Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
a.slm hayirlisi olsun canim insallah güzel haber verirsin bize. insan sabredemiyor firsat olsa saat basi yapacagiz testi :))
Insallah. Bu topicteki herkes en kisa zamanda gobusleri sisirmeye baslasin. Heyecandan, stresten uyku uyuyamadim valla dun aksam. Bugun alt kasiklarim da regl sanscisi gibi degil ama bi degisik sanci sizi var. hatta bu aksam desem daha dogru.

Hissetmeye başlayacaksın:) tatlı bir ağrı ve ardından o meşhur akıntı
Hadi hayırlısı:)
Canım merhaba seni aylar önce topiklerde görüyodum hatırlıyorum, en son hamile kalmıştın sanki gebelik takvimin vardı diye hatırlıyorum yanlış da hatırlıyo olabilirim ama

Inss pozitif sonuc alirsin canim belrtiye taklma pozifif olabilr bizi haberdar et

Amin insallah en kisa zamanda hepimiz. Daha 930. Sayfadayim sizler napiosunuz bilmiyorum ama. Seni merakla takip ediyorum. Esinin ameliyat sonrasi iyilesme sureci en kisasi olsun insallah
Ay kıyamam sana ya çok teşekkür ederim canım benim amiin inşallah. Ben bekliyorum bakalım yarın ya da 9 ocak adet günüm inşallah olmam da bebiş vardır diye dua ediyorum bol bol napıyım :)

Insallah. Bu topicteki herkes en kisa zamanda gobusleri sisirmeye baslasin. Heyecandan, stresten uyku uyuyamadim valla dun aksam. Bugun alt kasiklarim da regl sanscisi gibi degil ama bi degisik sanci sizi var. hatta bu aksam desem daha dogru.
insallah bebegin tutunuyordur sana canim benim.
bu topik cok ugurlu geldi insallah hepimiz kavusuruz dualarimiza :))

insallah bebegin tutunuyordur sana canim benim.
bu topik cok ugurlu geldi insallah hepimiz kavusuruz dualarimiza :))
Uguruna inandigim icin inatla okumaya devam ediyorum. Insallah hamileysem de baskalarina umut olmak istiyorum. Bu cok zor bir yolculuk. Bebek sahibi olmak istemek ama olamamak zormus. Keske diyorum ertelemeseymisim. Ama berden bilecektik pcos olacagini.

Canım merhaba seni aylar önce topiklerde görüyodum hatırlıyorum, en son hamile kalmıştın sanki gebelik takvimin vardı diye hatırlıyorum yanlış da hatırlıyo olabilirim ama

Doğru hatırlıyorsun canim
Malesef bebisimiz gitti
Şimdi yeniden hamileyim insallah bu kez tutunacak annesine

sen hanginden yaptirdin canim ve saat kacta ?
ben daha 1 saat kadar önce kendim yaptim daha hicbirsey hissetmiyorum
Ben gündüz 12 buçukda yaptırdım canım ovitrella yaptırdım eczanenin karşısında sağlık ocağı vardı girdik iki dk rica ettim ordaki hemşire yaptı koştur koştur işe geçtim sonra

Aminnn canım inşallah bide ben ilk eşimdede çok yaşadım azospermdi çok üzülmüştüm onada belli edemiyordum şimdide hep birincede olmadı ikincidedemi olmıcak diye korkuyorum

Canım zaten kafa olarak unutabilsek ben manyağa döndüm gruplardaki eski mesajları okuyorum millete mesaj atıp soru soruyorum benim ikinci evliliğim olmasa bende senin gibi salmayı düşünürdüm eşimin çocuğu yk en çok onu sevindirmek istiyorum o kadar hakediyor ki işimi saldım doğru dürüst çalışmıyorum Allah sonumuzu hayır etsin ben bu ay tutmazsa bakalım doktor ne diyecek eşim tüp fikrine alıştı bile yeterli olsun hemen istiyor

Aynı durumdayız bitanem, benimde 2.evliliğim,iki oğlum var, küçük 13 yaşında, eşimin hiç çocuğu yok, benimkileri kendi evladı gibi sahiplendi, tam Bi baba, ve çok hakediyo

Ya bişey sorsam yazdıysanda görmedim senin çocuğun var genetik neden bakıldı ki

Kızlar selam bi sorum var sizlere aşılama oldu bana tam 1 hafta önce haftaya çarşamba belli olacak yalnız bana crinone %8 jel verdi doktorum bana onu günde 1 kere kullan ne zaman olursa farketmez sonra da yarım saat yürü dedi o gece n vaktimiz olmadığı için gece 11 de yaptım sonra da hep böyle devam etti bi sakıncası varmı sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…