- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.161
Ben de bu aydan sonra ilaca iğneye ara vermeyi düşünüyorum bu ay doktora tam 4 gün gittim ve çalışıyorum işten izin alıyorum utana sıkıla.. gerçekten zor bir süreç allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah..
çatlama öncesinde ve sonrasında içerde sperm olması en sağlıklısı.Aynen napıyım canım kafama yatmıyor 36 saat sonra çatlıyorsa çatladıktan sonra ilişki gerekmiyor mu bir de doktoruma göre yumurta 24 saat canlı kalsa da döllenme için sadece 2 saatlik bir süre var o da yumurtanın doğru yerde olduğu saatmiş. Bildiğim herşeyin tersini söylüyor sanki
Aynen canım doktoru seviyorum herşeyi soruyorum o da kendince anlatıyo ama ben ikna olamıyorum inan burda daha çok anlıyorum herkes hepimiz aynı dili konuşuyoruz sanki :)amin inşallah gönlündeki gibi versin allah canım. ya doktorunla mutlaka konuş ben iki doktor değiştirdim, soru sorabileceğin biriyse doktorun açıkça danış bence durumu yani araştırdım ben böyle böyle gününden emin olamıyorum de. biraz da kendi içinden ne geliyorsa öyle davran bence benim ikinci doktorum ilaca vs gerek yok 3-4 ay kendi kendine dene olmazsa gelirsin dedi mesela çok sıkılıyor insan doktora gitmekten sürekli umutsuzluğa sürüklüyor insanı bence
Anladım canım bakalım bekleyip göreceğizçatlama öncesinde ve sonrasında içerde sperm olması en sağlıklısı.
benim gebe kaldığım ay iğneden bir gün önce ilişki olmuş, iğneden 36 saat sonra aşılama, bir de ertesi gün akşam olmuş.
toplamda 3 kere yani. nasipte de vardı oldu demek ki.
hayırlısıyla olsun inşallahAnladım canım bakalım bekleyip göreceğiz
Dün ilişki olduysa artık yarın olabilir canım. Bence iyi yapmışsınEn son dün akşam oldu doktorun ilişki yasağına rağmen. Birazdan da muayene olucam yeterli boyuttaysa iğne olucam tabii dün çatlamadıysa
canım benim lütfen üzme artık kendiniKizlar simdi ciktim beta hcg 8 e dusmus . Genetik testler yapildi kandan 1150tl tuttu. 10gun sonra sonuc cikacak. Klomen ve cospirin yazdi regli olursan 3.gunu basla dedi. Allah im cok bunaldim yardim ettt
Aynen canım doktoru seviyorum herşeyi soruyorum o da kendince anlatıyo ama ben ikna olamıyorum inan burda daha çok anlıyorum herkes hepimiz aynı dili konuşuyoruz sanki :)
canım benim lütfen üzme artık kendini
bu testler sonucunda neden kimyasal olduğu anlaşılacak.
sorun belirlenince de inşallah çözüme çok kolay ulaşacaksınız
Canım üzülme bak azalmıl, bi kaç güne de hasta olursun. Testlerin de yapılacak çözülecek inşallahKizlar simdi ciktim beta hcg 8 e dusmus . Genetik testler yapildi kandan 1150tl tuttu. 10gun sonra sonuc cikacak. Klomen ve cospirin yazdi regli olursan 3.gunu basla dedi. Allah im cok bunaldim yardim ettt
Canım üzme kendine inşallah herşey yoluna girecek hayırlısı buymuş demek ki inşallah bu tahlillerden sonra herşey çıkar niye böyle oldugu falan sonrada İnşallah sağlıkli bı gebelik gecireceksinKizlar simdi ciktim beta hcg 8 e dusmus . Genetik testler yapildi kandan 1150tl tuttu. 10gun sonra sonuc cikacak. Klomen ve cospirin yazdi regli olursan 3.gunu basla dedi. Allah im cok bunaldim yardim ettt
Kizlar simdi ciktim beta hcg 8 e dusmus . Genetik testler yapildi kandan 1150tl tuttu. 10gun sonra sonuc cikacak. Klomen ve cospirin yazdi regli olursan 3.gunu basla dedi. Allah im cok bunaldim yardim ettt
Bizimki bayan ama hem izin verip hem başa kalkan cinsten :) fırsat kolluyorhayırlısıyla olsun inşallah
iş yerinden izin almak gerçekten sıkıntı
ama bayan ya da anlayışlı bi yöneticine durumu anlat anlayışla karşılayacaklardır
Kafadan atmak lazım bazı düşünceleri ama işte atmak çokk zor şimdi iğnemi oldum yarın akşam Çarşamba sabah ve Çarşamba akşam ilişki verdihahah ya dimi ben de çok rahat ediyorum buraada bide. bence içinden gelen gibi yaşamalısın çünkü biraz da zorunluluk olunca birliktelik bence spermler falan da mutsuz oluyor hissediyor
Bana iğneden 30 saat sonra ilişki demişti iğneden 1 gün önce 1 gün sonra ondanda bir gün sonra 3 defa oldu ama bence doktorun dediği saatte tuttu iğneden iki gün sonra kontrolde çatlamış yumurta umutlanabiliriz dedi ilişki yasağı da yok dediAynen napıyım canım kafama yatmıyor 36 saat sonra çatlıyorsa çatladıktan sonra ilişki gerekmiyor mu bir de doktoruma göre yumurta 24 saat canlı kalsa da döllenme için sadece 2 saatlik bir süre var o da yumurtanın doğru yerde olduğu saatmiş. Bildiğim herşeyin tersini söylüyor sanki
Bana da yarın akşam çarş sabah çarş akşam 3 tane dedi sonrası için bişi demedi dinlicez doktoru sağlıklı kucağına al cnmBana iğneden 30 saat sonra ilişki demişti iğneden 1 gün önce 1 gün sonra ondanda bir gün sonra 3 defa oldu ama bence doktorun dediği saatte tuttu iğneden iki gün sonra kontrolde çatlamış yumurta umutlanabiliriz dedi ilişki yasağı da yok dedi
Saol canım amin inşallah darısı sizlere olsunBana da yarın akşam çarş sabah çarş akşam 3 tane dedi sonrası için bişi demedi dinlicez doktoru sağlıklı kucağına al cnm
hey maşallah sabah akşam dedi he :)Kafadan atmak lazım bazı düşünceleri ama işte atmak çokk zor şimdi iğnemi oldum yarın akşam Çarşamba sabah ve Çarşamba akşam ilişki verdi
İnş kötü bişey olmıycak cnm, rabbimin duası üzerine olsunGunaydin kizlar simdi doktorla görüstüm kanamam baslamadi diye saat 10 da muhakkak gel simdiye baslamasi lazimdi ultrasonla bakalim dedi. Insallah kötü birsey yoktur.
Kafadan atmak lazım bazı düşünceleri ama işte atmak çokk zor şimdi iğnemi oldum yarın akşam Çarşamba sabah ve Çarşamba akşam ilişki verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?