- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.441
2. 3. Cocuktada açığa çıkıyor bendede öyle olduYa bişey sorsam yazdıysanda görmedim senin çocuğun var genetik neden bakıldı ki
bu arada en son arihin neydi. benim 10 aralıktı.Ayy canım benim ne kadar heyecanlıı :) inşallah olmayız, çok dua ediyorum. Benim de bugün ya da yarın, ağrım yok bugün kasıklarımda çok hafif hassasiyet var. Sende bi belirti var mı canım, ne zaman test yapcaksın
Benim duydugum örnekler hep şöyle. Çok yoğundum aklımdan çıkardığım ay hamile kalmışım ya da umudumu kesmiştim gelecek ay tup bebek yaptırcaktım ki hamile kaldığımı ögrendim vs vs.
Takıntılarımızın kesin olumsuz etkisi var olmasına var da takıntı yapmamaya çalışmak da ayrı bi takıntı oluyor. :) Ama olack diye inanmak çok önemli. boşveremiyoruz tamam ama olumlu düşünelim. Eninde sonunda olacagını bilmek çok rahatlatıyor insanı. Hele de senin sebeplerin var. Bi kere kendiliğinden hamile kalmışsın. Yine olması çok yüksek ihtimal.
Bence kesinlikle bekle. çok erken olur ctesiden önce.
Benim de dün adet tarihimdi. Olmadım. Beklemedeyim. Ama test yapmaya o kadar korkuyorum ki beklicem hsonuna kadar.eger olmazsam test yapcam
Sanırım öyleymiş bende bu ay öğreniyorumarkadaşım yumurtan geç çatlıyor olabilir mi?
bana sorarsan belirtiler var :) Ama bilmeiyorum ki yaa. Göğüs uçlarım ekstra hassas. 1 haftadır regl olcakmışım gibi ağrılarım var. Bel ve kasık ağrıları. Bakalım...ah ya bu korkular da ne üzücü yani neden normal normal olmuyor bu işler anlayamıyorum. bekle evet nolur nolmaz, belirti vs var mı?
Seni o kadar iyi anlıyorum ki :) ben de her an regl olacak gibiyim ve o yğzden test yapmak istemiyorum hiç, çok korkuyorum yapmaya. Benim de yaklaşık 1 haftadır göğüslerim çok ağrıyo ama uçları değil göğüslerim komple ağrıyo, sertler sanki. Bi de 4-5 gündür ara ara kasık ve bel ağrım oluyo, belim kasıklarıma göre daha çok ağrıyo gibi. Ama tabi hepsi aynı zamanda regl belirtisi, hep regl olucağımı düşünüyorum inşallah olmayız canımYaa benim göğüs uçlarım fena halde acıyor. 1 haftadır adet sancıları çekiyorum. Her an regl olacak gibi hissediyorum. ama diğer taraftan hamile olduğumu düşünüp test yapmaya da korkuyorum: acaip bi durumdayım :)
bana sorarsan belirtiler var :) Ama bilmeiyorum ki yaa. Göğüs uçlarım ekstra hassas. 1 haftadır regl olcakmışım gibi ağrılarım var. Bel ve kasık ağrıları. Bakalım...
12 aralık benim canım. 28-29 günde bir adet oluyorumbu arada en son arihin neydi. benim 10 aralıktı.
Tamam mutlaka olumlu ya da olumsuz haber vercem.Allahım hayırlısıyla versin inşallah gönlündeki gibi. mutlaka haber ver valla ben çatlıyorum meraktan çünkü hepimiz hamile kalıp bebiş fotoğrafı gönderelim artık buralara
Ben e öyle canım 28-29 günde bir adet oluyorum. Bakalım yaa12 aralık benim canım. 28-29 günde bir adet oluyorum
Allah gönlümüze göre versin canım, inşallah bu ay bu mutluluğu yaşarızBen e öyle canım 28-29 günde bir adet oluyorum. Bakalım yaa
ayyy inşallaahhhAllah gönlümüze göre versin canım, inşallah bu ay bu mutluluğu yaşarız
Merhaba. Bana geçen sene doktorum rahim filmi çekilmen lazım dedi. Tamam şimdi mi çekileyim dedim. Sonra sabahında hiç düşünmeden,internete gitmeden gittim çekildim. Sonra baktım netten ki oooo neler anlatıyo insanlar. Dedim ki iyi ki okumamışım. gereksiz strese girermişim. Su anda yine çekil deseler hiç ama hiç stres yaşamam. Lütfen rahat ol.
Benimde anestezili olmuştu. Hiç bişey hissetmedm snrasnda azi bi kanamm olduydu.
Merhaba bende 3 ay önce hsg filmi çektirdim. çok araştırdım ağrılı olduğunu duymuştum. Echomar şişli de cevat bayram var bu konuda çok ünlü internetten araştırabilirsiniz. Sıfır acı jinekolojik muhane gibi geçti. Bitti dediğinde inanamamıştım :)
ama farklı yerlerde acılı olduğunu bende duymuştum maalesef.
Genetik test önemli tabi kuzum en azından başından önlem alınmış olur ama işte pahalıya patlıyo, devlette de çok ayrıntılı bakılmıyo sanırım. O yüzden ancak bmyle olumsuzluklar yaşanınca bakılıyo işte.
Tüp bebek fiyatına şok oldum şu an emin misin canım ya o ne öyle. Burda yaptıranları da az çok okuyorum hep en yüksek 15 bin civarı okudum canım ben, hatta genelde 10 bin civarı oluyo fiyatlar. Senin dediğinde genetik taramalı tamamen sağlıklı embriyo koyuyolardır ama yine de o fiyat çok fazla geldi bana. Çok iyi araştırmak lazım böyle şeyleri.
Bu arada aşılama yaptırıcakmışsın hayırlı olsun canımcım, bi kere de tutsun inşallah
Hiç bisey söylemedi ben ilçede oturduğum için gitmedim msj üzerinden adet olunca gel dedi ama daha olmadım başka bir doktora sordum oda 1 haftadan adet olursun 40 gün dinlen dedi kafam karıştı
Dünden önceki gün ilişki oldu. Dün olmadı çünkü doktor iğne vurunduğun gün olmasın dedi. Bugünde kaçta yapmam gerekcanım dün ya da ondan önceki gün ilişki olmalıydı inşallah olmuştur.
bir de bu gece olsun. eşinde sıkıntı yoksa yarın da olsun.
ben de pkoluyum. 4 sene önce aşılama ile gebe kalmıştım.
iğneden önce ve sonra olmak üzere 3 kez beraberlik oldu (aşılama dahil)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?