- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.981
Freely mi canım ciddi misin ya ne kadar hassasiyeti düşük bi testmiş. Dün onu yapmıştım işte, başka marka bi test var evde. Artık gecikirsem onu yapıcam canım. Ama şaşırdım yaniHele bizim markayı hiç yapma 50 'nin üzerine çıktığında gösteriyormuş
Ay kıyamam canım benim ya ne güzel bi mutluluk herkes için. Çok dua et bizler için de canım, sen de sağlıkla yavrunu kucağına al inşallahAnnem babam abim ağlama krizine girdi mutluluktaneşime söyledim öğle arasında yanıma geldi havalara uçmuş resmen :) hahha yaaa allah herkesee nasip etsin inşallah hepinize çok dua ediyorum
İnşallah canım ya o kadar çok dua ediyorum ki bi mucize yaşamak için... ama hayırlısı tabi, inşallah Allah nasip eder bu ayBacağım bile ağrıyor aynı şeyleri yaşıyoruz hemen hemen inşallah hayırlı haberlerini alacağız seninde
Anladim kuzum ins genetk bisi cikmaz blki kan pihtilasmasi oldu ya. Ozaman igne olursn veya kan sulandirici hap verir pihtilasma oranina gore cozumu var sukur. Genetk bisi cikarsa tabi tupbebek mantkli genetk test yapip saglkli olani transfer ediyorlarms canim. Kan sulandirici iciyorm bnde hala devam dedi kesmedi risk almamak icin iste. Dualarm snle bitanem bastn onlem alinirsa ikncide olur bnce once bi sorunu tespt etsn en onmlisi o❤Kuzum benim kimyasal gebelik oldu yine. Dün 23 dü beta hcg düsüyor regli olunca pirtilasma testi yapikacak.benim daha oncede kimyasallar oldugundan ya pirtilasma probleminden yada genetik bozukluktan olabilir dedi.bu ay son kez asilama yapilacak tutmazsa tüp bebekle genetigi duzgün sperm ve yumurta ile olur dedi.
Cok iyi yapiyorsn kuzum Allah gonlune gore versin tabiki inanmalisn herseyin cozumu var sukur kalbinin guzelligi nasip olsn sana❤Evet yeter ki sağlıkla gelsinler kuzum.
Amiin canım inşallah artık en yakın zamanda bizim de yüzümüz güler. Moralimi düşürmüyorum canım bi şekilde toparlıyorum kendimi, inanıyorum olucağına. Bu ay olmadıysa diğer ay olucaktır diye telkin ediyorum işte hep kendimi
Ama onlar aynı zamanda hamilelik belirtileri canım insallah öyledir benim öyle oldu meselaKızlar ben de adet olucam 1-2 güne. Sabah inanılmaz bi bel ağrım vardı ikiye ayrılıyodu resmen belim. Şimdi de kasıklarımda gidip gelen adet sancıları var. Bu gidişle yarın falan bile olabilirim ki aslında daha 3-4 gün var
Kiyamam canim oyle oluyor gercktn ya hele ultrasnda bir gor kalbini gor ozaman nasi aglican allaha sukurler olsn saglikla kucagina al. Allah kmseyi bu duygudan mahrum birakmasn inss❤Annem babam abim ağlama krizine girdi mutluluktaneşime söyledim öğle arasında yanıma geldi havalara uçmuş resmen :) hahha yaaa allah herkesee nasip etsin inşallah hepinize çok dua ediyorum
Ay canım benim ya o senin kalbinin güzelliği çok teşekkür ederim amiin inşallah ❤Cok iyi yapiyorsn kuzum Allah gonlune gore versin tabiki inanmalisn herseyin cozumu var sukur kalbinin guzelligi nasip olsn sana❤
Ay inşallah kuzum ya çok istiyorum öyle olmasını. Artık bekleyip görücezAma onlar aynı zamanda hamilelik belirtileri canım insallah öyledir benim öyle oldu mesela
İnçallah öyledir canım :) heycanla bekliyoruz haberiniAy inşallah kuzum ya çok istiyorum öyle olmasını. Artık bekleyip görücez
Canım gözünaydın iyimiş bebişlerin çok sevindim gerçekten hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbimOyle dedi ama da kucikler kesn degil. Saglikla ve zamaninda dogsunlar tek duam o kuzum❤ sen nasilsn
Anladim kuzum ins genetk bisi cikmaz blki kan pihtilasmasi oldu ya. Ozaman igne olursn veya kan sulandirici hap verir pihtilasma oranina gore cozumu var sukur. Genetk bisi cikarsa tabi tupbebek mantkli genetk test yapip saglkli olani transfer ediyorlarms canim. Kan sulandirici iciyorm bnde hala devam dedi kesmedi risk almamak icin iste. Dualarm snle bitanem bastn onlem alinirsa ikncide olur bnce once bi sorunu tespt etsn en onmlisi o❤
İnşallah kuzum. Ben de sizlerin haberlerini heyecanla bekliyorum :)İnçallah öyledir canım :) heycanla bekliyoruz haberini
Valla canım bence sen çok haklısın yumurta kendi kendine çatlayabilir bu sürede. Size verdiği süre uzun süre. Bence de iğneden bi gün önce kesin ilişki olmalı ki her ihtimale karşı içeride sperm bulunsun. Doktorunla iletişime geçebiliyosan sor derim canım, bi ay heba olmasınKızlar merhaba bir konuda yardımınızı isteyeceğim benle eşim işin içinden çıkamadık doktordayken de o an sormak aklımıza gelmedi her zamanki gibi
Şimdi biz bu ay ovu takibi yaptırıyoruz. Çarşamba günü gittiğimde 13 mm idi. Nolur nolmaz diye cuma akşamı ilişki önerdi. Bugün gittim inşallah yeteri kadar büyümüştür de iğnemi olurum diye. Bir tanesi 18 mm diğer ikisi 16 mm, yeterli değil pazartesi gel iğneni yapalım salı akşam da ilişki dedi. Tam çıkarken bu arada salıya kadar ilişki olmasın dedi.
Şimdi soru şu yarın yumurtam çatlarsa bu adam bunu bilmiyor mu da ilişki yasağı dedimadem çatlama ihtimali yok neden geçen hafta çarşamba daha 13 mm iken cuma ilişki dedi..
bana göre pazar ilişki olmalı pazartesi iğne, salı zaten ilişki günü ama neden yasak koydu çok tedirginim yarın filan çatlar kendi kendine diye bana bir fikir verin yardım edin nolur eşimi de ikna edemiyorum salıya doktor yapmayın dedi diye
Kızlar merhaba bir konuda yardımınızı isteyeceğim benle eşim işin içinden çıkamadık doktordayken de o an sormak aklımıza gelmedi her zamanki gibi
Şimdi biz bu ay ovu takibi yaptırıyoruz. Çarşamba günü gittiğimde 13 mm idi. Nolur nolmaz diye cuma akşamı ilişki önerdi. Bugün gittim inşallah yeteri kadar büyümüştür de iğnemi olurum diye. Bir tanesi 18 mm diğer ikisi 16 mm, yeterli değil pazartesi gel iğneni yapalım salı akşam da ilişki dedi. Tam çıkarken bu arada salıya kadar ilişki olmasın dedi.
Şimdi soru şu yarın yumurtam çatlarsa bu adam bunu bilmiyor mu da ilişki yasağı dedimadem çatlama ihtimali yok neden geçen hafta çarşamba daha 13 mm iken cuma ilişki dedi..
bana göre pazar ilişki olmalı pazartesi iğne, salı zaten ilişki günü ama neden yasak koydu çok tedirginim yarın filan çatlar kendi kendine diye bana bir fikir verin yardım edin nolur eşimi de ikna edemiyorum salıya doktor yapmayın dedi diye
Kızlar merhaba bir konuda yardımınızı isteyeceğim benle eşim işin içinden çıkamadık doktordayken de o an sormak aklımıza gelmedi her zamanki gibi
Ah canım doktor a en erken Pazartesi ulaşabilirim zaten o gün yanına gitcemValla canım bence sen çok haklısın yumurta kendi kendine çatlayabilir bu sürede. Size verdiği süre uzun süre. Bence de iğneden bi gün önce kesin ilişki olmalı ki her ihtimale karşı içeride sperm bulunsun. Doktorunla iletişime geçebiliyosan sor derim canım, bi ay heba olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?