Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gayet güzel takviyeler canım boşver sen eşini :) ama e vitamini ve folik asiti vermene gerek yok bence, çünkü promen k da var fazla gelmesin. Ayrıca ben de eşime;
Günde 1 promen k
Günde 2 kez sabah ve akşama aç çakşır suyu
Günde 2 kez sabah ve akşam keçiboynuzu özü
Günde 2 tane sabah ve akşam zeytinyağda bekletilmiş incir
Bol bol muz, nar, fındık, ceviz veriyorum alt tarafı

Benim eşimde farklı değil kuzum ya
Günde 1 kaşık keçi boynuzu özü
Sabah akşam keçi boynuzu suyu kaynatıp
Sabahları 1 tane zeytinyağında beklemiş incir
Muz
E vitamini
Promen k
D vitamini
Her gece taze sıkılmış havuç suyu
Ceviz badem fındık
Haftada en az bir kez nohut

Adamları uçurucaz sonunda :))
Benim eşimde farklı değil kuzum ya
Günde 1 kaşık keçi boynuzu özü
Sabah akşam keçi boynuzu suyu kaynatıp
Sabahları 1 tane zeytinyağında beklemiş incir
Muz
E vitamini
Promen k
D vitamini
Her gece taze sıkılmış havuç suyu
Ceviz badem fındık
Haftada en az bir kez nohut

Bende gun asiri %100narsuyu iciriyorum.adam patlicak.bal kaymak findik fistik onlari saymiyorum artik.insallah ise yarar

Bizde de sık sık nohut yemeği oluyo canım, havuç suyu bi ara çok yaptım her gün, keçiboynuzu özüyle veya keçiboynuzu kürüyle aynı anda kullanılmadığını duydum ani şekeri yükseltiyomuş ve bu da sperm hızında falan ters etki yapabiliyomuş aynı anda yapma istersen canım. 1 ay birini yap 1 ay birini

Aaa tamam kuzum sağol. Zaten keçi boynuzu özü ve suyuna başlayalı bir hafta 10 gün kadar oldu ondan önce pekmezini tüketiyodu o zaman havuca ara verelim artık. Bizim önceki ilaçta e vitamini promen k daki kadar yüksek değildi o yüzden ayrıca veriyodum ama dün başladık promen k ya artık bende vermem belki çünkü promen k da bayaa çok

Kaç hafta kaç günlükken görüldü kese

Bence de promen k daki e vitamini günlük olarak yeterli gelir ekstra kullanmaya gerek yok gibi canım. Bu tür vitaminlerin fazla kullanımı da karaciğerde birikebiliyo abartmamak lazım

:) Kızlar ben sütlacinda erkeklere iyi geldiğini duymuştum yumurtlama haftası 5 6 gün deneyebilirsiniz araştırmakta fayda var

canım çok yüklrnmişsin adamcağıza da, promen k da zaten fazlasıyla var o verdiklernden, tabi ki zarar vermez fazlası iyidir hatta ama psikolojik olarak erkeğin de rahat olması gerekyo, ben mesela klomen kullandığım ay eşime söylemedim bile gerilmesin diye.. bence promen i ver gerisini kendine bırak ne yer ne içerse artık

belirtiler o kadar aynı ki inan o hissettiğin her an bebişin ayak sesleri olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…