- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.241
HAhaha çok güldüm alt tarafı :)Gayet güzel takviyeler canım boşver sen eşini :) ama e vitamini ve folik asiti vermene gerek yok bence, çünkü promen k da var fazla gelmesin. Ayrıca ben de eşime;
Günde 1 promen k
Günde 2 kez sabah ve akşama aç çakşır suyu
Günde 2 kez sabah ve akşam keçiboynuzu özü
Günde 2 tane sabah ve akşam zeytinyağda bekletilmiş incir
Bol bol muz, nar, fındık, ceviz veriyorum alt tarafı
Adetlerin düzenliyse bu kadar geç yumurtlayamazsın bence canım, çünkü 5 gün kalmış adete. İnşallah bebiştendirhiç kıpraşma olmadı bende ay boyunca
Yarında böyle çıkarsa bakarım dedim testle geç mi yumurtluyorum acaba bu kadar geç olurmu hiç bilmiyorum
Eşimde hareket sorunu var canım o yüzden tereddütte kaldım. En iyisi bu akşam dinlendirmek galiba4 gün ard Arda iyi şöyle eşin değerleri normalse diye biliyorum canım
Bütüb yazıların ekran görüntüsü aldım kocama göstereceğim bana psikopat diyor bide :)))Bende gun asiri %100narsuyu iciriyorum.adam patlicak.bal kaymak findik fistik onlari saymiyorum artik.insallah ise yarar
Tabi yani bu kadarcık alt tarafı :))HAhaha çok güldüm alt tarafı :)
İlk İki gün boş geçme sonra bi gün ara verirsin bol takviye tabi bak bizim site takviye pskikopatları ile dolu :)Eşimde hareket sorunu var canım o yüzden tereddütte kaldım. En iyisi bu akşam dinlendirmek galiba
:))) bende eşime bak suda iyi geliyormuş dediğimde grupta mı okudun yine diyor :)))Bütüb yazıların ekran görüntüsü aldım kocama göstereceğim bana psikopat diyor bide :)))
Siz bana dün ne dedi çocuk olsun diye ilk şu siteden kurtul diye istiyorum artık diyor bende dur daha bunun gebeliği var çocuk soruları yeni başlıyor dedim :) takmış bıktım pembe siteden diyor hep o açık:))) bende eşime bak suda iyi geliyormuş dediğimde grupta mı okudun yine diyor :)))
:))) aynen kuzum onlardan biride benİlk İki gün boş geçme sonra bi gün ara verirsin bol takviye tabi bak bizim site takviye pskikopatları ile dolu :)
Hadi inşallah bebişten önce son regli olur sen aşılamaya geçiş mi hemen bende adet bekliyorum bakalımKizlar regli gelmeye basladi.bismillah
Adamlara ilişkide yarıyor da çocukta da yarar inşallah :) yavrum emeklerimiz boşa çıkmasin:))) aynen kuzum onlardan biride ben
Sabahları 1 kaşık keçi bonuzu özü
1 bardak keçi boynuzu kaynatılmış suyu
1 tane zeytinyağında beklemiş kuru incir
Sonra gün içinde e vitamini
Promen k
Gece yine keçiboynuzu suyu
Havuç suyu
Ayriyeten fındık ceviz badem muz
Az önce bir arkadaş sütlaç dedi onu yapıyorum valla şimdide
Uçacak sonunda adam :) :) :)
Aminn inşallah canım Rabbim hepimizi beklediğimiz haberle müjdelendirsin inşallah en kısa zamandaAdamlara ilişkide yarıyor da çocukta da yarar inşallah :) yavrum emeklerimiz boşa çıkmasin
Ağrı normal canım, malesef iğne ağrı yapabiliyo hatta gebelik belirtileri de yapabiliyo içerisinde hcg olduğu için. Hayırlı olsun tedavin
5+1 di cumartesi günüKaç hafta kaç günlükken görüldü kese
hadi gözünaydın canım
tedaviye başlayacak mısınız?
gerçi klomen vermişti değil mi?
Kızlar benimde iğnenin 19. Günü ...adetim bugün başladı gibi ama leke hep sancım çok sökmüyor yarın doktora gideceğim bir baksın kist filan olmuş olmasın diye birdahaki ay ara vercem psikolojik olarak çok yıprandım
Gördüm bitanem, hayırlısı olsun hakkında, Bekliyorum bende, iğnenin 10.günü bugün memişler in büyümesi dışında Bi değişiklik yok, adet gecikmesi bekliycem bende dayanabilirim, bata 9 gün var,Dususe gecmis canim 8 olmus 2 gune regli baslar insallah.sen neyaptin.
Canım iyi dış gebelik olmasın da benimkide baya düşmüş 28 olmuş ama yinede sevindim çok korktum dış gebelik olcak diye
Gördüm bitanem, hayırlısı olsun hakkında, Bekliyorum bende, iğnenin 10.günü bugün memişler in büyümesi dışında Bi değişiklik yok, adet gecikmesi bekliycem bende dayanabilirim, bata 9 gün var,
Aynen canım baya sancı var çünkü yarın 11.40 da randevum bakalım be diyecek kaç aydır olur bidahaki ay diyor olduğu yokSökülür canım hiç merak etme ama için rahat etsin bi doktora da git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?