Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben devlet hastanesinde çekileceğim o nedenle böyle bir imkan yok ne yazık ki..
canım ben de aşırı korkmuştum
ama gerçekten hiç bir şey hissetmedim
bana da devlet hastanesinde çekilmişti
rahat ol derin derin nefes al ver 1 dk sürmeden bitecek zaten

En son ilişki iğneden bir gün önce oldu. Yani 06.01.2019 da iğnemi sen dün akşam 07.01.2019 da 18.00 da vurundum. Bende bugün öğlen 1 de ilişki olsa diyorum. Gün içerisinde bir ilişki yeterli mi ? Yarın 36. Saatte bir daha yapsam

Dünden önceki gün ilişki oldu. Dün olmadı çünkü doktor iğne vurunduğun gün olmasın dedi. Bugünde kaçta yapmam gerek
gece 12 de olsa 30 saat olmuş oluyor. 6 saat sonra da yumurta çatlasa gayet iyi bence.
bir de yarın akşam yaparsınız geç çatlama ihtimaline karşı
rabbim de nasip ettiyse hoop olur inşallah

gece 12 de olsa 30 saat olmuş oluyor. 6 saat sonra da yumurta çatlasa gayet iyi bence.
bir de yarın akşam yaparsınız geç çatlama ihtimaline karşı
rabbim de nasip ettiyse hoop olur inşallah
Öğlenin olsa ilişki olmaz mı ? Eşim nöbetçi sabah işten gelince 6 da 36 saat oluyor o zaman da tekrar yapsak

ya gerçekten psikolojim bozuldu ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
canım ağlamak istiyorsan ağla içine atma
ama çabucak toparlan ve yılmadan yoluna devam et.
bak ben ilk çocuğuma 1,5 sene kadar uğraştıktan sonra kavuştum
ağladım çok üzüldüm yıprandım ama her zaman olacağına inandım kalktım ve yine denedim

hiçbişey olmaz canım. kasma kendini. devlet hastanelerinin cihazları daha iyi hatta. sadece rahat ol kasılmamaya çalış.

Öğlenin olsa ilişki olmaz mı ? Eşim nöbetçi sabah işten gelince 6 da 36 saat oluyor o zaman da tekrar yapsak[/QUOTE
hımm anladım canım olsun o zaman
madem eşin de nöbetçiymiş sabah gelince de yaparsınız
eşinde sıkıntı yoktu değil mi?
Hayır eşimde sıkıntı yok. Öğlen 1-2 gibi yapsak şimdi birde yarın işten gelince 8-9 gibi yapsak kaçırmış olmayız değil mi

Yok kuzum ya o kadarı çok fazla. İnşallah aşılamayla gelicektir senin bebişin, Allah hepimizin yardımcısı olsun

Olur olur bence canım. Amaç içeride sperm bulunsun önceden, dün ilişki olmadığına göre bugün olsun bence. 36.saatten sonra da olur, inşallah tutar hayırlısıyla

Üzüldüm kuzum ya, malesef işte bu durumla da karşılaşılabiliyo. Kist çok büyük değilse adetle atarsın sonra klomen kullanırsın sorun olmaz. Ama sonra tekrar bi kontrole gitsen iyi olur sanki kist gitmiş mi diye

Ayın 17 de çağırdı bakalım diye tekrardan iğneye rağmen çatlamamış bilmiyorum ki kısmet nasip artık herşey işte yarın başla klomene dedi kistle onu içsem nasıl olurki acaba

Canım uzun zamandır yoktun özlettin :) ne durumdasın var mı bebiş

Canım uzun zamandır yoktun özlettin :) ne durumdasın var mı bebiş
Aaa canım ben de dünden beri seni arıyordum. ya iki aydır ben baya karışıktım.Evvelki ay bi sebepten yumurtlama haftası ilişki olmadı. Geçen ay da tam yumurtalama zamanı annem ameliyat oldu ve ben sehir dışına çıkmak durumunda kaldım. İki aydır umutsuzdum. dün de bat günümdü. Son bir haftadır göğüs uçlarım da aşırı hassasiyet var. Her an regl olcakmışım gibi geliyor. Ama henüz olmadım. Test yapmaya çok korkuyorum. Tek çizgiyi görmeye tahammülüm hiç yok. Sen anlarsın beni.Ama bi taraftan da bi umut variçimde. Ayyy yine umutlanıp olumsuzla karşılaşmak hiç istemiyorum. Noolcak benim bu halim :)

Olur olur bence canım. Amaç içeride sperm bulunsun önceden, dün ilişki olmadığına göre bugün olsun bence. 36.saatten sonra da olur, inşallah tutar hayırlısıyla
Canım eşimle konuştum nöbetçi ama akşam yemeğe gelip tekrar gidiyor. Öğlen gelme akşam gel dedim. Dün hiç ilişki olmadı bu akşam da 7 gibi gelecek yani 24-25 saat olmuş olacak akşam böyle yaparsak uygun olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…