Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

amin inşallah gönlündeki gibi versin allah canım. ya doktorunla mutlaka konuş ben iki doktor değiştirdim, soru sorabileceğin biriyse doktorun açıkça danış bence durumu yani araştırdım ben böyle böyle gününden emin olamıyorum de. biraz da kendi içinden ne geliyorsa öyle davran bence benim ikinci doktorum ilaca vs gerek yok 3-4 ay kendi kendine dene olmazsa gelirsin dedi mesela çok sıkılıyor insan doktora gitmekten sürekli umutsuzluğa sürüklüyor insanı bence

çatlama öncesinde ve sonrasında içerde sperm olması en sağlıklısı.
benim gebe kaldığım ay iğneden bir gün önce ilişki olmuş, iğneden 36 saat sonra aşılama, bir de ertesi gün akşam olmuş.
toplamda 3 kere yani. nasipte de vardı oldu demek ki.

Aynen canım doktoru seviyorum herşeyi soruyorum o da kendince anlatıyo ama ben ikna olamıyorum inan burda daha çok anlıyorum herkes hepimiz aynı dili konuşuyoruz sanki :)

Anladım canım bakalım bekleyip göreceğiz

Kizlar simdi ciktim beta hcg 8 e dusmus . Genetik testler yapildi kandan 1150tl tuttu. 10gun sonra sonuc cikacak. Klomen ve cospirin yazdi regli olursan 3.gunu basla dedi. Allah im cok bunaldim yardim ettt
canım benim lütfen üzme artık kendini
bu testler sonucunda neden kimyasal olduğu anlaşılacak.
sorun belirlenince de inşallah çözüme çok kolay ulaşacaksınız

Aynen canım doktoru seviyorum herşeyi soruyorum o da kendince anlatıyo ama ben ikna olamıyorum inan burda daha çok anlıyorum herkes hepimiz aynı dili konuşuyoruz sanki :)

hahah ya dimi ben de çok rahat ediyorum buraada bide. bence içinden gelen gibi yaşamalısın çünkü biraz da zorunluluk olunca birliktelik bence spermler falan da mutsuz oluyor hissediyor

canım benim lütfen üzme artık kendini
bu testler sonucunda neden kimyasal olduğu anlaşılacak.
sorun belirlenince de inşallah çözüme çok kolay ulaşacaksınız

Insallah kuzum destegin icin Allah razi olsun .rabbim yüzumuzü gülduŕsun insallah

Kizlar simdi ciktim beta hcg 8 e dusmus . Genetik testler yapildi kandan 1150tl tuttu. 10gun sonra sonuc cikacak. Klomen ve cospirin yazdi regli olursan 3.gunu basla dedi. Allah im cok bunaldim yardim ettt
Canım üzülme bak azalmıl, bi kaç güne de hasta olursun. Testlerin de yapılacak çözülecek inşallah

Canım üzme kendine inşallah herşey yoluna girecek hayırlısı buymuş demek ki inşallah bu tahlillerden sonra herşey çıkar niye böyle oldugu falan sonrada İnşallah sağlıkli bı gebelik gecireceksin

hahah ya dimi ben de çok rahat ediyorum buraada bide. bence içinden gelen gibi yaşamalısın çünkü biraz da zorunluluk olunca birliktelik bence spermler falan da mutsuz oluyor hissediyor
Kafadan atmak lazım bazı düşünceleri ama işte atmak çokk zor şimdi iğnemi oldum yarın akşam Çarşamba sabah ve Çarşamba akşam ilişki verdi

Bana iğneden 30 saat sonra ilişki demişti iğneden 1 gün önce 1 gün sonra ondanda bir gün sonra 3 defa oldu ama bence doktorun dediği saatte tuttu iğneden iki gün sonra kontrolde çatlamış yumurta umutlanabiliriz dedi ilişki yasağı da yok dedi

Bana da yarın akşam çarş sabah çarş akşam 3 tane dedi sonrası için bişi demedi dinlicez doktoru sağlıklı kucağına al cnm

Kafadan atmak lazım bazı düşünceleri ama işte atmak çokk zor şimdi iğnemi oldum yarın akşam Çarşamba sabah ve Çarşamba akşam ilişki verdi

atmak çook zor biz ilk ay acaba oldu mu becerebildik mi içeride mi falan diye diye sıkıntı yaşamıştık epey bu ay biraz salladık önümüzdeki aylarda inşallah hayırlı haberler gelecek <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…