- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.041
Bana da ilk ay 3. Gün başlatmıştı, sonra 1 ay ara vermişti. Sonra 5. Gün başlattı. Hep 1 hapla denedik. 1 sefer 1 tane oldu, diğerini biliosun gelişmedi. Günde 2 tane içicez aynı anda dedi. Sen de 1 doz az geldi demek ki endişe edevek birşey yok falan dedi. Bi ilaç daha yazdı rahim kalınlığı için sanırım o da anlamadım tam. Hazırlansa iyi olacak dedi. Ben ilk ay süt, bal, tereyağı falan yenimiştim dikkat etmiştim. Bu ay nasıl olsa gelişiyor hapla diye ciddiye almadım yalan yok. Öyle de olmuyor demek ki. Sen kaç tane içiyorsun hapı?Benim doktorumda zoraki yine klomen verdi nedense igne vermek istemiyor. Klomenle sadece 1 kere yumurtam gelisiyor diger ay eger ara vermezsem yumurtalarim gelişmiyor 12mm de kaliyor .doktoruma anlatiyorum anlamiyor.regli olabilirsem yine baslicaz bakalim gelisebilecek mi
Çatlatma iğnesi kullandın mı canım? Onu kullandıysan genelde çatlamama ihtimali çok çok düşük. Ama çatlatma iğnesi kullanmadıysan çatlama biraz riske girebiliyo. Her ihtimale karşı gün aşırı ilişki olsun canım, tam ne zaman çatladığı bilinmediği için içerde sperm olsun hep. İnşallah güzel hayırlı sonuçlar alırsınmerhaba kizlar klomen ile tecrübesi olan varmi aranizda? yaklasik kac gün sonra yumurta catladi sizde ve ovulasyon testleriniz nasildi ?
ben 27 araliktan 31 araliga kadar klomen aldim 5 tane günde bir tane.
30 aralik 31 aralik ve 5 ocakta birliktelik oldu esimle.
4 ocakta ovulasyon testi yaptim ikinci cizgi cok hafif görünüyordu neredeyse yok gibiydi.
bunlara ragmen yumurta catlamismidir acaba ?
daha ne kadar gün birliktelik olmali deneyimi olanlar benimle paylasirsa bu bekleme sürecinde bana iyi gelir umarim.
bu defa cok stres yapmiyorum ama ister istemez insan yinede düsünüyor.
Aynı benim durumum klomenle ikinci ay olmuyo, bu ay ilk iğneyi denedik tutmadı adet oldum pazartesi tekrar iğne derse ara vermeden korkuyorum ya boşa giderse o kadar iğne gelişmezseBenim doktorumda zoraki yine klomen verdi nedense igne vermek istemiyor. Klomenle sadece 1 kere yumurtam gelisiyor diger ay eger ara vermezsem yumurtalarim gelişmiyor 12mm de kaliyor .doktoruma anlatiyorum anlamiyor.regli olabilirsem yine baslicaz bakalim gelisebilecek mi
Çatlatma iğnesi kullandın mı canım? Onu kullandıysan genelde çatlamama ihtimali çok çok düşük. Ama çatlatma iğnesi kullanmadıysan çatlama biraz riske girebiliyo. Her ihtimale karşı gün aşırı ilişki olsun canım, tam ne zaman çatladığı bilinmediği için içerde sperm olsun hep. İnşallah güzel hayırlı sonuçlar alırsın
Siz her ihtimale karşı riske atmayın ilişki olsun canım.sagol canim cevabin icin.
yok doktor igne vermedi. pazartesi yada sali doktora gidecegim insallah. catlamadiysa ve cok fazla yumurta olusmadiysa igne verir umarim.
ona göre bakariz. hicbirsey hissetmedim ben catlamayla alakali. riskede atmak istemiyorum esim is dolayisiyla bu aralar fazla yanimda olamiyor. simdi bir hafta kadar daha vaktimiz var denemek icin. o gitmeden igne kullanacagim belki ama önce bi doktor baksin kendi kafama göre de yapmak istemiyorum tehlikeli olabiliyormus.
sende durumlar nasil ? ilk ekimde denemistik o zaman gelmistim buraya sonra yogunluktan pek giremedim. firsat buldukca gelmeye calisacagim.
Siz her ihtimale karşı riske atmayın ilişki olsun canım.
Benim eşim varikosel ameliyatı oldu canım, 3 ay olmak üzere. Spermler kendini zaten ancak topluyomuş 3 ayda. Takviye falan kullanıyoruz. Ben daha önce iki kez klomen ve çatlatma kullandım, eşimin durumunu bilmiyoduk ve olumsuz sonuçlandı. Şimdi normal yoldan deniyoruz canım, eşimin yeni sonuçlarına göre bi yol çizicez artık
Allah razı olsun canım ya dualara çok ihtiyacımız var. Ben de bu ay meryem suresi okudum 41 gün, cuma günleri de okuyorum hepimize yer veriyorum dualarımda. Senin de eminim büyümüştür yumurtaların. İnşallah bu kez gelicektir bebişin. Maşallah topiğimiz çok güzrl hamilr çıkarıyo uğuruna inanıyorum :) hepimiz hamile kalcaz bu topikte canım :)insallah olur sizin bu defa bir takviyeye gerek kalmadan canim.
önümüzdeki hafta deneyecegiz bizde gün asiri ins araya birsey girmezse. ve doktorun ne söyleyecegini merak ediyorum. insallah yumurta olusmustur.
bu grup sansli geldi cok arkadasimiz hamile olabilirdiler cok sükür.
insallah bu ay bizlerede nasip olur.
ben gecen aydan beri meryem suresini okumaya calisiyorum imkan buldukca ve kagida yazip zemzemle filanda icmistim. okuduktan sonra önce kendime sonrada buradaki ve baska bekleyen herkez icinde dua ediyorum hep.
evet allah kismet ettiyse vakti geldiyse insallah dualarimizi vesile eder de kavusuruz bebeklerimize hepimiz.Allah razı olsun canım ya dualara çok ihtiyacımız var. Ben de bu ay meryem suresi okudum 41 gün, cuma günleri de okuyorum hepimize yer veriyorum dualarımda. Senin de eminim büyümüştür yumurtaların. İnşallah bu kez gelicektir bebişin. Maşallah topiğimiz çok güzrl hamilr çıkarıyo uğuruna inanıyorum :) hepimiz hamile kalcaz bu topikte canım :)
Allah razı olsun canım ya dualara çok ihtiyacımız var. Ben de bu ay meryem suresi okudum 41 gün, cuma günleri de okuyorum hepimize yer veriyorum dualarımda. Senin de eminim büyümüştür yumurtaların. İnşallah bu kez gelicektir bebişin. Maşallah topiğimiz çok güzrl hamilr çıkarıyo uğuruna inanıyorum :) hepimiz hamile kalcaz bu topikte canım :)
Canim ignenin kacinci gunu niye kanama bekliyo degerin 2 ye katlanmadimi ?
Bana da ilk ay 3. Gün başlatmıştı, sonra 1 ay ara vermişti. Sonra 5. Gün başlattı. Hep 1 hapla denedik. 1 sefer 1 tane oldu, diğerini biliosun gelişmedi. Günde 2 tane içicez aynı anda dedi. Sen de 1 doz az geldi demek ki endişe edevek birşey yok falan dedi. Bi ilaç daha yazdı rahim kalınlığı için sanırım o da anlamadım tam. Hazırlansa iyi olacak dedi. Ben ilk ay süt, bal, tereyağı falan yenimiştim dikkat etmiştim. Bu ay nasıl olsa gelişiyor hapla diye ciddiye almadım yalan yok. Öyle de olmuyor demek ki. Sen kaç tane içiyorsun hapı?
Aynı benim durumum klomenle ikinci ay olmuyo, bu ay ilk iğneyi denedik tutmadı adet oldum pazartesi tekrar iğne derse ara vermeden korkuyorum ya boşa giderse o kadar iğne gelişmezse
Demek ki bize 1 tane yetmiyor canım. İnşallah bu ay da güzel gider2 tane canim bu ay 2 tane oldu
Ben şu an klomen kullanmadım canım. Bekleme sürecindeyim ama bat yakın artık 8-9 ocak gibi. Hayırlısı hepimiz için.evet allah kismet ettiyse vakti geldiyse insallah dualarimizi vesile eder de kavusuruz bebeklerimize hepimiz.
bende inaniyorum bu topige :)
sendemi suan deneme asamasindasin ? aynimiyiz ? benim bat karisik oldugu icin bekleyebilecegim bi tarih yok en gec subat baslarinda belli olur herhalde ya adet ya gebelik.
klomen kullananlarda adeti geciktirdiginide okumustum ben ilk defa kullandim neler olacak bilmiyorum daha
İnşallah canım benim inşallahsendende allah razi olsun canim dualarinin karsiligini alma zamani gelmistir insallah
Aynı benim durumum klomenle ikinci ay olmuyo, bu ay ilk iğneyi denedik tutmadı adet oldum pazartesi tekrar iğne derse ara vermeden korkuyorum ya boşa giderse o kadar iğne gelişmezse
Bende bugün adet olayım artık madem negatif dedim aynı şeyi düşündüm adet olsam diye bekliyorum doktora gideyim ne Olacaksa söylesin belirsizlik sıkıyor
Ayyy ne güzel darısı başımıZa canımCanım ilişkiye girmenin bi zararı olacagını sanmıyorum. Bizde iğneden bir ya da iki gün önce ilişki oldu. Bi de iğneden bir gün sonra oldu. Bi de o günün akşamı oldu. Sonra aralıksız 4 gün oldu. O günden sonra bıraktık , tuttu çok şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?