisiymiş gibi gelmiyo. Tek fark biraz erken şu an böyle ağrıması için, adetten bi gün önce veya ilk günü şiddetli bel ağrım olur. O yüzden acaba yarın falan adet mi olcam diyorum.
Test gecikene kadar yapmıcam canım, aset olmazsam 10 ocak gibi yaparım

Ah keşke kuzum ya valla heyecanlanıyorum böyle duyunca :) çünkü benim de adetten bi gün önce veya adet günümde belim çok ağrır. Ondan diyorum acaba yarın falan adet mi olcam, daha da erken biraz. İnşallah içimde mini minnacık bi mucize vardır

Kizlar sperm veya yumurtadaki genetik bozuklugu icin kür biliyormusunuz
Ben genetik bozukluk için bi kür bilmiyorum canım. Yalnız inofolic combi yumurta kalitesini arttırıyo işte, kaliteli yumurta demek hatasız sorunsuz yumurta demek. Aynen bal yarçın çörek otu da kaliteli yapıyo yumurtayı. Erkekler için de yine bildiğimiz şeyler promen-k iyiymiş bu konuda görücez bakalım. Zeytinyağda incir bekletip yedir o da etkili canım

Allah im ne büyük sinav basedemez oldum.bu arada agrilarim basladi yarim reglim gelir.offffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…