Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iğnenin 9.günüydü bugün, benim gögüsler Bi garip oldu, sütyene sığmıyor, 3 gün öncesine kadar normal olan sütyenin içine giremez oldum, bugün gidip yeni almak zorunda kaldım Bi beden büyük, sizdede böyle oluyomu, geçenki iğnede böyle bişey olmamıştı

bana olmadı zaten çok dar südyen takmadıgımdan fark edememiş de olabilirim ama gögüs büyüyor bu bir gerçek şişiyorsun genel olarak ben şiştim karnım davul gibi memem de öyle kendimi obez gibi hissediyorum

Benimde negatifti son güne kadar kötü düşünme lütfen inşallah bebeğin seninledir. Bugün misafirlerim vardı hiçbirinin regl gecikmeden testte çıkmamış mesela..
Gerçekten mi canım ya. İçimde hep bi belki var ama yine de şimdiki belirtiler de adet belirtisi gibi geliyo sanki. Ne diyim hayırlısı artık

Bissürü dua ediyorum bildiğim bilmediğim kim varsa isteyen herkese Allah sağlıkla evlat versin inşallah
Aynen ben de öyle, adını bildiğim bilmediğim isteyen herkese dua ediyorum. Allah kabul etsin inşallah. Allah razı olsun canım, senin duaların artık daha çok kabul olur bize hep dua et ❤

Amiin canım benim ya be güzel dua etmişsin. Ben de şu an hep onu diliyorum, adet olcam diye bekleyip olmıyım ve pozitifi göreyim diye dua ediyorum. İnşallah artık Allah herkese de bana da nasip eder bunu

Ay inşallah kuzucum inşallah artık pozitifi görelim hepimiz. Göğüs ağrım evet özellikle göğüslerimin yanlarından gelen bi ağrı var koltuk altından. Belirtilerde genelde uçları çok acıyomuş herkesin, benim uçlarında öyle bi acıma yok dokunursam hassasiyet hissediyorum. O beni düşündürdü biraz. Bakalım bu işin sonucu ne olucak :)

Yok yol koltuk altındAn gelen ağrı diye kaç kere tarif etti :) sonuç ben. İnşallah pozitif çokar canım, dua ediyorum sana, herkese. İsteyen sevip bakacak herkese nasip olsun

Yok yol koltuk altındAn gelen ağrı diye kaç kere tarif etti :) sonuç ben. İnşallah pozitif çokar canım, dua ediyorum sana, herkese. İsteyen sevip bakacak herkese nasip olsun
Allah razı olsun canım benim ya dualarda yer almak ne kadar güzel. Ben de sana isminle dua ediyorum her duamda varsın, evlat isteyen herkese can-ı gönülden dua ediyorum Allahım kabul etsin inşallah

Gerçekten mi canım ya. İçimde hep bi belki var ama yine de şimdiki belirtiler de adet belirtisi gibi geliyo sanki. Ne diyim hayırlısı artık
Evet dedim internette bir hafta önce öğrenenler var yok artık canım falan oldular hepsi regl gecikmesinden sonra öğrenmiş hatta biri regl 5 gün gecikmiş evde test yapmış negatifmiş hala hastanede kanda çıkmış biz aceleci davranıyoruz bence o yüzden de hemen motivasyonumuz bozuluyor ümidimiz tükeniyor.

Canim insallah gebelik belirtisidir

Aslında doğru söylüyosun canım çok erken yapıyoruz testler, kendimizi çok önceden üzüyoruz. Artık gecikmeyi bekliycem bakalım

Allah razı olsun canım benim ya dualarda yer almak ne kadar güzel. Ben de sana isminle dua ediyorum her duamda varsın, evlat isteyen herkese can-ı gönülden dua ediyorum Allahım kabul etsin inşallah
Sağol canım ben inanıyorum vakti geldiğin de sağlıklı sıhatli olucaklar :) günaydın bu arada

Gunaydin kizlar simdi doktorla görüstüm kanamam baslamadi diye saat 10 da muhakkak gel simdiye baslamasi lazimdi ultrasonla bakalim dedi. Insallah kötü birsey yoktur.

Sağol canım ben inanıyorum vakti geldiğin de sağlıklı sıhatli olucaklar :) günaydın bu arada
Ben de çok inanıyorum buna. Olmayınca üzülüyoruz tabi ama hayırlısıyla bi gün olucağına olan inancımı hiç kaybetmiyorum.
Günaydın kuzum

Gunaydin kizlar simdi doktorla görüstüm kanamam baslamadi diye saat 10 da muhakkak gel simdiye baslamasi lazimdi ultrasonla bakalim dedi. Insallah kötü birsey yoktur.
Kötü bi şey yoktur canım benim korkma. Kimyasalda da hemen düşük başlamıyo bildiğim kadarıyla, sonra da kanama hemen bitmiyo adet kanamasından uzun sürüyomuş diye biliyorum. Ama kesinlikle doktor kontrolünden geçmekte fayda var. Dualarım seninle, ayetel kürsi de ojuycam şimdi sana bol bol. Hayırlı sonuçlar al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…