- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.141
Ayy hiç güzel haber alamadım bu choriomondanbende ilk denememde kullandim choriomon canim ovitrell ile farki nedir bilmiyorum bende ise yaramadi malesef.
iğneden 36 saat sonra yumurta çatlıyor. ona göre de yarın akşam 10-12 arası olması mantıklı.Herkese günaydın kızlar yine bir konuda fikrinizi almak istiyorum bugün öğlen 12 de iğne olucam sizce ilişki ne zaman olmalı? Doktorum yarın akşam 10 diyo bi de Çarşamba akşam diyecek
yumurtayı çatlatsın yeter bence.Ayy hiç güzel haber alamadım bu choriomondan
Kötü bi şey yoktur canım benim korkma. Kimyasalda da hemen düşük başlamıyo bildiğim kadarıyla, sonra da kanama hemen bitmiyo adet kanamasından uzun sürüyomuş diye biliyorum. Ama kesinlikle doktor kontrolünden geçmekte fayda var. Dualarım seninle, ayetel kürsi de ojuycam şimdi sana bol bol. Hayırlı sonuçlar al inşallah
günaydın canım, kötü düşünme.. 1 2 güne gelir bence..
Haber ver canım, rutin bir gecikme olabilir. Kendini daha fazla üzüp yıpratma lütfenSagol bitanem agrilarim basladi aslinda ama yinede gel dedi beta hcg dususünü takip etmemiz lazimmiş.birde pirtilasma testi icin kan vericem.
Haber ver canım, rutin bir gecikme olabilir. Kendini daha fazla üzüp yıpratma lütfen
Dün akşamı değerlendirdik canım bugün akşam 10 da mantıklı o zaman herşeyi sorgular oldum bu kadar zaman olmayınca doktora bile inanmıyorum nolcak bu halim böyle :)iğneden 36 saat sonra yumurta çatlıyor. ona göre de yarın akşam 10-12 arası olması mantıklı.
sonrasında da devem ederseniz olasılık artmış olur.
bu sabah ya da dün gece de olsaydı iyi olurdu
süper o zaman canımDün akşamı değerlendirdik canım bugün akşam 10 da mantıklı o zaman herşeyi sorgular oldum bu kadar zaman olmayınca doktora bile inanmıyorum nolcak bu halim böyle :)
Ay bir de o sorun oluyor, gerçekten insan bir garip hissediyor kendini, ama geçecek bu günler deBiraz once laboratuardaki görevli abla sen niye gun asiri kan aldiriyorsun diye sordu soyliyemedim utandim.etrafim hamile dolu.
günaydın canım bence doktorun ne diyorsa onu dinleyerek ilerlemende fayda var. sadece tavsiyem doktorlar 2 gün ilişki olsun falan diyor bence o süreçte bi 4-5 gün arka arkaya ilişkiye girilmeli. ben üç ay kullandım ilaç artık kullanmıyorum ama hep sınırdan kaybediyorum gibi oldu.Herkese günaydın kızlar yine bir konuda fikrinizi almak istiyorum bugün öğlen 12 de iğne olucam sizce ilişki ne zaman olmalı? Doktorum yarın akşam 10 diyo bi de Çarşamba akşam diyecek
Canımbenim hiç utanma senin nasibin de seni bulacak elbet yüzümüz gülecek bizimde insan evet kötü hissediyor ama hiç kendini üzme etrafına da bakma bekliyorsak bi hâyir vardır emin olBiraz once laboratuardaki görevli abla sen niye gun asiri kan aldiriyorsun diye sordu soyliyemedim utandim.etrafim hamile dolu.
Allah bağışlasın canım darısı başımızayumurtayı çatlatsın yeter bence.
benim gebe kaldığım zaman ne yapıldı hiç hatırlamıyorum ama acilde kalçamdan yaptırmıştım.
sonuçta çatladı ve gebe kaldım.bin şükür oğlum 4 yaşında şimdi Allahım sağlık sıhhat versin
Aynen napıyım canım kafama yatmıyor 36 saat sonra çatlıyorsa çatladıktan sonra ilişki gerekmiyor mu bir de doktoruma göre yumurta 24 saat canlı kalsa da döllenme için sadece 2 saatlik bir süre var o da yumurtanın doğru yerde olduğu saatmiş. Bildiğim herşeyin tersini söylüyor sankisüper o zaman canım
sorgula zaten güvenme doktorlara da.
bir çok fikir almak en güzeli
Ben de bu aydan sonra ilaca iğneye ara vermeyi düşünüyorum bu ay doktora tam 4 gün gittim ve çalışıyorum işten izin alıyorum utana sıkıla.. gerçekten zor bir süreç allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah..günaydın canım bence doktorun ne diyorsa onu dinleyerek ilerlemende fayda var. sadece tavsiyem doktorlar 2 gün ilişki olsun falan diyor bence o süreçte bi 4-5 gün arka arkaya ilişkiye girilmeli. ben üç ay kullandım ilaç artık kullanmıyorum ama hep sınırdan kaybediyorum gibi oldu.
En son ne zaman ilişki oldu canım? Mesela dün olduysa doktorun dediği gibi yarın ilişki uygun bence. Ama olmadıysa bugün olsun nolur nolmazHerkese günaydın kızlar yine bir konuda fikrinizi almak istiyorum bugün öğlen 12 de iğne olucam sizce ilişki ne zaman olmalı? Doktorum yarın akşam 10 diyo bi de Çarşamba akşam diyecek
Evet ihmal etme zaten canım. İnşallah her şey yoluna girecekSagol bitanem agrilarim basladi aslinda ama yinede gel dedi beta hcg dususünü takip etmemiz lazimmiş.birde pirtilasma testi icin kan vericem.
En son dün akşam oldu doktorun ilişki yasağına rağmen. Birazdan da muayene olucam yeterli boyuttaysa iğne olucam tabii dün çatlamadıysaEn son ne zaman ilişki oldu canım? Mesela dün olduysa doktorun dediği gibi yarın ilişki uygun bence. Ama olmadıysa bugün olsun nolur nolmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?