Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Annem babam abim ağlama krizine girdi mutluluktan eşime söyledim öğle arasında yanıma geldi havalara uçmuş resmen :) hahha yaaa allah herkesee nasip etsin inşallah hepinize çok dua ediyorum
Ay çok duygulandım darısı bizim başımıza inşallah herkes pusuda bekliyor

2018 de 4 TAtil yaptık biri yurt dışı bilsem böyle olacak daha dikkatli olurdum Benimde SSK karşılamıyor Ağustos’ta 3 sene doluyor aşılama da hiç yk bakalım haftaya herşey belli olur sabrım yk bende tüp yaptırırım herhalde

Allah yardimcin olsun canim

Sökülür zaten canım yıpratma kendini
Ben de adet olmasam biraz daha daha iyi olacak
Annemler gelsin gitsin de öyle başlasak tedaviye diyorum

Bu sabah yine test yaptim pizitif cikti yavas yavas siliniyor.ya onceden 2.cizgi diye delirirdim simdide 2. Cizgiyi gördükçe üzülüyorum .biran once kaybolsada tedaviye baslasam

Bu sabah yine test yaptim pizitif cikti yavas yavas siliniyor.ya onceden 2.cizgi diye delirirdim simdide 2. Cizgiyi gördükçe üzülüyorum .biran once kaybolsada tedaviye baslasam
Rabbim her şeyin hayırlısını versin
Bize de sabretme gücü versin
Çok zor süreçler bunlar

Bende bugün adet olayım artık madem negatif dedim aynı şeyi düşündüm adet olsam diye bekliyorum doktora gideyim ne Olacaksa söylesin belirsizlik sıkıyor

Keşke de öyle olsa :) benim de aynı malum

Benim doktorumda zoraki yine klomen verdi nedense igne vermek istemiyor. Klomenle sadece 1 kere yumurtam gelisiyor diger ay eger ara vermezsem yumurtalarim gelişmiyor 12mm de kaliyor .doktoruma anlatiyorum anlamiyor.regli olabilirsem yine baslicaz bakalim gelisebilecek mi

Canım ilişkiye girmenin bi zararı olacagını sanmıyorum. Bizde iğneden bir ya da iki gün önce ilişki oldu. Bi de iğneden bir gün sonra oldu. Bi de o günün akşamı oldu. Sonra aralıksız 4 gün oldu. O günden sonra bıraktık , tuttu çok şükür :)

Kizlar benim dün beta hcg 23 progestron 17 ydi.doktor dun icin kanaman baslar dedi ama dünde baslamadi bugünde baslamadi
Sifirlanincami basliyor benim sifirlanmiyormi acaba bu sabahta yine 2.cizgi cikti.ayyy delircem

Onun açısından bakınca ben de anlıyorum ama bizde bugüne bugün bu konuda az buçuk uzman olduk demi canım ne zararı olcakki ben onu anlamıyorum
Yok yok bence de bi zararı olmaz kuzum. Siz yine bildiğinizi yapın ama ben ilişki olsun derim

Kizlar benim dün beta hcg 23 progestron 17 ydi.doktor dun icin kanaman baslar dedi ama dünde baslamadi bugünde baslamadi
Sifirlanincami basliyor benim sifirlanmiyormi acaba bu sabahta yine 2.cizgi cikti.ayyy delircem
Bu konuda tam bi bilgim yok ama kimyasal olsa da adetle düşük olmuş oluyo ve adetle sıfırlanıyo diye biliyorum canım. 1-2 günü bulabilir sökülmen endişelenme. Ama sonucunu kontrol etmek için pazartesi falan kan ver bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…