Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar simdi ciktim beta hcg 8 e dusmus . Genetik testler yapildi kandan 1150tl tuttu. 10gun sonra sonuc cikacak. Klomen ve cospirin yazdi regli olursan 3.gunu basla dedi. Allah im cok bunaldim yardim ettt
Enazndan geleck sokuleck kurtj flaan yasamicn toparlamasi da zaman alackti rahmin. Allah hayirlisini nasip etsn kuzum sana en tezinden inss. Ve inss guzel cikar sonuclarin bidahaki ay tutar gibi baska selerle ugrasip daha cok yorulmassn❤

Kizlar simdi ciktim beta hcg 8 e dusmus . Genetik testler yapildi kandan 1150tl tuttu. 10gun sonra sonuc cikacak. Klomen ve cospirin yazdi regli olursan 3.gunu basla dedi. Allah im cok bunaldim yardim ettt
Bu arada ne pahalyms canim ya asilama fiyati gibi allah yardimcn olsn

Ay canım benim ya ne güzel moral veriyosun ❤ inşallah dediğin gibi olur ben de diğer arkadaşlarımız da güzel haberi veririz artık. İnşallah bu ay olmuştur
Inss bitanem inaniyorm bu ay olmasa oburay olack senin bi zamanin vardi yeni doldu oyle dusnmk lazm Allah hepinize nasip etsin hayirli vesaglkli olani tabiki❤

Doktorun cm olarak değerleri söylemiş bir yumurtan 17 mm az kalmış büyümesine.. ben çatlamasını hissetmedim ama ovulasyon ile takip edenler var burada iğneden 1 gün önce ve iğnenin 36 saati dolmadan ilişki önermişti doktorum. Ve biz gün aşırı devam etmiştik.

Evet canim sifiri tukettik.aslinda devlet hastanesinde yapiliyormus ama bazen hatali tutarsiz sonuclar cikabiliyormus o yuzden ayni stresi yasamak istemedim.

Canim benimde 18ken igne verdi . Sperm 4872saat yumurta 12_24 saat yasar.sen eger dün geceyi degerlendirdiysen sali persembe gunlerini degerlendir.ama dun olmadiysa bu geceden basla
tesekkür ederim canim. cumartesi birliktelik oldu sali olacak sonra duruma göre persembe yada cuma olacak canim.
senin yumurta kac saat sonra catlamisti canim ?
ben simdi igneyi ne zaman yapayim almadimda daha

Aynen oyle doktor kimyasalda degil dedi normal dusuk dedi tutnamamis dedi

Nasil bir tedavi yapilacak canim.bana coraspin baslatti bugunden itibaren.carsambada klomene baslicam.kendimi yaris ati gibi hissetmeye basladim.

tesekkür ederim canim. cumartesi birliktelik oldu sali olacak sonra duruma göre persembe yada cuma olacak canim.
senin yumurta kac saat sonra catlamisti canim ?
ben simdi igneyi ne zaman yapayim almadimda daha

Doktor bugun dediysr yap canim. Ben catladigini hic anlamadim canim.

sagol cevabin icin canim 1,7 17 oluyor iste yanlis yazmisim galiba.
ille 36. saatte catlayacak diye birsey yok yani daha erkende catlayabilir öylemi?

sali aksam birliktelik olursa persembe aksam igne yapsam cuma gece birliktelik olursa tutma olasiligi vardir insallah.
persembe ögle yapsam igneyi daha erken catlasa yumurta en azindan sali günki spermler olur herhalde icimde.
ben yarin öglen alayim igneyi bulunsun yanimda.

cok tsk ederim canim. kalitelerini bilmiyoruz onlara bakmadilar. cok fazla ücret istiyorlar birde kisacik zamanda hizlica söyleyip gönderiyorlar bi taraftan telefonda konusuyorlar telefonami diyor banami diyor anlamiyorumda.
carsamba baska doktora gitmeyi düsünüyorum ayarlayabilirsem. yada yarin bilmiyorum. ona göre catlatiriz ama yarin birliktelik olacak sonrada ya persembe ya cuma. sadece bitanecik yumurta olusmus.
artik sansima ya tutar yada bosa gider deneyip görcez burdada paylasacagim tecrübelerimi yine. cok iyi oluyor burasi hepinizden allah razi olsun iyi geliyor bana.

Umutumut82 canım ben görmemişim senin yazdığını, genetik test ne kadar pahalıymış. Aman bi şey çıkmasın varsa da sorun ne bilinsin tabi ama pahalıymış. Çok para döküyoruz bu yolda, Allah yardımcımız olsun

sagol canim sende durum ne suanda ?
yarin gece birliktelik olursa ben carsamba ögle doktora gidersem aksamina igneyi yaparsam persembe gece tekrar birliktelik olmali. sormam gerekli islerini ayarlamaya calisacak ona göre ya sali disinda persembe yada cuma olacak birliktelik

Inss bitanem inaniyorm bu ay olmasa oburay olack senin bi zamanin vardi yeni doldu oyle dusnmk lazm Allah hepinize nasip etsin hayirli vesaglkli olani tabiki❤
Aynen öyle canım ben de öyle düşünüyorum ameliyatın 3.ayı dolcak 6 aya kadar umudum yüksek, olmazsa da artık tüp bebek düşünürüz canım. Nasip her şey...

Kaliteleri hakkında zaten her ay farklı bi sonuç çıkar canım o yüzden her ay tam olarak bilemeyiz. Demek istediğim en kaliteli yumurta 24 saat, en kaliteli sperm 72 saat yaşar üst sınırı budur.
Bi tane yumurta diye kafana takma zaten normal yoldan da bi tane yumurtayla hamile kalınıyo canım, yeter ki döllensin.
Amiin Allah hepimizden razı olsun kuzum

Evet kuzum cok pahali moralim sifirin altinda

Daha yeni hamile olduğumu öğrendim canım umarım seninde güzel haberlerini alırız
Sperm kalitesi her gün birlikte olunca düşüyor diye biliyorum. Gün aşırı olması en sağlıklısı zaten sperm bir sonraki ilişkiye kadar içinde kalmış oluyor.

Kızlarr bugün doktora gittim doktor yumurtalarıma maşallah çekip durdu bisürü yumurtam olmuş boyutları ne kadar dedim 18. 20 22 ler dedi sağda ve solda ikişer tane sanırın ultroson görüntüsüde var hemen iğneni vur dedi ovitrella vurdurdum ve çok sancım oldu akşama kadar şuan bile hala var ve bugün iş yerimden bir arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrendim iki tane hamile oldu üzülmüyorum ama bende istiyorum artık hiç bir sebep yokken neden olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…