- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.421
gidiyorum dua edin banaTatlım Bi an önce kan ver, kanda kesin sonuç çıkar, inş vardır bebiş, bizede haber ver
Selam. Ben uzun zamandır girmiyordum. Nasılsın,ne durumdasın merak ettim?günaydın canım bence doktorun ne diyorsa onu dinleyerek ilerlemende fayda var. sadece tavsiyem doktorlar 2 gün ilişki olsun falan diyor bence o süreçte bi 4-5 gün arka arkaya ilişkiye girilmeli. ben üç ay kullandım ilaç artık kullanmıyorum ama hep sınırdan kaybediyorum gibi oldu.
yok artık bende oluruna bırakıcam ben gerekeni yapıyorum gerisini rabbim bilir ama mücadelemden vazgeçmeyeceğimilk günler kendini yorma bu kadar canim annem bana öyle diyor hep. iliskiden sonrada hemen kalkmamami söyledi. bu defa ben cok stres yapmadim ilkinde cok takmistim bu defa öyle degil daha rahat oldugumu hissediyorum.
evet inşallah hepimizde hamile kalırızAyni gün yaptırmışız saatlerimiz farklı bi :)
Selam. Ben uzun zamandır girmiyordum. Nasılsın,ne durumdasın merak ettim?
ah canım yaaa. nasıl yani hiç hormon testi filan yok. kendiliğinden yumurtan gelişiyorsa hamile kalırsın bence de. kaç yaşındasınız eşin ve sen? ne kadar zamandır deniyordun?canım merhaba, sorma valla ben klomen femara falan kullandım üç ay hiç sonuç alamayınca bir doktora daha göründüm. yeni doktorum baktı bana hiç hormon tahlili vs yapılmamış şok oldu tabii. ben de farketmemiştim bana hormon tahlili yapılmadığının tahlil yaptırdım işte pcos olabilir dedi ama sonra onun da olmadığını farkettik. bu ay hatta ayın beşinde kendiliğinden yumurtam büyüyüp çatladı. bundan sonra üç dört ay daha korunmadan ve ilaçsız devam edeceğiz doğal yollardan. boşuna hormon almışım vücuduma o kadar
sen neler yaptın
ah canım yaaa. nasıl yani hiç hormon testi filan yok. kendiliğinden yumurtan gelişiyorsa hamile kalırsın bence de. kaç yaşındasınız eşin ve sen? ne kadar zamandır deniyordun?
Aminnnn inşallahevet inşallah hepimizde hamile kalırız
Doğru yaa çok yorucu. Ama 3 gün de çok az geldi bana. Döllenmeden 6-7 gün sonra beta yükselmeye başlıyor diye biliyoru. o yuzden biraz daha mı beklesen acaba. Ayrıca regl düzenliyse eşinde sorun yoksa ve kendiliğinden yumurtan oluşup çatlıyorsa hamile kalırsın. -ki kendiliğinden kimyasal da olsa hamilelik yaşaman tekrar hamile kalabilceğini gösteriyor bence. Ama ıns bu ay olur tabii.valla ilk doktorum bana bir dizi tahlil yaptırmıştı, ben normalde araştırırım o kadar güvendim ki hiç bakmadım bile ne tahlili. saçma sapan tahlillermiş meğersem. kendiliğinden gelişiyormuş evet inşallah kalırım yani artık çok daraldım çünkü. ben 27 olacağım martta eşim ekimde 29 olacak.
nisan ayından beri deniyoruz, mayısta ilk ay yani kimyasal gebelik yaşadım ama üç dört gün gecikmeli regl oldum hani direkt hiç tutunamamış yavrum. sonrasında da bir kere daha kimyasal olabilecek gibi oldu ama değildi herhalde bilmiyorum. benim bütün düzenimi mahvetti klomen, femara ve ovitrelle ne yazık ki psikolojime de çok zarar verdi.
bu ay işte beşinde gittiğimde yumurta çatlamıştı biz de hiç tarih vs bakmadan değerlendirmiştik tüm haftayı inşallah bir kaç aya mutlu haberleri alırız hepimiz çünkü beklemekten yoruldum valla.
gerçi bu ay doktorumla da konuştum döllenmeden 72 saat sonra kanda beta hcg yükselmeye başlarmış. benim de beşinde olduğunu düşünürsek yumurtlama yarın 72. saat doluyor kan vericem bakalım var mı bişey diye iki hafta beklemek çok yoruyor beni
canım dün ya da ondan önceki gün ilişki olmalıydı inşallah olmuştur.Kızlar merhaba ben pcoluyum. Kliman kullandım 5 gün sabah akşam. Yumurtam oluşmuş 2 tane ve dün 07.01.2019 da akşam saat 18.00 da ovitrelle çatlatma iğnesi vurundum. Ne zaman ilişki yaşamalıyım ? İğneden sonra hiç ağrı sancı olmadı acaba çatlamadı mı daha ? Doktor saat vermedi. Kimisi 36 saat bekleme içerde sperm bulunsun diyor ne yapacağımı bilemedim şuan iğne yapılalı 17 saat oldu. Bilgilendirirseniz çok sevinirim. Bu konuda bilgili olup deneyip tutanlar.
Doğru yaa çok yorucu. Ama 3 gün de çok az geldi bana. Döllenmeden 6-7 gün sonra beta yükselmeye başlıyor diye biliyoru. o yuzden biraz daha mı beklesen acaba. Ayrıca regl düzenliyse eşinde sorun yoksa ve kendiliğinden yumurtan oluşup çatlıyorsa hamile kalırsın. -ki kendiliğinden kimyasal da olsa hamilelik yaşaman tekrar hamile kalabilceğini gösteriyor bence. Ama ıns bu ay olur tabii.
Ayy canım benim ne kadar heyecanlıı :) inşallah olmayız, çok dua ediyorum. Benim de bugün ya da yarın, ağrım yok bugün kasıklarımda çok hafif hassasiyet var. Sende bi belirti var mı canım, ne zaman test yapcaksınMerhaba canım. benim de bat dündü. İnşallah olmayız :)
13 saat sonra ilişki olmalı bence bana 30 saat sonra demişti çünkü doktorKızlar merhaba ben pcoluyum. Kliman kullandım 5 gün sabah akşam. Yumurtam oluşmuş 2 tane ve dün 07.01.2019 da akşam saat 18.00 da ovitrelle çatlatma iğnesi vurundum. Ne zaman ilişki yaşamalıyım ? İğneden sonra hiç ağrı sancı olmadı acaba çatlamadı mı daha ? Doktor saat vermedi. Kimisi 36 saat bekleme içerde sperm bulunsun diyor ne yapacağımı bilemedim şuan iğne yapılalı 17 saat oldu. Bilgilendirirseniz çok sevinirim. Bu konuda bilgili olup deneyip tutanlar.
Merhaba canım, ben deneyip tutamayanlardanım ama yardımcı olmam gerekirse 24 saatten sonra ilişki olsun bence. en son ne zaman ilişki oldu bilmiyorum ama çatlamaya kadar içeride sperm bulunması en güzeli. İnşallah tedavinde olumlu sonucu alırsın hemenKızlar merhaba ben pcoluyum. Kliman kullandım 5 gün sabah akşam. Yumurtam oluşmuş 2 tane ve dün 07.01.2019 da akşam saat 18.00 da ovitrelle çatlatma iğnesi vurundum. Ne zaman ilişki yaşamalıyım ? İğneden sonra hiç ağrı sancı olmadı acaba çatlamadı mı daha ? Doktor saat vermedi. Kimisi 36 saat bekleme içerde sperm bulunsun diyor ne yapacağımı bilemedim şuan iğne yapılalı 17 saat oldu. Bilgilendirirseniz çok sevinirim. Bu konuda bilgili olup deneyip tutanlar.
Hiç bisey söylemedi ben ilçede oturduğum için gitmedim msj üzerinden adet olunca gel dedi ama daha olmadım başka bir doktora sordum oda 1 haftadan adet olursun 40 gün dinlen dedi kafam karıştıNasil bir tedavi yapilacak canim.bana coraspin baslatti bugunden itibaren.carsambada klomene baslicam.kendimi yaris ati gibi hissetmeye basladim.
Benim duydugum örnekler hep şöyle. Çok yoğundum aklımdan çıkardığım ay hamile kalmışım ya da umudumu kesmiştim gelecek ay tup bebek yaptırcaktım ki hamile kaldığımı ögrendim vs vs.ben de öyle düşünüyorum şimdilik ama aklımdan uzaklaştıramadığım için muhtemelen olmuyor yani sürekli düşündüğüm tek şey o.
öyle mi dersin ya? cmt göz doktoru randevum var belki bekleyip o gün yaptırmam daha doğru olabilir. çok karışık durumdayım..
sende işler ne alemde?
Yaa benim göğüs uçlarım fena halde acıyor. 1 haftadır adet sancıları çekiyorum. Her an regl olacak gibi hissediyorum. ama diğer taraftan hamile olduğumu düşünüp test yapmaya da korkuyorum: acaip bi durumdayım :)Ayy canım benim ne kadar heyecanlıı :) inşallah olmayız, çok dua ediyorum. Benim de bugün ya da yarın, ağrım yok bugün kasıklarımda çok hafif hassasiyet var. Sende bi belirti var mı canım, ne zaman test yapcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?