Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayni gün yaptırmışız saatlerimiz farklı bi :)
Yaaa sence saati fark eder mi bide değişiklik varmı vücudunda benim göğüslerimde hassasiyet var ara ara belim ağrıyo bide sol tarafına günde 2 kere falan iğne batması gibi bişey oluyo öksürürken acıyo falan ilk aşılamam bu benim tutar inşallah

Bnmde ilk aşılamam bugün. İnş olumlu sonçlar alırız rabbim yüzümüzü güldrsn inş

Bişey olmaz canım bende o saatlerde yapmistim

Doğru hatırlıyorsun canim
Malesef bebisimiz gitti
Şimdi yeniden hamileyim insallah bu kez tutunacak annesine
Diğer bebişine çok üzüldüm canım ama olsun vardır Allahın bi bildiği. Çok sevindim canım ne güzel ya, hemen hamile kaldın o zaman maşallah. Şimdiki bebişin ne kadarlık canım

ne olacagini bilemeyiz tabi canim taktir allahtan. bende öyle diyorum simdi keske gecikmeseydik bu kadar diye ama nasip olsunda gecde olsa önemli degil. insallah canim bizede unut olursun

İnşallah tutar . İnşallah. Benim mide bulantım oldu bi vücudum uğşudu ilk gün sanırım senin

Ben gündüz 12 buçukda yaptırdım canım ovitrella yaptırdım eczanenin karşısında sağlık ocağı vardı girdik iki dk rica ettim ordaki hemşire yaptı koştur koştur işe geçtim sonra
ilk günler kendini yorma bu kadar canim annem bana öyle diyor hep. iliskiden sonrada hemen kalkmamami söyledi. bu defa ben cok stres yapmadim ilkinde cok takmistim bu defa öyle degil daha rahat oldugumu hissediyorum.

Doktorum cumaya kadar yok o yuzden cuma gel dedi bende şans olsa erkek doğardım
Ah canım benim ya olsun sağlık olsun. Ama hastanede kan verip hcg artışını kendin teyit edebilirsin canım, cumaya kadar merakta kalma diye diyorum. İçin nasıl rahat edicekse onu yap canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…