- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.401
Evlat sevgisini tatmışsın en azından, bence yaşadıkların hiç kolay şeyler değil sürekli kimyasal gebelik geçirmek falanbana düşmez ama ben bile kendimi bu süreçte çok yıpranmış hissettim hala regl oldum mu olcam mı korkusu yaşıyorum burada okuduğum şeyler paranoyaklık yaptı dış gebelik mi kimyasal mı öyle mi böyle mi diye.. senin durumunu az çok tahmin edebiliyorum bence bıraktığında akışına zaten Allah'ım nasip edecek inanıyorum. Kalbin o kadar güzel ki görmeden hissedebiliyorum Allah
mutlulukların en güzelini nasip etsin sana.. bugünleri unuttursun sevinçlerin inşallah.
Evet canim yine klomen verdi eger gelusmezse önümüzdeki ay igne dedi.
Ah canım keşke de ay içinde hiç kızarmadı nasıl gebelik olacak o yüzden umudum yk bu kadar geç döllenme de olur mu mi bilmiyorum
ben 15 Ocak'ta rahim filmine gireceğim canım. şimdiden stres yapmaya başladım kimi cok acıdı yazmıs kimi de acımadı yazmış. ondan sonra da aşılama olacak hayırlısıyla inşallaah..
Ya bişey sorsam yazdıysanda görmedim senin çocuğun var genetik neden bakıldı ki
Umutumut82 canım ben görmemişim senin yazdığını, genetik test ne kadar pahalıymış. Aman bi şey çıkmasın varsa da sorun ne bilinsin tabi ama pahalıymış. Çok para döküyoruz bu yolda, Allah yardımcımız olsun
Daha yeni hamile olduğumu öğrendim canım umarım seninde güzel haberlerini alırız
Sperm kalitesi her gün birlikte olunca düşüyor diye biliyorum. Gün aşırı olması en sağlıklısı zaten sperm bir sonraki ilişkiye kadar içinde kalmış oluyor.
Benim anestezili oldu kuzum hicbirsey hissetmedim. Asilaman hayurli olur insallah.
inşallah canım, o zamana kadar eşim promen k kullansa diyorum... Ay Rabbim yardımcımız olsun.. gerçekten iş stresi bir yandan hastane işleri bir yandan gerildim iyice ve stres bağırsaklarıma vurdu..
Genetik test önemli tabi kuzum en azından başından önlem alınmış olur ama işte pahalıya patlıyo, devlette de çok ayrıntılı bakılmıyo sanırım. O yüzden ancak bmyle olumsuzluklar yaşanınca bakılıyo işte.genetik test önemli aslında keske hormon tahlili ile birlikte yapılsa de mi? böyle talihsizlikler yaşanmaz önceden tedbir alınmış olur. Acıbadem'de tüp bebek fiyatı sordurdum bir tanıdığa 100.000 i bulur demişler.. Açık kalp ameliyatı mı dedim nedir bu böyle!!!
ben 15 Ocak'ta rahim filmine gireceğim canım. şimdiden stres yapmaya başladım kimi cok acıdı yazmıs kimi de acımadı yazmış. ondan sonra da aşılama olacak hayırlısıyla inşallaah..
Benimde anestezili olmuştu. Hiç bişey hissetmedm snrasnda azi bi kanamm olduydu.ben 15 Ocak'ta rahim filmine gireceğim canım. şimdiden stres yapmaya başladım kimi cok acıdı yazmıs kimi de acımadı yazmış. ondan sonra da aşılama olacak hayırlısıyla inşallaah..
Merhaba. Bana geçen sene doktorum rahim filmi çekilmen lazım dedi. Tamam şimdi mi çekileyim dedim. Sonra sabahında hiç düşünmeden,internete gitmeden gittim çekildim. Sonra baktım netten ki oooo neler anlatıyo insanlar. Dedim ki iyi ki okumamışım. gereksiz strese girermişim. Su anda yine çekil deseler hiç ama hiç stres yaşamam. Lütfen rahat ol.ben 15 Ocak'ta rahim filmine gireceğim canım. şimdiden stres yapmaya başladım kimi cok acıdı yazmıs kimi de acımadı yazmış. ondan sonra da aşılama olacak hayırlısıyla inşallaah..
Merhaba arkadaşlar bende klomen ve otrivelle iğne oldum bugün itibariyle regl'm 3 gün gecikti normalde hiç gecikmezdi böyle bir durum yaşayan var mı aranızda[/QUOTE
Ben hamile olmadığımda ovitrelleden snra 14 gun içinde reglm olurdu cnm. İnşallah bebek vardırda ondan olmamışsındır.
Tatlım Bi an önce kan ver, kanda kesin sonuç çıkar, inş vardır bebiş, bizede haber verBu arada evde yaptıgım tüm testler negatif erken/kaset hepsi
Merhaba canım. benim de bat dündü. İnşallah olmayız :)Ay kıyamam sana ya çok teşekkür ederim canım benim amiin inşallah. Ben bekliyorum bakalım yarın ya da 9 ocak adet günüm inşallah olmam da bebiş vardır diye dua ediyorum bol bol napıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?