- 19 Ekim 2018
- 720
- 572
- 103
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.461
Bende öğlen 1 de bi ilişki bir de gece 12 de bir ilişki mi olsa diyorum.13 saat sonra ilişki olmalı bence bana 30 saat sonra demişti çünkü doktor
içimi rahatlattın arkadaşım çok teşekkür ederim. devlet hastanesinde çekilecek inşallah insaflı insanlara rast gelirim. devlet hastanesinde aşılama için rahim filmi zorunluymuş. HSG olmadan aşılamaya başlamıyorlar
canım ben de aşırı korkmuştumben devlet hastanesinde çekileceğim o nedenle böyle bir imkan yok ne yazık ki..
ilaçlardan oldu demek ki canımÜmit yok sanırım, bu ay 3 gün gecikmenin başka mantığı var mı hiç bişi anlamadım
ya gerçekten psikolojim bozuldu ağlamamak için kendimi zor tutuyorumilaçlardan oldu demek ki canım
En son ilişki iğneden bir gün önce oldu. Yani 06.01.2019 da iğnemi sen dün akşam 07.01.2019 da 18.00 da vurundum. Bende bugün öğlen 1 de ilişki olsa diyorum. Gün içerisinde bir ilişki yeterli mi ? Yarın 36. Saatte bir daha yapsamMerhaba canım, ben deneyip tutamayanlardanım ama yardımcı olmam gerekirse 24 saatten sonra ilişki olsun bence. en son ne zaman ilişki oldu bilmiyorum ama çatlamaya kadar içeride sperm bulunması en güzeli. İnşallah tedavinde olumlu sonucu alırsın hemen
gece 12 de olsa 30 saat olmuş oluyor. 6 saat sonra da yumurta çatlasa gayet iyi bence.Dünden önceki gün ilişki oldu. Dün olmadı çünkü doktor iğne vurunduğun gün olmasın dedi. Bugünde kaçta yapmam gerek
Öğlenin olsa ilişki olmaz mı ? Eşim nöbetçi sabah işten gelince 6 da 36 saat oluyor o zaman da tekrar yapsakgece 12 de olsa 30 saat olmuş oluyor. 6 saat sonra da yumurta çatlasa gayet iyi bence.
bir de yarın akşam yaparsınız geç çatlama ihtimaline karşı
rabbim de nasip ettiyse hoop olur inşallah
canım ağlamak istiyorsan ağla içine atmaya gerçekten psikolojim bozuldu ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
Biraz daha ara vermen daha iyi olur bu akşam yarın akşam gibiBende öğlen 1 de bi ilişki bir de gece 12 de bir ilişki mi olsa diyorum.
hımm anladım canım olsun o zamanÖğlenin olsa ilişki olmaz mı ? Eşim nöbetçi sabah işten gelince 6 da 36 saat oluyor o zaman da tekrar yapsak
hiçbişey olmaz canım. kasma kendini. devlet hastanelerinin cihazları daha iyi hatta. sadece rahat ol kasılmamaya çalış.içimi rahatlattın arkadaşım çok teşekkür ederim. devlet hastanesinde çekilecek inşallah insaflı insanlara rast gelirim. devlet hastanesinde aşılama için rahim filmi zorunluymuş. HSG olmadan aşılamaya başlamıyorlar
Öğlenin olsa ilişki olmaz mı ? Eşim nöbetçi sabah işten gelince 6 da 36 saat oluyor o zaman da tekrar yapsak[/QUOTE
Hayır eşimde sıkıntı yok. Öğlen 1-2 gibi yapsak şimdi birde yarın işten gelince 8-9 gibi yapsak kaçırmış olmayız değil mihımm anladım canım olsun o zaman
madem eşin de nöbetçiymiş sabah gelince de yaparsınız
eşinde sıkıntı yoktu değil mi?
Yok kuzum ya o kadarı çok fazla. İnşallah aşılamayla gelicektir senin bebişin, Allah hepimizin yardımcısı olsunevet canım bana da aşırı geldi ama kesin tutuyormuş. İlaçlar çok pahalıymış. yani zaten herkesin kullandığı ilaçlar değil mi bilemedim. gerçekten o parayı vermeye hiç gerek yok.. sırf marka için o para verilmez yani. Canımcım, güzel dileklerin için teşekkür ederim. 15 Ocak HSG, sonrası aşılama inşallah hayırlısıyla.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Senin de güzel haberlerini bekliyoruz..
Olur olur bence canım. Amaç içeride sperm bulunsun önceden, dün ilişki olmadığına göre bugün olsun bence. 36.saatten sonra da olur, inşallah tutar hayırlısıylaEn son ilişki iğneden bir gün önce oldu. Yani 06.01.2019 da iğnemi sen dün akşam 07.01.2019 da 18.00 da vurundum. Bende bugün öğlen 1 de ilişki olsa diyorum. Gün içerisinde bir ilişki yeterli mi ? Yarın 36. Saatte bir daha yapsam
Üzüldüm kuzum ya, malesef işte bu durumla da karşılaşılabiliyo. Kist çok büyük değilse adetle atarsın sonra klomen kullanırsın sorun olmaz. Ama sonra tekrar bi kontrole gitsen iyi olur sanki kist gitmiş mi diyeMerhaba kızlar doktora gittim yumurtam meğer hiç çatlamamış kist oluşmuş ama ara vermeden klomene devam edeceğiz dedi nasıl olur acaba ... hamilelik için meğer boşuna boşuna günlerce heveslenip beklemişim çok üzgünüm
Ayın 17 de çağırdı bakalım diye tekrardan iğneye rağmen çatlamamış bilmiyorum kiÜzüldüm kuzum ya, malesef işte bu durumla da karşılaşılabiliyo. Kist çok büyük değilse adetle atarsın sonra klomen kullanırsın sorun olmaz. Ama sonra tekrar bi kontrole gitsen iyi olur sanki kist gitmiş mi diye
Canım uzun zamandır yoktun özlettin :) ne durumdasın var mı bebişMerhaba. Bana geçen sene doktorum rahim filmi çekilmen lazım dedi. Tamam şimdi mi çekileyim dedim. Sonra sabahında hiç düşünmeden,internete gitmeden gittim çekildim. Sonra baktım netten ki oooo neler anlatıyo insanlar. Dedim ki iyi ki okumamışım. gereksiz strese girermişim. Su anda yine çekil deseler hiç ama hiç stres yaşamam. Lütfen rahat ol.
Aaa canım ben de dünden beri seni arıyordum. ya iki aydır ben baya karışıktım.Evvelki ay bi sebepten yumurtlama haftası ilişki olmadı. Geçen ay da tam yumurtalama zamanı annem ameliyat oldu ve ben sehir dışına çıkmak durumunda kaldım. İki aydır umutsuzdum. dün de bat günümdü. Son bir haftadır göğüs uçlarım da aşırı hassasiyet var. Her an regl olcakmışım gibi geliyor. Ama henüz olmadım. Test yapmaya çok korkuyorum. Tek çizgiyi görmeye tahammülüm hiç yok.Canım uzun zamandır yoktun özlettin :) ne durumdasın var mı bebiş
Canım eşimle konuştum nöbetçi ama akşam yemeğe gelip tekrar gidiyor. Öğlen gelme akşam gel dedim. Dün hiç ilişki olmadı bu akşam da 7 gibi gelecek yani 24-25 saat olmuş olacak akşam böyle yaparsak uygun olur mu ?Olur olur bence canım. Amaç içeride sperm bulunsun önceden, dün ilişki olmadığına göre bugün olsun bence. 36.saatten sonra da olur, inşallah tutar hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?