- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.181
sanki kendi başından geçmedi böyle şeylerBizimki bayan ama hem izin verip hem başa kalkan cinsten :) fırsat kolluyor
canım bence doktorun dediği gibi yapınMerhaba arkadaşlar nasılsınız bir kaçgündür yorgunluktan pek giremedim ama en azından yazdıklarınızı okuyordum. Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Cuma öğlen çatlatma iğnemi oldum. O güne ilişki vermedi doktor. Cumartesi pazar ard arda sonraki günler gün aşırı olsun dedi. Üç yumurtam vardı. Dün akşam ilişkiden hemen önce yumurtam çatladı bence önceki ayda çatladığı gün aynı ağrı olmuştu. Tabi yanılıyor olmamda mümkün. Şimdi ben yumurtanın çatladığını düşündüğüm için acaba bugünde mi ilişki olsa diyorum bu seferde 4 gün ard arda olmuş olacak. Yoksa hiç riske girmeyip doktorun verdiği sistemde mi ilerleyim? Eşimde hareket problemi olduğu için tereddütte kaldım. Kusura bakmayın biraz uzun oldu
Tamam canım teşekkürler. Geçiriyorum kuzum, keçi boynuzu kaynatıp onun suyunuda içiriyorum, ilacıda varcanım bence doktorun dediği gibi yapın
eşinde hareket problemi de varmış bir gün dinlendirmek en güzeli
harnup pekmezi yesin bol bol
fayda edecekse eğer tuğla parke hepsini kaynatırızTamam canım teşekkürler. Geçiriyorum kuzum, keçi boynuzu kaynatıp onun suyunuda içiriyorum, ilacıda varUmutumut82 nin dediği gibi parkeleri kaynatmaya doğru gidiyoruz bakalım :))
canım o gün o stresle sana cevap yazıp yazmadığımı hatırlamıyorum ama cevabın beni çok rahatkattığını hatırlıyorum teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınCanım öncelikle çoğul gebelikte değer 3-4 kat artabiliyomuş onu göz önünde bulundur derim. Değerin yüksek yani vajinal ultrason yapıldıysa bu değerle görülmeliydi kese veya keseler. Karından mı vajinal mı bakıldı? Birden çok yükselmesine dış gebelik gözüyle bakarlar hep ama dış gebelik baştan itibaren belirtileri ağır olan bi gebelikmiş, dayanılmaz kasık ağrıları, safra kusmaları oluyomuş bunlar var mı sende? Tabi sonucun yanlış hesaplanıp yanlış yazılma olasılığı bana da yüksek geldi.
Sen saydığım her ihtimali göz önünde bulundur ve ihmal etme gerekirse yarın yine kan ver kontrol et durumu. Bol bol dua et, içini ferah tut. Allahın izmiyle her şey yolunda olucak, senin için dua edicem canım ❤
canım madem böyle bi kimyasal geçmişin var neden daha önce yapılmadı acaba bu testler anlamıyorumKizlar simdi ciktim beta hcg 8 e dusmus . Genetik testler yapildi kandan 1150tl tuttu. 10gun sonra sonuc cikacak. Klomen ve cospirin yazdi regli olursan 3.gunu basla dedi. Allah im cok bunaldim yardim ettt
İnş kötü bişey olmıycak cnm, rabbimin duası üzerine olsun
Merhaba
Ben bugün ilk aşılamamı oldum. 15 gun beklicez.
canım madem böyle bi kimyasal geçmişin var neden daha önce yapılmadı acaba bu testler anlamıyorumama emin ol her şey seni bir adım daha yaklaştırıyo sağlıklı bi gebeliğe..
bi arkadaşımının da böyleydi ve eşinde çıktı sorun, eşinde dna hasarı falan bakıldı meğer bayağı kötüymüş, ilk yapılan testte detaylı bakılmamış meğer..
Hiç önemli değil canım, seni rahatlatabildiysrm ne güzel. Çok şükür bak bebişin görünmüş bi şekilde, devamı gelicek hiç merak etme. Değerin de çok güzel ilerliyo zaten canım maşallah ❤canım o gün o stresle sana cevap yazıp yazmadığımı hatırlamıyorum ama cevabın beni çok rahatkattığını hatırlıyorum teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın
cumartesi doktora gittim karından görnen kese vajinal zor göründü değişik bir durum oldu doktor kan istedi tekrar çok şükür 5800 çıktı sorun yok dedi.. çarşamba cumartesi konmtroller olacak..
ben de dua ediyorum sana
Merhaba arkadaşlar nasılsınız bir kaçgündür yorgunluktan pek giremedim ama en azından yazdıklarınızı okuyordum. Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Cuma öğlen çatlatma iğnemi oldum. O güne ilişki vermedi doktor. Cumartesi pazar ard arda sonraki günler gün aşırı olsun dedi. Üç yumurtam vardı. Dün akşam ilişkiden hemen önce yumurtam çatladı bence önceki ayda çatladığı gün aynı ağrı olmuştu. Tabi yanılıyor olmamda mümkün. Şimdi ben yumurtanın çatladığını düşündüğüm için acaba bugünde mi ilişki olsa diyorum bu seferde 4 gün ard arda olmuş olacak. Yoksa hiç riske girmeyip doktorun verdiği sistemde mi ilerleyim? Eşimde hareket problemi olduğu için tereddütte kaldım. Kusura bakmayın biraz uzun oldu
hayırlı olsun :)Merhaba
Kuzum bence zaten ilişki olduğu için çatlamış olsa bile içeride sperm vardır mutlaka. Hareket problemi de olunca her gün ilişkiye gerek yok canım. Gün aşırı devam et bi süre daha yeterli olur benceMerhaba arkadaşlar nasılsınız bir kaçgündür yorgunluktan pek giremedim ama en azından yazdıklarınızı okuyordum. Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Cuma öğlen çatlatma iğnemi oldum. O güne ilişki vermedi doktor. Cumartesi pazar ard arda sonraki günler gün aşırı olsun dedi. Üç yumurtam vardı. Dün akşam ilişkiden hemen önce yumurtam çatladı bence önceki ayda çatladığı gün aynı ağrı olmuştu. Tabi yanılıyor olmamda mümkün. Şimdi ben yumurtanın çatladığını düşündüğüm için acaba bugünde mi ilişki olsa diyorum bu seferde 4 gün ard arda olmuş olacak. Yoksa hiç riske girmeyip doktorun verdiği sistemde mi ilerleyim? Eşimde hareket problemi olduğu için tereddütte kaldım. Kusura bakmayın biraz uzun oldu
Hayırlısı olsun canım umarım daha fazla bekletmez bebişin ve ilk aşılamanda gelirMerhaba
Aynen kuzum aynenfayda edecekse eğer tuğla parke hepsini kaynatırız
Hayırlı olsunMerhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?