- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.061
Aynen canım çok tşk ediyorumYok yok bence de bi zararı olmaz kuzum. Siz yine bildiğinizi yapın ama ben ilişki olsun derim
Hayırlı sabahlar kızlar güzel haberler aldı biz bigün olsun inşallah benm moral sıfır muallakta olmak ne kadar kötü tekrar dış gebelik felan olur diye çok korkuyorum dualarınızda beni unutmayın inşallah sagliksizsa kendiliğinden düşer nolur dua edin
Allah yar ve yardımcınız olsun en hayırlı olan ne ise onu nasip etsin inşallah canımHayırlı sabahlar kızlar güzel haberler aldı biz bigün olsun inşallah benm moral sıfır muallakta olmak ne kadar kötü tekrar dış gebelik felan olur diye çok korkuyorum dualarınızda beni unutmayın inşallah sagliksizsa kendiliğinden düşer nolur dua edin
Pazartesi olcturcem inşallah cuma 142 di.lekelenme varmı sende bende ara ara kahverengi leke geliyor.Canim tekrar ölcturdunmu.benimde 22 de kaldi dojtor cuma kanamam gelir düser dedi ama hala gelmedi bende korkuyorum
Pazartesi olcturcem inşallah cuma 142 di.lekelenme varmı sende bende ara ara kahverengi leke geliyor.
Inşallah olmaz canım strestense gecikebilir bi doktora sor senYok canin hic lekelenme yok 23 deger baya düsuk cumadan bu yana sifirlanip kanamam baslamasi lazimdi...ya hic sifirlanmaz dis gebelige döner diye korkuyorum.
Dualarım seninle canım. Hcg artışın nasıl şu an canım? Sen içini ferah tut, inşallah öyle bi şey olmazHayırlı sabahlar kızlar güzel haberler aldı biz bigün olsun inşallah benm moral sıfır muallakta olmak ne kadar kötü tekrar dış gebelik felan olur diye çok korkuyorum dualarınızda beni unutmayın inşallah sagliksizsa kendiliğinden düşer nolur dua edin
Amin canimAllah yar ve yardımcınız olsun en hayırlı olan ne ise onu nasip etsin inşallah canım
Çarşamba 216ydi cuma142 çıktı birde pazartesi yaptıracam inşalla h kötü sonuçlar olmaz düşmesi iyi değil zaten bi düşer bi yükselirse dış gebelik olabiliyorDualarım seninle canım. Hcg artışın nasıl şu an canım? Sen içini ferah tut, inşallah öyle bi şey olmaz
Ama dış gebelikte çok yüksek değerler oluyo diye biliyorum canım. İçini ferah tut, inşallah sağlıkla ilerler bi yanlışlık falan olmuştur belki yaÇarşamba 216ydi cuma142 çıktı birde pazartesi yaptıracam inşalla h kötü sonuçlar olmaz düşmesi iyi değil zaten bi düşer bi yükselirse dış gebelik olabiliyor
Artık duseceksede kendiliğinden düşsün istiyorum kürtaj yada ameliyat zor oluyorAma dış gebelikte çok yüksek değerler oluyo diye biliyorum canım. İçini ferah tut, inşallah sağlıkla ilerler bi yanlışlık falan olmuştur belki ya
ben kullndm cnm. choriomin tutmadi. baswrisiz olduKızlar iyi pazarlar şimdi baktım doktor choriomon diye bir iğne yazmış ovitrelle yazmamış bi farkı var mıdır kullanan var mı daha önce?
Ovitrelle den bir farkı var mı canım sadece çatlatmaya yarıyor sonuçta değil miben kullndm cnm. choriomin tutmadi. baswrisiz oldu
aynen kuzum hemen hemen esdegermis. ins senin tutar..guzl haberler aliriz.Ovitrelle den bir farkı var mı canım sadece çatlatmaya yarıyor sonuçta değil mi
Canım zaten değer şu an düşük yani görülmeyen bi bebek bu, en kötü ihtimalle kimyasal geçiriyosundur şu an. Görülmeyen bebek kürtaj yapılmaz ki adetle düşer canım. Ama inşallah sağlıklı ilerlerArtık duseceksede kendiliğinden düşsün istiyorum kürtaj yada ameliyat zor oluyor
Canım zaten değer şu an düşük yani görülmeyen bi bebek bu, en kötü ihtimalle kimyasal geçiriyosundur şu an. Görülmeyen bebek kürtaj yapılmaz ki adetle düşer canım. Ama inşallah sağlıklı ilerler
Aklıma her şey geliyor sanki sağ kasihgima arada hafif kramp giriyor .rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın hersey in hayırlısını versin.internetten araştırdım kafam çok karistiCanım zaten değer şu an düşük yani görülmeyen bi bebek bu, en kötü ihtimalle kimyasal geçiriyosundur şu an. Görülmeyen bebek kürtaj yapılmaz ki adetle düşer canım. Ama inşallah sağlıklı ilerler
İnşallah hepimiz güzel haber veririz yakın zamandaaynen kuzum hemen hemen esdegermis. ins senin tutar..guzl haberler aliriz.
Bende kullandım canım başarısızKızlar iyi pazarlar şimdi baktım doktor choriomon diye bir iğne yazmış ovitrelle yazmamış bi farkı var mıdır kullanan var mı daha önce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?