Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hele bizim markayı hiç yapma 50 'nin üzerine çıktığında gösteriyormuş
Freely mi canım ciddi misin ya ne kadar hassasiyeti düşük bi testmiş. Dün onu yapmıştım işte, başka marka bi test var evde. Artık gecikirsem onu yapıcam canım. Ama şaşırdım yani

Annem babam abim ağlama krizine girdi mutluluktan eşime söyledim öğle arasında yanıma geldi havalara uçmuş resmen :) hahha yaaa allah herkesee nasip etsin inşallah hepinize çok dua ediyorum
Ay kıyamam canım benim ya ne güzel bi mutluluk herkes için. Çok dua et bizler için de canım, sen de sağlıkla yavrunu kucağına al inşallah

Bacağım bile ağrıyor aynı şeyleri yaşıyoruz hemen hemen inşallah hayırlı haberlerini alacağız seninde
İnşallah canım ya o kadar çok dua ediyorum ki bi mucize yaşamak için... ama hayırlısı tabi, inşallah Allah nasip eder bu ay

Anladim kuzum ins genetk bisi cikmaz blki kan pihtilasmasi oldu ya. Ozaman igne olursn veya kan sulandirici hap verir pihtilasma oranina gore cozumu var sukur. Genetk bisi cikarsa tabi tupbebek mantkli genetk test yapip saglkli olani transfer ediyorlarms canim. Kan sulandirici iciyorm bnde hala devam dedi kesmedi risk almamak icin iste. Dualarm snle bitanem bastn onlem alinirsa ikncide olur bnce once bi sorunu tespt etsn en onmlisi o❤

Cok iyi yapiyorsn kuzum Allah gonlune gore versin tabiki inanmalisn herseyin cozumu var sukur kalbinin guzelligi nasip olsn sana❤

Ama onlar aynı zamanda hamilelik belirtileri canım insallah öyledir benim öyle oldu mesela

Annem babam abim ağlama krizine girdi mutluluktan eşime söyledim öğle arasında yanıma geldi havalara uçmuş resmen :) hahha yaaa allah herkesee nasip etsin inşallah hepinize çok dua ediyorum
Kiyamam canim oyle oluyor gercktn ya hele ultrasnda bir gor kalbini gor ozaman nasi aglican allaha sukurler olsn saglikla kucagina al. Allah kmseyi bu duygudan mahrum birakmasn inss❤

Sagol kuzum bende sizi her duama katiyorum

Kızlar merhaba bir konuda yardımınızı isteyeceğim benle eşim işin içinden çıkamadık doktordayken de o an sormak aklımıza gelmedi her zamanki gibi
Şimdi biz bu ay ovu takibi yaptırıyoruz. Çarşamba günü gittiğimde 13 mm idi. Nolur nolmaz diye cuma akşamı ilişki önerdi. Bugün gittim inşallah yeteri kadar büyümüştür de iğnemi olurum diye. Bir tanesi 18 mm diğer ikisi 16 mm, yeterli değil pazartesi gel iğneni yapalım salı akşam da ilişki dedi. Tam çıkarken bu arada salıya kadar ilişki olmasın dedi.
Şimdi soru şu yarın yumurtam çatlarsa bu adam bunu bilmiyor mu da ilişki yasağı dedi madem çatlama ihtimali yok neden geçen hafta çarşamba daha 13 mm iken cuma ilişki dedi..
bana göre pazar ilişki olmalı pazartesi iğne, salı zaten ilişki günü ama neden yasak koydu çok tedirginim yarın filan çatlar kendi kendine diye bana bir fikir verin yardım edin nolur eşimi de ikna edemiyorum salıya doktor yapmayın dedi diye

Valla canım bence sen çok haklısın yumurta kendi kendine çatlayabilir bu sürede. Size verdiği süre uzun süre. Bence de iğneden bi gün önce kesin ilişki olmalı ki her ihtimale karşı içeride sperm bulunsun. Doktorunla iletişime geçebiliyosan sor derim canım, bi ay heba olmasın

Canim asilama tapilinca cinsel pehriz veriliyor ama bence siz yanlus anladiniz.eger 18mm olan yumurtan bugece veya yarin catlarsa sadece 12 saat canli kalir. Ben senin yerinde olsam bugünü ve yarini degerlendiririm.çünkü sali günüde cok geç.

Ah canım doktor a en erken Pazartesi ulaşabilirim zaten o gün yanına gitcem haklıyım değil mi eşimi ikna edemiyorum adam yemin etmiş adeta :)

Canım benim bence ilişkiye gir benimde aynı seninki gibi oldu Perşembe günü gittim akşam ilişki olsun dedi ondan sonra pazartesi çatlatma iğnesi yapicaz dedi salı ilişki dedi ve benimki tutmadı belki o arada yumurtam catladi zaten iğneyi yazdı sonra muayene bile etmedi sen değerlendir canım boşa gitmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…