Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hakkinda hayirlisi canim insallah fazla bekletmeden gelir bebegin

tebrik ederim canim allah saglikla kucagina almayida nasip etsin

Maşallah diyelim canım. İnşallah bebişin tutar bu ay. O hissi biliyorum, sürekli hamile haberi alıp yüreğinin burkulması burnunun direğinin sızlaması... Allahım isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah

Bence çarşamba akşam yap. İçerde sperm olsun . İğneni perşembe günü sabah yaptır . 36 saat sonra da bidaha. 2 günde bir olmuş oluyor zaten . Çarşamba akşam olmazsa da çarşamba sabah yap en kötü ilk iğnesiz ilişkini .. iğnede 100 lira . Biz tanıdıktan 80 e aldık.. inş tutar bebişin

Merhaba iyi akşamlar kızlar . İğne vurulduğunda yumurta gelişimi devam ediyor mu?
Çatlayana kadar evet canım. Ama birden fazla varsa yani küçükler varsa iğneden sonra onlar pek gelişmiyolar bildiğim kadarıyla

Aminnnn canım inşallah onlar için çok seviniyorum ama kendim için hep üzülüyorum ikiside ilk aydan hemen hamile kaldılar

Bendede aynı soru aylardır sebepsiz infertilşfe mi seninde
Etrafımda en yakın 3 arkadaşım birden hamile çoğunda benim önerimle ben kullanmadan benden önce ovulasyon kullanan mı dersin önerdiğim macun yaradımı dersin bi kendime hayrım yk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…