- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.341
Gercektn allah bu yoldaki herkese yardim etsn herseyi pahali bi yol:s@Umutumut82 canım ben görmemişim senin yazdığını, genetik test ne kadar pahalıymış. Aman bi şey çıkmasın varsa da sorun ne bilinsin tabi ama pahalıymış. Çok para döküyoruz bu yolda, Allah yardımcımız olsun
canim ben choriomon kullanmistim onda mide bulantisi olmustu ben baska seyler düsünüyordum geciyordu yineİğneden sonra mide bulantısı yaşayan oldu mu ? Tabi herkesin bünyesi farklı da
Aminnn cümlemize inşallah canım benimOy maşallah ya nasıl güzel bi şey. Hepimize tüm isteyenlere nasip olsun inşallah ❤
Rabbim yardımcın olsun kuzum. Çok meşakkatli yorucu , sabır ve sağlam maddi dayanak isteyen bir süreç maalesef... Hepimiz aşşağı yukarı benzer şeyleri yaşadığımız için en iyi biz anlıyoruz birbirimizi. En doğrusunu düşünmüşsün çıkacak sonuca göre bir kez daha aşılama deneyip olmazsa tüp bebeğe hazırlanmak bence de en mantıklısı. Ama inşallah gerek kalmaz okadarına. Bu defa gelir bebişinEger gelisirse bu ayda son kez asilama denicem tabi genetik teste göre.eger genetik kötü cikarsa veya asilama tutmazsa önümüzdeki yila para biriktircem tüpbebek icin.bilmiyorum kuzum kafam cok karisik.ayni günde 4 mevsimi yaşiyorum.hakkimizda hayirlisi
Allah sana da tez zamanda nasip etsin canimAminnnn canım inşallah onlar için çok seviniyorum ama kendim için hep üzülüyorum ikiside ilk aydan hemen hamile kaldılar
Elimde normal gebelik testi var bi tane, gecikme yaşarsam 10 ocakta onu yapmayı planlıyorum kuzum. Bakalım onda ne çıkıcakTest yaparsan regl gününde erken gebelim testi yap kuzum, diğeri insanın sinirleri yupratır cinsten çünkü.
Bende bugün yaptırdım canım iğnemi işe gittim akşama kadar çalıştım kasıklarımda sancılarım oldu ama şuan daha iyiiymsimdi saat 9 da ovitrel igneyi yaptim yarin gece birliktelik olacak artik vakti geldiyse tutar yoksa birdahakine denicez yine..
ovitrell kullanan arkadaslar sizde nasildi etkileri ?
insallah cok kötü degildir.
gecen defa choriomon kullanmistim. o kadar kötü degildi dayaniliyordu ama yinede hissettiriyordu
Çıkmazsa üzülme ama basit testlerden yaptım bugün yine ışığa tutup ikinci çizgiyi anca gördüm o derece sinir bozucuElimde normal gebelik testi var bi tane, gecikme yaşarsam 10 ocakta onu yapmayı planlıyorum kuzum. Bakalım onda ne çıkıcak
İnşallah canım inşallah ben daha yolun çok başındayım sizleri görünce hep öyle diyorum daha yeni başladım diye inşallah rabbim çok bekletmeden nasip eder sende dua et bizlere hamilenin duası geçermişAllah sana da tez zamanda nasip etsin canimbu his kotu gercektn benim oldgm yerde 7 8di sayi sorma ilk ayda kalanveya kazala kalan falan. Basladgm zamanlarda bi kiz kalmsti dogum iznine bile ckmsti ben hala negatif gorurken.Onlara tabiki seviniyo insan cok guzel bisi ama icine koyuyo cok istedgi icin bebeginin olmasini. Birgun nasip olacak elbette
Ovitrella vuruldum canim ama demek ki bizden kaynaklı bulantıcanim ben choriomon kullanmistim onda mide bulantisi olmustu ben baska seyler düsünüyordum geciyordu yine
Canim inan 2. Aydada ayni uzuntu 6 da yildada yani bastada cok uzuluyor insan sadece yipranmasi artiyor allah cok yipratmasn. Pkolu arkadasm vrdi olmaz hemen dems dr agladi zirladi hormon testide baya bozuktu ilk ayda hamile kaldi. Bide bana diyodu ay ben ne aglamstm falan negatifi yasadin mi o bambaska bisi sukret haline demstim. Etmezmiym herzaman burdaki arkadslara sizlere ediyorm rabbim gonlunuze gore tez zmaanda nasip etsn hepinizin yuzu gulsn❤İnşallah canım inşallah ben daha yolun çok başındayım sizleri görünce hep öyle diyorum daha yeni başladım diye inşallah rabbim çok bekletmeden nasip eder sende dua et bizlere hamilenin duası geçermiş
sen hanginden yaptirdin canim ve saat kacta ?Bende bugün yaptırdım canım iğnemi işe gittim akşama kadar çalıştım kasıklarımda sancılarım oldu ama şuan daha iyiiym
gebelik belirtilerinin cogu piskolojik oluyormus canim. kendimi oyalamaya calisiyorum aklima getirmiyorum geciyordu choriomonda bakalim bunda nasil olacakOvitrella vuruldum canim ama demek ki bizden kaynaklı bulantı
Hissetmeye başlayacaksın:) tatlı bir ağrı ve ardından o meşhur akıntısen hanginden yaptirdin canim ve saat kacta ?
ben daha 1 saat kadar önce kendim yaptim daha hicbirsey hissetmiyorum
:) agrisin canim raziyim hepsine yererki artik kavusalim bebislerimize insallahHissetmeye başlayacaksın:) tatlı bir ağrı ve ardından o meşhur akıntı
Hadi hayırlısı:)
Hadi ya duyarlılıkları düşük demek ki kuzum ya. Kan ne zaman vericeksin tekrar yarın mı?Çıkmazsa üzülme ama basit testlerden yaptım bugün yine ışığa tutup ikinci çizgiyi anca gördüm o derece sinir bozucu
a.slm hayirlisi olsun canim insallah güzel haber verirsin bize. insan sabredemiyor firsat olsa saat basi yapacagiz testi :))Selam bayagidir yazamadim. Okumaya devam ediyorum vakit buldukca. Ignemin 14. Asilamamin 13. Gunu yarin. Carsamba kan vericem ama yarin sabah erken gebeliktesti yapmaya karar verdim. Carsamba ayni zamanda regl gunum ama gecen asilama da 17. Gunu regl oldum yine oyle olursa ce hamile degilsem cumartesi gelir. Hicbir belirti yok desem yeri. Kendi kendime midemi bulandiriorum, cok kafama takiyorum. Oysa butun gun isteyim ama kafa dagilmiyor. Dedim artik bi yapayim idrar testi
Daha bu gün akşamüstü vuruldum ama psikolojik midir kigebelik belirtilerinin cogu piskolojik oluyormus canim. kendimi oyalamaya calisiyorum aklima getirmiyorum geciyordu choriomonda bakalim bunda nasil olacak
Hayırlı sonuçlar al canım, inşallah bebeğin gelmiştirSelam bayagidir yazamadim. Okumaya devam ediyorum vakit buldukca. Ignemin 14. Asilamamin 13. Gunu yarin. Carsamba kan vericem ama yarin sabah erken gebeliktesti yapmaya karar verdim. Carsamba ayni zamanda regl gunum ama gecen asilama da 17. Gunu regl oldum yine oyle olursa ce hamile degilsem cumartesi gelir. Hicbir belirti yok desem yeri. Kendi kendime midemi bulandiriorum, cok kafama takiyorum. Oysa butun gun isteyim ama kafa dagilmiyor. Dedim artik bi yapayim idrar testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?