Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok çatlamıştır bence canım. İğne herkeste aynı etkiyi yapmıyo hatta her ay bile farklı etkisi oluyo. Ben 2 kez kullandım, ilk kullanımda hiç ağrı falan yaşamadım, ikinci kullanımda 9 güne kadar kasık ağrılarım olmuştu

Canim daha regliye baslamadiysan sogan suyu ic sabah aksam klomeni icmeye basliyacagin gune kadar bende aynisini yaptim tertemiz oldu.

Pcoluyum ve doktor sağda bir yumurtamın geliştiğini söylemişti. Acaba diyorum daha çatlamadı mı 36. Saatte falan çatlar diyenler var. 4 gün önce 18 mm demişti yumurtama üç gün üç öğün letu diye bir ilaç kullan biraz daha gelişir üçüncü gün iğneni ol dedi. Dün ilaç bitti iğnemi de oldum işte

Bide aşılamaymış canım seninki ne kadar zor bir durum ama deilmi beklemek ümit etmek gün saymak test yapmak meğer hepsi boşaymış

Bilemedim ki canım yaa. Stresle alakası yoksa ve sorun da yoksa neden olmuyor bizimkisi. ahhh inşallah dediğin gibidir ama. çünkü stres yapmadan olmuyor

Başladı canım dün başladı yarın klomen iç dedi sen kaç gün içtin soğan suyunu

Kuzum ben regliden 2 gün once basladim klomeni icmeye basladigim gune kadar toplam 4 gun sabah aksam ictim.hala gec degil simdi ve aksam yatarken icsen 2 kere o bile fayda eder

genel olarak iğneyi olduktan 36-48 saat içerisinde çatlıyormuş canım
henüz çatlamamış olabilir

Tedavin hayirli olsun canim

Bide aşılamaymış canım seninki ne kadar zor bir durum ama deilmi beklemek ümit etmek gün saymak test yapmak meğer hepsi boşaymış
hiç sorma canım büyük hayal kırıklığı
ama sonraki tedavilerimde de iğneden sonra bakmadılar hiç çatladı mı çatlamadı mı diye

Hayırlı olsun canım tedavin inşallah hayırlı sonuçlar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…