- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.221
Hadi ya :) valla denemekte fayda var sütlaç değil mi bu pirinç süt şekere bakar :)):) Kızlar ben sütlacinda erkeklere iyi geldiğini duymuştum yumurtlama haftası 5 6 gün deneyebilirsiniz araştırmakta fayda var
Benimkide aynı valla :) ben yapım bunu hazır tam zamanıyken :))Benim esim duymasin valla bayilir sutlaca
İnşallah öyle olur da şoka girerim canım çok dua ediyorum öyle olması içinbelirtiler o kadar aynı ki inan o hissettiğin her an bebişin ayak sesleri olabilir :)
Gözünaydın diyim canım. İnşallah bi daha böyle bi şey yaşamazsın da sağlıkla gelir bebeğinKizlar regli gelmeye basladi.bismillah
Canım iyi dış gebelik olmasın da benimkide baya düşmüş 28 olmuş ama yinede sevindim çok korktum dış gebelik olcak diyeKizlar simdi ciktim beta hcg 8 e dusmus . Genetik testler yapildi kandan 1150tl tuttu. 10gun sonra sonuc cikacak. Klomen ve cospirin yazdi regli olursan 3.gunu basla dedi. Allah im cok bunaldim yardim ettt
Kizlar regli gelmeye basladi.bismilla
Aynen canım seviliyor da genelde şifanin nereden geleceği belli olmazHadi ya :) valla denemekte fayda var sütlaç değil mi bu pirinç süt şekere bakar :))
hadi gözünaydın canımKizlar regli gelmeye basladi.bismillah
Dış gebelik olamamasına sevindim canım o çok zor bir süreçCanım iyi dış gebelik olmasın da benimkide baya düşmüş 28 olmuş ama yinede sevindim çok korktum dış gebelik olcak diye
Gelmesi iyi olur canım en azından tekrar tedaviye başlarsın kısa zamandaKizlar regli gelmeye basladi.bismillah
Hadi gözünaydın canımKizlar regli gelmeye basladi.bismillah
Hadi gözün aydın canım :)Kizlar regli gelmeye basladi.bismillah
Normal iyi hattaMerhaba,
Bende cumartesi günü saat 15:00 da çatlatma iğnesi oldum. Doktorum pazar akşam ve bugün için birliktelik önerdi. dünden sonra yumurtladığım tarafımda bir ağrı var normal mi bu acaba
4 gün ard Arda iyi şöyle eşin değerleri normalse diye biliyorum canımMerhaba arkadaşlar nasılsınız bir kaçgündür yorgunluktan pek giremedim ama en azından yazdıklarınızı okuyordum. Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Cuma öğlen çatlatma iğnemi oldum. O güne ilişki vermedi doktor. Cumartesi pazar ard arda sonraki günler gün aşırı olsun dedi. Üç yumurtam vardı. Dün akşam ilişkiden hemen önce yumurtam çatladı bence önceki ayda çatladığı gün aynı ağrı olmuştu. Tabi yanılıyor olmamda mümkün. Şimdi ben yumurtanın çatladığını düşündüğüm için acaba bugünde mi ilişki olsa diyorum bu seferde 4 gün ard arda olmuş olacak. Yoksa hiç riske girmeyip doktorun verdiği sistemde mi ilerleyim? Eşimde hareket problemi olduğu için tereddütte kaldım. Kusura bakmayın biraz uzun oldu
T bölgesi C den daha kırmızı, adete 5 gün kala yumurtluyo olamazsın herhalde canım ya bu hamilelikten olmasın sakın :) bence gebelik testinde şansını deneyebilirsin şu durumdaYA kızlar adetime 5 gün var ovulasyon testime. Bakın
hiç kıpraşma olmadı bende ay boyuncaT bölgesi C den daha kırmızı, adete 5 gün kala yumurtluyo olamazsın herhalde canım ya bu hamilelikten olmasın sakın :) bence gebelik testinde şansını deneyebilirsin şu durumda
Sökülür canım hiç merak etme ama için rahat etsin bi doktora da gitKızlar benimde iğnenin 19. Günü ...adetim bugün başladı gibi ama leke hep sancım çok sökmüyor yarın doktora gideceğim bir baksın kist filan olmuş olmasın diye birdahaki ay ara vercem psikolojik olarak çok yıprandım
Ağrı normal canım, malesef iğne ağrı yapabiliyo hatta gebelik belirtileri de yapabiliyo içerisinde hcg olduğu için. Hayırlı olsun tedavinMerhaba,
Bende cumartesi günü saat 15:00 da çatlatma iğnesi oldum. Doktorum pazar akşam ve bugün için birliktelik önerdi. dünden sonra yumurtladığım tarafımda bir ağrı var normal mi bu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?