- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.501
Yok çatlamıştır bence canım. İğne herkeste aynı etkiyi yapmıyo hatta her ay bile farklı etkisi oluyo. Ben 2 kez kullandım, ilk kullanımda hiç ağrı falan yaşamadım, ikinci kullanımda 9 güne kadar kasık ağrılarım olmuştuAyy çok teşekkür ederim destek olduğun için canım. Ya birde merak ettiğim bir şey daha var. Şuan iğneden sonra 20. Saat fakat bende ne kasık ağrısı ne batması hiçbir şey yok sadece çok çok hafif idrardan sonra peçeteye akıntı geliyor ama varla yok arası. Acaba çatlamadı mı daha neden böyle çok moralim bozuk
Bu gün çatlatma iğnesinin 11. Günü, test yaptım, en azından iğnenin etkisi geçmişmi görmek istedimEki Görüntüle 2222968
Merhaba kızlar doktora gittim yumurtam meğer hiç çatlamamış kist oluşmuş ama ara vermeden klomene devam edeceğiz dedi nasıl olur acaba ... hamilelik için meğer boşuna boşuna günlerce heveslenip beklemişim çok üzgünüm
Pcoluyum ve doktor sağda bir yumurtamın geliştiğini söylemişti. Acaba diyorum daha çatlamadı mı 36. Saatte falan çatlar diyenler var. 4 gün önce 18 mm demişti yumurtama üç gün üç öğün letu diye bir ilaç kullan biraz daha gelişir üçüncü gün iğneni ol dedi. Dün ilaç bitti iğnemi de oldum işteYok çatlamıştır bence canım. İğne herkeste aynı etkiyi yapmıyo hatta her ay bile farklı etkisi oluyo. Ben 2 kez kullandım, ilk kullanımda hiç ağrı falan yaşamadım, ikinci kullanımda 9 güne kadar kasık ağrılarım olmuştu
eşinin değerlerini iyi diye hatırlıyorum bir tane yeter canım zaten çok pahalı iki alsa maddi olarak da çok oluyoA AloeeVeraa canim bu promen k gunde 1 tanemi 2 tanemi.bazilarina 2 tane veriyorlar
İğne yapıldı canım ama iğneden sonra çağırmadı bakmak için çatlamamış yumurtadaÇatlama ignesi kullanmalıydın canım yumurta takibin yapılmadığı çatladımı diye
Bide aşılamaymış canım seninki ne kadar zor bir durum ama deilmi beklemek ümit etmek gün saymak test yapmak meğer hepsi boşaymışcanım benim bana yumurtlamadan aşılama yapmışlardı
düşünsene umudumu bekleyişimi sonra ne adet oldum ne de gebeydim
kandan bakıldı gebelik yok. sonra progesteron testi yaptırmayı ben akıl ettim
meğer ben de yumurtlamamışım. ultrasonda görünen boş bir şeymiş demek ki
Bilemedim ki canım yaa. Stresle alakası yoksa ve sorun da yoksa neden olmuyor bizimkisi. ahhh inşallah dediğin gibidir ama. çünkü stres yapmadan olmuyorben öyle düşünmüyorum o kadar stresliydim ki bu ay ben mantar olmuştum sinir olmuştum engel olacak diye daha da taktım yani, ama oldu, bence alakası yok öyle olsaydı yaz tatilindeki iki üç denemede olurdu hiç aklımda bile değildi tatil modundayken :)
Başladı canım dün başladı yarın klomen iç dedi sen kaç gün içtin soğan suyunuCanim daha regliye baslamadiysan sogan suyu ic sabah aksam klomeni icmeye basliyacagin gune kadar bende aynisini yaptim tertemiz oldu.
evet canım maalesef oldu. 2013 yılında.canım bu olay nerde oldu hastane falan mı özel mi nasıl olur daha önce de yazmıştın ve şaşırmıştım ankarada mıydın sen
Başladı canım dün başladı yarın klomen iç dedi sen kaç gün içtin soğan suyunu
Hatirladm seni inss yuzun guleck oyle dusnmen cok norml canim Allah yuzunu guldsnAminnn canım inşallah bide ben ilk eşimdede çok yaşadım azospermdi çok üzülmüştüm onada belli edemiyordum şimdide hep birincede olmadı ikincidedemi olmıcak diye korkuyorum
genel olarak iğneyi olduktan 36-48 saat içerisinde çatlıyormuş canımAyy çok teşekkür ederim destek olduğun için canım. Ya birde merak ettiğim bir şey daha var. Şuan iğneden sonra 20. Saat fakat bende ne kasık ağrısı ne batması hiçbir şey yok sadece çok çok hafif idrardan sonra peçeteye akıntı geliyor ama varla yok arası. Acaba çatlamadı mı daha neden böyle çok moralim bozuk
eşinin değerlerini iyi diye hatırlıyorum bir tane yeter canım zaten çok pahalı iki alsa maddi olarak da çok oluyo
Merhaba kızlar bu ay aşılama için yola koyulduk bizde. Klomen kullanıyorun 3. kez. Cumartesi yumurtanın durumuna bakmak için kontrole gidecem yeterince olgunlaşmışsa çatlatma iğnesine geçecez. Beklemedeyim burdan beraber takip edelim istedim
Tamam canım nasıl hazırlanıyor du hiç yapmadım soğan suyu açmı tokmu içilcekKuzum ben regliden 2 gün once basladim klomeni icmeye basladigim gune kadar toplam 4 gun sabah aksam ictim.hala gec degil simdi ve aksam yatarken icsen 2 kere o bile fayda eder
hiç sorma canım büyük hayal kırıklığıBide aşılamaymış canım seninki ne kadar zor bir durum ama deilmi beklemek ümit etmek gün saymak test yapmak meğer hepsi boşaymış
Hayırlı olsun canım tedavin inşallah hayırlı sonuçlar alırsınMerhaba kızlar bu ay aşılama için yola koyulduk bizde. Klomen kullanıyorun 3. kez. Cumartesi yumurtanın durumuna bakmak için kontrole gidecem yeterince olgunlaşmışsa çatlatma iğnesine geçecez. Beklemedeyim burdan beraber takip edelim istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?