- 5 Mart 2018
- 641
- 578
- 103
- 37
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.361
Insallah. Bu topicteki herkes en kisa zamanda gobusleri sisirmeye baslasin. Heyecandan, stresten uyku uyuyamadim valla dun aksam. Bugun alt kasiklarim da regl sanscisi gibi degil ama bi degisik sanci sizi var. hatta bu aksam desem daha dogru.a.slm hayirlisi olsun canim insallah güzel haber verirsin bize. insan sabredemiyor firsat olsa saat basi yapacagiz testi :))
Amin insallah en kisa zamanda hepimiz. Daha 930. Sayfadayim sizler napiosunuz bilmiyorum ama. Seni merakla takip ediyorum. Esinin ameliyat sonrasi iyilesme sureci en kisasi olsun insallahHayırlı sonuçlar al canım, inşallah bebeğin gelmiştir
Canım merhaba seni aylar önce topiklerde görüyodum hatırlıyorum, en son hamile kalmıştın sanki gebelik takvimin vardı diye hatırlıyorum yanlış da hatırlıyo olabilirim amaHissetmeye başlayacaksın:) tatlı bir ağrı ve ardından o meşhur akıntı
Hadi hayırlısı:)
Inss pozitif sonuc alirsin canim belrtiye taklma pozifif olabilr bizi haberdar etSelam bayagidir yazamadim. Okumaya devam ediyorum vakit buldukca. Ignemin 14. Asilamamin 13. Gunu yarin. Carsamba kan vericem ama yarin sabah erken gebeliktesti yapmaya karar verdim. Carsamba ayni zamanda regl gunum ama gecen asilama da 17. Gunu regl oldum yine oyle olursa ce hamile degilsem cumartesi gelir. Hicbir belirti yok desem yeri. Kendi kendime midemi bulandiriorum, cok kafama takiyorum. Oysa butun gun isteyim ama kafa dagilmiyor. Dedim artik bi yapayim idrar testi
aa sendemi bu aksam vuruldun.Daha bu gün akşamüstü vuruldum ama psikolojik midir ki
Yanlis cevaplamisim . Dogrusunu buldumHayırlı sonuçlar al canım, inşallah bebeğin gelmiştir
sana cevap yazacaktik vuslatHayırlı sonuçlar al canım, inşallah bebeğin gelmiştir
hasrete yazmisim farketmedenHayırlı sonuçlar al canım, inşallah bebeğin gelmiştir
Ay kıyamam sana ya çok teşekkür ederim canım benim amiin inşallah. Ben bekliyorum bakalım yarın ya da 9 ocak adet günüm inşallah olmam da bebiş vardır diye dua ediyorum bol bol napıyım :)Amin insallah en kisa zamanda hepimiz. Daha 930. Sayfadayim sizler napiosunuz bilmiyorum ama. Seni merakla takip ediyorum. Esinin ameliyat sonrasi iyilesme sureci en kisasi olsun insallah
insallah bebegin tutunuyordur sana canim benim.Insallah. Bu topicteki herkes en kisa zamanda gobusleri sisirmeye baslasin. Heyecandan, stresten uyku uyuyamadim valla dun aksam. Bugun alt kasiklarim da regl sanscisi gibi degil ama bi degisik sanci sizi var. hatta bu aksam desem daha dogru.
Aaa ayni zamanda yani birlikte bekliyormusuz megerAy kıyamam sana ya çok teşekkür ederim canım benim amiin inşallah. Ben bekliyorum bakalım yarın ya da 9 ocak adet günüm inşallah olmam da bebiş vardır diye dua ediyorum bol bol napıyım :)
Uguruna inandigim icin inatla okumaya devam ediyorum. Insallah hamileysem de baskalarina umut olmak istiyorum. Bu cok zor bir yolculuk. Bebek sahibi olmak istemek ama olamamak zormus. Keske diyorum ertelemeseymisim. Ama berden bilecektik pcos olacagini.insallah bebegin tutunuyordur sana canim benim.
bu topik cok ugurlu geldi insallah hepimiz kavusuruz dualarimiza :))
Canım merhaba seni aylar önce topiklerde görüyodum hatırlıyorum, en son hamile kalmıştın sanki gebelik takvimin vardı diye hatırlıyorum yanlış da hatırlıyo olabilirim ama
Ben gündüz 12 buçukda yaptırdım canım ovitrella yaptırdım eczanenin karşısında sağlık ocağı vardı girdik iki dk rica ettim ordaki hemşire yaptı koştur koştur işe geçtim sonrasen hanginden yaptirdin canim ve saat kacta ?
ben daha 1 saat kadar önce kendim yaptim daha hicbirsey hissetmiyorum
Aminnn canım inşallah bide ben ilk eşimdede çok yaşadım azospermdi çok üzülmüştüm onada belli edemiyordum şimdide hep birincede olmadı ikincidedemi olmıcak diye korkuyorumCanim inan 2. Aydada ayni uzuntu 6 da yildada yani bastada cok uzuluyor insan sadece yipranmasi artiyor allah cok yipratmasn. Pkolu arkadasm vrdi olmaz hemen dems dr agladi zirladi hormon testide baya bozuktu ilk ayda hamile kaldi. Bide bana diyodu ay ben ne aglamstm falan negatifi yasadin mi o bambaska bisi sukret haline demstim. Etmezmiym herzaman burdaki arkadslara sizlere ediyorm rabbim gonlunuze gore tez zmaanda nasip etsn hepinizin yuzu gulsn❤
Canım zaten kafa olarak unutabilsek ben manyağa döndüm gruplardaki eski mesajları okuyorum millete mesaj atıp soru soruyorum benim ikinci evliliğim olmasa bende senin gibi salmayı düşünürdüm eşimin çocuğu yk en çok onu sevindirmek istiyorum o kadar hakediyor ki işimi saldım doğru dürüst çalışmıyorum Allah sonumuzu hayır etsin ben bu ay tutmazsa bakalım doktor ne diyecek eşim tüp fikrine alıştı bile yeterli olsun hemen istiyorBenimde bu kimyasaldan ve genetik testlerden sonra 2.cocuk isine sogukluk geldi..sanki istememeye basladim.aylardir kendimi parcaladim.sadece oglum kardessiz büyümesin diye.aslinda ne madfi olarak ne de psikolojik olarak hazir degildim.o yüzden bu ayda eger yumurtalar gelisirse asilamayi denicem.eger olmazsa birakicam.esimde 1 tane yeter buna saglik versin Allah diyor.olursa sonradan kendiliginden olur olmazsa saglik olsun.bugün farkina vardim sanki haziran ayindan beri bitkisel hayattayim.yanimda büyüyen cocugada haksizlik oluyor cocuk ister istemez ihmal ediliyor .benimle hastanelerde sürünüyor.bugün 9 tüp kan alindi istemeden gördü benden kan alirken çocugun yüzü düstü.anne sen hastamisin diyor kimbilir icinde ne firtinalar koptu.
Aynen canım aynen sebepsiz malesefki[/QUOTEne kadar süredir sende durum böyle
Aynı durumdayız bitanem, benimde 2.evliliğim,iki oğlum var, küçük 13 yaşında, eşimin hiç çocuğu yok, benimkileri kendi evladı gibi sahiplendi, tam Bi baba, ve çok hakediyoCanım zaten kafa olarak unutabilsek ben manyağa döndüm gruplardaki eski mesajları okuyorum millete mesaj atıp soru soruyorum benim ikinci evliliğim olmasa bende senin gibi salmayı düşünürdüm eşimin çocuğu yk en çok onu sevindirmek istiyorum o kadar hakediyor ki işimi saldım doğru dürüst çalışmıyorum Allah sonumuzu hayır etsin ben bu ay tutmazsa bakalım doktor ne diyecek eşim tüp fikrine alıştı bile yeterli olsun hemen istiyor
Ya bişey sorsam yazdıysanda görmedim senin çocuğun var genetik neden bakıldı kiEger gelisirse bu ayda son kez asilama denicem tabi genetik teste göre.eger genetik kötü cikarsa veya asilama tutmazsa önümüzdeki yila para biriktircem tüpbebek icin.bilmiyorum kuzum kafam cok karisik.ayni günde 4 mevsimi yaşiyorum.hakkimizda hayirlisi
Aminnnn inşallah 6 kişi olalım o zaman ayni anda :)aa sendemi bu aksam vuruldun.
özlem sen ve ben ücümüz ayni durumdayiz hayirlisi insallah
Aynen oğluma babasın emeği yok tanıştığımdan beri onla arkadaş gibi Allah razı olsun ondanAynı durumdayız bitanem, benimde 2.evliliğim,iki oğlum var, küçük 13 yaşında, eşimin hiç çocuğu yok, benimkileri kendi evladı gibi sahiplendi, tam Bi baba, ve çok hakediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?