Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese günaydın kızlar yine bir konuda fikrinizi almak istiyorum bugün öğlen 12 de iğne olucam sizce ilişki ne zaman olmalı? Doktorum yarın akşam 10 diyo bi de Çarşamba akşam diyecek

Herkese günaydın kızlar yine bir konuda fikrinizi almak istiyorum bugün öğlen 12 de iğne olucam sizce ilişki ne zaman olmalı? Doktorum yarın akşam 10 diyo bi de Çarşamba akşam diyecek
iğneden 36 saat sonra yumurta çatlıyor. ona göre de yarın akşam 10-12 arası olması mantıklı.
sonrasında da devem ederseniz olasılık artmış olur.
bu sabah ya da dün gece de olsaydı iyi olurdu

Ayy hiç güzel haber alamadım bu choriomondan
yumurtayı çatlatsın yeter bence.
benim gebe kaldığım zaman ne yapıldı hiç hatırlamıyorum ama acilde kalçamdan yaptırmıştım.
sonuçta çatladı ve gebe kaldım.bin şükür oğlum 4 yaşında şimdi Allahım sağlık sıhhat versin

Sagol bitanem agrilarim basladi aslinda ama yinede gel dedi beta hcg dususünü takip etmemiz lazimmiş.birde pirtilasma testi icin kan vericem.

Haber ver canım, rutin bir gecikme olabilir. Kendini daha fazla üzüp yıpratma lütfen

Biraz once laboratuardaki görevli abla sen niye gun asiri kan aldiriyorsun diye sordu soyliyemedim utandim.etrafim hamile dolu.

iğneden 36 saat sonra yumurta çatlıyor. ona göre de yarın akşam 10-12 arası olması mantıklı.
sonrasında da devem ederseniz olasılık artmış olur.
bu sabah ya da dün gece de olsaydı iyi olurdu
Dün akşamı değerlendirdik canım bugün akşam 10 da mantıklı o zaman herşeyi sorgular oldum bu kadar zaman olmayınca doktora bile inanmıyorum nolcak bu halim böyle :)

Dün akşamı değerlendirdik canım bugün akşam 10 da mantıklı o zaman herşeyi sorgular oldum bu kadar zaman olmayınca doktora bile inanmıyorum nolcak bu halim böyle :)
süper o zaman canım
sorgula zaten güvenme doktorlara da.
bir çok fikir almak en güzeli

günaydın canım bence doktorun ne diyorsa onu dinleyerek ilerlemende fayda var. sadece tavsiyem doktorlar 2 gün ilişki olsun falan diyor bence o süreçte bi 4-5 gün arka arkaya ilişkiye girilmeli. ben üç ay kullandım ilaç artık kullanmıyorum ama hep sınırdan kaybediyorum gibi oldu.

Biraz once laboratuardaki görevli abla sen niye gun asiri kan aldiriyorsun diye sordu soyliyemedim utandim.etrafim hamile dolu.
Canımbenim hiç utanma senin nasibin de seni bulacak elbet yüzümüz gülecek bizimde insan evet kötü hissediyor ama hiç kendini üzme etrafına da bakma bekliyorsak bi hâyir vardır emin ol

Allah bağışlasın canım darısı başımıza

süper o zaman canım
sorgula zaten güvenme doktorlara da.
bir çok fikir almak en güzeli
Aynen napıyım canım kafama yatmıyor 36 saat sonra çatlıyorsa çatladıktan sonra ilişki gerekmiyor mu bir de doktoruma göre yumurta 24 saat canlı kalsa da döllenme için sadece 2 saatlik bir süre var o da yumurtanın doğru yerde olduğu saatmiş. Bildiğim herşeyin tersini söylüyor sanki

Ben de bu aydan sonra ilaca iğneye ara vermeyi düşünüyorum bu ay doktora tam 4 gün gittim ve çalışıyorum işten izin alıyorum utana sıkıla.. gerçekten zor bir süreç allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah..

En son ne zaman ilişki oldu canım? Mesela dün olduysa doktorun dediği gibi yarın ilişki uygun bence. Ama olmadıysa bugün olsun nolur nolmaz

En son ne zaman ilişki oldu canım? Mesela dün olduysa doktorun dediği gibi yarın ilişki uygun bence. Ama olmadıysa bugün olsun nolur nolmaz
En son dün akşam oldu doktorun ilişki yasağına rağmen. Birazdan da muayene olucam yeterli boyuttaysa iğne olucam tabii dün çatlamadıysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…