- 28 Aralık 2018
- 404
- 585
- 23
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.201
Maalesef hareket sıkıntımız var kuzum en iyisi gün aşırı sanırım. Hayırlısı artık nasipten öteye köy yokCanim bence esinin sperm degerlerinde problem yoksa bugunude degerlendir.gerci degerlendirmesende dundende icerde sperm var
Gayet güzel takviyeler canım boşver sen eşini :) ama e vitamini ve folik asiti vermene gerek yok bence, çünkü promen k da var fazla gelmesin. Ayrıca ben de eşime;Kizlar bizde promen k ya basladik.esim benden korkmaya basladi en sonunda beni icirip yedirdiklerinle öldürcen diyor.
Günde 1 yemek kasigi keciboynuzu ozü
Gunde 1 tane promen k
Gunde 1 tane e vitamini
Günde 1 tane folic asid
Gunde 1 muz
Gunde 2incir zeytinyagli
alttarafi bunlari veriyorum.
Doğru söylüyosun canım insan olsun isteyince napıcanı şaşırıyo :)Kuzum bence zaten ilişki olduğu için çatlamış olsa bile içeride sperm vardır mutlaka. Hareket problemi de olunca her gün ilişkiye gerek yok canım. Gün aşırı devam et bi süre daha yeterli olur bence
Bilmem mi o hissi canım :)Doğru söylüyosun canım insan olsun isteyince napıcanı şaşırıyo :)
Benim eşimde farklı değil kuzum yaKizlar bizde promen k ya basladik.esim benden korkmaya basladi en sonunda beni icirip yedirdiklerinle öldürcen diyor.
Gunde 1 tane promen k
Gunde 1 tane e vitamini
Günde 1 tane folic asid
Gunde 1 muz
Gunde 2incir zeytinyagli
Adamları uçurucaz sonunda :))Gayet güzel takviyeler canım boşver sen eşini :) ama e vitamini ve folik asiti vermene gerek yok bence, çünkü promen k da var fazla gelmesin. Ayrıca ben de eşime;
Günde 1 promen k
Günde 2 kez sabah ve akşama aç çakşır suyu
Günde 2 kez sabah ve akşam keçiboynuzu özü
Günde 2 tane sabah ve akşam zeytinyağda bekletilmiş incir
Bol bol muz, nar, fındık, ceviz veriyorum alt tarafı
Gayet güzel takviyeler canım boşver sen eşini :) ama e vitamini ve folik asiti vermene gerek yok bence, çünkü promen k da var fazla gelmesin. Ayrıca ben de eşime;
Günde 1 promen k
Günde 2 kez sabah ve akşama aç çakşır suyu
Günde 2 kez sabah ve akşam keçiboynuzu özü
Günde 2 tane sabah ve akşam zeytinyağda bekletilmiş incir
Bol bol muz, nar, fındık, ceviz veriyorum alt tarafı
İnş cnm sağolasınHayırlısı olsun canım umarım daha fazla bekletmez bebişin ve ilk aşılamanda gelir
Teşekkürlerhayırlı olsun :)
Bizde de sık sık nohut yemeği oluyo canım, havuç suyu bi ara çok yaptım her gün, keçiboynuzu özüyle veya keçiboynuzu kürüyle aynı anda kullanılmadığını duydum ani şekeri yükseltiyomuş ve bu da sperm hızında falan ters etki yapabiliyomuş aynı anda yapma istersen canım. 1 ay birini yap 1 ay biriniAdamları uçurucaz sonunda :))
Benim eşimde farklı değil kuzum ya
Günde 1 kaşık keçi boynuzu özü
Sabah akşam keçi boynuzu suyu kaynatıp
Sabahları 1 tane zeytinyağında beklemiş incir
Muz
E vitamini
Promen k
D vitamini
Her gece taze sıkılmış havuç suyu
Ceviz badem fındık
Haftada en az bir kez nohut
İnşallah hepsi işe yarıyodur bunların canım, çok uğraşıyoruz vallaBende gun asiri %100narsuyu iciriyorum.adam patlicak.bal kaymak findik fistik onlari saymiyorum artik.insallah ise yarar
Aaa tamam kuzum sağol. Zaten keçi boynuzu özü ve suyuna başlayalı bir hafta 10 gün kadar oldu ondan önce pekmezini tüketiyodu o zaman havuca ara verelim artık. Bizim önceki ilaçta e vitamini promen k daki kadar yüksek değildi o yüzden ayrıca veriyodum ama dün başladık promen k ya artık bende vermem belki çünkü promen k da bayaa çokBizde de sık sık nohut yemeği oluyo canım, havuç suyu bi ara çok yaptım her gün, keçiboynuzu özüyle veya keçiboynuzu kürüyle aynı anda kullanılmadığını duydum ani şekeri yükseltiyomuş ve bu da sperm hızında falan ters etki yapabiliyomuş aynı anda yapma istersen canım. 1 ay birini yap 1 ay birini
Kaç hafta kaç günlükken görüldü kesecanım o gün o stresle sana cevap yazıp yazmadığımı hatırlamıyorum ama cevabın beni çok rahatkattığını hatırlıyorum teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın
cumartesi doktora gittim karından görnen kese vajinal zor göründü değişik bir durum oldu doktor kan istedi tekrar çok şükür 5800 çıktı sorun yok dedi.. çarşamba cumartesi konmtroller olacak..
ben de dua ediyorum sana
Bence de promen k daki e vitamini günlük olarak yeterli gelir ekstra kullanmaya gerek yok gibi canım. Bu tür vitaminlerin fazla kullanımı da karaciğerde birikebiliyo abartmamak lazımAaa tamam kuzum sağol. Zaten keçi boynuzu özü ve suyuna başlayalı bir hafta 10 gün kadar oldu ondan önce pekmezini tüketiyodu o zaman havuca ara verelim artık. Bizim önceki ilaçta e vitamini promen k daki kadar yüksek değildi o yüzden ayrıca veriyodum ama dün başladık promen k ya artık bende vermem belki çünkü promen k da bayaa çok
:) Kızlar ben sütlacinda erkeklere iyi geldiğini duymuştum yumurtlama haftası 5 6 gün deneyebilirsiniz araştırmakta fayda varKizlar bizde promen k ya basladik.esim benden korkmaya basladi en sonunda beni icirip yedirdiklerinle öldürcen diyor.
Gunde 1 tane promen k
Gunde 1 tane e vitamini
Günde 1 tane folic asid
Gunde 1 muz
Gunde 2incir zeytinyagli
canım çok yüklrnmişsin adamcağıza da, promen k da zaten fazlasıyla var o verdiklernden, tabi ki zarar vermez fazlası iyidir hatta ama psikolojik olarak erkeğin de rahat olması gerekyo, ben mesela klomen kullandığım ay eşime söylemedim bile gerilmesin diye.. bence promen i ver gerisini kendine bırak ne yer ne içerse artıkKizlar bizde promen k ya basladik.esim benden korkmaya basladi en sonunda beni icirip yedirdiklerinle öldürcen diyor.
Gunde 1 tane promen k
Gunde 1 tane e vitamini
Günde 1 tane folic asid
Gunde 1 muz
Gunde 2incir zeytinyagli
:) Kızlar ben sütlacinda erkeklere iyi geldiğini duymuştum yumurtlama haftası 5 6 gün deneyebilirsiniz araştırmakta fayda var
belirtiler o kadar aynı ki inan o hissettiğin her an bebişin ayak sesleri olabilir :)Hiç önemli değil canım, seni rahatlatabildiysrm ne güzel. Çok şükür bak bebişin görünmüş bi şekilde, devamı gelicek hiç merak etme. Değerin de çok güzel ilerliyo zaten canım maşallah ❤
Ay duaya çok ihtiyacım var şu günlerde kuzum. Bat son 1-2 gün, adet olucağımı iyice hissediyorum artık ama öyle olmaması için Allaha yalvarıyorum
Ne güzel işte bol bol yesin bı hafta:)Benim esim duymasin valla bayilir sutlaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?