Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:) Kızlar ben sütlacinda erkeklere iyi geldiğini duymuştum yumurtlama haftası 5 6 gün deneyebilirsiniz araştırmakta fayda var
Hadi ya :) valla denemekte fayda var sütlaç değil mi bu pirinç süt şekere bakar :))

Kizlar simdi ciktim beta hcg 8 e dusmus . Genetik testler yapildi kandan 1150tl tuttu. 10gun sonra sonuc cikacak. Klomen ve cospirin yazdi regli olursan 3.gunu basla dedi. Allah im cok bunaldim yardim ettt
Canım iyi dış gebelik olmasın da benimkide baya düşmüş 28 olmuş ama yinede sevindim çok korktum dış gebelik olcak diye

4 gün ard Arda iyi şöyle eşin değerleri normalse diye biliyorum canım

YA kızlar adetime 5 gün var ovulasyon testime. Bakın
T bölgesi C den daha kırmızı, adete 5 gün kala yumurtluyo olamazsın herhalde canım ya bu hamilelikten olmasın sakın :) bence gebelik testinde şansını deneyebilirsin şu durumda

T bölgesi C den daha kırmızı, adete 5 gün kala yumurtluyo olamazsın herhalde canım ya bu hamilelikten olmasın sakın :) bence gebelik testinde şansını deneyebilirsin şu durumda
hiç kıpraşma olmadı bende ay boyunca
Yarında böyle çıkarsa bakarım dedim testle geç mi yumurtluyorum acaba bu kadar geç olurmu hiç bilmiyorum

Sökülür canım hiç merak etme ama için rahat etsin bi doktora da git

Merhaba,

Bende cumartesi günü saat 15:00 da çatlatma iğnesi oldum. Doktorum pazar akşam ve bugün için birliktelik önerdi. dünden sonra yumurtladığım tarafımda bir ağrı var normal mi bu acaba
Ağrı normal canım, malesef iğne ağrı yapabiliyo hatta gebelik belirtileri de yapabiliyo içerisinde hcg olduğu için. Hayırlı olsun tedavin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…