- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.381
Ayni gün yaptırmışız saatlerimiz farklı bi :)Ben gündüz 12 buçukda yaptırdım canım ovitrella yaptırdım eczanenin karşısında sağlık ocağı vardı girdik iki dk rica ettim ordaki hemşire yaptı koştur koştur işe geçtim sonra
Rabbim onlarında tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah, senin daha önce hamile kalmanda Bi zorluk olmuşmuyduAynen oğluma babasın emeği yok tanıştığımdan beri onla arkadaş gibi Allah razı olsun ondan
Yaaa sence saati fark eder mi bide değişiklik varmı vücudunda benim göğüslerimde hassasiyet var ara ara belim ağrıyo bide sol tarafına günde 2 kere falan iğne batması gibi bişey oluyo öksürürken acıyo falan ilk aşılamam bu benim tutar inşallahAyni gün yaptırmışız saatlerimiz farklı bi :)
Hayır canım olmadı hatta doğum kontrol hapı ile hamile kaldım ama şimdiki eşimin değerleri de kötü değil bize sebepsiz infertilite tanı koyulduRabbim onlarında tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah, senin daha önce hamile kalmanda Bi zorluk olmuşmuydu
Bnmde ilk aşılamam bugün. İnş olumlu sonçlar alırız rabbim yüzümüzü güldrsn inşYaaa sence saati fark eder mi bide değişiklik varmı vücudunda benim göğüslerimde hassasiyet var ara ara belim ağrıyo bide sol tarafına günde 2 kere falan iğne batması gibi bişey oluyo öksürürken acıyo falan ilk aşılamam bu benim tutar inşallah
İnşallahBnmde ilk aşılamam bugün. İnş olumlu sonçlar alırız rabbim yüzümüzü güldrsn inş
Benimde 2.oğlum doğum kontrol hapı kullanırken oldu, şimdiki eşimdede Bi sıkıntı yok, demek ki zamanı var dahaHayır canım olmadı hatta doğum kontrol hapı ile hamile kaldım ama şimdiki eşimin değerleri de kötü değil bize sebepsiz infertilite tanı koyuldu
Bişey olmaz canım bende o saatlerde yapmistimKızlar selam bi sorum var sizlere aşılama oldu bana tam 1 hafta önce haftaya çarşamba belli olacak yalnız bana crinone %8 jel verdi doktorum bana onu günde 1 kere kullan ne zaman olursa farketmez sonra da yarım saat yürü dedi o gece n vaktimiz olmadığı için gece 11 de yaptım sonra da hep böyle devam etti bi sakıncası varmı sizce
Evet canım aynıymış batlarımız :) inşallah pozitifle sonuçlansın bu bekleyişAaa ayni zamanda yani birlikte bekliyormusuz meger
Diğer bebişine çok üzüldüm canımDoğru hatırlıyorsun canim
Malesef bebisimiz gitti
Şimdi yeniden hamileyim insallah bu kez tutunacak annesine
ne olacagini bilemeyiz tabi canim taktir allahtan. bende öyle diyorum simdi keske gecikmeseydik bu kadar diye ama nasip olsunda gecde olsa önemli degil. insallah canim bizede unut olursunUguruna inandigim icin inatla okumaya devam ediyorum. Insallah hamileysem de baskalarina umut olmak istiyorum. Bu cok zor bir yolculuk. Bebek sahibi olmak istemek ama olamamak zormus. Keske diyorum ertelemeseymisim. Ama berden bilecektik pcos olacagini.
İnşallah tutar . İnşallah. Benim mide bulantım oldu bi vücudum uğşudu ilk gün sanırım seninYaaa sence saati fark eder mi bide değişiklik varmı vücudunda benim göğüslerimde hassasiyet var ara ara belim ağrıyo bide sol tarafına günde 2 kere falan iğne batması gibi bişey oluyo öksürürken acıyo falan ilk aşılamam bu benim tutar inşallah
ilk günler kendini yorma bu kadar canim annem bana öyle diyor hep. iliskiden sonrada hemen kalkmamami söyledi. bu defa ben cok stres yapmadim ilkinde cok takmistim bu defa öyle degil daha rahat oldugumu hissediyorum.Ben gündüz 12 buçukda yaptırdım canım ovitrella yaptırdım eczanenin karşısında sağlık ocağı vardı girdik iki dk rica ettim ordaki hemşire yaptı koştur koştur işe geçtim sonra
amin canim insallahAminnnn inşallah 6 kişi olalım o zaman ayni anda :)
Doktorum cumaya kadar yok o yuzden cuma gel dedi bende şans olsa erkek doğardımHadi ya duyarlılıkları düşük demek ki kuzum ya. Kan ne zaman vericeksin tekrar yarın mı?
Ah canım benim ya olsun sağlık olsun. Ama hastanede kan verip hcg artışını kendin teyit edebilirsin canım, cumaya kadar merakta kalma diye diyorum. İçin nasıl rahat edicekse onu yap canımDoktorum cumaya kadar yok o yuzden cuma gel dedi bende şans olsa erkek doğardım
Diğer bebişine çok üzüldüm canımama olsun vardır Allahın bi bildiği. Çok sevindim canım ne güzel ya, hemen hamile kaldın o zaman maşallah. Şimdiki bebişin ne kadarlık canım
Oy maşallah ya ne güzel canım, sağlıkla bebişini kucağına al inşallah. Darısı başımıza :)Canım şuan daha 5. Haftadayız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?