Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canim tekrar ölcturdunmu.benimde 22 de kaldi dojtor cuma kanamam gelir düser dedi ama hala gelmedi bende korkuyorum

Allah yar ve yardımcınız olsun en hayırlı olan ne ise onu nasip etsin inşallah canım

Pazartesi olcturcem inşallah cuma 142 di.lekelenme varmı sende bende ara ara kahverengi leke geliyor.

Yok canin hic lekelenme yok 23 deger baya düsuk cumadan bu yana sifirlanip kanamam baslamasi lazimdi...ya hic sifirlanmaz dis gebelige döner diye korkuyorum.

Dualarım seninle canım. Hcg artışın nasıl şu an canım? Sen içini ferah tut, inşallah öyle bi şey olmaz

Çarşamba 216ydi cuma142 çıktı birde pazartesi yaptıracam inşalla h kötü sonuçlar olmaz düşmesi iyi değil zaten bi düşer bi yükselirse dış gebelik olabiliyor
Ama dış gebelikte çok yüksek değerler oluyo diye biliyorum canım. İçini ferah tut, inşallah sağlıkla ilerler bi yanlışlık falan olmuştur belki ya

Kızlar iyi pazarlar şimdi baktım doktor choriomon diye bir iğne yazmış ovitrelle yazmamış bi farkı var mıdır kullanan var mı daha önce?

Artık duseceksede kendiliğinden düşsün istiyorum kürtaj yada ameliyat zor oluyor
Canım zaten değer şu an düşük yani görülmeyen bi bebek bu, en kötü ihtimalle kimyasal geçiriyosundur şu an. Görülmeyen bebek kürtaj yapılmaz ki adetle düşer canım. Ama inşallah sağlıklı ilerler

Bende yarin doktora gidicem hala regli olnadim.gogus uclarim cok aciyor deger düsecegine artip dis gebelik olur diye korkuyorum.cicanpercemi aslan agzi adacayi yesilcay ne varsa ictim sökülmedi

Aklıma her şey geliyor sanki sağ kasihgima arada hafif kramp giriyor .rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın hersey in hayırlısını versin.internetten araştırdım kafam çok karisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…