- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.481
Bu arada sen ne durumdasın canım. Ben de merak ediyorum seni.Canım uzun zamandır yoktun özlettin :) ne durumdasın var mı bebiş
Doktorun iç dediğine göre vardır bi bildiği canım, demek ki çok sorun yaratacak bi kist değil. Hakkında hayırlısı olsun canımAyın 17 de çağırdı bakalım diye tekrardan iğneye rağmen çatlamamış bilmiyorum kikısmet nasip artık herşey işte yarın başla klomene dedi kistle onu içsem nasıl olurki acaba
Regl gecikmesi yaşamış mıydın?Ayın 17 de çağırdı bakalım diye tekrardan iğneye rağmen çatlamamış bilmiyorum kikısmet nasip artık herşey işte yarın başla klomene dedi kistle onu içsem nasıl olurki acaba
Bence çok uygun canım. 24 saat civarı ilişki oldu mu içeride sperm bulunur, sonra çatlasa bile onlar döller. Bi de artık daha sonra olur gayet güzelCanım eşimle konuştum nöbetçi ama akşam yemeğe gelip tekrar gidiyor. Öğlen gelme akşam gel dedim. Dün hiç ilişki olmadı bu akşam da 7 gibi gelecek yani 24-25 saat olmuş olacak akşam böyle yaparsak uygun olur mu ?
Oo baya güzel canım inşallah busefer saglikli bebisler gelirbazi doktorlar 1 ay ara veriyor belkide senin degerin baya yükseldiya i yüzden demistir benin en fazla 23 oldu.Banada hemen reglinin 3.günü klomene basla dedi.coraspin iciyorum birde bol bol limon yiyorum.kan sonuclari 15gun sonra cikacak eger yumurtalar gelisirse asilama tarihine sonuclarin cikar ona göre degerlendiririz dedi.ben esimede promen k ya basladim o da sperm kalitesini arttiriyormus.benim tedavide havada yani belkide bosu bosuna kullanicam klomeni.
Çatlama ignesi kullanmalıydın canım yumurta takibin yapılmadığı çatladımı diyeMerhaba kızlar doktora gittim yumurtam meğer hiç çatlamamış kist oluşmuş ama ara vermeden klomene devam edeceğiz dedi nasıl olur acaba ... hamilelik için meğer boşuna boşuna günlerce heveslenip beklemişim çok üzgünüm
canım benim bana yumurtlamadan aşılama yapmışlardıMerhaba kızlar doktora gittim yumurtam meğer hiç çatlamamış kist oluşmuş ama ara vermeden klomene devam edeceğiz dedi nasıl olur acaba ... hamilelik için meğer boşuna boşuna günlerce heveslenip beklemişim çok üzgünüm
yok kuzum kaçırmazsınız Allahın izniyle :)Hayır eşimde sıkıntı yok. Öğlen 1-2 gibi yapsak şimdi birde yarın işten gelince 8-9 gibi yapsak kaçırmış olmayız değil mi
Amin canımOy maşallah ya ne güzel canım, sağlıkla bebişini kucağına al inşallah. Darısı başımıza :)
Evet canım 4 günRegl gecikmesi yaşamış mıydın?
ben öyle düşünmüyorum o kadar stresliydim ki bu ay ben mantar olmuştum sinir olmuştum engel olacak diye daha da taktım yani, ama oldu, bence alakası yok öyle olsaydı yaz tatilindeki iki üç denemede olurdu hiç aklımda bile değildi tatil modundayken :)Benim duydugum örnekler hep şöyle. Çok yoğundum aklımdan çıkardığım ay hamile kalmışım ya da umudumu kesmiştim gelecek ay tup bebek yaptırcaktım ki hamile kaldığımı ögrendim vs vs.
Takıntılarımızın kesin olumsuz etkisi var olmasına var da takıntı yapmamaya çalışmak da ayrı bi takıntı oluyor. :) Ama olack diye inanmak çok önemli. boşveremiyoruz tamam ama olumlu düşünelim. Eninde sonunda olacagını bilmek çok rahatlatıyor insanı. Hele de senin sebeplerin var. Bi kere kendiliğinden hamile kalmışsın. Yine olması çok yüksek ihtimal.
Bence kesinlikle bekle. çok erken olur ctesiden önce.
Benim de dün adet tarihimdi. Olmadım. Beklemedeyim. Ama test yapmaya o kadar korkuyorum ki beklicem hsonuna kadar.eger olmazsam test yapcam
canım ne durumdasın test yapmadın mı bugünDoktorun iç dediğine göre vardır bi bildiği canım, demek ki çok sorun yaratacak bi kist değil. Hakkında hayırlısı olsun canım
canım bu olay nerde oldu hastane falan mı özel mi nasıl olur daha önce de yazmıştın ve şaşırmıştım ankarada mıydın sencanım benim bana yumurtlamadan aşılama yapmışlardı
düşünsene umudumu bekleyişimi sonra ne adet oldum ne de gebeydim
kandan bakıldı gebelik yok. sonra progesteron testi yaptırmayı ben akıl ettim
meğer ben de yumurtlamamışım. ultrasonda görünen boş bir şeymiş demek ki
Ayy çok teşekkür ederim destek olduğun için canım. Ya birde merak ettiğim bir şey daha var. Şuan iğneden sonra 20. Saat fakat bende ne kasık ağrısı ne batması hiçbir şey yok sadece çok çok hafif idrardan sonra peçeteye akıntı geliyor ama varla yok arası. Acaba çatlamadı mı daha neden böyle çok moralim bozukBence çok uygun canım. 24 saat civarı ilişki oldu mu içeride sperm bulunur, sonra çatlasa bile onlar döller. Bi de artık daha sonra olur gayet güzel
Amiin canım inşallahAmin canım
Allahım dileyen herkese sağlıkla nasip etsin tez vakitte insallah
Yok kuzum yapmadım gecikme yaparsam yapıcam ancak, çünkü çok korkuyorum. Ağrım sızım yok şu an ama hep içimde regl olcam hissi var. Bat bugün ya da yarın, adet olmazsam 10 unda yaparım herhalde testcanım ne durumdasın test yapmadın mı bugün
Oo baya güzel canım inşallah busefer saglikli bebisler gelir
Şimdi eşimle konuştumda öğlen gelme akşam gel dedim yemeğe geldiğinde yani yaklaşık 24.-25. saatlerde olacak. Birde yarın yaparız daha uygun olmaz mı sizce de ? Birde bende hiçbir çatlama belirtisi yok şuan 20. Saatteyim ne kaşığım ağrıyor ne Batman oluyor neden ki ya ofyok kuzum kaçırmazsınız Allahın izniyle :)
canım benim bana yumurtlamadan aşılama yapmışlardı
düşünsene umudumu bekleyişimi sonra ne adet oldum ne de gebeydim
kandan bakıldı gebelik yok. sonra progesteron testi yaptırmayı ben akıl ettim
meğer ben de yumurtlamamışım. ultrasonda görünen boş bir şeymiş demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?