Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de öyleydi kuzum adetten bi gün önce agrırdı ama bu sefer birkaç gün önce başladı. İnşallah bebişin seninledir kuzum

Maşallah kuzularına da sana da canım çok sevindim :) ikisi de mi kız gibiymiş canım :) sağlıkla gelsinler de en önemlisi o ❤
Oyle dedi ama da kucikler kesn degil. Saglikla ve zamaninda dogsunlar tek duam o kuzum❤ sen nasilsn

Aynen kuzim saglkli olsn zamannda dogsn tek duam o❤ zaman gectkce hizla aliniyor ikizde teyzemdn biliyorm. Tabi suanda alanda var ama zor geciyo benm yemek olayi hep sknti. Aynen daha saglkli yararli selet yemege calisiyorm azda olsa. Sagol canim benim inss oyle olur Allah sanada nasip edicek sen nasilsn❤

Sağol tatlım bebeklerini sağlıkla kucağına al inşallah Bezmialem daha uygundur herhalde diye düşünüyorum başa gelen çekeceğiz geçen sene tatile verdik o parayı kendiliğinden olsa iyiydi ama napalım nasip

Oyle dedi ama da kucikler kesn degil. Saglikla ve zamaninda dogsunlar tek duam o kuzum❤ sen nasilsn
En önemlisi o canım ❤
Ben bilmiyorum kuzum ya dün eşimin doğum günüydü sabah test yapıyım dedim adete 4-5 gün vardı dün ve negatif. Yani büyük ihtimalle bu sonuç değişmicek canım

Tabi daha uygndr canim benim dirk ozel hastsnedydi sonucta. Devlet sartlarini arstr isine yararsa super olur ben maddelere uymuyodm zatn karsilamicakti:) kismet kuzum bilemessn ki ne yasayacagini bizde cok gezmstk bilsk paralari tutardk erkenden baslardk hic kornmazdk vs bilemiyosn kaderde vsrsa yasiyoruz. Aminn tatlim darisi basina olsn inss❤

En önemlisi o canım ❤
Ben bilmiyorum kuzum ya dün eşimin doğum günüydü sabah test yapıyım dedim adete 4-5 gün vardı dün ve negatif. Yani büyük ihtimalle bu sonuç değişmicek canım
Ikzler biraz rksli oluyo erken dogm rski oluyo bakalim zamanla yasayp gorcz idrarda cikmams da olabilir 4 5 gun kala ekren sanki. Anliyorm seni insan onemli gunlerde sevbdrmek istiyo esini kendini cok gunler saymstm bnde olsn yeterki saglikla gelsin en muhimi o Allah yuzunu guldursn ins bu ay ve en tez vaktte. Adtik suren doldu bidahaki ay blki tam etki edeckmoralini dusrme kuzum❤

Kuzum benim kimyasal gebelik oldu yine. Dün 23 dü beta hcg düsüyor regli olunca pirtilasma testi yapikacak.benim daha oncede kimyasallar oldugundan ya pirtilasma probleminden yada genetik bozukluktan olabilir dedi.bu ay son kez asilama yapilacak tutmazsa tüp bebekle genetigi duzgün sperm ve yumurta ile olur dedi.

Evet yeter ki sağlıkla gelsinler kuzum.
Amiin canım inşallah artık en yakın zamanda bizim de yüzümüz güler. Moralimi düşürmüyorum canım bi şekilde toparlıyorum kendimi, inanıyorum olucağına. Bu ay olmadıysa diğer ay olucaktır diye telkin ediyorum işte hep kendimi

Canım epimedyumlu macunu gündüz yemesin işe giderken falan . Benim eşim de yemişti sabah işe gitmeden önce rezil olmuş

Etkisi oluyor yani :) ya ileri hız problemi var eşimde ondan adama ne vereceğimi şaşırdım bende.. akşam yiyor genelde macunu dur şimdi de vereyim bugünler benim yumurtlama günlerim olsa gerek

Etkisi oluyor yani :) ya ileri hız problemi var eşimde ondan adama ne vereceğimi şaşırdım bende.. akşam yiyor genelde macunu dur şimdi de vereyim bugünler benim yumurtlama günlerim olsa gerek
Canım hızına etki eder mi bilmem ama libidoyu yükseltiyor promen k da cok iyi bi takviye spermler için canım.

Hele bizim markayı hiç yapma 50 'nin üzerine çıktığında gösteriyormuş

Bacağım bile ağrıyor aynı şeyleri yaşıyoruz hemen hemen inşallah hayırlı haberlerini alacağız seninde

Annem babam abim ağlama krizine girdi mutluluktan eşime söyledim öğle arasında yanıma geldi havalara uçmuş resmen :) hahha yaaa allah herkesee nasip etsin inşallah hepinize çok dua ediyorum

Masallah canim masallah de kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…