- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.301
Kızlarr bugün doktora gittim doktor yumurtalarıma maşallah çekip durdu bisürü yumurtam olmuş boyutları ne kadar dedim 18. 20 22 ler dedi sağda ve solda ikişer tane sanırın ultroson görüntüsüde var hemen iğneni vur dedi ovitrella vurdurdum ve çok sancım oldu akşama kadar şuan bile hala var ve bugün iş yerimden bir arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrendim iki tane hamile oldu üzülmüyorum ama bende istiyorum artık hiç bir sebep yokken neden olmuyor
tebrik ederim canim allah saglikla kucagina almayida nasip etsinDaha yeni hamile olduğumu öğrendim canım umarım seninde güzel haberlerini alırız
Sperm kalitesi her gün birlikte olunca düşüyor diye biliyorum. Gün aşırı olması en sağlıklısı zaten sperm bir sonraki ilişkiye kadar içinde kalmış oluyor.
Yok yok hiç bozma moralini. Biliyorum maddi manevi çok etkileyen bi süreç ama inşallah Allahım bizi de mutlu sona ulaştıracakEvet kuzum cok pahali moralim sifirin altinda
Maşallah diyelim canım. İnşallah bebişin tutar bu ay. O hissi biliyorum, sürekli hamile haberi alıp yüreğinin burkulması burnunun direğinin sızlaması... Allahım isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallahKızlarr bugün doktora gittim doktor yumurtalarıma maşallah çekip durdu bisürü yumurtam olmuş boyutları ne kadar dedim 18. 20 22 ler dedi sağda ve solda ikişer tane sanırın ultroson görüntüsüde var hemen iğneni vur dedi ovitrella vurdurdum ve çok sancım oldu akşama kadar şuan bile hala var ve bugün iş yerimden bir arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrendim iki tane hamile oldu üzülmüyorum ama bende istiyorum artık hiç bir sebep yokken neden olmuyor
Bence çarşamba akşam yap. İçerde sperm olsun . İğneni perşembe günü sabah yaptır . 36 saat sonra da bidaha. 2 günde bir olmuş oluyor zaten . Çarşamba akşam olmazsa da çarşamba sabah yap en kötü ilk iğnesiz ilişkini .. iğnede 100 lira . Biz tanıdıktan 80 e aldık.. inş tutar bebişinsagol cevabin icin canim 1,7 17 oluyor iste yanlis yazmisim galiba.
ille 36. saatte catlayacak diye birsey yok yani daha erkende catlayabilir öylemi?
sali aksam birliktelik olursa persembe aksam igne yapsam cuma gece birliktelik olursa tutma olasiligi vardir insallah.
persembe ögle yapsam igneyi daha erken catlasa yumurta en azindan sali günki spermler olur herhalde icimde.
ben yarin öglen alayim igneyi bulunsun yanimda.
Çatlayana kadar evet canım. Ama birden fazla varsa yani küçükler varsa iğneden sonra onlar pek gelişmiyolar bildiğim kadarıylaMerhaba iyi akşamlar kızlar . İğne vurulduğunda yumurta gelişimi devam ediyor mu?
Yok yok hiç bozma moralini. Biliyorum maddi manevi çok etkileyen bi süreç ama inşallah Allahım bizi de mutlu sona ulaştıracak
Anladım canim benim biri 14 mm de acaba dedimÇatlayana kadar evet canım. Ama birden fazla varsa yani küçükler varsa iğneden sonra onlar pek gelişmiyolar bildiğim kadarıyla
Evet canım yarın ya da diğer gün. Şu 2 günde olmazsam ancak o zaman yapıcam testi canım. Sabredip bekliycem bakalımInsallah kuzum senin bat yarin güzel haberlerini bekliyorum
inşallah gebelik vardır canimEvet canım yarın ya da diğer gün. Şu 2 günde olmazsam ancak o zaman yapıcam testi canım. Sabredip bekliycem bakalım
O zaman onun pek büyüme ihtimali yok canım ama tabi belli de olmazAnladım canim benim biri 14 mm de acaba dedim
Ay inşallah canım benim inşallaahhinşallah gebelik vardır canim
19 ve 14 mm dedi 14 mm olana pek ihtimal vermedi ama inşallah çatlar ve döllenir benim ve tüm isteyen arkadaşlarınO zaman onun pek büyüme ihtimali yok canım ama tabi belli de olmaz
Belli olmaz duymuştum. Rabbim istesin yeter kiO zaman onun pek büyüme ihtimali yok canım ama tabi belli de olmaz
Aminnnn canım inşallah onlar için çok seviniyorum ama kendim için hep üzülüyorum ikiside ilk aydan hemen hamile kaldılarMaşallah diyelim canım. İnşallah bebişin tutar bu ay. O hissi biliyorum, sürekli hamile haberi alıp yüreğinin burkulması burnunun direğinin sızlaması... Allahım isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah
Aminn inşallah canım ama çok bekledim ben yıllardır bekliyorum artık bi tane de olsa olsa keşkeHakkinda hayirlisi canim insallah fazla bekletmeden gelir bebegin
Normalde olur canım bir de olur birden çokta olur benim geçen ay 4 taneydi ama biri bile tutmadı.Her ay bir yumurtamız olmuyor mu ya ben yanlış mı biliyorum
Bendede aynı soru aylardır sebepsiz infertilşfe mi senindeKızlarr bugün doktora gittim doktor yumurtalarıma maşallah çekip durdu bisürü yumurtam olmuş boyutları ne kadar dedim 18. 20 22 ler dedi sağda ve solda ikişer tane sanırın ultroson görüntüsüde var hemen iğneni vur dedi ovitrella vurdurdum ve çok sancım oldu akşama kadar şuan bile hala var ve bugün iş yerimden bir arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrendim iki tane hamile oldu üzülmüyorum ama bende istiyorum artık hiç bir sebep yokken neden olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?