Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana da öyle geldi de sormak istedim yine de, insanın kafası karışıyor :) yarın ovulasyon testimde gelecek bir deniyim bakalım

Bana da öyle geldi de sormak istedim yine de, insanın kafası karışıyor :) yarın ovulasyon testimde gelecek bir deniyim bakalım
Çatlatma iğnesi kullanmamıştın dimi canım. Çünkü kullandıysan ovulasyon testleri yanıltır. Ama kullanmadıysan faydasını görürsün ona göre değerlendirirsin canım

Ben cuma günü doktora gidince kimyasal oldugunu ogrendim. Cok agrima gitti doktor kimyasal diyince. doktoruma Ben size ilk geldigimde 97 kiloydum kilo ver dediniz 20kg verdim. hormonlar düzgün ,rahim filmi temiz , kan testleri vitamin testleri temiz ,esimin degerleri iyi, 2 yumurtam da gelisti ,asilamada oldum ,gebe de kaldim ,niye kimyasal dedim...doktor işte hamile kalabilmek bu kadar mucizevi birşey dedi. Yani bizim yasadiklarimiz fazla degil.sadece ugrasmadan kolayca hamile kalanlar kıymetini bilmiyorlar

Çatlatma iğnesi kullanmamıştın dimi canım. Çünkü kullandıysan ovulasyon testleri yanıltır. Ama kullanmadıysan faydasını görürsün ona göre değerlendirirsin canım
Yok kullanmadım canım, 10 mm olunca bu aydan bişey olmaz dedi doktor, yine de gün aşırı devam her ihtimale karşı demişti

Ne kadar güzel anlatmışsın, annem de bana diyor. Zamanın da hiçbirşey bilmeden nasıl da olmuş, resmen mucize, bu kadar rahat olmasının kıymetini anlamamışız diye. Vardır bizim mucizemizin de bir zamanı, inşallah

Insallah canim sabirla ve dua ile bekliyoruz.

Senden duyunca daha bi iyi hissettim. Tekrar test ne zaman ypacaksın. Ağrıların ne boyutta? Canım. Gelişmeler iyi yönde mi
Daha iyi hisset tabi canım çünkü gerçekler :) bence büyük ihtimalle şu aralar yumurtluyosun sen canım.
Ben gecikme yaşarsam ancak o zaman test yapcam artık kuzum. Bat 8 ya da 9 ocak, eğer adet olmazsam 10 ocakta bi yaparım. Belirti diyebileceğim şeyler yok sanırım canım. Bi tek göğüslerim inanılmaz ağrıyo ama uçları fazla acımıyo komple göğüslerimin bütünü ağrıyo. Kasık ve bel ağrım oluyo arada, dün hem belim hem kasıklarım çok ağrıdı. Bu sabah kasıklarım ağrıdı bi yarım saat kadar sonra geçti. Şimdi ağrım sızım yok bakalım

Kuzum sen bu ay klomen catlama ignesi kullanmadin bunlar bariz gebelik belirtisi.hadi insallah.

En önemlisi o canım ❤
Ben bilmiyorum kuzum ya dün eşimin doğum günüydü sabah test yapıyım dedim adete 4-5 gün vardı dün ve negatif. Yani büyük ihtimalle bu sonuç değişmicek canım
Benimde negatifti son güne kadar kötü düşünme lütfen inşallah bebeğin seninledir. Bugün misafirlerim vardı hiçbirinin regl gecikmeden testte çıkmamış mesela..

Ay kıyamam canım benim ya ne güzel bi mutluluk herkes için. Çok dua et bizler için de canım, sen de sağlıkla yavrunu kucağına al inşallah
Bissürü dua ediyorum bildiğim bilmediğim kim varsa isteyen herkese Allah sağlıkla evlat versin inşallah

Umutlandırmış gibi olmayayım ama benimde hep regl belirtisi sandığım şeyleri yazmışsın.. bugün regl olmadım regl günümdü çok şaşkınım zaten Allahım aynı şaşkınlığı heyecanı sana da nasip etsin yürekten diliyorum bunu

Ah inşallah tutar :) canım annem göğüs ağrısı için koltuk altından gelen bir ağrım olmuştu benim diyor. Kadına tek tek tarif ettiriyorum :) iğne vurulmadın ya bu belirtiler pozitif sonuç verebilir. İlaç iğne etkisiyle bel kasık çok ağrıyor. İnşallah pozitifi görürsün bu ay canım :)

Canım seni de tebrik ederim, yazmayı unutmuşum. Güzel devam etsin sürecin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…