Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar nasılsınız bir kaçgündür yorgunluktan pek giremedim ama en azından yazdıklarınızı okuyordum. Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Cuma öğlen çatlatma iğnemi oldum. O güne ilişki vermedi doktor. Cumartesi pazar ard arda sonraki günler gün aşırı olsun dedi. Üç yumurtam vardı. Dün akşam ilişkiden hemen önce yumurtam çatladı bence önceki ayda çatladığı gün aynı ağrı olmuştu. Tabi yanılıyor olmamda mümkün. Şimdi ben yumurtanın çatladığını düşündüğüm için acaba bugünde mi ilişki olsa diyorum bu seferde 4 gün ard arda olmuş olacak. Yoksa hiç riske girmeyip doktorun verdiği sistemde mi ilerleyim? Eşimde hareket problemi olduğu için tereddütte kaldım. Kusura bakmayın biraz uzun oldu

canım bence doktorun dediği gibi yapın
eşinde hareket problemi de varmış bir gün dinlendirmek en güzeli
harnup pekmezi yesin bol bol

canım bence doktorun dediği gibi yapın
eşinde hareket problemi de varmış bir gün dinlendirmek en güzeli
harnup pekmezi yesin bol bol
Tamam canım teşekkürler. Geçiriyorum kuzum, keçi boynuzu kaynatıp onun suyunuda içiriyorum, ilacıda var Umutumut82 nin dediği gibi parkeleri kaynatmaya doğru gidiyoruz bakalım :))

canım o gün o stresle sana cevap yazıp yazmadığımı hatırlamıyorum ama cevabın beni çok rahatkattığını hatırlıyorum teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın
cumartesi doktora gittim karından görnen kese vajinal zor göründü değişik bir durum oldu doktor kan istedi tekrar çok şükür 5800 çıktı sorun yok dedi.. çarşamba cumartesi konmtroller olacak..
ben de dua ediyorum sana

Kizlar simdi ciktim beta hcg 8 e dusmus . Genetik testler yapildi kandan 1150tl tuttu. 10gun sonra sonuc cikacak. Klomen ve cospirin yazdi regli olursan 3.gunu basla dedi. Allah im cok bunaldim yardim ettt
canım madem böyle bi kimyasal geçmişin var neden daha önce yapılmadı acaba bu testler anlamıyorum ama emin ol her şey seni bir adım daha yaklaştırıyo sağlıklı bi gebeliğe..
bi arkadaşımının da böyleydi ve eşinde çıktı sorun, eşinde dna hasarı falan bakıldı meğer bayağı kötüymüş, ilk yapılan testte detaylı bakılmamış meğer..

Ah canim ben bir bilsem neden bakilmadigini

Hiç önemli değil canım, seni rahatlatabildiysrm ne güzel. Çok şükür bak bebişin görünmüş bi şekilde, devamı gelicek hiç merak etme. Değerin de çok güzel ilerliyo zaten canım maşallah ❤
Ay duaya çok ihtiyacım var şu günlerde kuzum. Bat son 1-2 gün, adet olucağımı iyice hissediyorum artık ama öyle olmaması için Allaha yalvarıyorum

Canim bence esinin sperm degerlerinde problem yoksa bugunude degerlendir.gerci degerlendirmesende dundende icerde sperm var

Kuzum bence zaten ilişki olduğu için çatlamış olsa bile içeride sperm vardır mutlaka. Hareket problemi de olunca her gün ilişkiye gerek yok canım. Gün aşırı devam et bi süre daha yeterli olur bence

Kizlar bizde promen k ya basladik.esim benden korkmaya basladi en sonunda beni icirip yedirdiklerinle öldürcen diyor.

Günde 1 yemek kasigi keciboynuzu ozü
Gunde 1 tane promen k
Gunde 1 tane e vitamini
Günde 1 tane folic asid
Gunde 1 muz
Gunde 2incir zeytinyagli
alttarafi bunlari veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…