- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.001
Aynen ben de öyle düşünüyorum zaten eşimin hız sayı vs problemi yok. Yarın ilişki olsa pazartesi iğne salı bi daha ilişki olsa ne zararı olabilirki? Eşim de diyorki doktor bunu düşünmüyor mudur adamın bi bildiği vardır ne diyorsa onu yapalımCanim asilama tapilinca cinsel pehriz veriliyor ama bence siz yanlus anladiniz.eger 18mm olan yumurtan bugece veya yarin catlarsa sadece 12 saat canli kalir. Ben senin yerinde olsam bugünü ve yarini degerlendiririm.çünkü sali günüde cok geç.
İkna etmeye çalışıyorum canım kurula mı sordun diyoCanım benim bence ilişkiye gir benimde aynı seninki gibi oldu Perşembe günü gittim akşam ilişki olsun dedi ondan sonra pazartesi çatlatma iğnesi yapicaz dedi salı ilişki dedi ve benimki tutmadı belki o arada yumurtam catladi zaten iğneyi yazdı sonra muayene bile etmedi sen değerlendir canım boşa gitmesi
Valla canım ne yap ne et ikna et canım boşa gitmesinİkna etmeye çalışıyorum canım kurula mı sordun diyo
BaşarabilirimValla canım ne yap ne et ikna et canım boşa gitmesin
Aynen ben de öyle düşünüyorum zaten eşimin hız sayı vs problemi yok. Yarın ilişki olsa pazartesi iğne salı bi daha ilişki olsa ne zararı olabilirki? Eşim de diyorki doktor bunu düşünmüyor mudur adamın bi bildiği vardır ne diyorsa onu yapalımof of nerden götürdüm yanımda ne güzel evde kalacaktı ben gelince derdim bi pazar bi salı diye
Tabiki canimBaşarabilirim
Bugün de çatlayabilir mi 18 mm idi..Canim sen bugünüde degerlendir bence yarin aksam gec olur.cumartesi pazar salı... icerde ne kadar sperm kalirsa tutma olasiligi o kadar cok
Bugün de çatlayabilir mi 18 mm idi..
Canım 18ile 25 arası çatlama oluyormuş zaten heran olabilir yani:)Bugün de çatlayabilir mi 18 mm idi..
Doğru diyosun canım aynen çok tşk ederimCanim bugece 3 de catladi diyelim 12 saat yasadigindan yarin oglen 3 e kadar iliski olmali. Ben olsam bu geceyide kacirmam
Bu stres öldürcek beni çatlamasın dursunnn nolur yaCanım 18ile 25 arası çatlama oluyormuş zaten heran olabilir yani:)
Öyle deme kiz catlasin catlamadan olmazBu stres öldürcek beni çatlamasın dursunnn nolur ya
Çatlasın da 2 güncük daha dursunÖyle deme kiz catlasin catlamadan olmaz
Eşini de anlayabiliyorum doktoru dinlemek istiyodur canım ama bence yanlış olur. Pazar ilişki olmalı bence yaniAh canım doktor a en erken Pazartesi ulaşabilirim zaten o gün yanına gitcemhaklıyım değil mi eşimi ikna edemiyorum adam yemin etmiş adeta :)
Onun açısından bakınca ben de anlıyorum ama bizde bugüne bugün bu konuda az buçuk uzman olduk demi canım ne zararı olcakki ben onu anlamıyorumEşini de anlayabiliyorum doktoru dinlemek istiyodur canım ama bence yanlış olur. Pazar ilişki olmalı bence yani
Canım eğer erkekte sorun yoksa 5 gün birliktelik öneriyorlarOnun açısından bakınca ben de anlıyorum ama bizde bugüne bugün bu konuda az buçuk uzman olduk demi canım ne zararı olcakki ben onu anlamıyorum
Benim de adet olacak gibi ağrım başladı
Leğen kemiğim ve belim ağrır
Daha çok erken 21. Günüm
Bu ilaçlar zorluyor yumurtalıkları ondan oluyo herhalde
Bu aydan umudum yok canımCanim yumurtalar buyümüs olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?