- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.281
Enazndan geleck sokuleck kurtj flaan yasamicn toparlamasi da zaman alackti rahmin. Allah hayirlisini nasip etsn kuzum sana en tezinden inss. Ve inss guzel cikar sonuclarin bidahaki ay tutar gibi baska selerle ugrasip daha cok yorulmassn❤Kizlar simdi ciktim beta hcg 8 e dusmus . Genetik testler yapildi kandan 1150tl tuttu. 10gun sonra sonuc cikacak. Klomen ve cospirin yazdi regli olursan 3.gunu basla dedi. Allah im cok bunaldim yardim ettt
Bu arada ne pahalyms canim ya asilama fiyati gibiKizlar simdi ciktim beta hcg 8 e dusmus . Genetik testler yapildi kandan 1150tl tuttu. 10gun sonra sonuc cikacak. Klomen ve cospirin yazdi regli olursan 3.gunu basla dedi. Allah im cok bunaldim yardim ettt
Bikacgundaha yap koyulasirsa gebelik olabilir cann benimki öyle belli oldu inşallah vardır sıkı sıkı tutunur inşallahYA kızlar adetime 5 gün var ovulasyon testime. Bakın
Inss bitanem inaniyorm bu ay olmasa oburay olack senin bi zamanin vardi yeni doldu oyle dusnmk lazm Allah hepinize nasip etsin hayirli vesaglkli olani tabiki❤Ay canım benim ya ne güzel moral veriyosun ❤ inşallah dediğin gibi olur ben de diğer arkadaşlarımız da güzel haberi veririz artık. İnşallah bu ay olmuştur
Aklıma sen geldin direk zaten :) yarın bakalım ne çıkacak çok sabırsızlandım ilk defa bu ay umutlandımBikacgundaha yap koyulasirsa gebelik olabilir cann benimki öyle belli oldu inşallah vardır sıkı sıkı tutunur inşallah
Aynen oyle doktor kimyasalda degil dedi normal dusuk dedi tutnamamis dediAynen canim bende sevindim. Kötünün iyisi işte.
Doktorun cm olarak değerleri söylemiş bir yumurtan 17 mm az kalmış büyümesine.. ben çatlamasını hissetmedim ama ovulasyon ile takip edenler var burada iğneden 1 gün önce ve iğnenin 36 saati dolmadan ilişki önermişti doktorum. Ve biz gün aşırı devam etmiştik.merhaba doktora gittim bugün ama dedikleri aklimi karistirdi bildigimin tersini söyledi.
sperm 12-24 saat yumurta ise 72 saat yasar hergün iliski dedi bu tersi degilmiydi kizlar ?
clomen kullanmama ragmen birtane yumurta gelismis sol tarafta 1,7 mis büyüklügü.
1,6 dan sonra catlar dedi bana benim okudugum 2 den itibaren catlar daha önce olmaz dedi.
birde ovitrell yazdi. bugün yap dedi.
dedikleri aklimi karistirdi benim düsündügüm carsamba baska bir doktora kontrole gideyim büyüklügü 2 yi gecer kendiliginden catlamadiysa persembe öglen saat 12-1 gibi igneyi yapsam cumayi cumartesiye baglayan gece 12-1 gibi 36 saat dolcak yani cuma gece 11 gibi iliski olsa tam olmasi gerekiyor degilmi kizlar ?
ovitrelk kac saat sonra catlatiyor hissettinizmi catlamasini ?
bizim fazla vaktimiz kalmadi sadece sali gece ve cuma gece birliktelik olabilir spermler düsündügüm gibi en az 3 gün yasiyorsa sali günkü spermler cumaya kadar yetmesi lazim cuma günkü spermlerde artik yumurta catlamadiysa sonrasina kadar yeter diye düsünüyorum.
kafam cok doldu düsünemiyorum suan cokda uzun yazdim okuyan ve yardimci olanlardan allah razi olsun simdiden
Bu arada ne pahalyms canim ya asilama fiyati gibiallah yardimcn olsn
tesekkür ederim canim. cumartesi birliktelik oldu sali olacak sonra duruma göre persembe yada cuma olacak canim.Canim benimde 18ken igne verdi . Sperm 4872saat yumurta 12_24 saat yasar.sen eger dün geceyi degerlendirdiysen sali persembe gunlerini degerlendir.ama dun olmadiysa bu geceden basla
Aynen oyle doktor kimyasalda degil dedi normal dusuk dedi tutnamamis dedi
tesekkür ederim canim. cumartesi birliktelik oldu sali olacak sonra duruma göre persembe yada cuma olacak canim.
senin yumurta kac saat sonra catlamisti canim ?
ben simdi igneyi ne zaman yapayim almadimda daha
sagol cevabin icin canim 1,7 17 oluyor iste yanlis yazmisim galiba.Yumurta 1 gün sperm 72 saat . Klomen ile 17..18..19 .20..21 mm olunca iğne vuruluyor.1.7 ne demek oluyor onu da anlamadım .
Bana dr iğneden sonra 12. Saat daha sonra gün aşırı dedi . Ama ben 12 de ve 36 da yani arka arkaya iki gece yaptım . Sonrada bi daha yapmadım . İğneden 24 saat sonra adet sancısı gibi ağrım oldu azalarak devam ediyor.
Perşembe öğlen oldum iğnemi bugun pazartesi işte .. daha çok var adet günüme ..
he bu arada bazı dr lar iğneden bir gün önce ve 36 saat sonra diyorlar. Bence en mantıklısı bu. Benim arka arkaya yapmam bence iyi olmadı.
cok tsk ederim canim. kalitelerini bilmiyoruz onlara bakmadilar. cok fazla ücret istiyorlar birde kisacik zamanda hizlica söyleyip gönderiyorlar bi taraftan telefonda konusuyorlar telefonami diyor banami diyor anlamiyorumda.Canım bi yanlışlık var ya kaliteli yumurta en fazla 24 saat yaşar, kaliteli bi sperm de en fazla 72 saat yaşar. Ama dediğim gibi bunlar kaliteli olursa bu şekilde, yani ondan önce de süreleri dolabilir. İmkanın varsa başka bi doktorla da görüş. Ayrıca yumurta için de en ideal çatlama boyutu 18-22mm arasıdır
Bu arada ne pahalyms canim ya asilama fiyati gibiallah yardimcn olsn
sagol canim sende durum ne suanda ?Doktorun cm olarak değerleri söylemiş bir yumurtan 17 mm az kalmış büyümesine.. ben çatlamasını hissetmedim ama ovulasyon ile takip edenler var burada iğneden 1 gün önce ve iğnenin 36 saati dolmadan ilişki önermişti doktorum. Ve biz gün aşırı devam etmiştik.
Aynen öyle canım ben de öyle düşünüyorum ameliyatın 3.ayı dolcak 6 aya kadar umudum yüksek, olmazsa da artık tüp bebek düşünürüz canım. Nasip her şey...Inss bitanem inaniyorm bu ay olmasa oburay olack senin bi zamanin vardi yeni doldu oyle dusnmk lazm Allah hepinize nasip etsin hayirli vesaglkli olani tabiki❤
Kaliteleri hakkında zaten her ay farklı bi sonuç çıkar canım o yüzden her ay tam olarak bilemeyiz. Demek istediğim en kaliteli yumurta 24 saat, en kaliteli sperm 72 saat yaşar üst sınırı budur.cok tsk ederim canim. kalitelerini bilmiyoruz onlara bakmadilar. cok fazla ücret istiyorlar birde kisacik zamanda hizlica söyleyip gönderiyorlar bi taraftan telefonda konusuyorlar telefonami diyor banami diyor anlamiyorumda.
carsamba baska doktora gitmeyi düsünüyorum ayarlayabilirsem. yada yarin bilmiyorum. ona göre catlatiriz ama yarin birliktelik olacak sonrada ya persembe ya cuma. sadece bitanecik yumurta olusmus.
artik sansima ya tutar yada bosa gider deneyip görcez burdada paylasacagim tecrübelerimi yine. cok iyi oluyor burasi hepinizden allah razi olsun iyi geliyor bana.
Umutumut82 canım ben görmemişim senin yazdığını, genetik test ne kadar pahalıymış. Aman bi şey çıkmasın varsa da sorun ne bilinsin tabi ama pahalıymış. Çok para döküyoruz bu yolda, Allah yardımcımız olsun
Daha yeni hamile olduğumu öğrendim canım umarım seninde güzel haberlerini alırızsagol canim sende durum ne suanda ?
yarin gece birliktelik olursa ben carsamba ögle doktora gidersem aksamina igneyi yaparsam persembe gece tekrar birliktelik olmali. sormam gerekli islerini ayarlamaya calisacak ona göre ya sali disinda persembe yada cuma olacak birliktelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?