Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
HAhaha çok güldüm alt tarafı :)

hiç kıpraşma olmadı bende ay boyunca
Yarında böyle çıkarsa bakarım dedim testle geç mi yumurtluyorum acaba bu kadar geç olurmu hiç bilmiyorum
Adetlerin düzenliyse bu kadar geç yumurtlayamazsın bence canım, çünkü 5 gün kalmış adete. İnşallah bebiştendir

:))) bende eşime bak suda iyi geliyormuş dediğimde grupta mı okudun yine diyor :)))
Siz bana dün ne dedi çocuk olsun diye ilk şu siteden kurtul diye istiyorum artık diyor bende dur daha bunun gebeliği var çocuk soruları yeni başlıyor dedim :) takmış bıktım pembe siteden diyor hep o açık

İlk İki gün boş geçme sonra bi gün ara verirsin bol takviye tabi bak bizim site takviye pskikopatları ile dolu :)
:))) aynen kuzum onlardan biride ben
Sabahları 1 kaşık keçi bonuzu özü
1 bardak keçi boynuzu kaynatılmış suyu
1 tane zeytinyağında beklemiş kuru incir
Sonra gün içinde e vitamini
Promen k
Gece yine keçiboynuzu suyu
Havuç suyu
Ayriyeten fındık ceviz badem muz
Az önce bir arkadaş sütlaç dedi onu yapıyorum valla şimdide
Uçacak sonunda adam :) :) :)

Adamlara ilişkide yarıyor da çocukta da yarar inşallah :) yavrum emeklerimiz boşa çıkmasin

Canim gözünaydinmi desem tühhh mü desem bilemedim.neye sevinip neye üzulecegimiz cok degusken. ALLAH aklimizi korusun.yeni ay yeni umutlar

Gördüm bitanem, hayırlısı olsun hakkında, Bekliyorum bende, iğnenin 10.günü bugün memişler in büyümesi dışında Bi değişiklik yok, adet gecikmesi bekliycem bende dayanabilirim, bata 9 gün var,

Az kalmis canim insallah yüzün güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…