- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.378
- 83
- 36
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.081
senin nasildi tedavi surecin cnm..bende de basarisiz olmustuBende kullandım canım başarısız
Sen hiç korkma canım dış gebelik en başta bebeğin yanlış yere rahim dışında bi yere yerleşmesi oluyo. Aşırı kasık ağrın olurdu. Senin de en kötü ihtimal kimyasaldır canım ama keşke o bile olmasa da değerin artsa sağlıklı bi gebelik olsaBende yarin doktora gidicem hala regli olnadim.gogus uclarim cok aciyor deger düsecegine artip dis gebelik olur diye korkuyorum.cicanpercemi aslan agzi adacayi yesilcay ne varsa ictim sökülmedi
Benim kimyasada ilk testte 29 kanama bittikten sonra 70e çıkmıştı sonra iki hafta içinde düşüş olup anca sifirlandi kanama da 10 gün sürmüştüKizlar benim dün beta hcg 23 progestron 17 ydi.doktor dun icin kanaman baslar dedi ama dünde baslamadi bugünde baslamadi
Sifirlanincami basliyor benim sifirlanmiyormi acaba bu sabahta yine 2.cizgi cikti.ayyy delircem
Yok yok sen hiç yıpratma kendini canım. O kadar ağrı olması normal belli bi hcg var vücudunda. İnşallah her şey yokuna girer bir an önceAklıma her şey geliyor sanki sağ kasihgima arada hafif kramp giriyor .rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın hersey in hayırlısını versin.internetten araştırdım kafam çok karisti
Inşallah çok korkuyorumYok yok sen hiç yıpratma kendini canım. O kadar ağrı olması normal belli bi hcg var vücudunda. İnşallah her şey yokuna girer bir an önce
Benim kimyasada ilk testte 29 kanama bittikten sonra 70e çıkmıştı sonra iki hafta içinde düşüş olup anca sifirlandi kanama da 10 gün sürmüştü
İlk kullandığım ay çok iyi gelişiyor bu ay da 3 gelişti çatladı olmadı, yarın doktora gidicem 3.gün ara vermeden ikinci denersek bu kadar iyi gelişmez belki ama hiç belli olmuyo işteInsallah gelisir canim streste etkiliyor ben gecen ay nasilsa gelismiyor diye hic umutlanmadim boş biraktim 2 tane olgun yumurtam oldu.takmamaya calis
Sen hiç korkma canım dış gebelik en başta bebeğin yanlış yere rahim dışında bi yere yerleşmesi oluyo. Aşırı kasık ağrın olurdu. Senin de en kötü ihtimal kimyasaldır canım ama keşke o bile olmasa da değerin artsa sağlıklı bi gebelik olsa
Hayırlısını dilemekten başka elimizden bi şey gelmez balım, dualarım sizinleYok kuzum artik bu aydan hayir yok yükselsede istemem en baştan bir yamukluk var .doktor saglikli gebelik degil dedi.
Hayırlısını dilemekten başka elimizden bi şey gelmez balım, dualarım sizinle
Canım klomen verdi başta canım sonra gittim chromino çatlatma iğnesi verdi ama ben cuma günü gittim ilişki olmasın dedi pazartesi çatlatma iğnesi yap dedi yaptım ama öğleden sonra yaptım salı günü ilişki dedi ama tutmadı canimsenin nasildi tedavi surecin cnm..bende de basarisiz olmustu
bende de ayni hemen hemen. bir daha istemedm bendeCanım klomen verdi başta canım sonra gittim chromino çatlatma iğnesi verdi ama ben cuma günü gittim ilişki olmasın dedi pazartesi çatlatma iğnesi yap dedi yaptım ama öğleden sonra yaptım salı günü ilişki dedi ama tutmadı canim
Valla canım bende tarlusal kullanıyorum adet olucam gidiyim bakalım ne dicekbende de ayni hemen hemen. bir daha istemedm bende
Umutumut82 ve A AloeeVeraa kızlar siz anlarsınız benim 14. Gün 10 mm de kalmıştı ya yumurta. Bugün şu uzayan şeffaf akıntıdan fark ettim tesadüfen, o yumurtlama olmadan önce geliyordu değil mi? Çünkü geçen ay o kadar takip ettim hiç yakalayamamıştım, bu sefer tesadüf gördüm, akıntım da arttı. Gelişti mi ki benim yumurta acaba, geç falan, olabilir mi ki?
Netten aldım da gelmedi henüz, eczaneye de sordum yokmuş. Bakalım yarın gelicek kargo deniyim ne çıkıcak. Heycan yaptım bi an :)Canim 14.gun gec degilki 20.gunde gelisen var bence gunasiri degerlendir.yarin eczaneden ovulasyon alirsin.
Netten aldım da gelmedi henüz, eczaneye de sordum yokmuş. Bakalım yarın gelicek kargo deniyim ne çıkıcak. Heycan yaptım bi an :)
Oh masallah sekerim:) bi, turkiyede henuz ama kisin ayri yazin ayri 2 kere oldu yazin hatta moralm bozuk die de gtmstk aman onlarda guzel ani iste cocukla okadr gezlmick bosver iyiki yapmssn bak yurtdisi gormssn❤ ne seni daha iyi hissettirecekse canim ama bi kere asilama dene bnce tutabilir sebepsizce sansini mtlaka dene onda yil siniri yok devlette yaptirirsn cuzzi olir baya bi2018 de 4 TAtil yaptık biri yurt dışı bilsem böyle olacak daha dikkatli olurdumBenimde SSK karşılamıyor Ağustos’ta 3 sene doluyor aşılama da hiç yk bakalım haftaya herşey belli olur sabrım yk bende tüp yaptırırım herhalde
Aynen ya yumurta büyüme ihtimaline bile sevinir olduk. Az önce haberlerde kadın 14 yıldır bitkisel hayatta hastane de kalırken doğum yapmış, Bebek olayı gerçekten mucize. Tabi kadının o halde tecavüze uğramış olması korkunç amaHadi insallah bir ay bir aydir bos gecmesin
Canım bence yumurtaların gelişmiş olabilir, geç gelişiyodur belki senin. Özellikle akıntın arttıysa yumurtlama dönemin olduğunu gösteriyo. Yani tam değerlendirmen gereken zamanlar. Bi kaç gün boyunca ilişki olsun benceUmutumut82 ve A AloeeVeraa kızlar siz anlarsınız benim 14. Gün 10 mm de kalmıştı ya yumurta. Bugün şu uzayan şeffaf akıntıdan fark ettim tesadüfen, o yumurtlama olmadan önce geliyordu değil mi? Çünkü geçen ay o kadar takip ettim hiç yakalayamamıştım, bu sefer tesadüf gördüm, akıntım da arttı. Gelişti mi ki benim yumurta acaba, geç falan, olabilir mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?