- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.261
Bütüb yazıların ekran görüntüsü aldım kocama göstereceğim bana psikopat diyor bide :)))
Aynen canım sevinsekmi üzülsekmi bilemedikCanim gözünaydinmi desem tühhh mü desem bilemedim.neye sevinip neye üzulecegimiz cok degusken. ALLAH aklimizi korusun.yeni ay yeni umutlar
Hamilelik olmasın bu :) hadi inşallah canımYA kızlar adetime 5 gün var ovulasyon testime. Bakın
Senin hayırlı haberlerini bekliyoruz artık canım :)İnşallah öyle olur da şoka girerim canım çok dua ediyorum öyle olması için
YA kızlar adetime 5 gün var ovulasyon testime. Bakın
Dayanabilirsem yazcaktımAz kalmis canim insallah yüzün güler
Ah canım keşke de ay içinde hiç kızarmadı nasıl gebelik olacak o yüzden umudum yk bu kadar geç döllenme de olur mu mi bilmiyorumHamilelik olmasın bu :) hadi inşallah canım
Ahah aynen kampa giriyoruzhey maşallah sabah akşam dedi he :)
doping uygula eşine
Olabilir tabi canım geç döllenme bakarsın süpriz olur sana :) inşallahAh canım keşke de ay içinde hiç kızarmadı nasıl gebelik olacak o yüzden umudum yk bu kadar geç döllenme de olur mu mi bilmiyorum
İnşallah 2019 kendini bize sevdirsinatmak çook zor biz ilk ay acaba oldu mu becerebildik mi içeride mi falan diye diye sıkıntı yaşamıştık epey bu ay biraz salladık önümüzdeki aylarda inşallah hayırlı haberler gelecek <3
merhaba doktora gittim bugün ama dedikleri aklimi karistirdi bildigimin tersini söyledi.
sperm 12-24 saat yumurta ise 72 saat yasar hergün iliski dedi bu tersi degilmiydi kizlar ?
clomen kullanmama ragmen birtane yumurta gelismis sol tarafta 1,7 mis büyüklügü.
1,6 dan sonra catlar dedi bana benim okudugum 2 den itibaren catlar daha önce olmaz dedi.
birde ovitrell yazdi. bugün yap dedi.
dedikleri aklimi karistirdi benim düsündügüm carsamba baska bir doktora kontrole gideyim büyüklügü 2 yi gecer kendiliginden catlamadiysa persembe öglen saat 12-1 gibi igneyi yapsam cumayi cumartesiye baglayan gece 12-1 gibi 36 saat dolcak yani cuma gece 11 gibi iliski olsa tam olmasi gerekiyor degilmi kizlar ?
ovitrelk kac saat sonra catlatiyor hissettinizmi catlamasini ?
bizim fazla vaktimiz kalmadi sadece sali gece ve cuma gece birliktelik olabilir spermler düsündügüm gibi en az 3 gün yasiyorsa sali günkü spermler cumaya kadar yetmesi lazim cuma günkü spermlerde artik yumurta catlamadiysa sonrasina kadar yeter diye düsünüyorum.
kafam cok doldu düsünemiyorum suan cokda uzun yazdim okuyan ve yardimci olanlardan allah razi olsun simdiden
Evde değilim ama yarın da ovülasyon yapayım testi bakalım ne çıkacak ay içinde hiç kızarmayınca gebelik gibi düşünemedim kafam yine çorba bişey de normal olsa şaşarımKuzum bence bebis var bu kadar koyu cikmazdi.ayyy insallah
Yumurta 1 gün sperm 72 saat . Klomen ile 17..18..19 .20..21 mm olunca iğne vuruluyor.1.7 ne demek oluyor onu da anlamadım .merhaba doktora gittim bugün ama dedikleri aklimi karistirdi bildigimin tersini söyledi.
sperm 12-24 saat yumurta ise 72 saat yasar hergün iliski dedi bu tersi degilmiydi kizlar ?
clomen kullanmama ragmen birtane yumurta gelismis sol tarafta 1,7 mis büyüklügü.
1,6 dan sonra catlar dedi bana benim okudugum 2 den itibaren catlar daha önce olmaz dedi.
dedikleri aklimi karistirdi benim düsündügüm carsamba baska bir doktora kontrole gideyim büyüklügü 2 yi gecer kendiliginden catlamadiysa persembe öglen saat 12-1 gibi igneyi yapsam cumayi cumartesiye baglayan gece 12-1 gibi 36 saat dolcak yani cuma gece 11 gibi iliski olsa tam olmasi gerekiyor degilmi kizlar ?
bizim fazla vaktimiz kalmadi sadece sali gece ve cuma gece birliktelik olabilir spermler düsündügüm gibi en az 3 gün yasiyorsa sali günkü spermler cumaya kadar yetmesi lazim cuma günkü spermlerde artik yumurta catlamadiysa sonrasina kadar yeter diye düsünüyorum.
kafam cok doldu düsünemiyorum suan cokda uzun yazdim okuyan ve yardimci olanlardan allah razi olsun simdiden
Evde değilim ama yarın da ovülasyon yapayım testi bakalım ne çıkacak ay içinde hiç kızarmayınca gebelik gibi düşünemedim kafam yine çorba bişey de normal olsa şaşarım
Evet üç dört gün boş geçirmem inşallahSen yinede bugunu degerlendir canim ne olur ne olmaz
İnşallah kuzucum ben de hepimizden güzel haberler bekliyorum artık :)Senin hayırlı haberlerini bekliyoruz artık canım :)
Canım bi yanlışlık var ya kaliteli yumurta en fazla 24 saat yaşar, kaliteli bi sperm de en fazla 72 saat yaşar. Ama dediğim gibi bunlar kaliteli olursa bu şekilde, yani ondan önce de süreleri dolabilir. İmkanın varsa başka bi doktorla da görüş. Ayrıca yumurta için de en ideal çatlama boyutu 18-22mm arasıdırmerhaba doktora gittim bugün ama dedikleri aklimi karistirdi bildigimin tersini söyledi.
Kuzum adet belrtisiyle ayni zaten. Hamilelk belrtisi aramayn bukadr erken olmuyorms aslnda kask agrisi karn agridi denilenler her adet donemnde yasiyoruz gogus de oyle oyuzdn umut olmali herzaman:) ben okadar hormon aldim ki tedavide biliyosn klomen ctlatma ignesi hic yaninda dusn bende bile absurt bi belrti olmadi adet gibiydi regl agrisi cok olmstu kirmizilari gorene kadr umit hep var❤ guzel haberler vericeksn bize inssGerçekten mi canım ya. İçimde hep bi belki var ama yine de şimdiki belirtiler de adet belirtisi gibi geliyo sanki. Ne diyim hayırlısı artık
Ay canım benim ya ne güzel moral veriyosun ❤ inşallah dediğin gibi olur ben de diğer arkadaşlarımız da güzel haberi veririz artık. İnşallah bu ay olmuşturKuzum adet belrtisiyle ayni zaten. Hamilelk belrtisi aramayn bukadr erken olmuyorms aslnda kask agrisi karn agridi denilenler her adet donemnde yasiyoruz gogus de oyle oyuzdn umut olmali herzaman:) ben okadar hormon aldim ki tedavide biliyosn klomen ctlatma ignesi hic yaninda dusn bende bile absurt bi belrti olmadi adet gibiydi regl agrisi cok olmstu kirmizilari gorene kadr umit hep var❤ guzel haberler vericeksn bize inss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?