- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.021
Bu aydan umudum yok canım
Dün baktı doktor yumurta yok dedi
BBu aydan umudum yok canım
Dün baktı doktor yumurta yok dedi
Ay çok duygulandımAnnem babam abim ağlama krizine girdi mutluluktaneşime söyledim öğle arasında yanıma geldi havalara uçmuş resmen :) hahha yaaa allah herkesee nasip etsin inşallah hepinize çok dua ediyorum
Aynen canım günü kaçırmamak için ne gerekiyosa yapmak lazımCanım eğer erkekte sorun yoksa 5 gün birliktelik öneriyorlar
Bize 5 gün üst üste yapın demişti doktor
2018 de 4 TAtil yaptık biri yurt dışı bilsem böyle olacak daha dikkatli olurdumTabi daha uygndr canim benim dirk ozel hastsnedydi sonucta. Devlet sartlarini arstr isine yararsa super olur ben maddelere uymuyodm zatn karsilamicakti:) kismet kuzum bilemessn ki ne yasayacagini bizde cok gezmstk bilsk paralari tutardk erkenden baslardk hic kornmazdk vs bilemiyosn kaderde vsrsa yasiyoruz. Aminn tatlim darisi basina olsn inss❤
2018 de 4 TAtil yaptık biri yurt dışı bilsem böyle olacak daha dikkatli olurdumBenimde SSK karşılamıyor Ağustos’ta 3 sene doluyor aşılama da hiç yk bakalım haftaya herşey belli olur sabrım yk bende tüp yaptırırım herhalde
Aynen yoldaş olduk kardeş olduk burda :)Hayirlisi olsun canim.önumuzdeki ay birlikte bekleriz
Sökülür zaten canım yıpratma kendiniB
Bende dunden beri kosu bandinda yürüyorum belki reglim sokulur diye.biraz zor olcak galiba bu ay insallah gecikmez fazla
Sökülür zaten canım yıpratma kendini
Ben de adet olmasam biraz daha daha iyi olacak
Annemler gelsin gitsin de öyle başlasak tedaviye diyorum
Rabbim her şeyin hayırlısını versinBu sabah yine test yaptim pizitif cikti yavas yavas siliniyor.ya onceden 2.cizgi diye delirirdim simdide 2. Cizgiyi gördükçe üzülüyorum .biran once kaybolsada tedaviye baslasam
Rabbim her şeyin hayırlısını versin
Bize de sabretme gücü versin
Çok zor süreçler bunlar
Keşke de öyle olsa :) benim de aynı malumKeşke bir mucize olsa minik yumoşlarımdan biri büyüse çatlasa ve gebe kalsam
Bende bugün adet olayım artık madem negatif dedim aynı şeyi düşündüm adet olsam diye bekliyorum doktora gideyim ne Olacaksa söylesin belirsizlik sıkıyorBu sabah yine test yaptim pizitif cikti yavas yavas siliniyor.ya onceden 2.cizgi diye delirirdim simdide 2. Cizgiyi gördükçe üzülüyorum .biran once kaybolsada tedaviye baslasam
Keşke de öyle olsa :) benim de aynı malum
Canım ilişkiye girmenin bi zararı olacagını sanmıyorum. Bizde iğneden bir ya da iki gün önce ilişki oldu. Bi de iğneden bir gün sonra oldu. Bi de o günün akşamı oldu. Sonra aralıksız 4 gün oldu. O günden sonra bıraktık , tuttu çok şükür :)Aynen ben de öyle düşünüyorum zaten eşimin hız sayı vs problemi yok. Yarın ilişki olsa pazartesi iğne salı bi daha ilişki olsa ne zararı olabilirki? Eşim de diyorki doktor bunu düşünmüyor mudur adamın bi bildiği vardır ne diyorsa onu yapalımof of nerden götürdüm yanımda ne güzel evde kalacaktı ben gelince derdim bi pazar bi salı diye
Kizlar benim dün beta hcg 23 progestron 17 ydi.doktor dun icin kanaman baslar dedi ama dünde baslamadi bugünde baslamadi
Sifirlanincami basliyor benim sifirlanmiyormi acaba bu sabahta yine 2.cizgi cikti.ayyy delircem
Yok yok bence de bi zararı olmaz kuzum. Siz yine bildiğinizi yapın ama ben ilişki olsun derimOnun açısından bakınca ben de anlıyorum ama bizde bugüne bugün bu konuda az buçuk uzman olduk demi canım ne zararı olcakki ben onu anlamıyorum
Bu konuda tam bi bilgim yok ama kimyasal olsa da adetle düşük olmuş oluyo ve adetle sıfırlanıyo diye biliyorum canım. 1-2 günü bulabilir sökülmen endişelenme. Ama sonucunu kontrol etmek için pazartesi falan kan ver benceKizlar benim dün beta hcg 23 progestron 17 ydi.doktor dun icin kanaman baslar dedi ama dünde baslamadi bugünde baslamadi
Sifirlanincami basliyor benim sifirlanmiyormi acaba bu sabahta yine 2.cizgi cikti.ayyy delircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?