Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sagol kuzum bende aynilarini düsünüyorum. Fazla da zorlamamak lazim nasipten öteye köy yok derler.

ben 15 Ocak'ta rahim filmine gireceğim canım. şimdiden stres yapmaya başladım kimi cok acıdı yazmıs kimi de acımadı yazmış. ondan sonra da aşılama olacak hayırlısıyla inşallaah..

Benim anestezili oldu kuzum hicbirsey hissetmedim. Asilaman hayurli olur insallah.

genetik test önemli aslında keske hormon tahlili ile birlikte yapılsa de mi? böyle talihsizlikler yaşanmaz önceden tedbir alınmış olur. Acıbadem'de tüp bebek fiyatı sordurdum bir tanıdığa 100.000 i bulur demişler.. Açık kalp ameliyatı mı dedim nedir bu böyle!!!

hayırlı olsuunn.. çok sevindim .. sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Darısı bizee..

inşallah canım, o zamana kadar eşim promen k kullansa diyorum... Ay Rabbim yardımcımız olsun.. gerçekten iş stresi bir yandan hastane işleri bir yandan gerildim iyice ve stres bağırsaklarıma vurdu..

Dun aksam erkenden yattim kafam dinlenmus kalktim gece yarilarina kadar arastirip okuyordum.artik fazla kurcalamicam.sende dikkat et kendine.

Genetik test önemli tabi kuzum en azından başından önlem alınmış olur ama işte pahalıya patlıyo, devlette de çok ayrıntılı bakılmıyo sanırım. O yüzden ancak bmyle olumsuzluklar yaşanınca bakılıyo işte.
Tüp bebek fiyatına şok oldum şu an emin misin canım ya o ne öyle. Burda yaptıranları da az çok okuyorum hep en yüksek 15 bin civarı okudum canım ben, hatta genelde 10 bin civarı oluyo fiyatlar. Senin dediğinde genetik taramalı tamamen sağlıklı embriyo koyuyolardır ama yine de o fiyat çok fazla geldi bana. Çok iyi araştırmak lazım böyle şeyleri.
Bu arada aşılama yaptırıcakmışsın hayırlı olsun canımcım, bi kere de tutsun inşallah

ben 15 Ocak'ta rahim filmine gireceğim canım. şimdiden stres yapmaya başladım kimi cok acıdı yazmıs kimi de acımadı yazmış. ondan sonra da aşılama olacak hayırlısıyla inşallaah..

Merhaba bende 3 ay önce hsg filmi çektirdim. çok araştırdım ağrılı olduğunu duymuştum. Echomar şişli de cevat bayram var bu konuda çok ünlü internetten araştırabilirsiniz. Sıfır acı jinekolojik muhane gibi geçti. Bitti dediğinde inanamamıştım :)
ama farklı yerlerde acılı olduğunu bende duymuştum maalesef.

Merhaba arkadaşlar bende klomen ve otrivelle iğne oldum bugün itibariyle regl'm 3 gün gecikti normalde hiç gecikmezdi böyle bir durum yaşayan var mı aranızda

Benimde anestezili olmuştu. Hiç bişey hissetmedm snrasnda azi bi kanamm olduydu.

Merhaba. Bana geçen sene doktorum rahim filmi çekilmen lazım dedi. Tamam şimdi mi çekileyim dedim. Sonra sabahında hiç düşünmeden,internete gitmeden gittim çekildim. Sonra baktım netten ki oooo neler anlatıyo insanlar. Dedim ki iyi ki okumamışım. gereksiz strese girermişim. Su anda yine çekil deseler hiç ama hiç stres yaşamam. Lütfen rahat ol.

ama idrar testlerinde negatif kafam çok karıştı olsaydı idrarda da çıkar mıydı bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…