Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ah ya bu korkular da ne üzücü yani neden normal normal olmuyor bu işler anlayamıyorum . bekle evet nolur nolmaz, belirti vs var mı?

ah ya bu korkular da ne üzücü yani neden normal normal olmuyor bu işler anlayamıyorum . bekle evet nolur nolmaz, belirti vs var mı?
bana sorarsan belirtiler var :) Ama bilmeiyorum ki yaa. Göğüs uçlarım ekstra hassas. 1 haftadır regl olcakmışım gibi ağrılarım var. Bel ve kasık ağrıları. Bakalım...

Dün testimi Ebru birgebeningünlüğündeki bayana attım görmüş gece sağolsun döndü pazardan çarşambaya kadar değerlendir dedi bakalım nasip şnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan tutar

Seni o kadar iyi anlıyorum ki :) ben de her an regl olacak gibiyim ve o yğzden test yapmak istemiyorum hiç, çok korkuyorum yapmaya. Benim de yaklaşık 1 haftadır göğüslerim çok ağrıyo ama uçları değil göğüslerim komple ağrıyo, sertler sanki. Bi de 4-5 gündür ara ara kasık ve bel ağrım oluyo, belim kasıklarıma göre daha çok ağrıyo gibi. Ama tabi hepsi aynı zamanda regl belirtisi, hep regl olucağımı düşünüyorum inşallah olmayız canım

bana sorarsan belirtiler var :) Ama bilmeiyorum ki yaa. Göğüs uçlarım ekstra hassas. 1 haftadır regl olcakmışım gibi ağrılarım var. Bel ve kasık ağrıları. Bakalım...

Allahım hayırlısıyla versin inşallah gönlündeki gibi. mutlaka haber ver valla ben çatlıyorum meraktan çünkü hepimiz hamile kalıp bebiş fotoğrafı gönderelim artık buralara

içimi rahatlattın arkadaşım çok teşekkür ederim. devlet hastanesinde çekilecek inşallah insaflı insanlara rast gelirim. devlet hastanesinde aşılama için rahim filmi zorunluymuş. HSG olmadan aşılamaya başlamıyorlar

Merhaba arkadaşım :) evet o kurumu ve doktoru ben de duydum ama HSG için bütçe ayırmayalım olmaz ise tüp bebeğe başvuralım dedik. Ümraniye araştırmada HSG işlemi yapılacak hayırlısıyla.

Ümit yok sanırım, bu ay 3 gün gecikmenin başka mantığı var mı hiç bişi anlamadım

Eklentiler

• 70BE74EF-5DA0-4E7D-8ACF-7B96397D3376.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 59

evet canım bana da aşırı geldi ama kesin tutuyormuş. İlaçlar çok pahalıymış. yani zaten herkesin kullandığı ilaçlar değil mi bilemedim. gerçekten o parayı vermeye hiç gerek yok.. sırf marka için o para verilmez yani. Canımcım, güzel dileklerin için teşekkür ederim. 15 Ocak HSG, sonrası aşılama inşallah hayırlısıyla.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Senin de güzel haberlerini bekliyoruz..

Hiç bisey söylemedi ben ilçede oturduğum için gitmedim msj üzerinden adet olunca gel dedi ama daha olmadım başka bir doktora sordum oda 1 haftadan adet olursun 40 gün dinlen dedi kafam karıştı

bazi doktorlar 1 ay ara veriyor belkide senin degerin baya yükseldiya i yüzden demistir benin en fazla 23 oldu.Banada hemen reglinin 3.günü klomene basla dedi.coraspin iciyorum birde bol bol limon yiyorum.kan sonuclari 15gun sonra cikacak eger yumurtalar gelisirse asilama tarihine sonuclarin cikar ona göre degerlendiririz dedi.ben esimede promen k ya basladim o da sperm kalitesini arttiriyormus.benim tedavide havada yani belkide bosu bosuna kullanicam klomeni.

Dünden önceki gün ilişki oldu. Dün olmadı çünkü doktor iğne vurunduğun gün olmasın dedi. Bugünde kaçta yapmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…