Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gercektn allah bu yoldaki herkese yardim etsn herseyi pahali bi yol:s

Rabbim yardımcın olsun kuzum. Çok meşakkatli yorucu , sabır ve sağlam maddi dayanak isteyen bir süreç maalesef... Hepimiz aşşağı yukarı benzer şeyleri yaşadığımız için en iyi biz anlıyoruz birbirimizi. En doğrusunu düşünmüşsün çıkacak sonuca göre bir kez daha aşılama deneyip olmazsa tüp bebeğe hazırlanmak bence de en mantıklısı. Ama inşallah gerek kalmaz okadarına. Bu defa gelir bebişin

Aminnnn canım inşallah onlar için çok seviniyorum ama kendim için hep üzülüyorum ikiside ilk aydan hemen hamile kaldılar
Allah sana da tez zamanda nasip etsin canim bu his kotu gercektn benim oldgm yerde 7 8di sayi sorma ilk ayda kalanveya kazala kalan falan. Basladgm zamanlarda bi kiz kalmsti dogum iznine bile ckmsti ben hala negatif gorurken.Onlara tabiki seviniyo insan cok guzel bisi ama icine koyuyo cok istedgi icin bebeginin olmasini. Birgun nasip olacak elbette

Test yaparsan regl gününde erken gebelim testi yap kuzum, diğeri insanın sinirleri yupratır cinsten çünkü.
Elimde normal gebelik testi var bi tane, gecikme yaşarsam 10 ocakta onu yapmayı planlıyorum kuzum. Bakalım onda ne çıkıcak

Bende bugün yaptırdım canım iğnemi işe gittim akşama kadar çalıştım kasıklarımda sancılarım oldu ama şuan daha iyiiym

İnşallah canım inşallah ben daha yolun çok başındayım sizleri görünce hep öyle diyorum daha yeni başladım diye inşallah rabbim çok bekletmeden nasip eder sende dua et bizlere hamilenin duası geçermiş

Canim inan 2. Aydada ayni uzuntu 6 da yildada yani bastada cok uzuluyor insan sadece yipranmasi artiyor allah cok yipratmasn. Pkolu arkadasm vrdi olmaz hemen dems dr agladi zirladi hormon testide baya bozuktu ilk ayda hamile kaldi. Bide bana diyodu ay ben ne aglamstm falan negatifi yasadin mi o bambaska bisi sukret haline demstim. Etmezmiym herzaman burdaki arkadslara sizlere ediyorm rabbim gonlunuze gore tez zmaanda nasip etsn hepinizin yuzu gulsn❤

Selam bayagidir yazamadim. Okumaya devam ediyorum vakit buldukca. Ignemin 14. Asilamamin 13. Gunu yarin. Carsamba kan vericem ama yarin sabah erken gebeliktesti yapmaya karar verdim. Carsamba ayni zamanda regl gunum ama gecen asilama da 17. Gunu regl oldum yine oyle olursa ce hamile degilsem cumartesi gelir. Hicbir belirti yok desem yeri. Kendi kendime midemi bulandiriorum, cok kafama takiyorum. Oysa butun gun isteyim ama kafa dagilmiyor. Dedim artik bi yapayim idrar testi

a.slm hayirlisi olsun canim insallah güzel haber verirsin bize. insan sabredemiyor firsat olsa saat basi yapacagiz testi :))

Hayırlı sonuçlar al canım, inşallah bebeğin gelmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…