Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
19 ve 14 mm dedi 14 mm olana pek ihtimal vermedi ama inşallah çatlar ve döllenir benim ve tüm isteyen arkadaşların
19 mm nin boyutu gayet iyi, o döllenmeye elverişli boyutta canım Allahın izniyle olsun inşallah
Belli olmaz duymuştum. Rabbim istesin yeter ki Bize de nasip olur inşallah
Aynen öyle yeter ki Rabbim ol desin, her şey olur. Amiin kuzum ❤

Aminnnn canım inşallah onlar için çok seviniyorum ama kendim için hep üzülüyorum ikiside ilk aydan hemen hamile kaldılar
Ben de hep öyle oluyorum arkadaşlarım adına çok seviniyorum ama içim de hep buruluyo. İnşallah bize de nasip olur en yakın zamanda

Ben de hep öyle oluyorum arkadaşlarım adına çok seviniyorum ama içim de hep buruluyo. İnşallah bize de nasip olur en yakın zamanda
Aminn canım inşallah hele bi tane arkadaşım en yakın arkadaşım altı aylık oldu böyle karnına kafamı koyuyorım seviyorım tekmeliyo ne güzel bir his

Her ay bir yumurtamız olmuyor mu ya ben yanlış mı biliyorum
Normal şartlarda her ay bir yumurtamız olgunlaşır, nadiren çift yumurta ikizi gibi durumlarda çift yumurta olgunlaşır canım. Ama klomen gibi yumurta geliştiriciler kullanıldığında çoğu zaman birden fazla yumurta gelişir, bu da zaten hamile kalma şansını arttırabilmek için

Aminn canım inşallah hele bi tane arkadaşım en yakın arkadaşım altı aylık oldu böyle karnına kafamı koyuyorım seviyorım tekmeliyo ne güzel bir his
Oy maşallah ya nasıl güzel bi şey. Hepimize tüm isteyenlere nasip olsun inşallah ❤

Benimde bu kimyasaldan ve genetik testlerden sonra 2.cocuk isine sogukluk geldi..sanki istememeye basladim.aylardir kendimi parcaladim.sadece oglum kardessiz büyümesin diye.aslinda ne madfi olarak ne de psikolojik olarak hazir degildim.o yüzden bu ayda eger yumurtalar gelisirse asilamayi denicem.eger olmazsa birakicam.esimde 1 tane yeter buna saglik versin Allah diyor.olursa sonradan kendiliginden olur olmazsa saglik olsun.bugün farkina vardim sanki haziran ayindan beri bitkisel hayattayim.yanimda büyüyen cocugada haksizlik oluyor cocuk ister istemez ihmal ediliyor .benimle hastanelerde sürünüyor.bugün 9 tüp kan alindi istemeden gördü benden kan alirken çocugun yüzü düstü.anne sen hastamisin diyor kimbilir icinde ne firtinalar koptu.

Yazdıklarını okuyunca o kadar üzülüyorum ki kıyamam ben size ya. İnşallah bu kez 2.aşılamada gelicek bebişin. Olmazsa da bi süre normal yoldan deneyin canım belki öylesi psikolojinize de iyi gelir ve kendiliğinden olur. Hiç umudunu kaybetme, isyan etme. Senin için de çok dua ediyorum, inşallah Rabbim karşılığını versin canım ❤

Yok kuzum isyan etmiyorum hiç.sürekli hem size hem kendime dua ediyorum..insallah olur olmazsada rabbime sükürler olsun saglikli bir evladim var. Allah isteyen herkese nasip etsin hayirli zamanda. Bizde bu ay asilama olmadi eylüle kadar normal denicem...

Anladım canım 2.aşılamayı yapmıycak mısın yani şimdi

Anladım canım 2.aşılamayı yapmıycak mısın yani şimdi

Eger gelisirse bu ayda son kez asilama denicem tabi genetik teste göre.eger genetik kötü cikarsa veya asilama tutmazsa önümüzdeki yila para biriktircem tüpbebek icin.bilmiyorum kuzum kafam cok karisik.ayni günde 4 mevsimi yaşiyorum.hakkimizda hayirlisi

simdi saat 9 da ovitrel igneyi yaptim yarin gece birliktelik olacak artik vakti geldiyse tutar yoksa birdahakine denicez yine..

ovitrell kullanan arkadaslar sizde nasildi etkileri ?
insallah cok kötü degildir.
gecen defa choriomon kullanmistim. o kadar kötü degildi dayaniliyordu ama yinede hissettiriyordu

Anlayabiliyorum canım her yönden çok zor bi süreç. Son kez aşılama dene yumurtaların gelişirse canım. Olmazsa biraz ara verirsin, büyük ihtimalle zaten ara verdiğinde gelir bebiş kendiliğinden. Her şeyin hayırlısı olsun canım benim

Evlat sevgisini tatmışsın en azından, bence yaşadıkların hiç kolay şeyler değil sürekli kimyasal gebelik geçirmek falan bana düşmez ama ben bile kendimi bu süreçte çok yıpranmış hissettim hala regl oldum mu olcam mı korkusu yaşıyorum burada okuduğum şeyler paranoyaklık yaptı dış gebelik mi kimyasal mı öyle mi böyle mi diye.. senin durumunu az çok tahmin edebiliyorum bence bıraktığında akışına zaten Allah'ım nasip edecek inanıyorum. Kalbin o kadar güzel ki görmeden hissedebiliyorum Allah
mutlulukların en güzelini nasip etsin sana.. bugünleri unuttursun sevinçlerin inşallah.

Test yaparsan regl gününde erken gebelim testi yap kuzum, diğeri insanın sinirleri yupratır cinsten çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…